• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ayyy. pıtpıtları duydunuz demek:21:

bidaki buluşmanız ne zaman:KK68:

nasipse nisan sonu canım, nasıl geçer şimdi o 1 ay:KK16:
aman sağlıklı olsunda sabretcez artık biraz:nazar:

Maşallahh. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına alıp, büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ay daha 2 gr allahımm :KK23::KK46:

inşallah canımm:nazar:
he ya minnacik daha

sanki ben hamiş değilmde yan komşu hamiş heh çok garip şeylermiş hakkaten

Teyzesi gibi Akrep burcu olacak miniş maşallah kuzum :nazar::KK46::KK36:

yaa öylemiymiş sendemi akrepsin canım:KK19:
fazla akrep tanıdığım yok huyu suyu nasıl olur bilmem, sanırım az inatlar:KK28:

yaa öylemiymiş sendemi akrepsin canım:KK19:
fazla akrep tanıdığım yok huyu suyu nasıl olur bilmem, sanırım az inatlar:KK28:
Evet inatızdır :cool:Ben kendi huyumu seviyorum tabi yorumlamam doğru olmaz bir de karşıdakine sormak gerek:KK70:yükseleniyle de alakalı akrepler kinci olur derler benim yükselenimden daha yumuşak yapıdayım öyle :KK53:Duygusal baskın bir karekter olabilür seksapalitesi de yüksek diyorlar :rolleyes:gözlerinden bir akrep ortamda kendini belli edermiş:KK59:

Evet inatızdır :cool:Ben kendi huyumu seviyorum tabi yorumlamam doğru olmaz bir de karşıdakine sormak gerek:KK70:yükseleniyle de alakalı akrepler kinci olur derler benim yükselenimden daha yumuşak yapıdayım öyle :KK53:Duygusal baskın bir karekter olabilür seksapalitesi de yüksek diyorlar :rolleyes:gözlerinden bir akrep ortamda kendini belli edermiş:KK59:

heee iyiymiş:KK28:
benim minnak nasıl olacak bakalım nasipse hele doğsun:nazar::KK46:

ben çıkayım bulantılı günümdeyim bugun yine az dinleneyim:KK51:

öpüldünüz kızlarr:KK60:

Günaydın Hanımlar :cool:

Şafak 31 Hatay En Büyük TÜRKİYE

img89_163456b.JPG

Çok iyiyim kuzular sizler nasılsınız :KK54:

Şafağımız harika :nazar:En Büyük TÜRKİYE Bitiyor sonunda :KK28:

Hafta sonu ben ciciler aldım ki :KK8:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mrs-sahinnin-ceyizleri.789140/page-16
Bitiyor kuzum çok şükür:nazar:En Büyük TÜRKİYEHemen bakıyorum ki:KK55:
İyiyim canım
Ev mi baktınız ondan mı yorgunsun

Düğün vardı arkadaşımızın kişisel işlerimiz vardı bir tanede ev baktık kadıköye geçtik eksik baktık yapmadığımız iş kalmadı sanırım:KK70:

Bitiyor kuzum çok şükür:nazar:En Büyük TÜRKİYEHemen bakıyorum ki:KK55:

Düğün vardı arkadaşımızın kişisel işlerimiz vardı bir tanede ev baktık kadıköye geçtik eksik baktık yapmadığımız iş kalmadı sanırım:KK70:
Çok heyecanlıyım yaa :KK49: Allahıma bin şükür bu günleri gösteriyor bizlere :oops:

Back