2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Güzel olacaktır kuzum benimde aklımda var planlar bakalım zamanı gelince gerçekleştirmek nasip olur inşallah

Sence hangisi daha güzel olur anlattıklarıma göre sen bilirsin bu uyumları kuzucumAmin inşallah

Allahım zaman nasıl daralıyor
Evet kuzum bitti cidden şurada birşey kalmadı. Sabah nişanlımla konuşuyoruz da atarsa 16 diyo inanamıyorum diyo

Evet kuzum bitti cidden şurada birşey kalmadı. Sabah nişanlımla konuşuyoruz da atarsa 16 diyo inanamıyorum diyo
İnsana hayal gibi gelir içindeyken geçmez ama hayal gibi gelir geçer işte kuzum Sen şimdi hazırlıklara da başlamışsınız saçlar kesildi düzeltildimi ben yapmıştım

İnsana hayal gibi gelir içindeyken geçmez ama hayal gibi gelir geçer işte kuzum Sen şimdi hazırlıklara da başlamışsınız saçlar kesildi düzeltildimi ben yapmıştım

Aynen öyle kuzum

Saçlarımı yaklaşık 2 ay önce kestirdim ki nişanlım gelene kadar uzasın diye. Şimdi çok çok sağlıklı ve 1 tane kırığı olmayan saçlarım var Uzadılar da bayağı. Düğüne yakın belki kırık olursa sanmıyorum gerçi ama olursa uçlarından aldırırım. Saçlarımın genel yapısı düz olduğu için kırık çok nadir oluyor oda kurutma makinasından dolayı. Yazın çok fazla kullanmıyorum evdeysem acil işim yoksa. O yüzden daha iyi oluyor Güzel güzel bakıyorum saçlarıma canım, şampuanımı da tutturdum, durulanmayan saç kremimide buldum şuanlık iyi geçiniyoruz kendileri ile

Çok sevindim kuzum bende bir bakım yapacaktım yoğunluktan kendimi saldım iyice birşeyler rayına oturursa inşallah toparlayacağımOhh sen düğüne kadar o konuda rahatsın o zaman ne güzel yapılır o saçların

Tam karar vermedim daha canım ama ön kısım açılacak falan arkaya posta pulu gibi vurabilirim
Ne yapayım 6 saat derse girdim dün öldüm yorgunluktan.

Ay kızlar saç konusunda ben de dertliyim valla. Hem modele karar veremiyorum hem de kestirmeye

Tam karar vermedim daha canım ama ön kısım açılacak falan arkaya posta pulu gibi vurabilirim
Ne yapayım 6 saat derse girdim dün öldüm yorgunluktan.

Ay kızlar saç konusunda ben de dertliyim valla. Hem modele karar veremiyorum hem de kestirmeye

Ön kısmı açarlerken işte görecekler kuzu arkaya şu şu ailesi falan yazacağımya ondan dolayı önü düşündüm ama arkasıda çok mantıklı tabisi

Ben çok dertliyim nasıl bu saçlar adam olacaksaModel 2 tane var aklımda bakalım deneyeceğiz

Sende halledersin kuzum bir ara. Saçlardan kırıklar gidince zaten bir hafifliyosun saçlar bir parlıyor falan. Tazelenmiş gibi hissediyosun Önemli olan kuaförün kesimi.

Evet rahatım valla hem sağlıklı uzasın, kötü görünsün istemedim. Düğünden bir süre sonra kestirebilirim belki Bizim bey öyle istiyor

Benim saçımda pek bir model yok özellikle öyle kestirdim. Bir saçta ne kadar çok kat varsa o kadar yıpranıyor bunu tespit ettim. Bu nedenle saçlarımda hiç kat yok. Alt kısmı ise U şeklinde Her modeli de çok rahat yapabilirler

İnşallah kuzum kestirmek istemiyorum aslında zaten dökülerek çok az kaldılar eldekilerle birşeyler yapmaya çalışacaklar artık

Sen bakımını hazırlığını bayağı yaptın zaten düğün hazırlıklarına falan gelecek sıraGenelde herkes düğünden sonra kestiriyor bende kestireceğim sağlıklı uzasınlar daha kolay olur yapmasıda

Ya benim saçım çok uzun şu an popomda ve kat yok kuaför ısrarla kısaltmayacağını söyledi, kınada maşa yapacakmış e tamam da düğünde ne olacak? nasıl toplayacak o saçı çok merak ediyorum

Canım saçın uzun olsun onlar hallederler onların saçta istediklerini yapmaları için uzun gür saça ihtiyaçları var olmadı modele gitmedi istedikleri yerden şekil verirler merak etme yeterki yeterli saçın olsun

Kuzum kırığın falan yoksa kestirme. Saçlarının uzunluğu bence şuan gayet iyi. Kısaltırsan belki istediğin modelde sorun yaşarsın. Gerçi benim nişanda saçlarım neredeyse ensemi azıcık geçiyordu kuaförüm harika saç çıkardı. Sen merak etme yeterki istediğin modeli söyle dedi Hayranlıkla izledim bende

Düğünden sonra kestirmemin sebebi nişanlım farklı bir model var aklında daha önce kullandığım ısrarla onu istiyo ondan Bende bilemiyorum dedim saçlarımdan ayrılabilirsem yada sıkılırsam kestiririm

Kuzuu sen merak etme yeterki saçın uzun olsun onlar her şekli verirler. Ayrıca illa ki saçların kesilsin istiyorsan kınada maşa yaptırıp düğün günü (vaktin varsa) saçların kesilir sonrasında saç yapımına başlanır Yapılmamış birşey değil yani. Randevu saatini yarım saat geriye alırsın oldu bitti

Kırığım varmı bilmiyorum ki saçlarımı unuttum sanki onlar benden ayrı yaşıyor gibiler ama bende genelde çok kırık yok gibi sadece alın kısmım ve tepe kısmım döküldüğünden dolayı az seyreldi yine o kadar dökülmeye karşı kel kalmadım şaşırıyorumSenin nişan saçında çok güzel olmuş gerçekten eminim çok güzel olacaksın yine

Bende en fazla enseden biraz uzun kestiririm çok kısaltamam yakışmaz bana

Kuzum o dökülmelere karşı şuan birşey kullanıyor musun peki saç diplerinin gürleşmesi için daha sağlıklı olması için? Birde neyden dolayı dökülmüştü?

Teşekkür ederim kuzum Hepimiz prenses gibi olalım düğünlerimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…