• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Pek dinlenemedim ama çok enerjiğim :)

Şafak harikaaaa
Canım foto çekimi için önerim yoldan geçen insanlara dikkat edin.Yoksa fotolarda pazardan dönen teyzeler oluyor:KK70:

11.15'te çıktım.
Arada oluyor böyle.

İyilik güzellik:)

Evet kuzuş biliyorum :KK53: ama o kadarını çok sıkıntı etmiyorum. Fotoğrafçımız (olursa) mikemmel biri :KK16: Her çektiği fotoğraf mı güzel olur ben hepsine bayılıyorum müthiş enerjisi var :KK68:

Evet kuzuş biliyorum :KK53: ama o kadarını çok sıkıntı etmiyorum. Fotoğrafçımız (olursa) mikemmel biri :KK16: Her çektiği fotoğraf mı güzel olur ben hepsine bayılıyorum müthiş enerjisi var :KK68:

Enerjinin tutması çok önemli.

Kimdi senin fotocu canım?

Enerjinin tutması çok önemli.

Kimdi senin fotocu canım?
Netleşmedi daha ama yüksek ihtimal orası olacak. Fotoğraf istasyonu yazarsan bulabilirsin canım Hoppa

Şansım o kadar çok ki. Bu fotoğrafçıyı çok istiyodum fiyatı biraz yüksek gelmişti. Telefonla görüştüm ve ciddi anlamda yardımcı oldu bana. Daha sonrasında abim sordu ismini ve ne olsa beklersin :KK57: Abim tanıyor. Hemde baya baya iyi tanıyor :KK57: Karı-koca çalışıyorlar. Bu nedenle normal bir fotoğrafçının çektiği resimlerin 2 katını çekiyolar. Saat sınırlaması vermedi bana. Sen bana bitti diyene kadar ben çekerim dedi :KK68: Ay inşallah geç kalmayız da orası olur :KK37:

Netleşmedi daha ama yüksek ihtimal orası olacak. Fotoğraf istasyonu yazarsan bulabilirsin canım Hoppa

Şansım o kadar çok ki. Bu fotoğrafçıyı çok istiyodum fiyatı biraz yüksek gelmişti. Telefonla görüştüm ve ciddi anlamda yardımcı oldu bana. Daha sonrasında abim sordu ismini ve ne olsa beklersin :KK57: Abim tanıyor. Hemde baya baya iyi tanıyor :KK57: Karı-koca çalışıyorlar. Bu nedenle normal bir fotoğrafçının çektiği resimlerin 2 katını çekiyolar. Saat sınırlaması vermedi bana. Sen bana bitti diyene kadar ben çekerim dedi :KK68: Ay inşallah geç kalmayız da orası olur :KK37:

Çok güzel denk gelmiiişşşşşşşş
Ne kadara ödeyeceksin canım sakıncası yoksa:)

Çok güzel denk gelmiiişşşşşşşş
Ne kadara ödeyeceksin canım sakıncası yoksa:)
Şuan normal olarak aldığım fiyatl 1000 tl kuzum. Ama muhakkak indirim yapacaktır. Çünkü tuttuğum düğün salonu ile de anlaşmalılar. Henüz resmi bir görüşme yapmadık. Damat beyi bekliyoruz :KK16:

Şuan normal olarak aldığım fiyatl 1000 tl kuzum. Ama muhakkak indirim yapacaktır. Çünkü tuttuğum düğün salonu ile de anlaşmalılar. Henüz resmi bir görüşme yapmadık. Damat beyi bekliyoruz :KK16:

Çok iyi.
Yuva kurana Allah yardım ediyor:)

selam kızlar :)
maşallah hazırlıklar devam :nazar:

düğün aylarına yaklaşılıyor artık, inşallah herşey gönlünüzce olur:nazar:

Kesinlikle canım benim. Çok şükür bu zamana kadar hep gönlümden geçen oldu. Bir çoğunda güzel fırsatlarla aldım. Rabbim asıl büyük olanlar içinde yardım etsin :KK16:

sen nasılsın canım:KK19:

Hayırlı olsuuunnn.Çok sevindim.Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün.

Tutkucum, gözün aydın diyim şimdiden.
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin:KK68:
2 aylık 2 gr.mercimek:KK46:

Back