İnşallah kuzumEvet senin çok güzel denk geliyor kuzum iyi düşünmüşsün zamanlaman harikabende alttan kalan 2 dersimi düğünden sonra nasipse verip kurtulmak istiyorum
1.modeli beğendim canım çok şık altın sarısımı olacak seviyorsan güzel ben gümüş gri falan tercih ederdim sanırım fiyatları nasıl bu güzelliklerin
Kızz öğrennnnccciiiii , yeni eğitim ve öğretim yılında sana başarılar dilerimİnşallah kuzum
O zaman seviyorsan gayet şık güzel canım fiyatı da ideal peki bazalımıben altın sarısına bayılırımgri istemiyorum.
4500 civarı kuzum
evet canım bazalı. vivense e baktım şimdi yatak odası tak. bayıldıııııııııııııııımO zaman seviyorsan gayet şık güzel canım fiyatı da ideal peki bazalımı
yatak ortada kenarlarda komodin hoşuma gidiyor. olmazsa komodini şifonyerin yanına koyacağız. 2 model arasındayım canım bak..
Eki Görüntüle 1434006 Eki Görüntüle 1434007
evet canım bazalı. vivense e baktım şimdi yatak odası tak. bayıldıııııııııııııııım
*
senin mobilyaların nasıldı
İyiyim canım sen nasılsınNasılsınız?
Ya kızlar evi temizleyen abladan randevu almak, hastanelerden tomografi falan randevusu almaktan daha zor.
Ev gene dip köşe temizlenmeli.
Bende telaşlar aynı 84 gün falan kaldı
Mobilya baktık. Ama odamız küçük olduğu için komodin sığmıyor moralim bozuk
Onuda göster bakalım canım benimkiler çeyiz topiğimde var canım bazalı benimde ben biraz yatak odasında oldukça modern tarzda seçim yaptım oldukça sade seviyorum salonum retro gibi olacak sanırım modern diye aldık ama ayakları falan azıcık retroya falan kaçıyor gibi
teşk.fatoşş.Benim pek tarzım değil ama ikincisi daha hoş gibi.
ühüüü.Bizimde ayni problem olacak sanirim...
bakmıştım sanki. sen sade seviyordun evet
ben yatak odasını avangard istiyorum
baktım lacivertliydiii diye hatrlyrum canım.Bakmadın mı kız bilmiyor musun sen benim cicilerimi
Bunlar da çok güzel canım ya bak bunlar daha hoş sanki
Evet berjerim canım yatak odası beyaz gri şeklindebaktım lacivertliydiii diye hatrlyrum canım.
bunlar vivense amae ticaret seklndeymiş. pof,görmeden alamam kii
varmış,baktım yorumlara.Evet berjerim canım yatak odası beyaz gri şeklindeÇok kötü olmuş ya hiç bakmadan alınırmı alan varmıdır ki çok tuhaf
Kızz öğrennnnccciiiii , yeni eğitim ve öğretim yılında sana başarılar dilerim
**
yatak odasına fikir verir misin banaaa
Resimlerdekinden çok farklı olabilir çekim şekli verilen renk falan görüyoruz bazı insanlar resimde farklı yanında evrim değiştiriyor resmenvarmış,baktım yorumlara.
asla alamam, dşarda beğendiğim bi yatak odası vardı.içeri girip baktım o kadar çakma duruyo ki anlatamamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?