- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Arabasızlık çok kötü kuzum bilirim yaşıyoruz bizde herşeyde lazım oluyor meretEvet kuzum valla çok zor arabasızlık. Nişanlım askere gitmeden önce o beni bırakıyordu işe arabayla, çokta rahat oluyodu akşamları da o alıyodu
Aminn inşallah kuzum Çavuşluğuda bıraktı. 1 haftadır nöbet tutuyo. Daha komutanlarla, askerlerle uğraşamıyorum dedi. Birazda ben kafamı dinliyim dedi bıraktı. Onun beraber devreleri de bırakmış En azından kalktığım yattığım saat belli olur dedi. Çok fazla denetleme falan yapılıyodu o yüzden zor geçiyodu dedi
Daha rahat çok şükür kuzum son 1 hafta zaten nasıl geçtiğini anlamaz vedalaşmalar gün bitirmeler devirler falan
Kavuşuyoruz mutfak masası,damatlık,gelin ayak. kına malzemeleri, bindallı,halı ... kafamı yoran bunlar şu anda . bana da göstert bindallını
Olduğu kadar işte nehircim, sen neler yaptın konuşamadık bayadır özelden de.
Az kalmış canım benim onlar yok onlara ek eksikte çokPek değişen birşey olmadı çok şey kaçırmadın yani kuzucumBindallı falan bakcaz bakalım davetiye bastırcaz inşallah bir kaç haftaya gelinlik olayını da düşünüyoruz damatlık damat saati falan Mayıs ayına halledelim diyoruz nasipse bu ay en önemlimiz evimizi bulmak o da çok zor