• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Merhabalar. Bugün hayatımda ilk kez börek yaptım. Veeee güzel oldu galiba. Kocacım bayılcak.

Ayy ne kadar tatliii... Ask tadinda börekler yapiliyormus :KK68::KK68: Hamarat hanimmm bizede ögret (yani en azindan bana ögret :KK53:)

Günaydın Hanımlar :KK54:

Şafak 58 Sivas En Büyük TÜRKİYE

Bugün nişanlımın memleketindeyiz En Büyük TÜRKİYE

Eki Görüntüle 1439046
Eki Görüntüle 1439047
Ben de sivaslıyım.Aslında bandırmada büyüdüğüm için oralı sayıyorum kendimi ama resmiyette sivas
Kimse bana nasılsın diye yazmıyor :110:Nasılsınız kızlar herkes iyidir inşallah:KK68:Muti kolay gelsin canım:KK15:Büş nasıl hızlı düşüyor değil mi az kaldı az:nazar:En Büyük TÜRKİYE:KK74:

Kuşum bi sabah girdim bi şimdi

Ayy ne kadar tatliii... Ask tadinda börekler yapiliyormus :KK68::KK68: Hamarat hanimmm bizede ögret (yani en azindan bana ögret :KK53:)

Aslında ilk kez yaptım. Söyleyeceğim tek şey toplam 4 yufka ile incecik oluyormuş onu anladım.

Dugunume artık iki aydan az kaldı ve ben yetismeyecek diye korkmaya basladımo_Oo_O

Korkma kız. Kesin yetişir. Nelerin eksik?

Kizlarrrrrrrr çok mutluyum beyaz esyalarimizi yarin aliyoruz insaAllah , çeyiz topigime buyrun :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...z-ve-oz-ama-ask-dolu-ceyizleri.747515/page-16

:KK68::KK68:
Canım hayırlı olsun merakla bekliyoruz :KK68:
Kuşum bi sabah girdim bi şimdi
Bundan sonra her sabah girdiğinde o zaman ilk ben giriyorum günaydın diyorum herkes günaydınını bırakıyor sonra kimse nasılsın demiyor :110::KK70:
Nasılsın canım :KK70:
İyiyim muti sen nasılsın :KK53:
Dugunume artık iki aydan az kaldı ve ben yetismeyecek diye korkmaya basladımo_Oo_O

Yetişir canım hayırlısıyla benimde bir sürü eksiğim var daha gelinlik damatlık duruyor düşün elbet yetişecek bak ben korkuyor muyum:110::KK17::KK53:

Günaydın kuzucuklarım :KK54: Nasılsınız bakalım :cool:

Şafak 57 Sinop En Büyük TÜRKİYE

hb_b_14120440_l-b.jpg

Günaydın nehirciiim, bugün nasılsın :KK53:
İyiyim boncuk sen nasılsın:KK53::KK19:
Günaydın kızlar, ben gene bi sürü şey aldım :KK73:

ütü - ütü masası- çamaşır selesi- bornoz- banyo -wc paspasları :KK9:

tutmayın beniiiiiiiii :KK70:
Tutmayalım kuzum al al güle güle aşkla kullan:nazar::21:

hb_b_14120440_l-b.jpg

Azıcık kaldı ki En Büyük TÜRKİYE:KK74:Nasılsın kuzum:KK16:

Canım hayırlı olsun merakla bekliyoruz :KK68:

Bundan sonra her sabah girdiğinde o zaman ilk ben giriyorum günaydın diyorum herkes günaydınını bırakıyor sonra kimse nasılsın demiyor :110::KK70:

İyiyim muti sen nasılsın :KK53:

Yetişir canım hayırlısıyla benimde bir sürü eksiğim var daha gelinlik damatlık duruyor düşün elbet yetişecek bak ben korkuyor muyum:110::KK17::KK53:

Günaydın kızlar, ben gene bi sürü şey aldım :KK73:

ütü - ütü masası- çamaşır selesi- bornoz- banyo -wc paspasları :KK9:

tutmayın beniiiiiiiii :KK70:

Günaydin kizlarrrr nasilsiniz ?? :KK68: Ben bugün nedense çok neseliyim çok mutluyumm :KK73:
Zerence Zerence canim senin çeyiz topigin yok mu ? bi bakim aldiklarina :KK8:

Back