genetik testleri yaptırdık canım...ama pıhtılaşma testi yaptırmadım daha...onuda yaptırmamı önermişlerdi...genetik testini yaptırırken doktora üstüne basa basa söylediğim halde pıhtılaşma testi istemedi benden...şimdi tekrar aynı şeylerle uğraşmak zorundayım...ya bu pgt dediğiniz nedir ben anlamadım...nasıl bişey biraz açarmsın...daha önceki doktorum embiryolarında genetik testinin yapıldığını ama bunun bizim için uygun bi yöntem olmadığını söylemiti...çünkü benim 1 yada 2 tane yumurtam oluşuyo...ondada döllenen yumurtaları transfer etmenin daha mantıklı olduğunu söylemişti doktorum....
gelincik merhaba...
tedaviye ne zaman başlıyodun sen.eğer daha zamanın varsa 1-2 ay sabah aç karnına çörekotu,bal ,tarçın kullan.bir arkadaş yazmıştı.sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı yemiş bundan 50 nin üzerinde yumurtası olduğu için tedavisi iptal edilmiş.ama kesinlikle iğnelerle beraber kullanma ki tedavin seninde iptal olmasın.ayrıyeten yine arkadaşlar yazmışlar okumuşsundur adetle birlikte arısütü, bal ,polen karışımı na başlıyıp adetin 14. gününe kadar bu karışımdan kullanabilirsin.hem yumurta sayın çoğalır hemde kalitesi.sayı bende sıkıntı değildi ama ben de kalitesi için kullanıcam bunları.bişey kaybetmeyiz değilmi.
benim embryolra pgt yapılacak bu sefer o yüzden de çok az da olsun istemiyorum ki en sağlıklısını seçebilme şansımız olsun inş.