• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ben buralardayım Muti. Mayıs'ın 2. haftasına kadar calışcam :KK51: nasılsın bakalım, neler yapıyosun?

Teşk. ederim nilim. :21:

İyi bakalım canım ben de ne yapayım slayt fotoğraflarımızı seçiyorum, düzenliyorum falan. Yarın davetiyelerimizi ve kına tepsimi, sepetimi alacağım sipariş vermiştim.

Ben buradayım canım henüz hazırlık yok :KK53:Rutinn sen nasılsın ben Haziranın 12sine kadar çalışmayı düşünüyorum balayından sonrada 1-2 gün dinleneyim diye verirlerse tabi :KK70:

Gelinliği ne yaptın canım?

İyi bakalım canım ben de ne yapayım slayt fotoğraflarımızı seçiyorum, düzenliyorum falan. Yarın davetiyelerimizi ve kına tepsimi, sepetimi alacağım sipariş vermiştim.

Düğün bitene kadar hazırlıklar bitmez tabi:KK48: Sen ev işini naptın?
Bu arada senin düğün hafta içi?

Düğün bitene kadar hazırlıklar bitmez tabi:KK48: Sen ev işini naptın?
Bu arada senin düğün hafta içi?

Evet canım hafta içi haftasonu yer bulamadık istediğimiz tarihlerde. Biliyorsunuz ramazan öncesi yapmak zorunda kaldık minik ayakları ve minik elleri olan bi sebepten dolayı :KK37: Çok kısıtlı bi zaman var düğün yapmak için. Fark etmez dedik haftaiçi haftasonu şehir dışından gelecek misafirimiz pek fazla değil.

Ev daha yok :D
13 gün sonra bakıcaz ciddi ciddi.

Günaydın Hanımlar :KK25:

Şafak 20 Denizli :nazar:En Büyük TÜRKİYE :KK49:

resdenizli3.jpg

**

Nasılsınız bakalım kimlerde gelişme var?

Bugün güzelce bir cilt bakımı yaptırdım. Ohh mis gibi oldum valla :KK16: Ferahladım resmen :21:
Nasılsın kuzum henüz bir gelişme yok beklemedeyim ohh yaptır tabi bende perişan oldum koşuşturmalar içinde cildim yara döktü:KK70:
meraba şeker gelinlerrr:KK37::KK37::KK37:
Hoşgeldin şeker nerelerdesin ne yapıyorsun:KK54:

Evet canım hafta içi haftasonu yer bulamadık istediğimiz tarihlerde. Biliyorsunuz ramazan öncesi yapmak zorunda kaldık minik ayakları ve minik elleri olan bi sebepten dolayı :KK37: Çok kısıtlı bi zaman var düğün yapmak için. Fark etmez dedik haftaiçi haftasonu şehir dışından gelecek misafirimiz pek fazla değil.

Ev daha yok :KK70:

Duruyor canım ev bakma işindeyiz sizde ufaktan bakın onun yüzünden bütün işlerimiz bekliyor davetiye işine giricez bizde mekanlardan teyit alıp en azından onu aradan çıkartalım:KK59:

Ev daha yok :KK70:
Hafta içi düğün biraz sıkıntılı, çalışan insanlar için yani.
Sebebinizi yerim sizin :KK48: kız mı erkek mi geliyor? :KK48:

13. gün sonra mı , tarih mi koydunuz ev bakmak için kız :eek::rolleyes:

Hafta içi düğün biraz sıkıntılı, çalışan insanlar için yani.
Sebebinizi yerim sizin :KK48: kız mı erkek mi geliyor? :KK48:

13. gün sonra mı , tarih mi koydunuz ev bakmak için kız :eek::rolleyes:

Ahahaha evet tarih koyduk 23 Nisan'da benim yarim izinli ya o gün bakcaz, bizim evlilik teklifi yıldönümümüz :KK36:
Kız düğün 8'de, bi zahmet gelsinler o saate kadar :D
Oğlumuz geliyor ablasıı, halasına nasıl da tepki veriyor tekmeler yumruklar, kurban olduğum maşallah ona yerim onu, doğsa da ısırsam poposundan diye bekliyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Nasılsın kuzum henüz bir gelişme yok beklemedeyim ohh yaptır tabi bende perişan oldum koşuşturmalar içinde cildim yara döktü:KK70:

Duruyor canım ev bakma işindeyiz sizde ufaktan bakın onun yüzünden bütün işlerimiz bekliyor davetiye işine giricez bizde mekanlardan teyit alıp en azından onu aradan çıkartalım:KK59:

Biz 23 Nisan tatilinde bakmaya başlıcaz canım tarih koyduk :D
Evet tatlım davetiye işi kolay iş zaten çıksın aklınızdan.

İyiyim kuzucum çok şükür :KK68: Valla benimde öyle stres sıkıntıdan sivilcelerim geçmedi bi türlü bakım şart dedim attım kendimi cilt bakımı odasına :KK53: 1 saat boyunca güzelce bakım yapıldı. Parladım resmen :KK53:

Ahahaha evet tarih koyduk 23 Nisan'da benim yarim izinli ya o gün bakcaz, bizim evlilik teklifi yıldönümümüz :KK36:
Kız düğün 8'de, bi zahmet gelsinler o saate kadar :KK70:
Oğlumuz geliyor ablasıı, halasına nasıl da tepki veriyor tekmeler yumruklar, kurban olduğum maşallah ona yerim onu, doğsa da ısırsam poposundan diye bekliyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

24 nisan da benim doğum günüm:KK8:

Gelirler gelirler her zaman değil sonuçta:KK48:
Çok seviliyorlarlar yaa:KK68: sağlıkla gelsin yavrıcak

Ben de özledim bizim minnakı , 7 gündür görmedim :mad:

24 nisan da benim doğum günüm:KK8:

Gelirler gelirler her zaman değil sonuçta:KK48:
Çok seviliyorlarlar yaa:KK68: sağlıkla gelsin yavrıcak

Ben de özledim bizim minnakı , 7 gündür görmedim :mad:

Ahha biliyordum sen de bir boğa kadınısın :KK59: Benim doğum günüm de 28 Nisan. Boğa hatununu nerde görsem bilirim arkadaş:KK19:

Aminn, sağlıcakla bi alalım kucağımıza, Sizin miniğe de maşallah kocaman:nazar::nazar:

Back