• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çok güzel şafak kuzum ya :nazar:En Büyük TÜRKİYE:KK74:Bu evler nerede ben niye farketmedim bayıldım:KK37:

Şafak harika harika :KK49:

Bu evler Üsküdar Kuzguncukta kuzum. Ama aynılarından Avrupa yakasında Balat'ta var. Sende orayı tercih edebilirsin mükemmel keyifli fotoğraflar çıkıyo :KK68:

CAnımcım çok mutluyum senin adına:KK36: çok az kaldı:KK19:

Sağol kuzum benimm :KK15: Sizlerin desteği ile atlattım. Şükürler olsun ki bizimde bitti sayılır askerliğimiz. Rabbim yuvalarımızda da bebeklerimize şafak saydırmayı nasip etsin :KK16:

Şafaklar bitmez :oops:

Keyifliyim canısı taçlarımı yapıyore :KK70:
evet gördüm çok beğendim :KK8: maşalllah saana :KK9:

ben yaptırcaktım tanesi 3 tl'den.malzemeleri varmış bi bakcam uyguna geliyosa kendim yapcam. kına mumlarını aldım,süslemesi kaldı sadece.

sağolsun Mrs Sahin Mrs Sahin çokzel bi örnek attı bana onu yapcam:KK6:

Bu evler Üsküdar Kuzguncukta kuzum. Ama aynılarından Avrupa yakasında Balat'ta var. Sende orayı tercih edebilirsin mükemmel keyifli fotoğraflar çıkıyo :KK68:

Sağol kuzum benimm :KK15: Sizlerin desteği ile atlattım. Şükürler olsun ki bizimde bitti sayılır askerliğimiz. Rabbim yuvalarımızda da bebeklerimize şafak saydırmayı nasip etsin :KK16:

Şafaklar bitmez :oops:

amiin kuzuş:KK68:

ee hayat böyle bişey işte,sürekli bi telaş,aksiyon:KK48:

ben yaptırcaktım tanesi 3 tl'den.malzemeleri varmış bi bakcam uyguna geliyosa kendim yapcam. kına mumlarını aldım,süslemesi kaldı sadece.

Bana da model lütfen :D Ben kına mumlarımı yapmadım dahaa

Balat bile çok uzak kuzum düğün günü olacağı için çekim bahçeşehir gölet florya o kısımlar daha iyi olacak gibi bize yoksa bayıldım evlere :KK51:Geri sayıma ne kadar kaldı 30dan sonramı başlayacağız :KK73:
İyiyim canımcım. sende iyisin?

Dün akşam son son kolileme işlerini yaptık, mutfak malz.kolileyip balkona cıkardık herşeyi.
Bende iyiyim çok şükür kuzum:KK37:
Ohh herşey yavaş yavaş bitiyor maşallah canım ya bizim daha o işler var Mayısta herhalde anca:KK53:

Balat bile çok uzak kuzum düğün günü olacağı için çekim bahçeşehir gölet florya o kısımlar daha iyi olacak gibi bize yoksa bayıldım evlere :KK51:Geri sayıma ne kadar kaldı 30dan sonramı başlayacağız :KK73:

Ohh herşey yavaş yavaş bitiyor maşallah canım ya bizim daha o işler var Mayısta herhalde anca:KK53:
bitiyor vallahi.

evet sen mayısta başlarsın kolilemeye,vaktin var:KK73:

Faceden gönder canım.
faceden de bi tane attım

k_na_kapa_2_.jpg

kına gecesi.jpg

sünnet kına mumu.jpg

İyidir canım senden naber dinlenebildin mi?

Pek dinlenemedim ama çok enerjiğim :)

Günaydın Hanımlar :KK54:

Bugün şafak en en en en güzellerinden canım İstanbul'umdan En Büyük TÜRKİYE

istanbul_10.jpg

Mavili-Bo%C4%9Faz.jpg

istanbul-bosphorus3b.jpg

ist064.jpg

istanbul1.jpg

Fotoğraf çekimim için istediğim en güzel yerlerden birisi :KK16:

npni.jpg

Şafak harikaaaa
Canım foto çekimi için önerim yoldan geçen insanlara dikkat edin.Yoksa fotolarda pazardan dönen teyzeler oluyor:D
bugün keyiflisin beybisiiii :KK53: hep böyle kal:KK76:

iyiyim skocum da saat 10 a kadar iş mi olurmuş. :KK57: Allah kolaylık versin

11.15'te çıktım.
Arada oluyor böyle.

Amin kuzum inşallah nasılsın:KK19:

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın:KK51:

İyilik güzellik:)

Pek dinlenemedim ama çok enerjiğim :)

Şafak harikaaaa
Canım foto çekimi için önerim yoldan geçen insanlara dikkat edin.Yoksa fotolarda pazardan dönen teyzeler oluyor:KK70:

11.15'te çıktım.
Arada oluyor böyle.

İyilik güzellik:)

Maşallah maşallah :D
Yemek yemeyi ihmal etme valla yorgunluk üzerine açlıkla direk hasta olursun mazallah.

Tabisi.

elimizdenn geliyor nasılsa :KK70: bugünün sloganı:KK70:

Ahahaha aynen :D
Elimizden geldiği kadar, gelmediği kader :D

Aynen kuzuş sürekli olarak bir koşuşturma halindeyiz :KK68:

Hımm evet haklısın kuzum. Düğün günü olduğunda olmaz trafik zaten felç olur :KK53:

Ben her gün sayıyorum kuzuş. Geri sayım her gün var bende :KK53: Tüm iş yeride benimle beraber sayıyo :KK48:

Back