rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.annende de durum böylemiymiş.çünkü bazılarında böyle birim söz konusu olabiliyormuş.anneye çekebiliniyormuş.
biz mesela 3 kız kardeşiz.annemin 1.düşük olmuş.bizimde 1.lerimiz hep düşük oldu. sana saçma gelebilir belki ama neden olmasın
annem doğurgan bi kadın...3 tane ard arda ikizi olmuş...çift yumurta ikizleri...ilk çocuğuda yaşıyor...hiç düşük filan yaşamamış...doğurduğu bütün çocuklarda sağlıklı...bende ikizim zaten....ikiz kardeşiminde hiç böyle sorunları olmadı...Ama babaannem yaşamış...sadece 1 tane çocuğu var oda babam başka olmamış...oda yıllar sonra olmuş...ama babaannem karaciğer hastasıymış...
canım bu arada ilkleri düşük olupta yine doğurgan olan bir sürü insan var.anlatmak istediğim bu değildi.
yok ben o bakımdan dememiştim annem bana göre çok doğurgan...biz 7 kardeşiz annemin 6 doğumu var...ilk ikizi biziz...bizden sonra 2 ikizi daha olmuş...onlar 1 kız 1 erkekmiş...ben en son olanı hatırlıyorum...doğumdan hemen sonra vefat etti erkek olan...bizim küçüğümüzün erkek eşi 6 aylıkken zatüre olmuş ve kaybetmişler....ilk 3 doğumu tek...2 abim 1 ablam var...
rabbim hepinize sağlıklı uzun ömürler versin.ben çok severim kalabalık aileyi.o kardeşlerin hepsinin evlendiğini, çocuklarıyla tekrar baba evine aynı anda geldiklerini düşünsene.biz 4 taneyiz ama geldiklerinde (trabzondalar ikisi) nasıl sabah olmuş farkına varamıyoruz.sohbet, muhabbet.
rabbim bizede nasip eder inşallah baöyle kalabalık aileler kurmayı.bu ayın hürmetine dua edelim birbirimize.ALLAHU TEALA bu ayda bir çok duayı kabul etmiş.bizimkilerde kabul oluverir bakarsın
Ocakta ilk tüp denememizi yapacağız.2 ay önce histeroskopi ameliyatı oldum rahim içim darmış perde varmış ve yapışıklık açılmış acıbademde bülent tıraş yaptı ameliyatımı çokta memmun kaldım ameliyattan.Şuanda ria(sipral) var bu ay çıkaralılm ocakta tüp bebek yapalım dedi.Ama ben Tüp bebeği Bülent beyde yaptırmak konusunda çok kararsızım içimde bir kuşku var isteksizlik var ne yapacağımı bilmiyorum.
Tüp bebek tedavisinden önce ne yediniz ne içtiniz daha iyi tutması için neler yapmak lazım acaba.Çalışıyorum ne yapacak bu dönemde rapormu alsam bilmiyorum.2013 BİZLERE UĞUR GETİRSİN karnımızda kucağımızda sağlıklı bebeklerle dolsun :)
öncelikle geçmiş olsun canım...perdeyi histeroskopiylemi aldılar canım...yanlış biliyor olabiliirim ama bildiğim kadarıyla perde laporoskopiyle alınıyor...ikizimdede vardı perde laporoskopiyle aldılar...3 ay korunun demişti doktoru...eğer başka bir sorununuz yoksa spontan olabilir...ama mecburen tüpse...iğneler olurken rapor almana gerek yok...opudan sonra alırsın...ama 6 kez tüp denemiş biri olarak benim tavsiyem eğer çok ağır çalışmıyorsan rutin hayatına devam et derim....
Canım rahim filmi çektirdim az bir yapışılık var dediler sanırım laparoskopik histeroskopi oldum.Doktor sadece yapışıklık değil kavitede darmış onuda açtım ve biraz perde vardı onuda aldım dedi.zaten çektikleri cd de de görüdüm yapılan işlemi gerçekten kavite bayağı darmış ve açmış.Tüp bebek istiyoruz o da şundan eşimin sperm sayısı düşük çıktı 9 milyon çok ta düşük değil ama yapışıklık tekrarlamasın diye hemen tüp bebek yapalım dediler.Ama tüp bebeğe nereye gideğime karar veremedim
Kolay gelsin Gelincik teşekkür ederim canım Peki Arkadaşlar sizler tecrübelisiniz,böyle bir konudan dolayı keşke tecrübe olmasaydı amacem demirele tüp bebeğe giden var mı? Nasıl ? Birde tüp bebeğe başlamadan bazı vitaminler alanlar var ve şunu ye bunu ye diyenler onlar nedir ?
canım bahçeci'nin başarı oranları çok yüksek değil diye biliyorum..
tüp bebekte en gelişmiş labaratuarlar Amerikan hastanesi ve Memorial'da canım...
kokoci tesekkür ederim.aklimda olan bahceci yada memorialdi zaten.ama mikro 81 deki yöntemleri benide etkiledi.biliyorsundur sanirim
canım seni etkilemesin.ben bunlara rağmen yinede bu hafta görüşmeye gidicem.labaratuar ları çok iyi benim şansım yokmuş ne diyelim.başarı örnekleri çok fazla.yanlış yönlendirmek istemem.
benim güvenç beye karşı itibarım yok.nur hanıma gidip görüşücem ok
anladım canım...o konuda bende çok kararsızım...bende araştırıyorum...7.yi denemeyi düşünüyorum 2013 te nasip olursa...Antalyada yaşıyorum...ama bu sefer istanbulda denemek istiyorum...kafamda netleştirebildiğim bu kadar...merkez konusu hala bulanık...
sizde sorun neydi arkadasim. 7 demek insaallah son olur.bakalim bende merkez arastirmasindayim
canım inşallah bu defa hepbirlikte pozitif göreceğiz, aynı şekilde ve aynı zamanda başlamıştık ve şimdi sonuçlar hepimizi farklı noktalara attı, du bakalım zaman bize ne getirecek...
canım inşallah bu defa hepbirlikte pozitif göreceğiz, aynı şekilde ve aynı zamanda başlamıştık ve şimdi sonuçlar hepimizi farklı noktalara attı, du bakalım zaman bize ne getirecek...
selam arkadaşlar bende 2013 de yeniden tüp bebek deneyeceklerden biriyim...
tesadüf eseri fiyonkumuz yazısını gördüm öyle farkettim topiği...
temmuz sonunda başlamıştı tedavim (flzaskcımla aynı gün başladık)...
bigün sonrada fiyonkcum başlamıştı...
üçümüzünde transferi 1 ay ertelendi ve üçümüzde negatifi gördük
benim 8 tane dondurulmuş bebişim var
allah nasip ederde bize piyango falan çıkarsa yarıyıl tatilinde 2. denemeyi yapıcaz
yoksa yaza kaldık
benim tüm testlerim yapılmıştı tedaviden önce...
tüp bebek raporumu alırken genetik testlerimizide yaptırmıştık hepsi temiz çıktı...
sadece bende en hafif düzeyde kan pıhtılaşması çıktı...
ulun hoca zaten tedavimi ona göre belirlemişti...
transferden 3 ay öncesinden beri folik asit kullanıyordum zaten...
ulun hoca genetik sonuçları gördükten sonra b12 vitamini ve 5 günlük b12 iğnesi verdi...
transferden itibarende kan pıhtılaşmasını önleyici iğnemi kullandım...
embriyom çok kaliteliydi herşey yolundaydı ama olmadı...
onun için ulun hoca yeni tedavimden önce histeroskopi yapılmasını istedi...
2. denemeyi yaptırmadan 1 ay önce histeroskopimde yapılacak....
allah sonumuzu hayır etsin inş...
topiğin öncesini okuyamadım ama bundan sonrasını takip ederim...
inş hepimiz kavuşuruz mucizelerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?