• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Arabasızlık çok kötü kuzum bilirim yaşıyoruz bizde herşeyde lazım oluyor meret :KK53:

Daha rahat çok şükür kuzum son 1 hafta zaten nasıl geçtiğini anlamaz vedalaşmalar gün bitirmeler devirler falan:KK76:

Az kalmış canım benim onlar yok onlara ek eksikte çok:KK70:Pek değişen birşey olmadı çok şey kaçırmadın yani kuzucum:cool::KK53:Bindallı falan bakcaz bakalım davetiye bastırcaz inşallah bir kaç haftaya gelinlik olayını da düşünüyoruz damatlık damat saati falan Mayıs ayına halledelim diyoruz nasipse bu ay en önemlimiz evimizi bulmak o da çok zor:confused:
kuzum damatlıga baksanız aslında sezona ne kadar gırersen o kadar fıyat artıyor

kuzum damatlıga baksanız aslında sezona ne kadar gırersen o kadar fıyat artıyor

Kuzum baktık aslında kafamıza bir yer yattı ama diğer markada Mayısta geliyor bekleyin dedi aslında sanırım almalıyız bence de aradan çıksın ya oturlet vardı hafta sonu bakabilirsek bakalımda daha fazla artmadan onu çıkartalım aradan:KK19:

Harika duygular kuzum. Her insanın tatması gereken duygular diye düşünüyorum çünkü özlemin, yakınında olmanın, uzakta olmanın herşeyin ne demek olduğunu çok daha iyi anlıyosun. Sevipte sevgini gösterememenin ne demek olduğunu anlyıosun -ki en zoru da bu. Rabbime şükürler olsun ki bu zorlu sınavı da atlattık. Allahım geride kalan askerlere ve ailelerine de sabırlar versin. Herşeyin başı sabır çünkü.

6 sene bekleyip üstüne birde 1 sene asker beklemek çok daha zormuş bunu anladım :oops: Ama olsun herşeye değer :KK22:

meraba aynen gordum yazmak istedim:) bende sekız sene beraberiz kısa dönem askelik yapıyr nişanlım bu aysonu geliçek inş cok iyi anlarım o duyguları cnm.

Kuzum baktık aslında kafamıza bir yer yattı ama diğer markada Mayısta geliyor bekleyin dedi aslında sanırım almalıyız bence de aradan çıksın ya oturlet vardı hafta sonu bakabilirsek bakalımda daha fazla artmadan onu çıkartalım aradan:KK19:
canım bız olıvıumdan almıstık hatemoglundan oylesıne gırmıstık cocuk sezona bırakmayın ortalama aynı modeller gelıyor fıyat 2-3 katı oluyor dıyınce almıstık yanlıs hatırlamıyorsam ayakkabı harıc hersey 400 yada 450 tutmustu unuttum tam

canım bız olıvıumdan almıstık hatemoglundan oylesıne gırmıstık cocuk sezona bırakmayın ortalama aynı modeller gelıyor fıyat 2-3 katı oluyor dıyınce almıstık yanlıs hatırlamıyorsam ayakkabı harıc hersey 400 yada 450 tutmustu unuttum tam
Hatemoğlunda çalıştım canım biliyorum evet sezon farklarını orada Hatemoğlu istemiyor nişanlım ben çalıştım ondan da uyuz olmuş olabilür :KK70:Bakcaz dediğin gibi Nisan ayı almak için iyi bir ay gibi :KK60:

Hatemoğlunda çalıştım canım biliyorum evet sezon farklarını orada Hatemoğlu istemiyor nişanlım ben çalıştım ondan da uyuz olmuş olabilür :KK70:Bakcaz dediğin gibi Nisan ayı almak için iyi bir ay gibi :KK60:

aaa dogru sen demıstın dımı calıstım dıye :) bız memnun kaldık yanı zaten bır kere gıydı olay bıttı :)) o vakıt sen donemlerı daha ıyı bılırsın :)

meraba aynen gordum yazmak istedim:) bende sekız sene beraberiz kısa dönem askelik yapıyr nişanlım bu aysonu geliçek inş cok iyi anlarım o duyguları cnm.
Ne güzel canım sizinde bitmiş. Allah sağ salim kavuştursun onları bizlere inşallah :KK68:

aaa dogru sen demıstın dımı calıstım dıye :) bız memnun kaldık yanı zaten bır kere gıydı olay bıttı :)) o vakıt sen donemlerı daha ıyı bılırsın :)

Kalitelidir ürünleri canım genelde ufak tefek sorunlar dışında çok sorun gelmiyordu zaten :KK68:Zaten bizde yakası çıkabilen daha sonra takım elbise olarak kullanabileceği birşey bakıyoruz canım boşuna 2-3 saat giyip kenara kaldırmayalım diye bir balo falan olacak lüks otelde falan anca öyle smokin giyilecek o kadar sosyalde değiliz :KK70:

:KK70: valla acemi birliği burdurda yaptı usta birlği catalcada yaptı bezdi resmen askelikde o derece :KK70: sennki baya uzakmıs yaws askeliği ben istanbulda yaşıyorum sen cnm
Bizimde acemi birliğimiz Safranboluydu. Benim nişanlımda öyle bunaldı bana askerliğin a sını etmeyin diyor :KK53:

Bende İstanbul'dayım

Back