2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlaaar ben de çeyiz topiği açtım sonunda:)
Bakmak isterseniz linki aşağıda

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-da-benim-ceyizciklerim.801628/#post-39708084

günaydınn kızlarr

Günaydın herkese

Günaydın Hanımlar

Biz 50'lere düştük

Şafak 59 Tekirdağ

Günaydin kizlar, nasilsiniz ??
Galiba hepimiz çeyizlik parçalar aldik bu haftasonu hehe , çeyiz topikleri güncelleniyor
Skosnob hemen bakiyorumm
Mrs Sahin ahhh teyzemin memleketiii

Kizlar bir sey soracagim. Bir çok çeyiz topiginde Mop aletleri gördüm, kizlar almis . Nasil kullaniyor ? Viledanin yerine mi kullaniliyor yoksa baska seyler içinde mi kullaniliyor ? Annemin evinde kullanmiyoruz, ama bu konuyu çok merak ettim

Evet kuzum çok şükür geçiyor ya Atarsa Sivas nişanlımın memleketi

Son 1 ayda da sıkıcaz artık dişimizi daha fazla dayanmamız gerek
Öyle öyle geçiyor günler işte:)
Sonrası aydınlıkkk

Günaydin kizlar, nasilsiniz ??
Galiba hepimiz çeyizlik parçalar aldik bu haftasonu hehe , çeyiz topikleri güncelleniyor
Skosnob hemen bakiyorumm
Mrs Sahin ahhh teyzemin memleketiii

İyiyim zuzu, sen nasılsın?
Senin 1 aycığın kaldııııı

Sen nikahı düğünde mi yapcaktın? Kına gecesini nasıl düşünüyorsun?

Evet ama ben herseyi çabuk hallediyorum çok sükür, çünkü alacagim seyler belli Ama yinede stresli bir süreç
Evet dügün günü yapacagiz insaAllah. Kina'yi da dernek lokali kiraladim, açik büfe tarzinda tatli tuzlu yiyecekler, Bayan DJ ve davul esliginde oynayacazzz

liste yapınca daha kolay oluyor.neyi nerden alacağımız falan.

bindallın nasıl,mumların,nedime taçları vs hallettin mi

liste yapınca daha kolay oluyor.neyi nerden alacağımız falan.

bindallın nasıl,mumların,nedime taçları vs hallettin mi

Bindalli istemedim canim, 5 dkk giyinecegim elbiseye para verdirmek istemedim. Sade ama çok hos kadifeden bir elbise aldik, balik tarzi

Mumlari, taçlari vs Eminönünden almistim, Ocak'ta Türkiye'ye geldigimde
Sadece kiraladigim salonun masalari için örtü kiralamam lazim, onlari daha bulmadim ...
Sen ayarlamismiydin kina isini ?

çook zarif elbisen

benim eskiden beri blli sitenin bahçesinde olacak
taç,mum,kınayı mayıs başında halletcem
kendim yaparım belki model beğenirsem

Kızlar merhaba.

Benim düğünüm ağustosta olmuştu. Ve o yaz mükemmel geçmişti. Nişanlım ( tabi şimdi eşim) 3 ay boyunca bizde kalmıştı. Evimizi haziran başında tutmuştuk. 2 ay boyunca sürekli evin işleri ile ilgilendil. Eşya geldi, kuruldu, alışveriş yaptık. Gezdik eğlendik. Harika idi.
Hatırladıkça hoşuma gidiyor. Çok güzel keyifli bir süreçti.

Ay hevesleniyorum hep bu konuya girdikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…