Merhabalar. Bugün hayatımda ilk kez börek yaptım. Veeee güzel oldu galiba. Kocacım bayılcak.
Ben de sivaslıyım.Aslında bandırmada büyüdüğüm için oralı sayıyorum kendimi ama resmiyette sivasGünaydın Hanımlar
Şafak 58 Sivas
Bugün nişanlımın memleketindeyiz
Eki Görüntüle 1439046
Eki Görüntüle 1439047
Kimse bana nasılsın diye yazmıyorNasılsınız kızlar herkes iyidir inşallah Muti kolay gelsin canım Büş nasıl hızlı düşüyor değil mi az kaldı az
Nasılsın canımKimse bana nasılsın diye yazmıyorNasılsınız kızlar herkes iyidir inşallah Muti kolay gelsin canım Büş nasıl hızlı düşüyor değil mi az kaldı az
Ayy ne kadar tatliii... Ask tadinda börekler yapiliyormusHamarat hanimmm bizede ögret (yani en azindan bana ögret )
Dugunume artık iki aydan az kaldı ve ben yetismeyecek diye korkmaya basladım
Canım hayırlı olsun merakla bekliyoruzKizlarrrrrrrr çok mutluyum beyaz esyalarimizi yarin aliyoruz insaAllah , çeyiz topigime buyrun :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...z-ve-oz-ama-ask-dolu-ceyizleri.747515/page-16
Bundan sonra her sabah girdiğinde o zaman ilk ben giriyorum günaydın diyorum herkes günaydınını bırakıyor sonra kimse nasılsın demiyorKuşum bi sabah girdim bi şimdi
İyiyim muti sen nasılsınNasılsın canım
Dugunume artık iki aydan az kaldı ve ben yetismeyecek diye korkmaya basladım
2 mayıssss abbooowwwwDugunume artık iki aydan az kaldı ve ben yetismeyecek diye korkmaya basladım
Günaydın canım nasılsın
1 gün daha geçti, şafak doğan güneşe adım adımmmmGünaydın kuzucuklarımNasılsınız bakalım
Şafak 57 Sinop
İyiyim boncuk sen nasılsınGünaydın nehirciiim, bugün nasılsın
Tutmayalım kuzum al al güle güle aşkla kullanGünaydın kızlar, ben gene bi sürü şey aldım
ütü - ütü masası- çamaşır selesi- bornoz- banyo -wc paspasları
tutmayın beniiiiiiiii
Günaydın kuzucuklarımNasılsınız bakalım
Şafak 57 Sinop
1 gün daha geçti, şafak doğan güneşe adım adımmmm
Sinop'a selam, yola devammm
İyiyim boncuk sen nasılsın
Tutmayalım kuzum al al güle güle aşkla kullan
Azıcık kaldı kiNasılsın kuzum
Bende iyiyim kuzum bindallı modelleri bakıyorum Aysiradan beğendim bir kaç tane acaba ne kadarlar
İyiyim kuzucum seni sormalı
hihihihi:) teşekkürler canım.İyiyim boncuk sen nasılsın
Tutmayalım kuzum al al güle güle aşkla kullan
Azıcık kaldı kiNasılsın kuzum
İyi ol canım bundan sonra hep iyi olalımhihihihi:) teşekkürler canım.
İyiyim bende Allah'a şükür.
bakalım bindallı modellerineİyi ol canım bundan sonra hep iyi olalım
Canım hayırlı olsun merakla bekliyoruz
Bundan sonra her sabah girdiğinde o zaman ilk ben giriyorum günaydın diyorum herkes günaydınını bırakıyor sonra kimse nasılsın demiyor
İyiyim muti sen nasılsın
Yetişir canım hayırlısıyla benimde bir sürü eksiğim var daha gelinlik damatlık duruyor düşün elbet yetişecek bak ben korkuyor muyum
günaydın
Günaydın kızlar, ben gene bi sürü şey aldım
ütü - ütü masası- çamaşır selesi- bornoz- banyo -wc paspasları
tutmayın beniiiiiiiii
Günaydın kuzucuklarımNasılsınız bakalım
Şafak 57 Sinop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?