Pek dinlenemedim ama çok enerjiğim :)
Şafak harikaaaa
Canım foto çekimi için önerim yoldan geçen insanlara dikkat edin.Yoksa fotolarda pazardan dönen teyzeler oluyor
11.15'te çıktım.
Arada oluyor böyle.
İyilik güzellik:)
Maşallah maşallah
Yemek yemeyi ihmal etme valla yorgunluk üzerine açlıkla direk hasta olursun mazallah.
Ahahaha aynen
Elimizden geldiği kadar, gelmediği kader
Evet kuzuş biliyorumama o kadarını çok sıkıntı etmiyorum. Fotoğrafçımız (olursa) mikemmel biri Her çektiği fotoğraf mı güzel olur ben hepsine bayılıyorum müthiş enerjisi var
Haydi beni oyalaman işim var benim
Evet canım öncelik eksiklerbitiyor vallahi.
evet sen mayısta başlarsın kolilemeye,vaktin var
Evet canım öncelik eksikler
Netleşmedi daha ama yüksek ihtimal orası olacak. Fotoğraf istasyonu yazarsan bulabilirsin canımEnerjinin tutması çok önemli.
Kimdi senin fotocu canım?
Netleşmedi daha ama yüksek ihtimal orası olacak. Fotoğraf istasyonu yazarsan bulabilirsin canım
Şansım o kadar çok ki. Bu fotoğrafçıyı çok istiyodum fiyatı biraz yüksek gelmişti. Telefonla görüştüm ve ciddi anlamda yardımcı oldu bana. Daha sonrasında abim sordu ismini ve ne olsa beklersinAbim tanıyor. Hemde baya baya iyi tanıyor Karı-koca çalışıyorlar. Bu nedenle normal bir fotoğrafçının çektiği resimlerin 2 katını çekiyolar. Saat sınırlaması vermedi bana. Sen bana bitti diyene kadar ben çekerim dedi Ay inşallah geç kalmayız da orası olur
Şuan normal olarak aldığım fiyatl 1000 tl kuzum. Ama muhakkak indirim yapacaktır. Çünkü tuttuğum düğün salonu ile de anlaşmalılar. Henüz resmi bir görüşme yapmadık. Damat beyi bekliyoruzÇok güzel denk gelmiiişşşşşşşş
Ne kadara ödeyeceksin canım sakıncası yoksa:)
Şuan normal olarak aldığım fiyatl 1000 tl kuzum. Ama muhakkak indirim yapacaktır. Çünkü tuttuğum düğün salonu ile de anlaşmalılar. Henüz resmi bir görüşme yapmadık. Damat beyi bekliyoruz
Kesinlikle canım benim. Çok şükür bu zamana kadar hep gönlümden geçen oldu. Bir çoğunda güzel fırsatlarla aldım. Rabbim asıl büyük olanlar içinde yardım etsinÇok iyi.
Yuva kurana Allah yardım ediyor:)
Kesinlikle canım benim. Çok şükür bu zamana kadar hep gönlümden geçen oldu. Bir çoğunda güzel fırsatlarla aldım. Rabbim asıl büyük olanlar içinde yardım etsin
Kesinlikle canım benim. Çok şükür bu zamana kadar hep gönlümden geçen oldu. Bir çoğunda güzel fırsatlarla aldım. Rabbim asıl büyük olanlar içinde yardım etsin
selam kızlar :)
maşallah hazırlıklar devam
düğün aylarına yaklaşılıyor artık, inşallah herşey gönlünüzce olur
sen nasılsın canım
İyiyim tatlım sen nasılsın ?
Sen hamile misin
selam kızlar :)
sen nasılsın canım
Tutkucum, gözün aydın diyim şimdiden.selam kızlar :)
sen nasılsın canım
İyiyim tatlım sen nasılsın ?
Sen hamile misin
Hayırlı olsuuunnn.Çok sevindim.Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün.
Tutkucum, gözün aydın diyim şimdiden.
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
2 aylık 2 gr.mercimek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?