2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bende sadece doğasını ve denizini severim. İnsanı uzak dursun benden İstisnalar vardır illa ki genel olarak düşünüyorum

Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor ufaktan şafak sıkıştırmaya başladımı
Ay sorma kuzum ya iyileşmiştim tam gribi atlattım dedim tekrardan boğazlarım şişmiş ağrıyor Nedir bu çektiğim ya

Şafak güzel geçiyor şuan henüz çok sıkıştırmadı ama yaklaştıkça özlem daha da artıyor bazen sabırsız olsakta şükrediyoruz bu günlerimize Nişanlım zaman geçmiyor diye söyleniyor daha çok onun kafasını dağıtmakla geçiyor zamanım

Sizi özledim

Her açıdan yoğunum.

Düğüne 51 gün kaldı.

Hala eksiğim çok.

Sizde duurumlar nasıl kızlar?
Boncuk bizde seni özledik haklısın yoğunluk çok Rabbim yardımcın olsun eksik bitmez ne yapalım olduğu kadar kendini sıkma
Geçmiş olsun kuzum salgın var herkes öyle havalar bir sıcak bir serin o yüzden oluyor dikkat et kendine şuanda güce ihtiyacın var az zaman kaldı koşuşturmanız başlayacak

Son 20 gün görmeye gitmiştim nişanlımı dönerken çok ağladım geçmiyor bitmiyor işte diye o sıralar çok sıkıştırıyor özlem artıyor bitmeyecek gibi geliyor ama çabuk geçiyor son 20den sonrası az kaldı kuzuş bitti gitti çok şükür

günaydın kızlar
Günaydın canım

Sağol kuzum ya. Sorma valla. Birde işe gelirken giderken bindiğim otobüs hastane otobüsü. Ondan dolayıda çabuk kapıyorum sanırım. Sabahları özellikle otobüsün tamamı hastaneye geliyor. Allahtan ben bindikten 1 durak sonra hepsi iniyorlar ama işte demekki yavaş yavaş kapıyorum öyle şifayı

Haklısın kuzum. Son zamanlar daha zor geçer. Bakalım nişanlım son 1 hafta kala çıkacak karakoldan merkeze gidecek oradan da Muşa. Muşta kalacak 1 hafta. Uçak biletleri ne zaman kesilirse ona göre binecekler. Erken bile çıkabilirim belki diyor. Hayırlısı olsun diyorum sağ salim gel sonrası önemli değil diyorum. Sonuçta bir daha dönmeyeceksin zaman kısıtlaması da yok. Hayal gibi geliyor ya

Ondan olabilir kuzum hastaneye geliyorlar hemen havadan kaparsın 1 durakta olsa yakın temas yeterli ee otobüslerde öyle rahatça geri durma ihtimalimizde yok

İnşallah daha çabuk gelir canım dediğin gibi artık tamamen sana ait beraber olacaksınız 1 gün geç gelsin ama sağlıklı hayırlısıyla gelsin

Evet kuzum valla çok zor arabasızlık. Nişanlım askere gitmeden önce o beni bırakıyordu işe arabayla, çokta rahat oluyodu akşamları da o alıyodu

Aminn inşallah kuzum Çavuşluğuda bıraktı. 1 haftadır nöbet tutuyo. Daha komutanlarla, askerlerle uğraşamıyorum dedi. Birazda ben kafamı dinliyim dedi bıraktı. Onun beraber devreleri de bırakmış En azından kalktığım yattığım saat belli olur dedi. Çok fazla denetleme falan yapılıyodu o yüzden zor geçiyodu dedi

Biz de seni çok özlediik
Ne eksiklerin kaldı? Az kalmış ehehe kavuşuyonuz mu
Kavuşuyoruz mutfak masası,damatlık,gelin ayak. kına malzemeleri, bindallı,halı ... kafamı yoran bunlar şu anda . bana da göstert bindallını

Olduğu kadar işte nehircim, sen neler yaptın konuşamadık bayadır özelden de.

Heyecanını,özlmini gördükçe aklıma geliyor..
Ne güzel duygular dimi.

Çok şükür ki az kaldı canımmmm.

Maşallah sana, size.

Asker beklemek müthiş gurur verici bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…