2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çok güzel şafak kuzum ya Bu evler nerede ben niye farketmedim bayıldım

Şafak harika harika

Bu evler Üsküdar Kuzguncukta kuzum. Ama aynılarından Avrupa yakasında Balat'ta var. Sende orayı tercih edebilirsin mükemmel keyifli fotoğraflar çıkıyo

CAnımcım çok mutluyum senin adına çok az kaldı

Sağol kuzum benimm Sizlerin desteği ile atlattım. Şükürler olsun ki bizimde bitti sayılır askerliğimiz. Rabbim yuvalarımızda da bebeklerimize şafak saydırmayı nasip etsin

Şafaklar bitmez

Keyifliyim canısı taçlarımı yapıyore
evet gördüm çok beğendim maşalllah saana

ben yaptırcaktım tanesi 3 tl'den.malzemeleri varmış bi bakcam uyguna geliyosa kendim yapcam. kına mumlarını aldım,süslemesi kaldı sadece.

sağolsun Mrs Sahin çokzel bi örnek attı bana onu yapcam

amiin kuzuş

ee hayat böyle bişey işte,sürekli bi telaş,aksiyon

Bana da model lütfen Ben kına mumlarımı yapmadım dahaa

Şafak harika harika

Bu evler Üsküdar Kuzguncukta kuzum. Ama aynılarından Avrupa yakasında Balat'ta var. Sende orayı tercih edebilirsin mükemmel keyifli fotoğraflar çıkıyo
Balat bile çok uzak kuzum düğün günü olacağı için çekim bahçeşehir gölet florya o kısımlar daha iyi olacak gibi bize yoksa bayıldım evlere Geri sayıma ne kadar kaldı 30dan sonramı başlayacağız
İyiyim canımcım. sende iyisin?

Dün akşam son son kolileme işlerini yaptık, mutfak malz.kolileyip balkona cıkardık herşeyi.
Bende iyiyim çok şükür kuzum
Ohh herşey yavaş yavaş bitiyor maşallah canım ya bizim daha o işler var Mayısta herhalde anca

bitiyor vallahi.

evet sen mayısta başlarsın kolilemeye,vaktin var

İyidir canım senden naber dinlenebildin mi?

Pek dinlenemedim ama çok enerjiğim :)

Günaydın Hanımlar

Bugün şafak en en en en güzellerinden canım İstanbul'umdan

Fotoğraf çekimim için istediğim en güzel yerlerden birisi

Şafak harikaaaa
Canım foto çekimi için önerim yoldan geçen insanlara dikkat edin.Yoksa fotolarda pazardan dönen teyzeler oluyor
bugün keyiflisin beybisiiii hep böyle kal

iyiyim skocum da saat 10 a kadar iş mi olurmuş. Allah kolaylık versin

11.15'te çıktım.
Arada oluyor böyle.

Amin kuzum inşallah nasılsın

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın

İyilik güzellik:)

Maşallah maşallah
Yemek yemeyi ihmal etme valla yorgunluk üzerine açlıkla direk hasta olursun mazallah.

Tabisi.

elimizdenn geliyor nasılsa bugünün sloganı

Ahahaha aynen
Elimizden geldiği kadar, gelmediği kader

evet gördüm çok beğendim maşalllah saana

Aynen kuzuş sürekli olarak bir koşuşturma halindeyiz

Hımm evet haklısın kuzum. Düğün günü olduğunda olmaz trafik zaten felç olur

Ben her gün sayıyorum kuzuş. Geri sayım her gün var bende Tüm iş yeride benimle beraber sayıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…