- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
Günaydın canım. Cumartesi eşya bakmaya gitcektik, pedagojik formasyon derslerim başlıyor cumartesiye
Yine stres ve yine ben
Yarın da staj başlıyor. Öğretmedikleri şeyin stajını nasıl yapacaklar acaba?
Ve asıl bomba!
Balayına gideceğimiz günün ertesi günü finaller var!
Ya finallere girip balayını erteleyeceğiz ya da bütünlemelere gireceğim balayından döndüğümüzün ertesi günü.
günaydın kızlarGünaydın hayırlı cumalar herkeseRabbim gönlümüzdekini nasip etsin bu mübarek günde
Günaydın canım nasılsıngünaydın kızlar
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar
Nasılsınız görüşmeyeli , neler yapıyosunuz
:) terfi etmişsin skocum, tebrik ederimİyiyiz canım napalım iş güç:)
:) terfi etmişsin skocum, tebrik ederim
Nasılsın canımGünaydın kızlar.
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar
Nasılsınız görüşmeyeli , neler yapıyosunuz
Hayırlı cumalar canım hayırlı olsun aşkla oturun inşallahGünaydin kizlar, hayirli cumalar hepimize
Dün oturacagimiz dairenin kontratini imzaladik, artik döseyebiliriz. Ama sanirim bir odayi boyamamiz gerekcek ... onu ne zaman yapacaz belli degilBi daha ki cumartesi günüde mobilyalar gelecek ... Dün magza dolastik perde bakmak için. Kira oldugu için ve 2 -3 sene kalacagimiz için bu evde, çok fazla para vermek istemiyoruz dogrusu.. ikea da gördük sanirim ordan alacaz... O kadar cama para yetmez... Offf ya 1 ay kaldi, sanki hepsi üst üste gelecek, çok korkuyorum aksilik olacak diye..
Bende telaşlar aynı 84 gün falan kaldıNasılsın canım
Hayırlı cumalar Boncuk iyiyim çok şükür şuanlık duruyorum fırtına öncesi sessizlik gibisen neler yapıyorsun
İnşallah gönlünüze göre eşyalar bulursunuz canım bir tane komodini koymasan rahatsızmı eder gözünü burada da bütün evler küçük huzurumuz olsun ne yapalımBende telaşlar aynı 84 gün falan kaldı
Mobilya baktık. Ama odamız küçük olduğu için komodin sığmıyor moralim bozuk
Günaydın kuzucuklarDaha yeni işe geldim. Nasıl yoruldum anlatamam Açıköğretim kaydımı açtırdım kitaplarımı almaya gittim oradan da bir kaç işimi hallettim geldim
Teşekkür ederim kuzumİnşallah gönlünüze göre eşyalar bulursunuz canım bir tane komodini koymasan rahatsızmı eder gözünü burada da bütün evler küçük huzurumuz olsun ne yapalım
Günaydın kuzucum hayırlı olsun kaydın inşallah sorunsuz geçersin kuzu ben korkuyorum 2.dönemi aktif hale getirmedim 1.dönem girdiğim 2 sınavı da vermişim ama 2.dönem olmaz tam düğün haftasına final geliyordu
yatak ortada kenarlarda komodin hoşuma gidiyor. olmazsa komodini şifonyerin yanına koyacağız. 2 model arasındayım canım bak..İnşallah gönlünüze göre eşyalar bulursunuz canım bir tane komodini koymasan rahatsızmı eder gözünü burada da bütün evler küçük huzurumuz olsun ne yapalım
Günaydın kuzucum hayırlı olsun kaydın inşallah sorunsuz geçersin kuzu ben korkuyorum 2.dönemi aktif hale getirmedim 1.dönem girdiğim 2 sınavı da vermişim ama 2.dönem olmaz tam düğün haftasına final geliyordu
Evet senin çok güzel denk geliyor kuzum iyi düşünmüşsün zamanlaman harikaTeşekkür ederim kuzumBende analiz ettim 2. dönemin vizesine nişanlımın gelmesine bir kaç güne kala giriyorum. Daha sonra final ise 1 ay sonra. O zamanlarda nişanlım işe başlamış olur daha yeni yeni telaşlarımız olur yoğunluğa girmeyiz diye 2. dönemi öyle veririm diye düşündüm. Bu nedenle zorlanmıyım diyede fazla ders almadım üst sınıftan falan. Daha sonraki sene de zaten düğünden sonra başlayacak ekimde kayıtlar. Aradaki zaman zarfıda tüm işlerimi hallediyorum bu nedenle bu dönemi es geçmek istemedim. Ama senin için çok zor olurdu bencede açtırmamakla iyi etmişsin
yatak ortada kenarlarda komodin hoşuma gidiyor. olmazsa komodini şifonyerin yanına koyacağız. 2 model arasındayım canım bak..
Eki Görüntüle 1434006 Eki Görüntüle 1434007
ben altın sarısına bayılırımEvet senin çok güzel denk geliyor kuzum iyi düşünmüşsün zamanlaman harikabende alttan kalan 2 dersimi düğünden sonra nasipse verip kurtulmak istiyorum
1.modeli beğendim canım çok şık altın sarısımı olacak seviyorsan güzel ben gümüş gri falan tercih ederdim sanırım fiyatları nasıl bu güzelliklerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?