merhaba kızlarrr
netim sorun çıkardı giremedim .yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..
kızlar bu cumartesi randevum vardı ASM de.görüştüm ve baya tatmin etti beni .ondan önce aydın beyle görüşmüştüm ama bişeylerin eksik olduğunu hisstmiştim.ebru hanım bütün detayları tek tek inceleyerek gidelim dedi ve tek tek unutmayayım diye yazdığım sorulara usanmadan cevap verdi.
öncelikle rahim filmi çektiriyorum bu ay.rahmin içini güzel inceleyeli dedi gerekirse sonrasında histeroskopi yapılacak.pgt yapılacak onun da çeşitleri varmış tedavi esnasında karar verilecek ona.pıhtılaşmayla ilgili eksik testlerim vardı onları yaptırıcam.sonuçlara göre sulandırıcı iğne kullanıp kullanmıyacağım belli olacak.diğer bütün hormon tahlilleri tekrarlanacak.çünkü üzerinden 1 sene geçti.co-cültür ve metobolomix
yöntemlerinin başarı oranları kanıtlanmadı pek fazla dedi artık kullanmıyorlarmış.ms yapılacak spermlere.ben şu 1 aydır folbiol ve glucophage kullanıyordum hazırlık için devam et dedi.rahim kalınlığı içinde duruma göre bakılacak gerekirse estrofem kullanıcam.
haftayada memorıale gidicem öngörüşme için ama ben büyük ihtimalle ASMde karar kılıcam.daha önce elde edilen gebeliklerimde ASM de olduğu için daha bi yakınım oraya.memorıalde 3 denemede hiç gebelik olmadı ama yinede bi gidip konuşmak istiyorum.bendeki haberler böyle.
sizlerde neler var neler yok kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz yavaşlamış topik
bende seni merak ediyordum yazdiklarini dikkatlice okudum.hakkinda hayirlisi.arkadasim bu rahim filmi vs testlerin yenimi olmasi gerekiyor.ben 2 yil ara vermistim tüp bebege yenidenmi cektirmem gerekli