2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530

benimde haziran sonu temmuz başı doğum ama bende almayacağım canım seney bu vakitler alacağım 6 aydan önce binen pek görmedim ben 6 ayda kışa denk geliyor anca seneye baharda biner. ama meleket gidince beğendiğim bi model olur indirim olursa alır koyarım diye düşündüm ama öyle acelesi yok şu anda lisetemde yok yani:)

doktrlar alişmiş yha işte ama bızde bılmek ıstıoruz snucta ilk heycan var allaha şukur bnm dr soluo herseyı 3 lu tarama yapmadılarmı sıze

bana yapıldı cicim 3 lüde yapıldı ama 4 lü yaptırmadım doktor da gerek görmedi 2 li ve 3 lü normal ise gerek yok dedi banada mantıklı geldi
 

şart degıl canm mınıcık bebgı nası yatrcaksın ben şahsen yatramm ne olur ne olmaz. ana kucagı yeterlı bence ben gercı onuda almıcam ablam kendı bebgı ıcın almıstı onunnkı artık buyudu cok ta temız kullandıgı ıcın ben onunkını kullanıcam ne gerek var bda almaya ablam sonucta
 

evet bnmde normal çıktı bnde 4 lu yaptırmadım allaha sukur saglıklı tosuncuklar
 

yazdıklarının aynı yerindeyim bende.fazla arada yapılan birşey olmadı yani bana kan tahlili 2 li test ayrıntılı ultrason bu cumarteside şeker yüklemesi bu en sonuymuş başkada bişey istemicem dedi :))
 
canım mrb öncelıkle kacınc haftadasın torch panelını yaptırdınmı eğer yaptırdıysan başkada bırsey kalmamış zaten :)
 
kızlar a 101 den elyaf yorganı aldım gayet ıyı bılıomusunz tam bızm bebslerıme gore cok sıcak tutmaz ince bıraz kışnda zaten sıcak yerde olucaklar bı battanıye elyaf yorgan yeterlı olucagını dusunuorum fıatıda cok ıyı acaba 2 tanemı alsam dıe de dusundum :)
 

anakucağıyla taşımak çok zor valla başarabilirseniz iyi.o değil potbebede bile taşısan taşıyana işkence oluyor.kolay değil bebeği sürekli kucakta taşımak.bebek arabasız düşünemiyorum valla.temmuzda doğacaklar.mutlaka ağustosta,eylülde de gezicez.hiç evden çıkmayan biriyim diyorsan bilmem de.gezerken de arabalarına bindircez.uyuyakalıyorlar,arabalarında uyuyorlar.sonra kış da olsa alışveriş merkezine gidiliyor.orda da arabaya koymak şart oluyor.alınan birçok şeyden acil bebek arabası bence.
 


İyi o zaman mantıklı düşünmüşüm bende almim ucuz bulursam alırım yoksa almıcam.

Canım keşke yaptırsaydın ben 2 li test iyi 3 lü test iyi çıktı ama dopplerde maalesef preklamsi riskim ve bebeğe giden sol damarda tıkanıklık çıktı.Bişey çıkmıyo diye bişey yok .
Varsa bişey önlem alırsın.
 

Benim bebiş 3 aylıkken kasım olacak.Bende kış dönemi ucuzlar öyle alırım diye düşünüyorum.Sonuçta kışın fazla gezilmicek dışarıda.
Ama alışveriş merk. gidersek zorlanırsak bilemem tabikide zaten alışveriş merz.de 6 aydan önce götürmem gibi geliyor.
 
Günaydınlar kızçeler biz geldikkkk
Babamızla kahvaltı yaptık ve hemen yanınıza geldik...
Kıpır kıpır kızçemle değişik günler geçiriyoruz.Eskiden ay
o atan tekme miydi?yoksa bağırsak hareklerim mi?derken
artık tekme üstüne tekme yiyorum..Bir doğsun o
görecek o ben ona neler neler yapacağımYiyeceğim
onu,göbüşünü öpüp koklayacağım offfff nasıl geçecek şu günler,haftalar,
aylar:26::26::26:Aklıma takılan birşey var size sormak istiyorum:Annelerimizin
yazın buzluğa attığı bezelye,barbunya vs.gibi ürünleri tüketmek zararlı mı?
Konserve olarak değil..Poşetlenip kışın tüketmek için yaptıklarını..Hep bu kafamda
soru işareti benim de...Aydınlatırsanız sevinirim
 

eğer yaşadığın yerde alışveriş merkezi gibi kışın gidilebilecek kapalı alan varsa ve gidiyorsanız bebek arabası kullanılır. mesela benim öyle gezme durumum yok ama biz haziran15den itibaren doğum bekliyoruz ve yaşadığımız yer baya sıcak, eşimin çalışmasından dolayı da ilk baştaki aşılara ben yalnız götürücem ve arabaya ihtiyacım var. bence içinde bulunduğun duruma göre karar ver canım. bi de eğer arabanız varsa kışın da gezmiyorsanız bebek arabasına pek ihtiyaç olmaz.
 

vallahı tatlım hanı solemıs yha orda en uygunu heryere tasınabılır olan uzerı kapanıo bak o cok guzel aynısını alıcam bnde abımın bebgnede aynısını aldık hem haff hem pratık cok guzel tavsıye edrm 8 ay kullanabılıo boyundan ve kalktıgı ıcın artk yatamıo bnde ozamn buyuyen besık almayı dusunuorum odasına
 
Son düzenleme:

Kuzummmmm ALLAH yardımcın olsun canım benim.Ameliyatla düzelecek bir sorunmuş
İçini ferah tut bir doğsun o annesi,babası ve tüm sevenleriyle hemencik düzelecektir....
 

walla canım konyadaki gibi bizim buralardsa alışveriş merkezi yok ne real ne kule malum doğudayız :) zaten ekim dedi mi havalar soğuyor kasımda kardan biz bile işe zor gidip geliypruz ben çıkarmam pek o yüzden almayacağım.


walla canım yaptırmadım. detaylıda çıkmıyor mu da o dediğin dört lü test ile doopler aynı şey mide ?


ben mümkün oldukça barbunya kuru alıp yaptım bezelyede 2 kez konserve yaptım onun haricinde bence zararı yok yiyorum ben dondurucudan şekerim ama sen bilirsin tabi.
 

Kuzummmmm ALLAH yardımcın olsun canım benim.Ameliyatla düzelecek bir sorunmuş
İçini ferah tut bir doğsun o annesi,babası ve tüm sevenleriyle hemencik düzelecektir....

allah bu canı verdıkı sana dermanınıda saglıgınıda verr canm moralını yusek tutkı bebgnnde uzulmesın içerden
 
Selammmmm
bebeği hiç durmadan hareket eden var mı benim gibi yaw..
artık korkmaya başladım yani

Benim kızçe de hiç durmuyor.Hele yatakta...Ben yatağa
yatar yatmaz uyuyamam bir sağa bir sola derken 1 saatte zor
uyurum.Akşam da eşim kızçemi yordun içerde diyor bir tarafta
kal da kızım rahat rahat uyusun...Oldu cicim o rahat uyusun
ya ben...Zaten her yerimden tekme yiyorum bir sol kasık,bir sağ kasık
göbek deliği.Sanki içerde olimpiyatlara hazırlanıyor
 
bebek arabasını ben de çok düşündüm. ama benim de haziran 20 gibi olacak sanırım doğum. sonrasında hadi 20 gün evde duralım ama o sıcaklarda hiçbiyere gitmeden evde çok bunalırız. ya da kısa mesafeye gitsek bile kucakta taşısak bebiş de çok sıcaklar. ana kucağında taşısak yine zor çünkü bebişler 1 ay sonra nerdeyse 5 kg oluyor bir de anakucağının ağırlığı :/ en azından akşamları eşimizle yürüyüş yaparız bebek de arabasında rahat rahat yatar temiz hava alır. ya da markete vs gideriz diğer türlü araba olmadan evden dışarı adım atamayız gibime geliyor. bu düşüncelerde biz dün graco mosaic modelini aldık hem baston tipi hem de doğumdan itibaren kullanılıyor. çünkü gerçekten kimle konuşsam, en iyi travel sistemi bile almış olsalar bebek 1 yaşına gelmeden arabanın ağırlığından ve hantallığından bıkmış durumdalar herkes bir de baston puset alıyor. ben de 2 kere masraf etmektense direk bunu aldım.

https://www.google.com.tr/search?q=...y-stuff.us%2Fgraco-mosaic-stroller%2F;250;250
 

Canımcım ben doktoruma sordum bu konuyu ilk hamileliğimi öğrendiğimde. Konserveleri tüketmemeye çalış derin dondurucudakilerle ilgili bir sıkıntı olmaz demişti. ben tükettim bayaca kış ayında.
 

benmdeee yhaaaa dun gece yattk bnde ole uyuyamm dondum ettım en sonnda sırt ustu yattm oğlusum tabı yerlesene kadar ıcerde tekme tekme bnde hıc solemedım eşime tekme atıo dıe en sonnda eşim noluo ddı tekmelerımı bu yoksa dedı evet dedm ne kadar sert atıo ddı acımıomu dedı yok ama ınsann ıcı bı tuaf oluo sabah da aclıkla uyandım eşmde sen yandın dıo dogunca sabahın korunde dıkıcek ayaga dıo gece uyutmaz sabahn korunde uyanır napıcaz bılmıorum yha
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…