• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet senin çok güzel denk geliyor kuzum iyi düşünmüşsün zamanlaman harika:21:bende alttan kalan 2 dersimi düğünden sonra nasipse verip kurtulmak istiyorum :KK49:

1.modeli beğendim canım çok şık altın sarısımı olacak seviyorsan güzel ben gümüş gri falan tercih ederdim sanırım fiyatları nasıl bu güzelliklerin:KK16:
İnşallah kuzum :KK68:

Nasılsınız?
Ya kızlar evi temizleyen abladan randevu almak, hastanelerden tomografi falan randevusu almaktan daha zor.

Ev gene dip köşe temizlenmeli.

evet canım bazalı. vivense e baktım şimdi yatak odası tak. bayıldıııııııııııııııım:KK57:

*

senin mobilyaların nasıldı

Onuda göster bakalım canım benimkiler çeyiz topiğimde var canım bazalı benimde ben biraz yatak odasında oldukça modern tarzda seçim yaptım oldukça sade seviyorum salonum retro gibi olacak sanırım modern diye aldık ama ayakları falan azıcık retroya falan kaçıyor gibi:21:

Onuda göster bakalım canım benimkiler çeyiz topiğimde var canım bazalı benimde ben biraz yatak odasında oldukça modern tarzda seçim yaptım oldukça sade seviyorum salonum retro gibi olacak sanırım modern diye aldık ama ayakları falan azıcık retroya falan kaçıyor gibi:21:

bakmıştım sanki. sen sade seviyordun evet:KK47:

ben yatak odasını avangard istiyorum:KK59:

GE3-106.jpg
UH3-179.jpg
SK3-286.jpg

Evet berjerim canım yatak odası beyaz gri şeklinde HoppaÇok kötü olmuş ya hiç bakmadan alınırmı alan varmıdır ki çok tuhaf :KK64:
varmış,baktım yorumlara.

asla alamam, dşarda beğendiğim bi yatak odası vardı.içeri girip baktım o kadar çakma duruyo ki anlatamamm

varmış,baktım yorumlara.

asla alamam, dşarda beğendiğim bi yatak odası vardı.içeri girip baktım o kadar çakma duruyo ki anlatamamm
Resimlerdekinden çok farklı olabilir çekim şekli verilen renk falan görüyoruz bazı insanlar resimde farklı yanında evrim değiştiriyor resmen :KK70:

Back