• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlaaar ben de çeyiz topiği açtım sonunda:)
Bakmak isterseniz linki aşağıda

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-da-benim-ceyizciklerim.801628/#post-39708084

günaydınn kızlarr

Günaydın herkese

Günaydın kızlar :KK68: Nasılsınızz?

Pazar günüm çeyiz alışverişi ile gecti, malum 2,5 ay kaldı :KK76:

Banyo mutfak tuvalet çöp kutuları fırçaları, vileda , çerçeve gibi şeyler aldım.

Bugün de ütü masası, çamaşır selesi ve bornozumuzu alcaz inşAllah :21:

Ben böyle, sizde ne var ne yok :KK3:

Günaydın Hanımlar :KK54:

Biz 50'lere düştük :KK49:

Şafak 59 Tekirdağ En Büyük TÜRKİYE

Günaydin kizlar, nasilsiniz ??
Galiba hepimiz çeyizlik parçalar aldik bu haftasonu hehe , çeyiz topikleri güncelleniyor :KK70:
Skosnob Skosnob hemen bakiyorumm :KK68:
Mrs Sahin Mrs Sahin ahhh teyzemin memleketiii :KK37:

Kizlar bir sey soracagim. Bir çok çeyiz topiginde Mop aletleri gördüm, kizlar almis . Nasil kullaniyor ? Viledanin yerine mi kullaniliyor yoksa baska seyler içinde mi kullaniliyor ? Annemin evinde kullanmiyoruz, ama bu konuyu çok merak ettim :oops:

Evet kuzum çok şükür geçiyor ya :oops: Atarsa Sivas nişanlımın memleketi En Büyük TÜRKİYE

Son 1 ayda da sıkıcaz artık dişimizi daha fazla dayanmamız gerek :oops:
Öyle öyle geçiyor günler işte:)
Sonrası aydınlıkkk En Büyük TÜRKİYE

Günaydin kizlar, nasilsiniz ??
Galiba hepimiz çeyizlik parçalar aldik bu haftasonu hehe , çeyiz topikleri güncelleniyor :KK70:
Skosnob Skosnob hemen bakiyorumm :KK68:
Mrs Sahin Mrs Sahin ahhh teyzemin memleketiii :KK37:

İyiyim zuzu, sen nasılsın?
Senin 1 aycığın kaldııııı :rolleyes:

Sen nikahı düğünde mi yapcaktın? Kına gecesini nasıl düşünüyorsun?

Öyle öyle geçiyor günler işte:)
Sonrası aydınlıkkk En Büyük TÜRKİYE

İyiyim zuzu, sen nasılsın?
Senin 1 aycığın kaldııııı :rolleyes:

Sen nikahı düğünde mi yapcaktın? Kına gecesini nasıl düşünüyorsun?

Evet ama ben herseyi çabuk hallediyorum çok sükür, çünkü alacagim seyler belli :KK55: Ama yinede stresli bir süreç :KK17:
Evet dügün günü yapacagiz insaAllah. Kina'yi da dernek lokali kiraladim, açik büfe tarzinda tatli tuzlu yiyecekler, Bayan DJ ve davul esliginde oynayacazzz :21:

Evet ama ben herseyi çabuk hallediyorum çok sükür, çünkü alacagim seyler belli :KK55: Ama yinede stresli bir süreç :KK17:
Evet dügün günü yapacagiz insaAllah. Kina'yi da dernek lokali kiraladim, açik büfe tarzinda tatli tuzlu yiyecekler, Bayan DJ ve davul esliginde oynayacazzz :21:
liste yapınca daha kolay oluyor.neyi nerden alacağımız falan.

bindallın nasıl,mumların,nedime taçları vs hallettin mi:KK19:

liste yapınca daha kolay oluyor.neyi nerden alacağımız falan.

bindallın nasıl,mumların,nedime taçları vs hallettin mi:KK19:

Bindalli istemedim canim, 5 dkk giyinecegim elbiseye para verdirmek istemedim. Sade ama çok hos kadifeden bir elbise aldik, balik tarzi
kina elbisem.jpg

Mumlari, taçlari vs Eminönünden almistim, Ocak'ta Türkiye'ye geldigimde :KK76:
Sadece kiraladigim salonun masalari için örtü kiralamam lazim, onlari daha bulmadim ...
Sen ayarlamismiydin kina isini ?

Bindalli istemedim canim, 5 dkk giyinecegim elbiseye para verdirmek istemedim. Sade ama çok hos kadifeden bir elbise aldik, balik tarzi
Eki Görüntüle 1437683

Mumlari, taçlari vs Eminönünden almistim, Ocak'ta Türkiye'ye geldigimde :KK76:
Sadece kiraladigim salonun masalari için örtü kiralamam lazim, onlari daha bulmadim ...
Sen ayarlamismiydin kina isini ?
çook zarif elbisen:KK6:

benim eskiden beri blli:KK48: sitenin bahçesinde olacak:KK53:
taç,mum,kınayı mayıs başında halletcem:21:
kendim yaparım belki model beğenirsem:confused:

Kızlar merhaba.

Benim düğünüm ağustosta olmuştu. Ve o yaz mükemmel geçmişti. Nişanlım ( tabi şimdi eşim) 3 ay boyunca bizde kalmıştı. Evimizi haziran başında tutmuştuk. 2 ay boyunca sürekli evin işleri ile ilgilendil. Eşya geldi, kuruldu, alışveriş yaptık. Gezdik eğlendik. Harika idi.
Hatırladıkça hoşuma gidiyor. Çok güzel keyifli bir süreçti.

Ay hevesleniyorum hep bu konuya girdikçe.

Back