- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Arabasızlık çok kötü kuzum bilirim yaşıyoruz bizde herşeyde lazım oluyor meretEvet kuzum valla çok zor arabasızlık. Nişanlım askere gitmeden önce o beni bırakıyordu işe arabayla, çokta rahat oluyodu akşamları da o alıyodu
Aminn inşallah kuzumÇavuşluğuda bıraktı. 1 haftadır nöbet tutuyo. Daha komutanlarla, askerlerle uğraşamıyorum dedi. Birazda ben kafamı dinliyim dedi bıraktı. Onun beraber devreleri de bırakmış En azından kalktığım yattığım saat belli olur dedi. Çok fazla denetleme falan yapılıyodu o yüzden zor geçiyodu dedi
Kavuşuyoruzmutfak masası,damatlık,gelin ayak. kına malzemeleri, bindallı,halı ... kafamı yoran bunlar şu anda . bana da göstert bindallını
Olduğu kadar işte nehircim, sen neler yaptın konuşamadık bayadır özelden de.
Aklıma gelenleri yazdım bende ek çok tabiki dahaArabasızlık çok kötü kuzum bilirim yaşıyoruz bizde herşeyde lazım oluyor meret
Daha rahat çok şükür kuzum son 1 hafta zaten nasıl geçtiğini anlamaz vedalaşmalar gün bitirmeler devirler falan
Az kalmış canım benim onlar yok onlara ek eksikte çokPek değişen birşey olmadı çok şey kaçırmadın yani kuzucum Bindallı falan bakcaz bakalım davetiye bastırcaz inşallah bir kaç haftaya gelinlik olayını da düşünüyoruz damatlık damat saati falan Mayıs ayına halledelim diyoruz nasipse bu ay en önemlimiz evimizi bulmak o da çok zor
Kavuşuyoruzmutfak masası,damatlık,gelin ayak. kına malzemeleri, bindallı,halı ... kafamı yoran bunlar şu anda . bana da göstert bindallını
Olduğu kadar işte nehircim, sen neler yaptın konuşamadık bayadır özelden de.
Heyecanını,özlmini gördükçe aklıma geliyor..
Ne güzel duygular dimi.
Çok şükür ki az kaldı canımmmm.
Maşallah sana, size.
Asker beklemek müthiş gurur verici bişey.
Cidden çok zorArabasızlık çok kötü kuzum bilirim yaşıyoruz bizde herşeyde lazım oluyor meret
Daha rahat çok şükür kuzum son 1 hafta zaten nasıl geçtiğini anlamaz vedalaşmalar gün bitirmeler devirler falan
Az kalmış canım benim onlar yok onlara ek eksikte çokPek değişen birşey olmadı çok şey kaçırmadın yani kuzucum Bindallı falan bakcaz bakalım davetiye bastırcaz inşallah bir kaç haftaya gelinlik olayını da düşünüyoruz damatlık damat saati falan Mayıs ayına halledelim diyoruz nasipse bu ay en önemlimiz evimizi bulmak o da çok zor
Sonuna kadar katılıyorum.
Harika duygular kuzum. Her insanın tatması gereken duygular diye düşünüyorum çünkü özlemin, yakınında olmanın, uzakta olmanın herşeyin ne demek olduğunu çok daha iyi anlıyosun. Sevipte sevgini gösterememenin ne demek olduğunu anlyıosun -ki en zoru da bu. Rabbime şükürler olsun ki bu zorlu sınavı da atlattık. Allahım geride kalan askerlere ve ailelerine de sabırlar versin. Herşeyin başı sabır çünkü.
6 sene bekleyip üstüne birde 1 sene asker beklemek çok daha zormuş bunu anladımAma olsun herşeye değer
Cidden çok zor
Evet kuzum inşallah bunuda rahatça bir aksilik olmadan atlatalım
Önemlileri bende söylüyorum yoksa diğerlerine artık ömür yettiği sürece ne yapalımAklıma gelenleri yazdım bende ek çok tabiki dahaaklıma gelmişlken gelinlikçiyi arıyım bakayım bi. bindallıyı halletsem kına malzemelerimi ayarlıycam hemen.
davetiye var daha evettttt .
Evi halledersiniz bence bu ay içinde.
Bekliyorum canımcımEvet davetiye var bi de, gönderiyorum
Amin kuzum inşallah atlatacaksınız tabisi sonra en güzel şafak gelsin düğün şafağıCidden çok zor
Evet kuzum inşallah bunuda rahatça bir aksilik olmadan atlatalım
Önemlileri bende söylüyorum yoksa diğerlerine artık ömür yettiği sürece ne yapalımİnşallah gayemiz o kuzum olmadı son çare Mayısta nereyi bulursak
Bekliyorum canımcım
Amin kuzum inşallah atlatacaksınız tabisi sonra en güzel şafak gelsin düğün şafağı
Hepsi olur. Ama zaman azaldıkça telaşlanıyoruz işteÖnemlileri bende söylüyorum yoksa diğerlerine artık ömür yettiği sürece ne yapalımİnşallah gayemiz o kuzum olmadı son çare Mayısta nereyi bulursak
Bekliyorum canımcım
Amin kuzum inşallah atlatacaksınız tabisi sonra en güzel şafak gelsin düğün şafağı
Sade şık canım çok güzel hayırlı olsunHe davetiyeyiii, ama o daha basılmadı da ben örneğini göstereyim
Eki Görüntüle 1477742 Eki Görüntüle 1477743 Eki Görüntüle 1477744
Hepsi olur. Ama zaman azaldıkça telaşlanıyoruz işteAradım gelinlikçiyi. Gel sec bindallını dedi Heyecanlandım
Sade şık canım çok güzel hayırlı olsun
Evet telaş çok fazla gece yine kabuslar gördümOhh hadi bakalım onuda çıkart aradan canım
Değiştiremiyorum kiKız şu imzanı değiştir artık
Sonuna kadar katılıyorum.
Sonrası da düğün şfağı Allah nasip ederse
Önemlileri bende söylüyorum yoksa diğerlerine artık ömür yettiği sürece ne yapalımİnşallah gayemiz o kuzum olmadı son çare Mayısta nereyi bulursak
Bekliyorum canımcım
Değiştiremiyorum kiİzin vermiyolar
Normal üyelere kapatmışlar. Çalışma varmış. Sadece Premium olan üyeler güncelleyebiliyorAaa neden yaa?
Normal üyelere kapatmışlar. Çalışma varmış. Sadece Premium olan üyeler güncelleyebiliyor
selam kızlarr nasılsınız :)
ıyıyım bende hazırlıklara son gaz devam edıyorsunuz masallah :)İyidir canım senden naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?