• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bana da öyle gelecek kuzum çünkü son ayımız, son şafaklar. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Şu zor günleri bile huzurla atlattık :nazar: Bana da 2-3 gün gibi gelsin :KK53:
Sana evet 2-3 gün gibi gelsin göz açıp kapayınca kadar geçsin ama bize az yavaş geçsin ya yetiştiremiyoruz :KK17::KK53:

Günaydın Kızçeler :cool:

Şafak 28 Giresun En Büyük TÜRKİYE

3jpgrjmmv.jpg

2935059-gece-giresun.jpg

Kizlarrr Günaydinnn :KK68:
Cok fazla giremiyorum ehhh 2 gün sonra dügünüm var ve daha çooook eksigim var :KK57::KK57: Ve hava yagmurlu... Bu gidisle günes göremiyecez sanirim bu cumartesi günü ... :KK17:
Ama sizi çoook özledim ondan KK'ya ugrayayim dedimm :KK60:
Siz nasilsiniz ? Umarim hersey yolunda ! :cool:

Öpüldünüzzz :KK68::KK68:

Cok fazla giremiyorum ehhh 2 gün sonra dügünüm var ve daha çooook eksigim var :KK57::KK57: Ve hava yagmurlu... Bu gidisle günes göremiyecez sanirim bu cumartesi günü ... :KK17:

Ay 2 gün mü kaldııı? Maşallah canım benim inşallah her şey sorunsuzca gönlünüzce geçer:KK15:

Günaydın Kızçeler :cool:

Şafak 28 Giresun En Büyük TÜRKİYE

3jpgrjmmv.jpg

2935059-gece-giresun.jpg
Karadeniz bayılırım şu güzelliğe bakar mısın:KK16:En Büyük TÜRKİYE

Maşallah canım ya 2 gün he inşallah sorunsuz çok güzel geçer herşeyiniz :nazar::KK60:Hafta sonu açacak bence hava:21:Balayı sonrası bekliyoruz seni burada mutluluklar dilerim şimdiden:nazar:Eksikleri dert etme ne zaman bitti ki:KK53:

Back