Arkadaşlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? işler yoğun bu aralar giremiyorum umarım herşey yolundadır. Allaha emanet olun
butun kızlar toplandıkkk ınsallah mucızelerımıze kavusacagız 2013 ugurlu yılımız ahanda buraya yazıyomm : )))))))))))
ben geldımmmmm . 2013 ün guzel annelerıne selamlarrrrr
benimde aslında florence den istemediler ben kendim rahim filmi çekip gittim kesin isterler diyebenden istemediler işte bu doktorlara o kadar kızıyorum ki bazen.onlar söylemeden biz herşeyi bilemeyiz dimi.bakma şimdi biraz tecrübeli olduk haberdarız bişeylerden.ben memorıalden epikriz almak için gittiğimde (üç deneme yapmama rağmen söylemediler doktorum güvenç bey)pko lu olduğumu öğrendim.ebru hanımla arkadaş oldukları için bilgileri telefoda vermişti.yumurta toplama sonrası dayanılmaz ağrı sonucu hasteneye gitmiştim ve bir gece kalmıştım.ohss olabileceğimi ameliyat olabileceğimi söylemişti.gecede 1 milyar bayılıp gelmiştim.sadece duphalac kabızlık şurubuyla sıkıntılarım bitti.ebru hanıma verdiği bilgilerde ohss olduğumu söylemiş.bende ne karın şişmesi nede nefes almada darlık gibi bir şikayet olmamasına rağmen.sadece kasıklarım ağrımıştı.
şimdi ihtimaller arasında memorıal varsa güvenç bey orda olmadığı içindir.çok sinirliyim ona karşı(
canım ben memorial de nur hanıma gideceğim inş. o mutlaka rahim filmi olsun dedi yoksa çekin dediMerhaba canım,
evet ben Ataşehir Cem Demirel'de ile ilk denememi yaptım, aslında memnun da kaldım...
ama bende Şişli'nin adını ve başarılarını daha çok duyuyorum..
ben çalıştığım için ev ve işyerime yakın diye Ataşehir'i tercih etmiştim...
Cem Beyin avantajı şu oldu benim için, opu hariç tüm kontrollerimi ve transferimi kendisi yaptı...
Elektriğimizde tuttu, tedavide çok iyi gitti ama olmadı...
Ama Memorial mesela rahim filmi veya histeroskopiye gerek yok diyor, ama başka merkezlerde genelde istiyor.
benim de kafam karışık kısmetse bende bir kaç hastane ile 2.deneme için ön görüşme yapacağım...
nur hanım eşimden periferik karyotip yani kromozon analizi istedi kür olarak da canım ibrahim saraçoğlunun çay propolis ve keçi boynuzu pekmezini denedik ama pek faydasını görmedikmerhaba arkadasim benim esimdede ayni sorunlar mevcut.test adina doktorunuz esinizden ne istedi.ve kullandiginiz bir kür varmi
canım ben ilk denememi florence de yaptırdım maalesef memnun kalmadım ama sen yine bi ön görüşme yaparkadaşlar hiç aranızda fertijini düşünen olmadı mı...İstanbulda yaşayanlar...ben fertijin yada florance düşünüyorum...bu konudaki tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
Kolay gelsin Gelincik teşekkür ederim canım Peki Arkadaşlar sizler tecrübelisiniz,böyle bir konudan dolayı keşke tecrübe olmasaydı amacem demirele tüp bebeğe giden var mı? Nasıl ? Birde tüp bebeğe başlamadan bazı vitaminler alanlar var ve şunu ye bunu ye diyenler onlar nedir ?
arkadaşlar bu Lenfosit aşısı yaptıran var mı aranızda....
gelincik canım bu aşı eşinden alınan kanı bazı işlemlerden geçirip sana veriyorlar ki bağışıklık sistemin embriyoyu reddetmesin diye..
bana da mantıklı geliyor ama nedense benim görüştüğüm doktorların hiç biri böyle bir şeyden bahsetmedi...
bende ön görüşmeye gittiğimde soracağım bu konuyu, benim eşimin kanı 0rh+ benim ise 0rh-
benim bağışıklık sistemim bu yüzden reddediyor olabilir mi diye soracağım
bence sende görüşeceğin doktorlara sor bakalım ne diyecekler...
butun kızlar toplandıkkk ınsallah mucızelerımıze kavusacagız 2013 ugurlu yılımız ahanda buraya yazıyomm : )))))))))))
eşimin tekrarlanan genetik testi bu defa normal çıktı(ilkinde 21.kromozomda anomali çıkmıştı) şimdide bu çelişki yüzünden FISH yöntemi ile bakılacakmış, bu da temiz çıkarsa pgt ye gerek kalmayacak inşallah. ancak cumartesi kan verebilecek offf onun sonucu kaç günde çıkar acaba
eşimin tekrarlanan genetik testi bu defa normal çıktı(ilkinde 21.kromozomda anomali çıkmıştı) şimdide bu çelişki yüzünden FISH yöntemi ile bakılacakmış, bu da temiz çıkarsa pgt ye gerek kalmayacak inşallah. ancak cumartesi kan verebilecek offf onun sonucu kaç günde çıkar acaba
Gözünüz aydın :) Bir kez daha bakılması iyi olur. Hadi inş gerek kalmaz.
fiyonkcumm gözün aydınn cnmmm ..
inşallah diğer testte iyi çıkarda pgtye gerek kalmaz cnmmm...
gözün aydın canım bak doktorun tekrarlatması iyi olmuş
ya ben fertijine mail attım durumumla ilgili ön görüşmeye gitme şansım olmadığı için...ordan önerdiler...benim kan grubum ARH(-) eşimin kan grubuda ARH(+)... ben 6 kez denedim son iki denemem de kimyasal gebelik oldu...
genetik testlerinizi yaptırdınız mı canım peki ?
kimyasal genelik genetik sorun olunca olabiliyor, bir de burada bir kaç kişiden duymuştum, genetik testleri temiz çıksa da embriyo da genetik sorun olabiliyormuş, yani çok çok nadir de olsa, bu yüzden pgt yaptırarak denemişler ve bebişlerine kavuşmuşlar..
genetik testleri yaptırdık canım...ama pıhtılaşma testi yaptırmadım daha...onuda yaptırmamı önermişlerdi...genetik testini yaptırırken doktora üstüne basa basa söylediğim halde pıhtılaşma testi istemedi benden...şimdi tekrar aynı şeylerle uğraşmak zorundayım...ya bu pgt dediğiniz nedir ben anlamadım...nasıl bişey biraz açarmsın...daha önceki doktorum embiryolarında genetik testinin yapıldığını ama bunun bizim için uygun bi yöntem olmadığını söylemiti...çünkü benim 1 yada 2 tane yumurtam oluşuyo...ondada döllenen yumurtaları transfer etmenin daha mantıklı olduğunu söylemişti doktorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?