• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet kuzum valla çok zor arabasızlık. Nişanlım askere gitmeden önce o beni bırakıyordu işe arabayla, çokta rahat oluyodu akşamları da o alıyodu :KK51:

Aminn inşallah kuzum :nazar:En Büyük TÜRKİYE Çavuşluğuda bıraktı. 1 haftadır nöbet tutuyo. Daha komutanlarla, askerlerle uğraşamıyorum dedi. Birazda ben kafamı dinliyim dedi bıraktı. Onun beraber devreleri de bırakmış :KK53: En azından kalktığım yattığım saat belli olur dedi. Çok fazla denetleme falan yapılıyodu o yüzden zor geçiyodu dedi
Arabasızlık çok kötü kuzum bilirim yaşıyoruz bizde herşeyde lazım oluyor meret :KK53:

Daha rahat çok şükür kuzum son 1 hafta zaten nasıl geçtiğini anlamaz vedalaşmalar gün bitirmeler devirler falan:KK76:

Kavuşuyoruz:KK22::KK48::KK48: mutfak masası,damatlık,gelin ayak. kına malzemeleri, bindallı,halı ... kafamı yoran bunlar şu anda . bana da göstert bindallını:63:

Olduğu kadar işte nehircim, sen neler yaptın konuşamadık bayadır özelden de.

Az kalmış canım benim onlar yok onlara ek eksikte çok:KK70:Pek değişen birşey olmadı çok şey kaçırmadın yani kuzucum:cool::KK53:Bindallı falan bakcaz bakalım davetiye bastırcaz inşallah bir kaç haftaya gelinlik olayını da düşünüyoruz damatlık damat saati falan Mayıs ayına halledelim diyoruz nasipse bu ay en önemlimiz evimizi bulmak o da çok zor:confused:

Arabasızlık çok kötü kuzum bilirim yaşıyoruz bizde herşeyde lazım oluyor meret :KK53:

Daha rahat çok şükür kuzum son 1 hafta zaten nasıl geçtiğini anlamaz vedalaşmalar gün bitirmeler devirler falan:KK76:

Az kalmış canım benim onlar yok onlara ek eksikte çok:KK70:Pek değişen birşey olmadı çok şey kaçırmadın yani kuzucum:cool::KK53:Bindallı falan bakcaz bakalım davetiye bastırcaz inşallah bir kaç haftaya gelinlik olayını da düşünüyoruz damatlık damat saati falan Mayıs ayına halledelim diyoruz nasipse bu ay en önemlimiz evimizi bulmak o da çok zor:confused:
Aklıma gelenleri yazdım bende ek çok tabiki daha :KK53: aklıma gelmişlken gelinlikçiyi arıyım bakayım bi. bindallıyı halletsem kına malzemelerimi ayarlıycam hemen.

davetiye var daha evettttt .

Evi halledersiniz bence bu ay içinde.

Heyecanını,özlmini gördükçe aklıma geliyor..
Ne güzel duygular dimi.

Çok şükür ki az kaldı canımmmm.
Maşallah sana, size.

Asker beklemek müthiş gurur verici bişey.

En Büyük TÜRKİYE

Harika duygular kuzum. Her insanın tatması gereken duygular diye düşünüyorum çünkü özlemin, yakınında olmanın, uzakta olmanın herşeyin ne demek olduğunu çok daha iyi anlıyosun. Sevipte sevgini gösterememenin ne demek olduğunu anlyıosun -ki en zoru da bu. Rabbime şükürler olsun ki bu zorlu sınavı da atlattık. Allahım geride kalan askerlere ve ailelerine de sabırlar versin. Herşeyin başı sabır çünkü.

6 sene bekleyip üstüne birde 1 sene asker beklemek çok daha zormuş bunu anladım :oops: Ama olsun herşeye değer :KK22:

Cidden çok zor :KK53:

Evet kuzum inşallah bunuda rahatça bir aksilik olmadan atlatalım :oops:

Harika duygular kuzum. Her insanın tatması gereken duygular diye düşünüyorum çünkü özlemin, yakınında olmanın, uzakta olmanın herşeyin ne demek olduğunu çok daha iyi anlıyosun. Sevipte sevgini gösterememenin ne demek olduğunu anlyıosun -ki en zoru da bu. Rabbime şükürler olsun ki bu zorlu sınavı da atlattık. Allahım geride kalan askerlere ve ailelerine de sabırlar versin. Herşeyin başı sabır çünkü.

6 sene bekleyip üstüne birde 1 sene asker beklemek çok daha zormuş bunu anladım :oops: Ama olsun herşeye değer :KK22:
Sonuna kadar katılıyorum.
Sonrası da düğün şfağı Allah nasip ederse :KK68:

Aklıma gelenleri yazdım bende ek çok tabiki daha :KK53: aklıma gelmişlken gelinlikçiyi arıyım bakayım bi. bindallıyı halletsem kına malzemelerimi ayarlıycam hemen.

davetiye var daha evettttt .

Evi halledersiniz bence bu ay içinde.
Önemlileri bende söylüyorum yoksa diğerlerine artık ömür yettiği sürece ne yapalım:KK53:İnşallah gayemiz o kuzum olmadı son çare Mayısta nereyi bulursak:KK70:
Evet davetiye var bi de, gönderiyorum :KK50:
Bekliyorum canımcım:KK54:
Cidden çok zor :KK53:

Evet kuzum inşallah bunuda rahatça bir aksilik olmadan atlatalım :oops:
Amin kuzum inşallah atlatacaksınız tabisi sonra en güzel şafak gelsin düğün şafağı :nazar::KK60:

Önemlileri bende söylüyorum yoksa diğerlerine artık ömür yettiği sürece ne yapalım:KK53:İnşallah gayemiz o kuzum olmadı son çare Mayısta nereyi bulursak:KK70:

Amin kuzum inşallah atlatacaksınız tabisi sonra en güzel şafak gelsin düğün şafağı :nazar::KK60:

He davetiyeyiii, ama o daha basılmadı da ben örneğini göstereyim :21:

ebru_2546.jpg IMG-20150402-WA0014.jpg IMG-20150402-WA0013.jpg

Hepsi olur. Ama zaman azaldıkça telaşlanıyoruz işte:KK17: Aradım gelinlikçiyi. Gel sec bindallını dedi:KK55: Heyecanlandım :KK73:

He davetiyeyiii, ama o daha basılmadı da ben örneğini göstereyim :21:

Eki Görüntüle 1477742 Eki Görüntüle 1477743 Eki Görüntüle 1477744
Sade şık canım çok güzel hayırlı olsun:KK68:
Hepsi olur. Ama zaman azaldıkça telaşlanıyoruz işte:KK17: Aradım gelinlikçiyi. Gel sec bindallını dedi:KK55: Heyecanlandım :KK73:

Evet telaş çok fazla gece yine kabuslar gördüm:KK51::KK53:Ohh hadi bakalım onuda çıkart aradan canım:21:

Sonuna kadar katılıyorum.
Sonrası da düğün şfağı Allah nasip ederse :KK68:

Evett en güzel şafak :oops:

Back