2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet kuzuş biliyorum ama o kadarını çok sıkıntı etmiyorum. Fotoğrafçımız (olursa) mikemmel biri Her çektiği fotoğraf mı güzel olur ben hepsine bayılıyorum müthiş enerjisi var

Evet kuzuş biliyorum ama o kadarını çok sıkıntı etmiyorum. Fotoğrafçımız (olursa) mikemmel biri Her çektiği fotoğraf mı güzel olur ben hepsine bayılıyorum müthiş enerjisi var

Enerjinin tutması çok önemli.

Kimdi senin fotocu canım?

Enerjinin tutması çok önemli.

Kimdi senin fotocu canım?
Netleşmedi daha ama yüksek ihtimal orası olacak. Fotoğraf istasyonu yazarsan bulabilirsin canım

Şansım o kadar çok ki. Bu fotoğrafçıyı çok istiyodum fiyatı biraz yüksek gelmişti. Telefonla görüştüm ve ciddi anlamda yardımcı oldu bana. Daha sonrasında abim sordu ismini ve ne olsa beklersin Abim tanıyor. Hemde baya baya iyi tanıyor Karı-koca çalışıyorlar. Bu nedenle normal bir fotoğrafçının çektiği resimlerin 2 katını çekiyolar. Saat sınırlaması vermedi bana. Sen bana bitti diyene kadar ben çekerim dedi Ay inşallah geç kalmayız da orası olur

Çok güzel denk gelmiiişşşşşşşş
Ne kadara ödeyeceksin canım sakıncası yoksa:)

Çok güzel denk gelmiiişşşşşşşş
Ne kadara ödeyeceksin canım sakıncası yoksa:)
Şuan normal olarak aldığım fiyatl 1000 tl kuzum. Ama muhakkak indirim yapacaktır. Çünkü tuttuğum düğün salonu ile de anlaşmalılar. Henüz resmi bir görüşme yapmadık. Damat beyi bekliyoruz

Şuan normal olarak aldığım fiyatl 1000 tl kuzum. Ama muhakkak indirim yapacaktır. Çünkü tuttuğum düğün salonu ile de anlaşmalılar. Henüz resmi bir görüşme yapmadık. Damat beyi bekliyoruz

Çok iyi.
Yuva kurana Allah yardım ediyor:)

selam kızlar :)
maşallah hazırlıklar devam

düğün aylarına yaklaşılıyor artık, inşallah herşey gönlünüzce olur

Kesinlikle canım benim. Çok şükür bu zamana kadar hep gönlümden geçen oldu. Bir çoğunda güzel fırsatlarla aldım. Rabbim asıl büyük olanlar içinde yardım etsin

sen nasılsın canım

sen nasılsın canım

Hayırlı olsuuunnn.Çok sevindim.Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün.

sen nasılsın canım
Tutkucum, gözün aydın diyim şimdiden.
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
2 aylık 2 gr.mercimek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…