2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kuzum damatlıga baksanız aslında sezona ne kadar gırersen o kadar fıyat artıyor

kuzum damatlıga baksanız aslında sezona ne kadar gırersen o kadar fıyat artıyor

Kuzum baktık aslında kafamıza bir yer yattı ama diğer markada Mayısta geliyor bekleyin dedi aslında sanırım almalıyız bence de aradan çıksın ya oturlet vardı hafta sonu bakabilirsek bakalımda daha fazla artmadan onu çıkartalım aradan

meraba aynen gordum yazmak istedim:) bende sekız sene beraberiz kısa dönem askelik yapıyr nişanlım bu aysonu geliçek inş cok iyi anlarım o duyguları cnm.

canım bız olıvıumdan almıstık hatemoglundan oylesıne gırmıstık cocuk sezona bırakmayın ortalama aynı modeller gelıyor fıyat 2-3 katı oluyor dıyınce almıstık yanlıs hatırlamıyorsam ayakkabı harıc hersey 400 yada 450 tutmustu unuttum tam

Hatemoğlunda çalıştım canım biliyorum evet sezon farklarını orada Hatemoğlu istemiyor nişanlım ben çalıştım ondan da uyuz olmuş olabilür Bakcaz dediğin gibi Nisan ayı almak için iyi bir ay gibi

aaa dogru sen demıstın dımı calıstım dıye :) bız memnun kaldık yanı zaten bır kere gıydı olay bıttı :)) o vakıt sen donemlerı daha ıyı bılırsın :)

meraba aynen gordum yazmak istedim:) bende sekız sene beraberiz kısa dönem askelik yapıyr nişanlım bu aysonu geliçek inş cok iyi anlarım o duyguları cnm.
Ne güzel canım sizinde bitmiş. Allah sağ salim kavuştursun onları bizlere inşallah

aaa dogru sen demıstın dımı calıstım dıye :) bız memnun kaldık yanı zaten bır kere gıydı olay bıttı :)) o vakıt sen donemlerı daha ıyı bılırsın :)

Kalitelidir ürünleri canım genelde ufak tefek sorunlar dışında çok sorun gelmiyordu zaten Zaten bizde yakası çıkabilen daha sonra takım elbise olarak kullanabileceği birşey bakıyoruz canım boşuna 2-3 saat giyip kenara kaldırmayalım diye bir balo falan olacak lüks otelde falan anca öyle smokin giyilecek o kadar sosyalde değiliz

valla acemi birliği burdurda yaptı usta birlği catalcada yaptı bezdi resmen askelikde o derece sennki baya uzakmıs yaws askeliği ben istanbulda yaşıyorum sen cnm
Bizimde acemi birliğimiz Safranboluydu. Benim nişanlımda öyle bunaldı bana askerliğin a sını etmeyin diyor

Bende İstanbul'dayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…