• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın Hanımlar :KK54:

Şafak 58 Sivas En Büyük TÜRKİYE

Bugün nişanlımın memleketindeyiz En Büyük TÜRKİYE

1549557_375133239304966_2665057818401211829_n.jpg

aksu-gece.jpg

Günaydıııınnnn

günaydın bayanlarr

Günaydın canlar :KK68:

Günaydıııın :KK15:
Staja gidiyorum kızlar:KK15:

Eki Görüntüle 1439046
Eki Görüntüle 1439047

Kimse bana nasılsın diye yazmıyor :110:Nasılsınız kızlar herkes iyidir inşallah:KK68:Muti kolay gelsin canım:KK15:Büş nasıl hızlı düşüyor değil mi az kaldı az:nazar:En Büyük TÜRKİYE:KK74:

Günaydınlar herkese :KK68:

Günaydıııınnnn

günaydın bayanlarr

Günaydın canlar :KK68:

Günaydıııın :KK15:
Staja gidiyorum kızlar:KK15:

Eki Görüntüle 1439046
Eki Görüntüle 1439047

Günaydin fistiklar , nasilsiniz ?? :KK68:@nehirnil111 sen nasilsinnnnnn ?? :KK53:
Herkes burda bugün ne güzel !! :KK74:

Evet kuzum çok şükürr :nazar: 2 aydan da düştük ya Rabbime şükürler olsun :KK16:

Nasılsınız kızlar :KK54:
Çok şükür kuzum az kaldı Rabbim daha çok sabır versin:KK60:
hihiihihhih:)

grip oldum,onun dışında iyiyim caanımcım

iyidir kuzuş,sen nasılsın
Geçmiş olsun canım ya havalar değişik bir sıcak oluyor bir anda serin oluyor falan dikkat etmek gerek sabahları limonlu çay ıhlamur falan eksik etme derim :KK50:
Günaydin fistiklar , nasilsiniz ?? :KK68:@nehirnil111 sen nasilsinnnnnn ?? :KK53:

İyiyim canımcım sen nasılsın :KK53:Ben hep buradayım ama yoğunluk oluyor bakamıyorum ya da yazan soran olursa cevap yazıyorum yoksa buradayım yani:KK49:

İyiyim zumzumcum sen nasılsın bakalım :KK15:

Geçmiş olsun canım ya havalar değişik bir sıcak oluyor bir anda serin oluyor falan dikkat etmek gerek sabahları limonlu çay ıhlamur falan eksik etme derim :KK50:

İyiyim canımcım sen nasılsın :KK53:Ben hep buradayım ama yoğunluk oluyor bakamıyorum ya da yazan soran olursa cevap yazıyorum yoksa buradayım yani:KK49:

Aminn kuzum En Büyük TÜRKİYE:nazar:

Bende aynen vallah....

İyiyim zumzumcum sen nasılsın bakalım :KK15:

Aminn kuzum En Büyük TÜRKİYE:nazar:

Bende iyiyim canim , çalisiyorum iste. Ama hiç canim çalismak istemiyor, strese giriyorum ya dügün için hazirliklari düsününce :KK17: Beynim duruyor sanki :KK57:

Bende aynen vallah....

Bende iyiyim canim , çalisiyorum iste. Ama hiç canim çalismak istemiyor, strese giriyorum ya dügün için hazirliklari düsününce :KK17: Beynim duruyor sanki :KK57:
Normaldir canım valla güzel şeyler ama aynı zamanda zor işler :KK51: Rabbim kolaylık sağlasın :KK16:

Back