2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Merhabalar. Bugün hayatımda ilk kez börek yaptım. Veeee güzel oldu galiba. Kocacım bayılcak.

Ayy ne kadar tatliii... Ask tadinda börekler yapiliyormus Hamarat hanimmm bizede ögret (yani en azindan bana ögret )

Günaydın Hanımlar

Şafak 58 Sivas

Bugün nişanlımın memleketindeyiz

Eki Görüntüle 1439046
Eki Görüntüle 1439047
Ben de sivaslıyım.Aslında bandırmada büyüdüğüm için oralı sayıyorum kendimi ama resmiyette sivas
Kimse bana nasılsın diye yazmıyor Nasılsınız kızlar herkes iyidir inşallahMuti kolay gelsin canımBüş nasıl hızlı düşüyor değil mi az kaldı az

Kuşum bi sabah girdim bi şimdi

Dugunume artık iki aydan az kaldı ve ben yetismeyecek diye korkmaya basladım

Ayy ne kadar tatliii... Ask tadinda börekler yapiliyormus Hamarat hanimmm bizede ögret (yani en azindan bana ögret )

Aslında ilk kez yaptım. Söyleyeceğim tek şey toplam 4 yufka ile incecik oluyormuş onu anladım.

Korkma kız. Kesin yetişir. Nelerin eksik?

Kizlarrrrrrrr çok mutluyum beyaz esyalarimizi yarin aliyoruz insaAllah , çeyiz topigime buyrun :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...z-ve-oz-ama-ask-dolu-ceyizleri.747515/page-16

Canım hayırlı olsun merakla bekliyoruz
Kuşum bi sabah girdim bi şimdi
Bundan sonra her sabah girdiğinde o zaman ilk ben giriyorum günaydın diyorum herkes günaydınını bırakıyor sonra kimse nasılsın demiyor
Nasılsın canım
İyiyim muti sen nasılsın

Yetişir canım hayırlısıyla benimde bir sürü eksiğim var daha gelinlik damatlık duruyor düşün elbet yetişecek bak ben korkuyor muyum

Günaydın nehirciiim, bugün nasılsın
İyiyim boncuk sen nasılsın
Günaydın kızlar, ben gene bi sürü şey aldım

ütü - ütü masası- çamaşır selesi- bornoz- banyo -wc paspasları

tutmayın beniiiiiiiii
Tutmayalım kuzum al al güle güle aşkla kullan
Günaydın kuzucuklarım Nasılsınız bakalım

Şafak 57 Sinop

Azıcık kaldı ki Nasılsın kuzum

Günaydın kızlar, ben gene bi sürü şey aldım

ütü - ütü masası- çamaşır selesi- bornoz- banyo -wc paspasları

tutmayın beniiiiiiiii

Günaydın kuzucuklarım Nasılsınız bakalım

Şafak 57 Sinop

Günaydin kizlarrrr nasilsiniz ?? Ben bugün nedense çok neseliyim çok mutluyumm
Zerence canim senin çeyiz topigin yok mu ? bi bakim aldiklarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…