- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
kuzum damatlıga baksanız aslında sezona ne kadar gırersen o kadar fıyat artıyorArabasızlık çok kötü kuzum bilirim yaşıyoruz bizde herşeyde lazım oluyor meret
Daha rahat çok şükür kuzum son 1 hafta zaten nasıl geçtiğini anlamaz vedalaşmalar gün bitirmeler devirler falan
Az kalmış canım benim onlar yok onlara ek eksikte çokPek değişen birşey olmadı çok şey kaçırmadın yani kuzucum Bindallı falan bakcaz bakalım davetiye bastırcaz inşallah bir kaç haftaya gelinlik olayını da düşünüyoruz damatlık damat saati falan Mayıs ayına halledelim diyoruz nasipse bu ay en önemlimiz evimizi bulmak o da çok zor
ıyıyım bende hazırlıklara son gaz devam edıyorsunuz masallah :)
kuzum damatlıga baksanız aslında sezona ne kadar gırersen o kadar fıyat artıyor
Bende görmek istiyorumTüh ya doğan güneş yazısını görmek isterdim
Harika duygular kuzum. Her insanın tatması gereken duygular diye düşünüyorum çünkü özlemin, yakınında olmanın, uzakta olmanın herşeyin ne demek olduğunu çok daha iyi anlıyosun. Sevipte sevgini gösterememenin ne demek olduğunu anlyıosun -ki en zoru da bu. Rabbime şükürler olsun ki bu zorlu sınavı da atlattık. Allahım geride kalan askerlere ve ailelerine de sabırlar versin. Herşeyin başı sabır çünkü.
6 sene bekleyip üstüne birde 1 sene asker beklemek çok daha zormuş bunu anladımAma olsun herşeye değer
canım bız olıvıumdan almıstık hatemoglundan oylesıne gırmıstık cocuk sezona bırakmayın ortalama aynı modeller gelıyor fıyat 2-3 katı oluyor dıyınce almıstık yanlıs hatırlamıyorsam ayakkabı harıc hersey 400 yada 450 tutmustu unuttum tamKuzum baktık aslında kafamıza bir yer yattı ama diğer markada Mayısta geliyor bekleyin dedi aslında sanırım almalıyız bence de aradan çıksın ya oturlet vardı hafta sonu bakabilirsek bakalımda daha fazla artmadan onu çıkartalım aradan
Hatemoğlunda çalıştım canım biliyorum evet sezon farklarını orada Hatemoğlu istemiyor nişanlım ben çalıştım ondan da uyuz olmuş olabilürcanım bız olıvıumdan almıstık hatemoglundan oylesıne gırmıstık cocuk sezona bırakmayın ortalama aynı modeller gelıyor fıyat 2-3 katı oluyor dıyınce almıstık yanlıs hatırlamıyorsam ayakkabı harıc hersey 400 yada 450 tutmustu unuttum tam
Hatemoğlunda çalıştım canım biliyorum evet sezon farklarını orada Hatemoğlu istemiyor nişanlım ben çalıştım ondan da uyuz olmuş olabilürBakcaz dediğin gibi Nisan ayı almak için iyi bir ay gibi
Ne güzel canım sizinde bitmiş. Allah sağ salim kavuştursun onları bizlere inşallahmeraba aynen gordum yazmak istedim:) bende sekız sene beraberiz kısa dönem askelik yapıyr nişanlım bu aysonu geliçek inş cok iyi anlarım o duyguları cnm.
amin inş cnm sizin nekadar varNe güzel canım sizinde bitmiş. Allah sağ salim kavuştursun onları bizlere inşallah
aaa dogru sen demıstın dımı calıstım dıye :) bız memnun kaldık yanı zaten bır kere gıydı olay bıttı :)) o vakıt sen donemlerı daha ıyı bılırsın :)
Bizimde atarsa 27 günümüz var canım ay sonunda burada nasipseamin inş cnm sizin nekadar var
Nerede asker canım?aa aynıymıs :d 28 burda benkı de nisanın
istanbul çatalca da cnm sennki nerd eNerede asker canım?
Onunkide askerlik mi kızistanbul çatalca da cnm sennki nerd e
Onunkide askerlik mi kızHayatını yaşıyordur sen nerede yaşıyorsun?
Bitlis'te canım
Bizimde acemi birliğimiz Safranboluydu. Benim nişanlımda öyle bunaldı bana askerliğin a sını etmeyin diyorvalla acemi birliği burdurda yaptı usta birlği catalcada yaptı bezdi resmen askelikde o derece sennki baya uzakmıs yaws askeliği ben istanbulda yaşıyorum sen cnm
aynen benimki deBizimde acemi birliğimiz Safranboluydu. Benim nişanlımda öyle bunaldı bana askerliğin a sını etmeyin diyor
Bende İstanbul'dayım
sizin düğün eylüldemi cnmaynen benimki deneresinde istbulun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?