- Konu Sahibi Designer31
spondilodiskit olabilirmi acaba crp kaç çıkıyor, bizim 168 e çıkmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin sağolunDoktorunuza güvenin. Kendinizi yormamaya çalılın. Allah yardımcınız olsun
Crp hiç düşmüyor inanır mısınız? Geçen hafta 75’ti dün tekrar baktırdık 72 gelmiş antibiyotik kullandığı halde.spondilodiskit olabilirmi acaba crp kaç çıkıyor, bizim 168 e çıkmıştı
Allah razı olsun, teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, Allah sağlık ve afiyetinizi daim eylesin, korktuklarınızdan esirgesin, kalbinize ferahlık zihninize berraklık versin…
Konu ile ilgili bilgim yok, dua bırakmak istedim yalnızca
sizde enfeksiyon olabilir, çünkü anti kullanılmasına rağmen 72 olmuş. dozu veya anti çeşidi değiştirilmeli . kullnılmasa 200 ü geçer . crp nin yükselmesi inme felç geçirtebiliyor. netten bakabilirisniz. bize dr da dedi . kan sulandırıverdi inme içinCrp hiç düşmüyor inanır mısınız? Geçen hafta 75’ti dün tekrar baktırdık 72 gelmiş antibiyotik kullandığı halde.
Rabbim şafi ismi ile şifa versin eşinize, sizlere gönül ferahlığı.Mr sonuçlarında tutulum gözüküyor. Metastaz yazmışlar, ama başka bir şey olabilir mi onu düşünüyorum
Nakil hastaları tüberküloz kaptığında da tutulum olarak görülebiliyormuş. Allah kimseyi bu dertle sınamasın, çok zor
Amin, enfeksiyondan korkarken “Allah’ım enfeksiyon olsun nolur” diye yalvarır hale geldik. Çok zorRabbim şafi ismi ile şifa versin eşinize, sizlere gönül ferahlığı.
Umarım güzel haberler alırsınız.
Başka, kolayca halledilebilir bir sebepten ötürü böyle çıkmıştır inşallah.Mr sonuçlarında tutulum gözüküyor. Metastaz yazmışlar, ama başka bir şey olabilir mi onu düşünüyorum
Nakil hastaları tüberküloz kaptığında da tutulum olarak görülebiliyormuş. Allah kimseyi bu dertle sınamasın, çok zor
Metastazdan şüphelendiklerinde ? Oluyor nasıl bu kadar net ki bu sonuçlar.Mr sonuçlarında tutulum gözüküyor. Metastaz yazmışlar, ama başka bir şey olabilir mi onu düşünüyorum
Metastazdan şüphelendiklerinde ? Oluyor nasıl bu kadar net ki bu sonuçlar.
Bence hemen bt ve ultrasonla desteklemeli.
Ama sanki parça alındı temiz çıktı demiştiniz.
O yüzden şaşırdım.
Doktorunuzla görüştünüz mü?
Gece ağrıları oluyor mu?
Uykudan uyandırır şekilde.
Anladım ne demek istediğinizi.Parça kemik iliğinden alınmış sadece, lösemi normalde kemik iliğinde oluyor ya, o bakılmış. Bizde öyle sanmış sevinmiştik. Ama Mr’da gözüken tutulum bölgeleri farklı dediler, bunun için tam o noktalardan biyopsi alınması gerekiyormuş. Doktorumuzla görüştüm bu şekilde söyledi.
Yarın sabah Allah’ın izniyle Ankara yolcusuyuz, tekrar biyopsi için. Küçük bi ihtimal enfeksiyon çıkabilir başka hastalarda gördüğümüz durumlara göre, “tutulum” dedikten sonra enfeksiyon çıkan hastalar var.
Uyandırır şekilde ağrıları olmuyor. Ağrı var ama o şiddette değil.
O tarz şeylere o kadar razıyız ki, çözümü daha kolay. Yeter ki lösemi, lösemi tutulumu olmasın. O kadar zor bir süreç ki Allah kimseye yaşatmasın. Gözyaşım kurudu artıkAnladım ne demek istediğinizi.
Kemik iliği bakılmış sadece.
Umarım temiz çıkar sonuçlar.
Ya maalesef bu hastalıkta hep tetikte olunuyor öksürsen acaba mı diyorsun?
Arkadaşımın abisinde nakilden sonra çok şiddetli bel ağrıları olmuştu.
Yürüyemez hale gelmişti.
Ama tam olarak bacak mıydı bel miydi emin olamıyorum.
Sonra nakilden sonra olan bir kemik hastalığından bahsetmişlerdi yani teşhisi öyle konuldu.
Ameliyat oldu şuan çok iyi.
Anlıyorum ben sizi çok zor bir süreç.O tarz şeylere o kadar razıyız ki, çözümü daha kolay. Yeter ki lösemi, lösemi tutulumu olmasın. O kadar zor bir süreç ki Allah kimseye yaşatmasın. Gözyaşım kurudu artık