How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013'te Yeniden Tüp Bebek Deneyeceklerin Paylaşım Alanı

Merhaba canım,
evet ben Ataşehir Cem Demirel'de ile ilk denememi yaptım, aslında memnun da kaldım...
ama bende Şişli'nin adını ve başarılarını daha çok duyuyorum..
ben çalıştığım için ev ve işyerime yakın diye Ataşehir'i tercih etmiştim...
Cem Beyin avantajı şu oldu benim için, opu hariç tüm kontrollerimi ve transferimi kendisi yaptı...
Elektriğimizde tuttu, tedavide çok iyi gitti ama olmadı...
Ama Memorial mesela rahim filmi veya histeroskopiye gerek yok diyor, ama başka merkezlerde genelde istiyor.
benim de kafam karışık kısmetse bende bir kaç hastane ile 2.deneme için ön görüşme yapacağım...

bizi bilgilendir neye karar verdiigin bizler icin cok önemli.bende 4 cüyü denemek istiyorum .ve merkez adina kafam karisik,mustafa bahceci hakkinda ne düsünüyorsun

benden istemediler işte bu doktorlara o kadar kızıyorum ki bazen.onlar söylemeden biz herşeyi bilemeyiz dimi.bakma şimdi biraz tecrübeli olduk haberdarız bişeylerden.ben memorıalden epikriz almak için gittiğimde (üç deneme yapmama rağmen söylemediler doktorum güvenç bey)pko lu olduğumu öğrendim.ebru hanımla arkadaş oldukları için bilgileri telefoda vermişti.yumurta toplama sonrası dayanılmaz ağrı sonucu hasteneye gitmiştim ve bir gece kalmıştım.ohss olabileceğimi ameliyat olabileceğimi söylemişti.gecede 1 milyar bayılıp gelmiştim.sadece duphalac kabızlık şurubuyla sıkıntılarım bitti.ebru hanıma verdiği bilgilerde ohss olduğumu söylemiş.bende ne karın şişmesi nede nefes almada darlık gibi bir şikayet olmamasına rağmen.sadece kasıklarım ağrımıştı.
şimdi ihtimaller arasında memorıal varsa güvenç bey orda olmadığı içindir.çok sinirliyim ona karşı:((

bu güvenc bey benim konustugum ve su anda bahcecide olan güvenc bey olmasin.soyadi neki

merhaba arkadasim benim esimdede ayni sorunlar mevcut.test adina doktorunuz esinizden ne istedi.ve kullandiginiz bir kür varmi

benim eşimde de aynı sorunlar var...ilk duyduğumuzda başımızdan kaynar sular döküldü sanmıştım...yıllar geçti...bi sürü kürler denedik vitaminler kullandı...ama sonuç değişmedi....

benim eşimde de aynı sorunlar var...ilk duyduğumuzda başımızdan kaynar sular döküldü sanmıştım...yıllar geçti...bi sürü kürler denedik vitaminler kullandı...ama sonuç değişmedi....

aynen canım bazı arkadaşlar şunu kullandık sayımız şu kadar arttı falan diyolarya bizde hiç oynamadı aşağı indi yukarı çıkmadı doğru düzgün.şimdi de fildişi tozu kullanıyoruz birde çakşır otunu kullanıcaz inş.

Yeni bir deneme için merkez araştırıyorum en son cumartesi günü bir merkezle daha ön görüşme için gideceğim

Ben daha önce iki kez deneme yaptım bu benim üçüncü denemem olacak tabi tüp bebek tedavilerinden önce dört kez yumurtlama takibi üç kez aşılamam var

hoşgeldin canım inş dualarımız kabul olur.nerde yapmıştın daha önceki denemelerini.sorun neydi biraz bahsedermisin

canım içerik derken pıhtılaşma testinde hangi faktörlere bakılıyor bi standardı var mı bu işin

bu soruya tam olarak cevabı inci tanesi verirse daha doğru olur ben de eksik test isimlerini ondan almıştım biraz eskiye dönersen yazmıştı inci tanesi bir kısmını

rabbim inş.hepimiz için kabulunu nasip eder canım.ama topik sahibi olrak seni az görüyoruz burda canım çalışıyormusun

evet canım, çalışıyorum, bazen şirketten giremiyorum, ama bütün sayfaları muhakkak okuyorum..
topik bizim, bizim yaşadıklarımızı yaşayan herkesin..bizi birbirmizden başka anlayan yok...
inşallah birbirimizle fikirlerimize paylaşmaya devam ederek, doğru merkez ve tedaviler sonrası hepimizin 2013'te anne olacağız...

bizi bilgilendir neye karar verdiigin bizler icin cok önemli.bende 4 cüyü denemek istiyorum .ve merkez adina kafam karisik,mustafa bahceci hakkinda ne düsünüyorsun

canım bahçeci'nin başarı oranları çok yüksek değil diye biliyorum..
tüp bebekte en gelişmiş labaratuarlar Amerikan hastanesi ve Memorial'da canım...

aynen canım bazı arkadaşlar şunu kullandık sayımız şu kadar arttı falan diyolarya bizde hiç oynamadı aşağı indi yukarı çıkmadı doğru düzgün.şimdi de fildişi tozu kullanıyoruz birde çakşır otunu kullanıcaz inş.

bizde denemiştik çakşırı ama dediğin gibi düştü yükselmedi...ilk gittiğimiz doktor bize böyle şeylerle vakit kaybetmeyin tıp bunu yıllarca araştırdı bi çözüm bulamadı... en iyisi tüp deneyin demişti....ben cevremden 500 yasin okutanları duydum...anaannem derki 'yer gök duayla '...bende eski toprak ne derse doğru der diyip başladım....Allahım İnşallah 2013 te anne olmayı bizde nasip eder....

arkadaşlar hiç aranızda fertijini düşünen olmadı mı...İstanbulda yaşayanlar...ben fertijin yada florance düşünüyorum...bu konudaki tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum

bizde denemiştik çakşırı ama dediğin gibi düştü yükselmedi...ilk gittiğimiz doktor bize böyle şeylerle vakit kaybetmeyin tıp bunu yıllarca araştırdı bi çözüm bulamadı... en iyisi tüp deneyin demişti....ben cevremden 500 yasin okutanları duydum...anaannem derki 'yer gök duayla '...bende eski toprak ne derse doğru der diyip başladım....Allahım İnşallah 2013 te anne olmayı bizde nasip eder....

bende büyüklerimizin ,atalarımızın sözlerine kulak veririm hep.ben onuda yapmıştım canım ama herşeyin bir vakti saati var olmayınca olmuyor

ben de çok inanıyorum vakti saati olduğuna...benim kardeşiminde 7 senedir bebeği olmuyordu...Ve hiç bi tedavi filan görmedi... şu an 7 aylık hamile...dediğin gibi vakti gelince oluyor...

canım bahçeci'nin başarı oranları çok yüksek değil diye biliyorum..
tüp bebekte en gelişmiş labaratuarlar Amerikan hastanesi ve Memorial'da canım...

ASM nin hakkınıda yememek lazım canım.gerek labaratuar konusunda gerekse başarı oranında .hastaneye çok yakın oturuyorm sadece benim çevremde size sayabileceğim dünyaya gelmiiş sağlıklı bebek var.ama nedir bazı hastalıklar zor bazıları kolay.istisnalar zaman alabilir.benim gebeliklerim orada oldu hep.

ben de çok inanıyorum vakti saati olduğuna...benim kardeşiminde 7 senedir bebeği olmuyordu...Ve hiç bi tedavi filan görmedi... şu an 7 aylık hamile...dediğin gibi vakti gelince oluyor...

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.annende de durum böylemiymiş.çünkü bazılarında böyle birim söz konusu olabiliyormuş.anneye çekebiliniyormuş.
biz mesela 3 kız kardeşiz.annemin 1.düşük olmuş.bizimde 1.lerimiz hep düşük oldu. sana saçma gelebilir belki ama neden olmasın

Back