- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 78
- 34
Günaydıııınnnn
günaydın bayanlarr
Günaydın canlar
Günaydıııın
Staja gidiyorum kızlar
Günaydın Hanımlar
Şafak 58 Sivas
Bugün nişanlımın memleketindeyiz
Eki Görüntüle 1439046
Eki Görüntüle 1439047
nasılsın nehircimKimse bana nasılsın diye yazmıyorNasılsınız kızlar herkes iyidir inşallah Muti kolay gelsin canım Büş nasıl hızlı düşüyor değil mi az kaldı az
Bi daha olmasınnasılsın nehircim
Evet kuzum çok şükürrKimse bana nasılsın diye yazmıyorNasılsınız kızlar herkes iyidir inşallah Muti kolay gelsin canım Büş nasıl hızlı düşüyor değil mi az kaldı az
nasılsın nehircim
hihiihihhih:)Bi daha olmasınİyiyim Boncuğum sen nasılsın
iyidir kuzuş,sen nasılsınEvet kuzum çok şükürr2 aydan da düştük ya Rabbime şükürler olsun
Nasılsınız kızlar
hihiihihhih:)
grip oldum,onun dışında iyiyim caanımcım
iyidir kuzuş,sen nasılsın
Günaydınlar herkese
Günaydıııınnnn
günaydın bayanlarr
Günaydın canlar
Günaydıııın
Staja gidiyorum kızlar
Günaydın Hanımlar
Şafak 58 Sivas
Bugün nişanlımın memleketindeyiz
Eki Görüntüle 1439046
Eki Görüntüle 1439047
Çok şükür kuzum az kaldı Rabbim daha çok sabır versinEvet kuzum çok şükürr2 aydan da düştük ya Rabbime şükürler olsun
Nasılsınız kızlar
Geçmiş olsun canım ya havalar değişik bir sıcak oluyor bir anda serin oluyor falan dikkat etmek gerek sabahları limonlu çay ıhlamur falan eksik etme derimhihiihihhih:)
grip oldum,onun dışında iyiyim caanımcım
iyidir kuzuş,sen nasılsın
Günaydin fistiklar , nasilsiniz ??@nehirnil111 sen nasilsinnnnnn ??
Herkes burda bugün ne güzel !!
İyiyim zumzumcum sen nasılsın bakalımGünaydin fistiklar , nasilsiniz ??@nehirnil111 sen nasilsinnnnnn ??
Herkes burda bugün ne güzel !!
Çok şükür kuzum az kaldı Rabbim daha çok sabır versin
Geçmiş olsun canım ya havalar değişik bir sıcak oluyor bir anda serin oluyor falan dikkat etmek gerek sabahları limonlu çay ıhlamur falan eksik etme derim
İyiyim canımcım sen nasılsınBen hep buradayım ama yoğunluk oluyor bakamıyorum ya da yazan soran olursa cevap yazıyorum yoksa buradayım yani
Çok şükür kuzum az kaldı Rabbim daha çok sabır versin
Geçmiş olsun canım ya havalar değişik bir sıcak oluyor bir anda serin oluyor falan dikkat etmek gerek sabahları limonlu çay ıhlamur falan eksik etme derim
İyiyim canımcım sen nasılsınBen hep buradayım ama yoğunluk oluyor bakamıyorum ya da yazan soran olursa cevap yazıyorum yoksa buradayım yani
İyiyim zumzumcum sen nasılsın bakalım
Aminn kuzum
Normaldir canım valla güzel şeyler ama aynı zamanda zor işlerBende aynen vallah....
Bende iyiyim canim , çalisiyorum iste. Ama hiç canim çalismak istemiyor, strese giriyorum ya dügün için hazirliklari düsününceBeynim duruyor sanki
Benimde canım çalışmak istemiyor ya hep böyle koşuşturayım evimiz için düğünümüz için eksikleri bitireyim istiyorumBende aynen vallah....
Normaldir canım valla güzel şeyler ama aynı zamanda zor işlerRabbim kolaylık sağlasın
Benimde canım çalışmak istemiyor ya hep böyle koşuşturayım evimiz için düğünümüz için eksikleri bitireyim istiyorum
Aynen öyle hem iş hem evlilik hazırlığı zor işAminnnGüzel seyler ama iste yorucu, hele çalisan insan için . Detaylara zaman bulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?