• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kuzum o dökülmelere karşı şuan birşey kullanıyor musun peki saç diplerinin gürleşmesi için daha sağlıklı olması için? Birde neyden dolayı dökülmüştü?

Teşekkür ederim kuzum :oops: Hepimiz prenses gibi olalım düğünlerimizde :oops:
Kuzum ben normal şampuan kullanmıyorum cildiyeciye gittim onun verdiği özel bir şampuanı kullanıyorum eczaneden aldım işte 2 şişeydi bitmek üzereler başka bir ilaçta vermişti uyumadan önce saç diplerine sürmem için 1 şişe bitti özel bir karışımdı bir daha doktora gidip alamadım yoğunluktan:confused:Benim sanırım hastalığımdan pko hastasıyım ondan dökülüyor doğum kontrol hapı kullanıyorum senelerdir:cry:

Amin inşallah kuzum:nazar::KK16::KK60:

Kuzum ben normal şampuan kullanmıyorum cildiyeciye gittim onun verdiği özel bir şampuanı kullanıyorum eczaneden aldım işte 2 şişeydi bitmek üzereler başka bir ilaçta vermişti uyumadan önce saç diplerine sürmem için 1 şişe bitti özel bir karışımdı bir daha doktora gidip alamadım yoğunluktan:confused:Benim sanırım hastalığımdan pko hastasıyım ondan dökülüyor doğum kontrol hapı kullanıyorum senelerdir:cry:

Amin inşallah kuzum:nazar::KK16::KK60:
Hımm doğrudur kuzum yan etkisidir muhakkak. Aksatma kuzum bir ara gitde yenile ürünlerini :KK19:

Hımm doğrudur kuzum yan etkisidir muhakkak. Aksatma kuzum bir ara gitde yenile ürünlerini :KK19:
Şampuanımda bitmek üzere zaten kuzum tekrar bir gün iş yerinden izin alacağım Kadıköy pazarına gitmek için hastaneye de giderim hafta içi hallederim ikisini de diyorum Mayıs gibi nasipse:oops::KK19:

Hangi gün peki. Ben Salı diye duymuştum sanki
Aynen doğru duymuşsun Salı :rolleyes:Balayı için elbise sandalet falan bakayım diyorum havlu alırım bir kaç aksesuar bulursam alırım ev giysileri şort askılılar falan 5-10 TL herşey çok uygunmuş özelden söyleyeydim keşke şimdi duyan gider bize kalmaz ürün:KK70:

Aynen doğru duymuşsun Salı :rolleyes:Balayı için elbise sandalet falan bakayım diyorum havlu alırım bir kaç aksesuar bulursam alırım ev giysileri şort askılılar falan 5-10 TL herşey çok uygunmuş özelden söyleyeydim keşke şimdi duyan gider bize kalmaz ürün:KK70:
Ooo süpermiş o zaman kuzu ya bende gideyim :KK53: Balayı dedin de ben balayı için şimdiden başladım elbise almaya. Mayo, bikini bakıyorum. 1 tane elbise aldım. Daha şimdi kargodan aradılar gelmiş elbisem :KK28:

Ooo süpermiş o zaman kuzu ya bende gideyim :KK53: Balayı dedin de ben balayı için şimdiden başladım elbise almaya. Mayo, bikini bakıyorum. 1 tane elbise aldım. Daha şimdi kargodan aradılar gelmiş elbisem :KK28:
Çok iyi yapmışsın kuzum ben hiç bakamadım bu gidişle zor gibi para artıramıyorum sen al şimdiden sonra çok sıkışıyormuş insan bizzat gördüm :KK70:

Çok iyi yapmışsın kuzum ben hiç bakamadım bu gidişle zor gibi para artıramıyorum sen al şimdiden sonra çok sıkışıyormuş insan bizzat gördüm :KK70:
Evet kuzu bende onu düşünerek her ay beğendiğim bir kaç elbise eksiklerimi alayım diyorum son zamana kalmasın :KK16:

Kizlar merhaba;
insaallah aksilik olmazsa eylul aska varma ayim olacak.
sevdicegin ailesi yanimizda kal diyor.sevdicekte onlari kiramiyor
yarenlerinize bulusmaniz duasi ile:)

Evet kuzu bende onu düşünerek her ay beğendiğim bir kaç elbise eksiklerimi alayım diyorum son zamana kalmasın :KK16:
Çok iyi yapıyorsun kuzum bende önceden aldıklarım için şimdi şükrediyorum:KK53:
Kizlar merhaba;
insaallah aksilik olmazsa eylul aska varma ayim olacak.
sevdicegin ailesi yanimizda kal diyor.sevdicekte onlari kiramiyor
yarenlerinize bulusmaniz duasi ile:)
Hayırlısı olsun hoşgeldin aramıza canım:KK68:Ailesiyle berabermi yaşamayı düşünüyor nişanlın o_OAmin inşallah:nazar:

kizlar hayirli olsun nikah tarihleriniz.
insaallah bizede nasip olur
hepinize iyi aksamlar

Back