- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Geçti bak zaman o kadar çabuk geçiyor ki tabi ki içindeyken geçmiyor yaşadım biliyorum bittiğinde geçti diyorsunÇok heyecanlıyım yaa Allahıma bin şükür bu günleri gösteriyor bizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçti bak zaman o kadar çabuk geçiyor ki tabi ki içindeyken geçmiyor yaşadım biliyorum bittiğinde geçti diyorsunÇok heyecanlıyım yaa Allahıma bin şükür bu günleri gösteriyor bizlere
Çok heyecanlıyım yaa Allahıma bin şükür bu günleri gösteriyor bizlere
Geçti bak zaman o kadar çabuk geçiyor ki tabi ki içindeyken geçmiyor yaşadım biliyorum bittiğinde geçti diyorsun
Canımmm allah bu heyecanını daim etsin
Aşk sevgi bunu gerektirir kuzum helal olsun anlınızın akıyla bu büyük dertden de kurtuluyorsunuz asker yolu beklemek çok güzel bir duygu zor olsa da herkese nasip olmaz o hasreti çekmek sabırla anlayışla üstesinden gelmek inan bana aşkınız daha da büyüdü farkedeceksiniz
Evet kuzum sıkıntılı zamanlarda olsa çok şükür güzel geçti. Elimden geldiğince destek oldum. Nişanlım her zaman söylüyor sen olmasaydın ben asla bunca zamanı geçiremezdim diye. Bunu duydukça daha da mutlu oluyorum
evet kuzum büyük sabır gerektiriyor. Bir çok şeyi farketmemizi sağlıyor. Bu sınavı da sorunsuz atlattık şükür. Darısı düğün telaşınaAşk sevgi bunu gerektirir kuzum helal olsun anlınızın akıyla bu büyük dertden de kurtuluyorsunuz asker yolu beklemek çok güzel bir duygu zor olsa da herkese nasip olmaz o hasreti çekmek sabırla anlayışla üstesinden gelmek inan bana aşkınız daha da büyüdü farkedeceksiniz
Amin kuzum inşallah düğün telaşıda acayip sabır isteyen bir iş yoruluyorsun yorgun düşüyorsun sabır fedakarlık anlayış hepsi var askerliğin farklı bir versiyonunu göreceksin yanyana bile birbirinize özlem duyacaksınızevet kuzum büyük sabır gerektiriyor. Bir çok şeyi farketmemizi sağlıyor. Bu sınavı da sorunsuz atlattık şükür. Darısı düğün telaşına
O günleri istiyorum Bizimki nişan zamanı pek bi eğlenceli geçmişti. Darısı düğüne diyorum Farkı daha yoğun ve ek olarak eşyalar olacakAmin kuzum inşallah düğün telaşıda acayip sabır isteyen bir iş yoruluyorsun yorgun düşüyorsun sabır fedakarlık anlayış hepsi var askerliğin farklı bir versiyonunu göreceksin yanyana bile birbirinize özlem duyacaksınız
Çok eglenceli keyifli güzel ama zor işte ne yapalım herşey geçiyor o anın tadını çıkarmak gerek kuzumO günleri istiyorum Bizimki nişan zamanı pek bi eğlenceli geçmişti. Darısı düğüne diyorum Farkı daha yoğun ve ek olarak eşyalar olacak
Yaptığımız şeyler kolay değil kuzum yeni bir ev kuruyoruz sonuçta. E bizim gibi detaycı bir gelin olursa böylede yorucu geçmesi çok normal Kayınvalidem bile bana soruyor alsam mı almasam mı kararsız kaldım diye. Evine, istediğin eşyalara falan uyum sağlar mı diye. Herkesi kendime benzettimÇok eglenceli keyifli güzel ama zor işte ne yapalım herşey geçiyor o anın tadını çıkarmak gerek kuzum
Yanındakilerde etkileniyor vallahi çünkü çok özeniyorsun detaylara önem veriyorsun falanYaptığımız şeyler kolay değil kuzum yeni bir ev kuruyoruz sonuçta. E bizim gibi detaycı bir gelin olursa böylede yorucu geçmesi çok normal Kayınvalidem bile bana soruyor alsam mı almasam mı kararsız kaldım diye. Evine, istediğin eşyalara falan uyum sağlar mı diye. Herkesi kendime benzettim
Aynen öyle kuzum. Benim bi çok arkadaşım diyo senin yüzünden evlenmek istiyoruz, çeyiz almak istiyoruz, özeniyoruz diyolar Çeyiz neler yaptırıyor insana yaYanındakilerde etkileniyor vallahi çünkü çok özeniyorsun detaylara önem veriyorsun falan
Çeyiz çok keyifli gerçekten eksikleri almak hayalini kurmak evini hayal ederek almak çok güzel en zor kısmı ev bulmak yerleştirmek geri kalan maddiyatlar yoksa balayı düğün mekanı kına detayları aksesuarlar falan herşey çok zevkli bir de yorucuAynen öyle kuzum. Benim bi çok arkadaşım diyo senin yüzünden evlenmek istiyoruz, çeyiz almak istiyoruz, özeniyoruz diyolar Çeyiz neler yaptırıyor insana ya
Çeyiz çok keyifli gerçekten eksikleri almak hayalini kurmak evini hayal ederek almak çok güzel en zor kısmı ev bulmak yerleştirmek geri kalan maddiyatlar yoksa balayı düğün mekanı kına detayları aksesuarlar falan herşey çok zevkli bir de yorucu
Bu yönden çok iyi kuzum aslında bizim buralarda da çok fazla yeni bina var ama merkezi yerde değiller araç olması şart gibi ya da metrobüse falan çıkmak için yine araca binmek gerekecek o şekilde merkezi yerlerde ya eski ya çok pahalı İnşallah siz sıkıntı çekmeden bulursunuz kuzum biz birazda detaycıyız herşeyi düşünüyoruz biraz yapın böyle olunca sıkıntı oluyor zor begeniyoruz
Aynen kuzum. Bana geliyo ki o ev bulma işinde benimde uykularım kaçacak Ama bilmiyorum bir yandan da iyi düşünmek istiyorum. Çevremizde şuan yeni bina o kadar çok ki bir yerden çıkar nasibimiz diyorum Hayırlısı artık Benim şansım şu yönde. Etrafımda hiç eski bina yok.
Biz bide çok fazla oturmayacağız ya uzun süreli çok mükemmel olacak diyede irdelemiycez. Fiyatı bize uysun, dairenin içi kullanışlı olsun yeterli bizim için. Çevrede baya güzel tam dibimizde hastaneler var. Sayısız eczane, market, cafe, restaurant falan ne ararsan yani. İnşallah kısa sürede buluruzBu yönden çok iyi kuzum aslında bizim buralarda da çok fazla yeni bina var ama merkezi yerde değiller araç olması şart gibi ya da metrobüse falan çıkmak için yine araca binmek gerekecek o şekilde merkezi yerlerde ya eski ya çok pahalı İnşallah siz sıkıntı çekmeden bulursunuz kuzum biz birazda detaycıyız herşeyi düşünüyoruz biraz yapın böyle olunca sıkıntı oluyor zor begeniyoruz
İnşallah bulursunuz kuzum gönlünü ferah tutBiz bide çok fazla oturmayacağız ya uzun süreli çok mükemmel olacak diyede irdelemiycez. Fiyatı bize uysun, dairenin içi kullanışlı olsun yeterli bizim için. Çevrede baya güzel tam dibimizde hastaneler var. Sayısız eczane, market, cafe, restaurant falan ne ararsan yani. İnşallah kısa sürede buluruz
Sizde durum ne kuzum? Var mı hiç olabilme ihtimali olanİnşallah bulursunuz kuzum gönlünü ferah tut
Az çok var gibi kuzum emin olmaya çalışıyoruz bizim buralarda çok katlı binalar mesela farklı amaçlar içinde kullanılabiliyor aile sitesi olmasına da dikkat ediyoruz bir de tek başıan pek apartman tarzı yok merkezi yerlerde ee sitelerde pahalıSizde durum ne kuzum? Var mı hiç olabilme ihtimali olan
Hımm anladım kuzum evet işyeri olarak falanda çok kullanıyolar. Bende sevmiyorum binaya giren çıkan belli olmuyor o zaman İnşallah gönlünüze göre olur kuzumAz çok var gibi kuzum emin olmaya çalışıyoruz bizim buralarda çok katlı binalar mesela farklı amaçlar içinde kullanılabiliyor aile sitesi olmasına da dikkat ediyoruz bir de tek başıan pek apartman tarzı yok merkezi yerlerde ee sitelerde pahalı
Amin kuzucum inşallahHımm anladım kuzum evet işyeri olarak falanda çok kullanıyolar. Bende sevmiyorum binaya giren çıkan belli olmuyor o zaman İnşallah gönlünüze göre olur kuzum