How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013'te Yeniden Tüp Bebek Deneyeceklerin Paylaşım Alanı

benimde 3 negativ.international hospital ismail cepni.simdi memorial diye düsünüyorum.ama ulun ulugu da cok iyi diyorlar.yapacagim cok test var 2 yil ara vermistik ondan dolayi.yasta 37 yani isimiz allaha kaldi heralde

baştan bir kere böyle başlama.test dediğin nedir yapılır.bu sefer ki tedavimde inş. bebeğim benimle olacak diye düşün.ne kadar kötü düşünürsek kötü o kadar yanımızda olur diye düşünüyorum ben.olacak inş. bu sefer.senenin bir günü toplanıp hep beraber kutlama yaparız inşşşşşşşş........
arısütü,bal ,polen başladım ben ayrıyeten çörekotu, tarçın,bal yumilerim kaliteli olsun diye.
pko lu olanlarda şeker direnci yüksek olabiliyormuş bide.benim en uzun hamileliğim 2,5 ay sürmüştü.ozaman da glucophage kullanmıştım.o yüzden onada başladım tabiki doktora sordum.birde folbiol.kendimizi hazırlayalım dimii anneeee olucaz inş...

Merhaba nesim. Öncelikle geçmiş olsun.
Traşlama dediğin nedir acaba? Ben de 1 hafta önce bir operasyon geçirdim leep adında. Rahim ağzımdaki lezyonlar temizlendi. Doktorum 2-3 ay beklememiz gerektiğini söyledi.

canım bu rahim ağzındaki lezyonların varlığı nasıl saptandı..rahatsızlık mı veriyodu

canım bazen varya anlatılanlara inanamıyorum.benim orada 3 denemem oldu.ondan önce 2 denemem vardı.hadi ilkinde araştırmadılar sonrakilerdede niye araştırmadılar.güvenç bey beni araştırın rahimde belki bir sıkıntı vardır diye 2 3 kez dedim.sende bir sıkıntı yok sana her gün bakıyoruz dedi bana.şimdi ise ilki bile olmayınca hemen araştırmaya gidiyorlar.benim hakkımı nasıl ödeyecekler.bende o paraları kolay biriktirmedim.10 yıllık evliyim hastaneye para biriktirmekten çok fazla keyfii davranamadım hiç.ama gidince tepkimi koyucam.merak ettiğim nasıl bir tedavi yolu çizicekler.eğer içime sinerse orda yine başlarım no problem.
geçen hafta asm ye gittim mesela yine rahim içini araştıralım diye istek yaptım o zaman dedi önce film çektirelim diye.yani ben teklif etmesem yine söylemiycekti belkide.nasıl olsa para geliyor sömürüyorlar.
allahtan güvenç gitmiş ordan.nur hanım inş.derman olur....

haklisin.gittigim gün elime tutusturuyorlar igneleri ilaclari hic bir seyi dogru dürüst sormuyorlar.bir ton para veriyoruz bide biz yas dolayisiyle asla ssk denen seyden yararlanamiyoruz.hadi cik altinda cikabilirsen ama seni düsünen kim.aferdersiniz inek gibi 3 denememi yapmisim .simdi burada siz aydinlatiyorsunuz bizleri bilenler kazigi yiyenler diyeyim daha dogrusu.bakin nerde ne var siz doktorsunuz biz sizin elinize düsmüs bir careleriz.yas ilerliyor cocugumuz olsun istiyoruz.bazi seyleri görmezden gelerek bizleri cocuksuzluga mahkum ettiklerinin farkinda bile degiller sanirim.bu sözüm isini iyi yapmayanlara.bizi para makin asi gibi görenlere

haklisin.gittigim gün elime tutusturuyorlar igneleri ilaclari hic bir seyi dogru dürüst sormuyorlar.bir ton para veriyoruz bide biz yas dolayisiyle asla ssk denen seyden yararlanamiyoruz.hadi cik altinda cikabilirsen ama seni düsünen kim.aferdersiniz inek gibi 3 denememi yapmisim .simdi burada siz aydinlatiyorsunuz bizleri bilenler kazigi yiyenler diyeyim daha dogrusu.bakin nerde ne var siz doktorsunuz biz sizin elinize düsmüs bir careleriz.yas ilerliyor cocugumuz olsun istiyoruz.bazi seyleri görmezden gelerek bizleri cocuksuzluga mahkum ettiklerinin farkinda bile degiller sanirim.bu sözüm isini iyi yapmayanlara.bizi para makin asi gibi görenlere

bende bunu diyorum.ben tıp okumadım herşeyden haberdar olayım. diyecekler ki şunada bakalım bunada bakalım yazık okadar para veriyorsunuz.heee tüm araştırmalar yapıldı yinemi olmadı artık ilahi tadiri diyecek yapacak bişey yok.madem böyle araştırılıyordu (çeşit çeşit sebepler olabiyormuşya tüpte su birikmesi ,rahimdeki sıkıntılar)bunu neden o zaman yapmadılar.bana o zaman deselerdiki sen 3 ,5 milyar daha fazla vericen vallahi verirdim.ama nasibin olmadan dayak bile yenmezmiş der atalarımız hayırlısı bakalım bundan sonrası için dua edelim.
sen şubat başı mı geliyorsun buraya

bende bunu diyorum.ben tıp okumadım herşeyden haberdar olayım. diyecekler ki şunada bakalım bunada bakalım yazık okadar para veriyorsunuz.heee tüm araştırmalar yapıldı yinemi olmadı artık ilahi tadiri diyecek yapacak bişey yok.madem böyle araştırılıyordu (çeşit çeşit sebepler olabiyormuşya tüpte su birikmesi ,rahimdeki sıkıntılar)bunu neden o zaman yapmadılar.bana o zaman deselerdiki sen 3 ,5 milyar daha fazla vericen vallahi verirdim.ama nasibin olmadan dayak bile yenmezmiş der atalarımız hayırlısı bakalım bundan sonrası için dua edelim.
sen şubat başı mı geliyorsun buraya

evet öyle düsünüyorum.bu acik ameliyatimin iyilesmesini bekliyorum.subat ayi itibari ile 3 ayda iyilesirim sanirim yani rahimim düzelir.bilmiyorum.ucak kalacak yer tüp bebek parasi düsünün yani.allahim yardim etsin sanada banada ve bizim gibilere

geçmiş olsun sana da, teşekkürler cevabın için. umarım bedenin kısa sürede toparlanır, tazelenir.

tahmin ediyorum aynı işlemdir, yalnız benimki, yani eğer yapılması gerekliyse, rahim ağzında değil rahim üst duvarında olur. 2-3 ay tahminimden uzun bir süre benim için ama olsun, yeter ki sağlıkla olsun her şey.

Sağolasın nesimcim. Rahme yapılan her müdahalede sanırım belli bir bekleme süresi koyuyorlar. Bu arada bu işlemler rahim ağzının kısalmasına yol açabiliyor. Gebelik oluştuğu takdirde rahim ağzının her kontrolde ölçülmesi gerekiyor aklında bulunsun canım.

canım bazen varya anlatılanlara inanamıyorum.benim orada 3 denemem oldu.ondan önce 2 denemem vardı.hadi ilkinde araştırmadılar sonrakilerdede niye araştırmadılar.güvenç bey beni araştırın rahimde belki bir sıkıntı vardır diye 2 3 kez dedim.sende bir sıkıntı yok sana her gün bakıyoruz dedi bana.şimdi ise ilki bile olmayınca hemen araştırmaya gidiyorlar.benim hakkımı nasıl ödeyecekler.bende o paraları kolay biriktirmedim.10 yıllık evliyim hastaneye para biriktirmekten çok fazla keyfii davranamadım hiç.ama gidince tepkimi koyucam.merak ettiğim nasıl bir tedavi yolu çizicekler.eğer içime sinerse orda yine başlarım no problem.
geçen hafta asm ye gittim mesela yine rahim içini araştıralım diye istek yaptım o zaman dedi önce film çektirelim diye.yani ben teklif etmesem yine söylemiycekti belkide.nasıl olsa para geliyor sömürüyorlar.

Mikrocum Nur Hanım ilk negatif sonucumdan sonra hepsini istedi benden.

canım bu rahim ağzındaki lezyonların varlığı nasıl saptandı..rahatsızlık mı veriyodu

Canım ben smear yaptırmıştım ve sonucunda ascus diye bir şey çıktı. Ardından kolposkopi yapıldı ve lezyonlar orada görüldü. Sonra da operasyon.

Mikrocum Nur Hanım ilk negatif sonucumdan sonra hepsini istedi benden.

Canım ben smear yaptırmıştım ve sonucunda ascus diye bir şey çıktı. Ardından kolposkopi yapıldı ve lezyonlar orada görüldü. Sonra da operasyon.[/QUOTE]

şans işte canım naparsın.bakalım o kadar merak ediyoki bana ne diycek
senin sonuçlar çıkmış nasıl çıktı söylemedin.haberdar et bizi

şans işte canım naparsın.bakalım o kadar merak ediyoki bana ne diycek
senin sonuçlar çıkmış nasıl çıktı söylemedin.haberdar et bizi

Yanından çok memnun ayrılacağına eminim.
Kötü bir şey çıkmamış çok şükür. Yaklaşık 20 gün sonra kontrole gideceğim. İnş her şey yolunda gider.

evet öyle düsünüyorum.bu acik ameliyatimin iyilesmesini bekliyorum.subat ayi itibari ile 3 ayda iyilesirim sanirim yani rahimim düzelir.bilmiyorum.ucak kalacak yer tüp bebek parasi düsünün yani.allahim yardim etsin sanada banada ve bizim gibilere

aminn canım inş..

arkadaşlarr eğer yapabilirseniz 41 yasin yapın.hem kendiniz okuyun hemde okuyabilecek birilerine dağıtın.41 gün .her gün bir 41 yasin olacak şekilde.rabbim inş. dualarımızı kabul eder.

inciiiiiii yakalayamadım seni bir türlü:)))))inş canım

mikro canim bu tüplerde su birikmesi denen seyi nasil ve ne zaman anliyor doktorlar.veya ne sekilde anlasiliyor.benimde 3 negativim vardi 3 yil öncesinde ama bir sebep yok demislerdi.bu su birikmesi embrioyu disariya atiyormus diye okuyorum

mikro canim bu tüplerde su birikmesi denen seyi nasil ve ne zaman anliyor doktorlar.veya ne sekilde anlasiliyor.benimde 3 negativim vardi 3 yil öncesinde ama bir sebep yok demislerdi.bu su birikmesi embrioyu disariya atiyormus diye okuyorum

canım benim bildiğim kadarıyla rahim filminde belli oluyormuş.ama yinede daha net bilen arkadaşlar varsa paylaşırlarsa seviniriz.yanlış bilgi vermeyeyim.
ama senin rahim filmin vardı sanki dimi

canım benim bildiğim kadarıyla rahim filminde belli oluyormuş.ama yinede daha net bilen arkadaşlar varsa paylaşırlarsa seviniriz.yanlış bilgi vermeyeyim.
ama senin rahim filmin vardı sanki dimi

vallahi o kadar cok kagit birikmistiki elimde hepsini yirtip attim.arti nerde ne cekildim nasil cekildim hic bir sey hatirlamiyorum.simdi yeniden hepsini sil bastan yaptiracagim.hayirlisi.tüp bebek yaptigim hast sadece bana bir kagit veriyor adim soyadim yazili kac embrio olmus kac tana döllenmis.ne kadar nasil ilac kullandigimi aradigim merkezlerdeki doktorlar soruyor.unuttum hapsini bilmiyorum diyorum.yani detayli bir dosya vermiyor hastanem bana-anlamista degilim

Merhaba arkadaşlar,Ben bu hafta Femical Arda Lembetten randevu aldım.1 yıl önce rahim ağzından ameliyat olmuştum ve dikiş gerekebilir demişti doktorum.Ocakta da tüp bebeğe başlayacağımız için Arda beye bir muayene olayım diyorum.Rahim ağzı uzunluğumu filan ölçsünler diye.Bu arada bende folik asit kullanıyorum birde doktorum bana biestoron isimli bir ilaç verdi.(DHEA ) Vucudu detoksluyomuş yumurtaları canlandırıyormuş.günde bir tanede bebe aspirini kullanıyorum. aydırda Canan KARATAYIN diyetini yapıyorum hatta ben ona diyet demiyorum sağlıklı yaşam şekli diyorum :)Kilolu değilim ama hayatımdan şekeri ekmeği makarnayı pirinçi reçelleri tatlıları çıkarıdm.Et süt yumurta kefir bol bol sebze tüketiyorum.Hamilede olursam buna devam etmeyi düşünüyorum

Saftunc merhaba.
Ben de geçen hafta leep operasyonu geçirdim ve bana da doktorum dikiş gerekebilir dedi. Ortada bebek yok henüz ama bu beni çok düşündürüyor açıkçası. Arda Bey'le görümenin nasıl geçtiğini, neler konuştuğunuzu yazarsan çok sevinirim. Allah yardımcımız olsun...

Son düzenleme:

Canım çok haklısın. Hem zamanımızı harcıyorlar hemde paramızı. Hayırlısı artık hakkımızda. Nu hanımla ekim ayında görüştüm. Gerçekten çok sevdim. Herşeyi açıklıyor ve çok yönlü bakıyor. Canım ya rahim filminden çokta bişey anlaşılmıyormuş aslında rahimle ilgili. Tüpler hakkında bilgi veriyor. Şimdiki ultrasonlarla herşey görünüyor zaten.

Canım rahim filminden anlaşılıyor ama yakın zamanda çektirmedeysen tekrarlamakta fayda var. hidrosalpinks bu hastalığın adı internette araştırmak istersen. Malesef benim iki tüpüm de alındı.

günayyyddddıııınnnn kızlarrrr

umarım hepiniz iyisinizdir hoşsunuzdur ben biraz heyecanlıyım yarın için....
benim için önemli bir gün artık merkez konusunda noktayı koyacam allahın izniyle...

Canım rahim filminden anlaşılıyor ama yakın zamanda çektirmedeysen tekrarlamakta fayda var. hidrosalpinks bu hastalığın adı internette araştırmak istersen. Malesef benim iki tüpüm de alındı.

canım merhaba
peki tüplerin alındıktan sonra deneme yaptınmı sen?
birde tüplerinde sıvı birikmesi olduğunu ultrasonda farketmişlermiydi?

günayyyddddıııınnnn kızlarrrr

umarım hepiniz iyisinizdir hoşsunuzdur ben biraz heyecanlıyım yarın için....
benim için önemli bir gün artık merkez konusunda noktayı koyacam allahın izniyle...

Günaydın :)
Hadi hayırlısı olsun inş. Kaçta randevun?

Son düzenleme:
Back