2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canim benim 1 hafta onceye cekme imkani yok mu dugun tarihini?

Günaydin kizlar, hayirli cumalar hepimize
Dün oturacagimiz dairenin kontratini imzaladik, artik döseyebiliriz. Ama sanirim bir odayi boyamamiz gerekcek ... onu ne zaman yapacaz belli degil Bi daha ki cumartesi günüde mobilyalar gelecek ... Dün magza dolastik perde bakmak için. Kira oldugu için ve 2 -3 sene kalacagimiz için bu evde, çok fazla para vermek istemiyoruz dogrusu.. ikea da gördük sanirim ordan alacaz... O kadar cama para yetmez... Offf ya 1 ay kaldi, sanki hepsi üst üste gelecek, çok korkuyorum aksilik olacak diye..

Hayırlı cumalar canım hayırlı olsun aşkla oturun inşallahYetişecek tabi ki ev bulunmuş gerisi kolay iş canım

Günaydın kuzucuklar Daha yeni işe geldim. Nasıl yoruldum anlatamam Açıköğretim kaydımı açtırdım kitaplarımı almaya gittim oradan da bir kaç işimi hallettim geldim

Bende telaşlar aynı 84 gün falan kaldı
Mobilya baktık. Ama odamız küçük olduğu için komodin sığmıyor moralim bozuk
İnşallah gönlünüze göre eşyalar bulursunuz canım bir tane komodini koymasan rahatsızmı eder gözünü burada da bütün evler küçük huzurumuz olsun ne yapalım
Günaydın kuzucuklar Daha yeni işe geldim. Nasıl yoruldum anlatamam Açıköğretim kaydımı açtırdım kitaplarımı almaya gittim oradan da bir kaç işimi hallettim geldim

Günaydın kuzucum hayırlı olsun kaydın inşallah sorunsuz geçersin kuzu ben korkuyorum 2.dönemi aktif hale getirmedim 1.dönem girdiğim 2 sınavı da vermişim ama 2.dönem olmaz tam düğün haftasına final geliyordu

Teşekkür ederim kuzum Bende analiz ettim 2. dönemin vizesine nişanlımın gelmesine bir kaç güne kala giriyorum. Daha sonra final ise 1 ay sonra. O zamanlarda nişanlım işe başlamış olur daha yeni yeni telaşlarımız olur yoğunluğa girmeyiz diye 2. dönemi öyle veririm diye düşündüm. Bu nedenle zorlanmıyım diyede fazla ders almadım üst sınıftan falan. Daha sonraki sene de zaten düğünden sonra başlayacak ekimde kayıtlar. Aradaki zaman zarfıda tüm işlerimi hallediyorum bu nedenle bu dönemi es geçmek istemedim. Ama senin için çok zor olurdu bencede açtırmamakla iyi etmişsin

yatak ortada kenarlarda komodin hoşuma gidiyor. olmazsa komodini şifonyerin yanına koyacağız. 2 model arasındayım canım bak..

Evet senin çok güzel denk geliyor kuzum iyi düşünmüşsün zamanlaman harikabende alttan kalan 2 dersimi düğünden sonra nasipse verip kurtulmak istiyorum
yatak ortada kenarlarda komodin hoşuma gidiyor. olmazsa komodini şifonyerin yanına koyacağız. 2 model arasındayım canım bak..

Eki Görüntüle 1434006 Eki Görüntüle 1434007

1.modeli beğendim canım çok şık altın sarısımı olacak seviyorsan güzel ben gümüş gri falan tercih ederdim sanırım fiyatları nasıl bu güzelliklerin

ben altın sarısına bayılırım gri istemiyorum.
4500 civarı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…