- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Zaman daraldıkça bizde geriliyoruz sanırım ev bulamamız büyük etki ne biliyim yoruluyor insanDurgun görüyorum seni ben.
Zaman daraldıkça bizde geriliyoruz sanırım ev bulamamız büyük etki ne biliyim yoruluyor insan
Amin Mutellam inşallahKıyamam yaa, haklısın canım çok gergin dönemler artık. Umarım en kısa zamanda gönlünüze göre bi ev bulursunuz.
Amin Mutellam inşallahKına kıyafetinin resmi varmı
Bende sadece doğasını ve denizini severim. İnsanı uzak dursun bendenKaradeniz bayılırım şu güzelliğe bakar mısın
Maşallah canım ya 2 gün he inşallah sorunsuz çok güzel geçer herşeyinizHafta sonu açacak bence hava Balayı sonrası bekliyoruz seni burada mutluluklar dilerim şimdiden Eksikleri dert etme ne zaman bitti ki
Hani banaGönderiyorum özelden
İnsanını ek bilmem kuzum Rizeli nişanlım sadece orayı biliyorumBende sadece doğasını ve denizini severim. İnsanı uzak dursun bendenİstisnalar vardır illa ki genel olarak düşünüyorum
İnşallah kuzumİnsanını ek bilmem kuzum Rizeli nişanlım sadece orayı biliyorumDoğası harika inşallah bir ara tatilimizde falan gidip görmek istiyoruz
Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor ufaktan şafak sıkıştırmaya başladımıİnşallah kuzum
Ay sorma kuzum ya iyileşmiştim tam gribi atlattım dedim tekrardan boğazlarım şişmiş ağrıyorSen nasılsın kuzum nasıl gidiyor ufaktan şafak sıkıştırmaya başladımı
Sizi özledim
Her açıdan yoğunum.
Düğüne 51 gün kaldı.
Hala eksiğim çok.
Sizde duurumlar nasıl kızlar?
Boncuk bizde seni özledik haklısın yoğunluk çok Rabbim yardımcın olsun eksik bitmez ne yapalım olduğu kadar kendini sıkmaSizi özledim
Her açıdan yoğunum.
Düğüne 51 gün kaldı.
Hala eksiğim çok.
Sizde duurumlar nasıl kızlar?
Geçmiş olsun kuzum salgın var herkes öyle havalar bir sıcak bir serin o yüzden oluyor dikkat et kendine şuanda güce ihtiyacın var az zaman kaldı koşuşturmanız başlayacakAy sorma kuzum ya iyileşmiştim tam gribi atlattım dedim tekrardan boğazlarım şişmiş ağrıyorNedir bu çektiğim ya
Şafak güzel geçiyor şuan henüz çok sıkıştırmadı ama yaklaştıkça özlem daha da artıyor bazen sabırsız olsakta şükrediyoruz bu günlerimizeNişanlım zaman geçmiyor diye söyleniyor daha çok onun kafasını dağıtmakla geçiyor zamanım
Günaydın canımgünaydın kızlar
Sağol kuzum ya. Sorma valla. Birde işe gelirken giderken bindiğim otobüs hastane otobüsü. Ondan dolayıda çabuk kapıyorum sanırım. Sabahları özellikle otobüsün tamamı hastaneye geliyor. Allahtan ben bindikten 1 durak sonra hepsi iniyorlar ama işte demekki yavaş yavaş kapıyorum öyle şifayıBoncuk bizde seni özledik haklısın yoğunluk çok Rabbim yardımcın olsun eksik bitmez ne yapalım olduğu kadar kendini sıkma
Geçmiş olsun kuzum salgın var herkes öyle havalar bir sıcak bir serin o yüzden oluyor dikkat et kendine şuanda güce ihtiyacın var az zaman kaldı koşuşturmanız başlayacak
Son 20 gün görmeye gitmiştim nişanlımı dönerken çok ağladım geçmiyor bitmiyor işte diye o sıralar çok sıkıştırıyor özlem artıyor bitmeyecek gibi geliyor ama çabuk geçiyor son 20den sonrası az kaldı kuzuş bitti gitti çok şükür
Günaydın canım
Ondan olabilir kuzum hastaneye geliyorlar hemen havadan kaparsın 1 durakta olsa yakın temas yeterli ee otobüslerde öyle rahatça geri durma ihtimalimizde yokSağol kuzum ya. Sorma valla. Birde işe gelirken giderken bindiğim otobüs hastane otobüsü. Ondan dolayıda çabuk kapıyorum sanırım. Sabahları özellikle otobüsün tamamı hastaneye geliyor. Allahtan ben bindikten 1 durak sonra hepsi iniyorlar ama işte demekki yavaş yavaş kapıyorum öyle şifayı
Haklısın kuzum. Son zamanlar daha zor geçer. Bakalım nişanlım son 1 hafta kala çıkacak karakoldan merkeze gidecek oradan da Muşa. Muşta kalacak 1 hafta. Uçak biletleri ne zaman kesilirse ona göre binecekler. Erken bile çıkabilirim belki diyor. Hayırlısı olsun diyorum sağ salim gel sonrası önemli değil diyorum. Sonuçta bir daha dönmeyeceksin zaman kısıtlaması da yok. Hayal gibi geliyor ya
Evet kuzum valla çok zor arabasızlık. Nişanlım askere gitmeden önce o beni bırakıyordu işe arabayla, çokta rahat oluyodu akşamları da o alıyoduOndan olabilir kuzum hastaneye geliyorlar hemen havadan kaparsın 1 durakta olsa yakın temas yeterli ee otobüslerde öyle rahatça geri durma ihtimalimizde yok
İnşallah daha çabuk gelir canım dediğin gibi artık tamamen sana ait beraber olacaksınız 1 gün geç gelsin ama sağlıklı hayırlısıyla gelsin
KavuşuyoruzBiz de seni çok özlediik
Ne eksiklerin kaldı? Az kalmış ehehe kavuşuyonuz mu
Boncuk bizde seni özledik haklısın yoğunluk çok Rabbim yardımcın olsun eksik bitmez ne yapalım olduğu kadar kendini sıkma
Geçmiş olsun kuzum salgın var herkes öyle havalar bir sıcak bir serin o yüzden oluyor dikkat et kendine şuanda güce ihtiyacın var az zaman kaldı koşuşturmanız başlayacak
Son 20 gün görmeye gitmiştim nişanlımı dönerken çok ağladım geçmiyor bitmiyor işte diye o sıralar çok sıkıştırıyor özlem artıyor bitmeyecek gibi geliyor ama çabuk geçiyor son 20den sonrası az kaldı kuzuş bitti gitti çok şükür
Günaydın canım
Heyecanını,özlmini gördükçe aklıma geliyor..Sağol kuzum ya. Sorma valla. Birde işe gelirken giderken bindiğim otobüs hastane otobüsü. Ondan dolayıda çabuk kapıyorum sanırım. Sabahları özellikle otobüsün tamamı hastaneye geliyor. Allahtan ben bindikten 1 durak sonra hepsi iniyorlar ama işte demekki yavaş yavaş kapıyorum öyle şifayı
Haklısın kuzum. Son zamanlar daha zor geçer. Bakalım nişanlım son 1 hafta kala çıkacak karakoldan merkeze gidecek oradan da Muşa. Muşta kalacak 1 hafta. Uçak biletleri ne zaman kesilirse ona göre binecekler. Erken bile çıkabilirim belki diyor. Hayırlısı olsun diyorum sağ salim gel sonrası önemli değil diyorum. Sonuçta bir daha dönmeyeceksin zaman kısıtlaması da yok. Hayal gibi geliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?