2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
Kizlar bugun kontrolumuz vardi sekerimiz cok iyi cikti 24 haftamiz bitti bebis 720 gr mis sizce azmi kilosu bebegimin
 
nddd sağol cnm önceki mesaj için.annemin göğüs ucu hiç yokmuş.benimde öyle gibi birşey.artık silikon uç,pompa,göğüs ucu çıkarıcı,kalkan Allah ne verdiyse kullanıp başarmaya çalışacağımm :KK9:
İnşallah bol bol sütümüz olurda emziririz yavrularımızı. çok tatlı oluyor bebişler annelerini emerken. :KK16:

boş ver sen milleti bende burad okuduklarımdan etkilenmiştim acaba benimde aşağıda mı diye dr gittiğimde ırda bir hamile bayan vardı onunla kendimi kıyasladım benimki aşağıda geldi bana ama o rahat 7-7,5 vardı hamileliği içerde dr sordum normal dedi daha yukarı çıkacak dedi yani anlayacağın kimsenin lafına bakıpta moralini bozma dr sor a zaten sana anlatır tatlım çevremizde herkes dr luğa soyunmuş :)

çok doğru söylüyorsun canım. herkes herşeyi çok iyi biliyor zaten bir biz anlamıyoruz. birde herkesin hamilelik süreci bir değilki. bulunduğumuz mevsim bile hamileliği farklılaştırıyor. insanların lafına çok kulak asmamak lazım. doktor bi sorun yok diyosa yoktur :KK16:

yiyiyorum valla seviyorum :KK9::KK9:

ohh şifa olsunn :KK16::KK9:
Ben biraz daha ilerleyen zamanda yemeye başlıycam hiç içimden gelmiyor yemek çünkü :KK1::KK1:

Arkadaşlarım,
Bugün gittim kızıma küvet, doğal sünger bir de küçük maşrapa aldım. Çok kullanışlı ve sempatik. Paylaşmak isterim. Dümdüz yapıp her yerde saklayabiliriz.
Bunun dışında Avent ikili bpa free pembe biberonlardan aldım.
Lansinoh göğüs pedi, lanshinoh süt poşeti ve milkway tek kullanımlık lohusa kilodu aldım. (hastanede cok rahat oluyor kullan - at)
Mustela, şampuan, pişik kremleri ve losyon aldım. başkaaa
Emzirme önlüğü ve onun takımı olan emzirme minderi ve bel destek minderi aldım
Bir de şu kitapları aldım:
Sezaryen, Gece Boyunca uyumak, Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler, Bebeğinizin Beyin Eğitimi, Hamileler İçin Pilates ve Doğal Doğuma Doğru...
Bir an önce izne çıkıp kitaplarımı okumak istiyorum sakin kafayla..

Emzirme sütyeni almadım ben henüz son iki ay en çok büyüyomuş, bilemedim o yüzden şimdiden, haziran sonu alırım ne yapayım.

bu küveti nette görmüştüm bende çok güzel gelmişti görüntüsü. ne kadara aldın peki ?

80 tl ye aldım. Pahalı mı ki? Ama başka bir küvet daha vardı orda o 119 tl di.:S Neyse ben hep kazıklanırım zaten alıştım :)

bende sordum fiyatını ama cevaplamışsın :KK1::KK1: nette de fiyatı öyleydi. bende onu almak istiyorum toplandığı için. insan evi küçük olunca herşey pratik olsun rahatça saklansın istiyor :KK1:

Selam hanimlar, nasilsiniz bakalim bgn? Bursa da yasayan anneciklere bir haberim var. gecen gun bi arkadasim hamitler saglik ocaginda gebelik kursu oldugunu soylemisti. Dun aradim ve bilgi aldim. Nisanin 3. Haftasi gibi tekrar baslicakmis yeni bi grup. 6 hafta suruyomus haftada bi gun oluyomus ( ama gununu bilmiyorum) bi de hangi saglik ocagina kayitliysan ordan seni alabilecek ucretsiz servisleri varmis. Yanilmiyosam hafta icinde bir gun ve bir bucuk ve dort saatleri arasiymis. Ben telefonumu biraktim insallah yeni kurs icin ariycaklar. Ilgilenen olursa siz de telefondan kayit yaptirabilirsiniz:)
sağol tatlım vaktim olsa inan gitmeyi çook isterdim ama eve gelince anca dinlenmeye vaktim kalıyor :KK50: çok yoruluyorum artık işte.

yok orda da aynı fiyattaı cicim ama diğerleri 20 tl felan olunca bana pahalı geldi görüntüsü gayet güzel çok beğendm güle güle yıkansın bebiş :)



ya bu yemek mevzusunu düşünüyorum onu yeme bunu yeme acaba annem teyzem de mi böyleydi sanki hayır değillerdi. sakınılan göze çöp batar abartmamalıyız bence :) mesela ben yiyorum arada pizza sucuk vs. devamlı olmasada. bende yumurta beyazı asla yemem sarıda rafadan yerim ama onu da yeme sakın dedikleri için rafadan yumurtaya hasret kaldım yemiyorum hiç yumurta hamilelik başladığından beri toplasan 3 tane çok pişmiş sarı anca yemişimdir. onun yerine süt yoğurt keçi peyniri yiyorum.
valla arada bende kaçırıyorum yiyorum bazı şeyleri. çünkü yemezsem sağlıklı olduğunu bildiğim herşeyden tiksinmeye başlıycam. süt içemez oldum mesela hamileliğimde faydalı ya içim almıyor :KK9::KK9: içme deseler canım çeker heralde :KK9:

canım şu sıcak su taorbasını druna bir sorsan bence iyi olur bana kesinlikle yasak demişlerdi birşey olmasın sonra iyi olucan derken aman dikkat
gerçekten miiii :KK53::KK53:
ben hiç sormadım ama karnımın üstünede koymuyorum. ay bak şimdi çok tedirgin oldum. karnımın ağrısada geçti ama salı günü doktoruma kesin sorayım ben bunu. çok sağol canım uyardığın için :KK54::KK16:

güzel anneler ve dünya tatlısı bebişleri ,oğlumla hepinize slmmmmm diyoruz..umarım iyisinizdir...bizi soracak olursanız maşallah bomba gibiyiz işe geldik son iş günümüz sonra iki gün izin:)) en önemliside yarın oğlumla buluşucaz ve herzamanki gibi be çok heyecanlı ve tedirginim....inşallah herşey yolundadır ve bebeğimin sağlığı yerindedir...


birdeeeeee size bir haberim daha varrrrr :))))) kv ler bugün gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............yuppiiiiiiiiiiii..artık bebeğimin odasını boşaltıp alışverişe ve hazırlıklara tam gaz devam :))))

nihayettt gözünaydın canım. keyifle yaparsın artık bebişinin odasını. doğuma kadar kalmamışlar en azından bebecik oturma odasına yerleşçekti yoksa :KK1::KK1:
 
Canım benim kızda babasının sesini duyunca başlıyor hareket etmeye dün akşam yemek yaptım felan eşim geldi kızım napiyo felan dedi 2 dk sonra başladı hareket etmeye nasıl bir mucize anlamadım babasına düşkün olacak benim kız şimdiden anladım bunu :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: kız çocukları babaya düşkün oluyor zatenn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ayy nekadar guzel babası opuyo edıo ama bızmkı yemıo :KK9: :KK9:
 
yani sen beğendinmi canım ? nerdeydi tam olarak bi tarif etsen..sen hangisine karar verdin ?

ben daha çarşıya gidemedim şehir dışındaydım yeni döndüm bu haftada şeke ryüklemem var anca haftaya kaldı benim iş :KK43:

ben belisin doğa modelinin grdolabını ve şifonyerini yada starlına dolap ve şifonyerini beğendim dükkandaki ürünlerden düşünmedim çünkü bayağı zamandır ordalar belli doğa için 1200 dedi starlına için 700 dedi starlına fzla dedi ama normal katolok fiyatı zaten 670 yön mağazasında da sordum hemen hemen aynı indirimi yapıyorlar bir bakın banada yazın aldığınız fiyatları bizim şimdilik beklemede mayısta belli olur alıp almayacağımız ha yeride çınarlı durağının orda devlet hastanesi yolunda çarşı istikametinde umarım anlatabilmişimdir adresi
 
Kizlar bugun kontrolumuz vardi sekerimiz cok iyi cikti 24 haftamiz bitti bebis 720 gr mis sizce azmi kilosu bebegimin

benm 24. haftada 700grm dı normal tatlım sıkma cannı bndan sonra gor sen bebegnı bu zmna kadar almıolardı bu aylarımzdan snra alıcaklar zaten gayet ıı
 
kızlar bi ishal oldum ki sormayın gitsin :KK43: dün gece 11 den beri 24 saat boyunca geçmezse dr a başvurmam gerekiyormuş patates haşlaması falan yiyim de geçmezse akşam gidicem hayatım da ilk defa böyle ishal oldum :KK17:

çookk geçmiş olsun canım. Bende olmuştum bikaç gün önce ama şükür çabuk geçti. inşallah seninde çok sürmez :KK16:

kızlar yha esmle bırlıkte tekmelerını seyredıoruz eşim nekadar bellı oluo artk dıo :) ama babası elını karnma koyunca atmıoooo şaka gbı yha elını çekıo tekmeye devam izlioruz elını koyuyo atmıo bn koyuyorum bna atıo :KK9: eşimde babasına saygılı benm tosunum dıo :):KK9: sızlerde varmı bole bıse

aynen canım bizimkide yapıyor öyle çok komikler bu bebişler naz yapıyorlar babalarına :KK9::KK9:
Kizlar bugun kontrolumuz vardi sekerimiz cok iyi cikti 24 haftamiz bitti bebis 720 gr mis sizce azmi kilosu bebegimin


gözünaydın canım :KK16:
Bence gayet iyi canım bebişinin kilosu. bundan sonra zaten daha hızlı büyümeye kilo almaya başlar.
 
Kızlar işten eve gelene kadar ne çok konuşmuşsunuz yahuuu 2 saat boş bırakmaya gelmiyor valla :KK1::KK1:

Bugün erken çıktım işten yarında geç gidicem :KK8::KK8:
epey keyif yapıcaz oğluşumla oohhh missss
 
Geçmiş olsun canım Allah korumuş sizi. Trafikte ne kadar dikkat etsen de karşındaki dikkat etmedikten sonra olan oluyor. Ama senin refleksin iyiymiş yine de ucuz atlatmışsın. Tekrar geçmiş olsun..



Geçmiş olsun canım. İnşallah sonuçların da iyi çıkar..

çok sağol canım ya inş. dediğin gibi reflekslerimiz yardım eder bize hep :) daha da doğrusu allah bir daha hiçbirimizi böyle şeylerle karşılaştırmaz


Hahahahah aynı ben...Benim de düşüncem saçlarım(sanki doğurdukta:KK1::KK1:)
Ama ne yapayım ben de süs,püs herşeyim yerinde olsun istiyorum
bol bol fotoğraf çekimi olacağı için...Çok heyecanlandım ben şimdiden:KK9::KK9::KK9:
Ama ben haftaya saçlarımı kestireceğim azıcıkta olsa.Çünkü uçları çok kırıldı
ve kestirmezsem doğuma rapunzel gibi gireceğim...Benim eşim saçlarıma
fön çekebiliyor benim kuaförüm de yanımda olacak Allah'ın izniyle canım kocam:KK54::KK54:

oh ya ne güzel, ben de kırıkları aldırsam mı diyorum aslında ama cesaret etmedim

Vallaa ben de dikjat ediyom.hatta uc tane canta olacak.biri bebege biri bana biri de bakim urunleri duzlestirici makyaj felan icin.ama hic de kullanabilecekmisim gibime gelmiyor.sanci tutunca gece yarisi don kilot hastaneye kosariz.valizi unutmasak iyi:KK9::KK9::KK9:

bence de :)))

kzılar ben bebeğe cici almadan duramıyorum babanne de sürekli alıyo nasıl durabiirim

yani en azından babaannenizinkileri değiştir ya da cici yerine başka şeylere yatırmaya çalış paranı ne bileyim kitap kumbara vss

arkadaslar esinizle nasil ortak bir karar aldiniz ? birliktemi sectiniz yoksa birinin istedigini digeri kabul mu etti.. istedigim ismi esim kabul etmiyor onun sectiklerinide ben begenemiyorum.. cok uzuluyorum :KK43:( bu bir problem oluverdi bize ve nasil cozecegiz bilmiyorum.. bir ondan bir benden isim bulsakda uyumlu olmuyor .. :KK43:( (buarada esim yabanci ve onlarin ismi bizde cok tuhaf duruyor :KK43:( ortak isimde arapca isimler ancak .. herbirindede yine sorun yasiyoruz :KK43:(

canım önce babalarımızın ismini birleştirelim dedik sonra kocam rüyasında bir isim gördü sonra onun yanına isim baktık dediğin gibi ikimiz de birbiimizin dediklerini beğenmedik ama en son sanırım bir tanede karar kıldık yine de kesin koyaadık minnoşuumuzun adını.. ben yabancı ismi olsun isterdim çocuğumun kızlar için özellikle linda, viktorya çok güzel isimler bence

kızlar ben cok donuyorum ama yha bı sag bı sol kordon dolanması olucak dıe cok korkuyorummmmmm :KK43:(

annem beni de öyle korkuttu ama dr suyu bebişi korur sen korkma dedi

Eki Görüntüle 674694 babası ve bızzz oğlşmla :))) çok kıloluyum demı :))

maaşallah canım size bence gayet iyisin

hanımlar bugün bi bayandan duydum normal doğum yapmış gayet kolay olmuş. hatta 40 haftasının dolmasını beklememişler annede bi sağlık problemi olmuş 8. ayda suni sancı ile alınmış. dedi ki bana hurma yiyormusun yok dedim duydum ama hiç yemedim. bana suni sancı verdiler 12 saat çektim 3cm açılma oldu doktor artık sezeryana alacağız kaç saat oldu 3cm olmuş dedi bende lütfen az daha bekleyelim dedim o sırada bi kaç tane hurma verdi annem yedim 3 saatte 6cm açıldı dedi. yüklenin hurmalara :)

ya benim canım paso hurma çekiyor zaten ben bazen günde 3-4 yiyorum


Hayırlı akşamlar hanımlar,
Nasılsınız? Herkes iyidir umarım.
Bende 2 gündür nefes darlığı var, yattığımda daha da zorluyor beni..
Benim gibi olan var mı aramızda?

dr bana bugün bundan sonra nefes darlığı yaşayabilirsin dinlenince geçer korkma dedi

kızlar biraz saçma gelebilir ama bildiğiniz korkuyorum ben :KK43:

dün gezdim yoruldum biraz.gecede 3 e doğru yatabildim.afedersiniz kabızlık yüzünden tuvaletteydim hep :KK43:

gece 12den bu saate kadar uyuduğum vakit hariç kızım sürekli tekme halinde.ama nasıl tekmeler bir sağ bir sol aynı anda.karnımın içşnde ses oluşuyor resmen... karnımı açıp bakıyorum Allahım bir aşağı iniyor bir yukarı çıkıyor.takır tukur vuruyor yavrum vallahi korkuyorummm,böyle birşey yaşayan varmı hiç?

canım asıl tekmelemezse kork diyor dr sen keyfini sür tekmeciklerin :))

kızlar bu arada nerede okudum hatırlamıyorum bir hamilenin bebeği zayıfmış doktor nesquikli süt iç demiş böyle birşey okuyan duyan varmı

sanırım sporcularda içiyormuş :44:

bana bugün hemşire içine az kahve koyup içiyorum dediğimde pek faydası yok onun sen laktozsuz süt al bir iki markanın var ısıtmadan iç tadı da güzel oluyor dedi

ya bnm oğlan onden gıdıyor bugun doktor 27 haftalık dedı bende geldım takwımımı değiştirdim ama aslında 17.7.13 olarak gorunuyo kılosu 890 kılo we boy doktora göre ama takwıme uymuyo şimdi erken mı gelecek bnm bebeğim nasıl oluo kı ??

ben yine de sata göre olan tarihi değiştirmedim hala ortalama o zamanlarda olacak çünkü öbür türlü her ay değişecek

özel birsey yemiyorum canım saglam kahvaltı ve ögle akşam yemeklerimi güzel yiyorum
cok yaglı yemiyorum

hafta 1 - 2 kez cips kola

bide tatlı olarak genelde dondurma yiyorumm

oh cips kola maaşallah, dondurma hazır yemeyin diye duymuştum bi ryerde

kızlar siz bebek odalarınızı almaya başladınız mı ??
tabi alıcak olanlar...


ya bana özellikle kayınvalidem sinir oldum cok erken filan diyip deli etti beni
olduktan sonra alıcakmışızz bi bebğin kıyafetlerini sıgdıramıyomuşum eve bunca zaman durmuşum şimdi bekleyemiyomuşumm


diye bir sürü laf soktu şimdi konuşmuyorum kendisiyle.....
neden bu kadar karışıyo kiii ona nee yaaa halla hallaaaa:KK4:

hugglo dan almayı düşünüyorum büyüyen beşikli oda :KK55:

canım alabiliyorsanız alın kv yi dinleme ancak havalanacak yerleşecek zaten sipariş versen en erken 3 haftaya geliyor, benim kv de cinstr ama allah var mobilyasını alın biran önce diye bize söylüyor biz de aldık eve gelmesini bekliyoruz

selam güzel anneler biz geldik...
bugün sabah doktor teyzemize gittik... çok şükür tüm ölçümleri yapıldı ve minik meleğimiz artık haftasıyla uyumlu... yani kilo almış bebeğimiz... anneannesi iyi baktı demekki... 2 haftada 3 kilo almışım ama bebeğimin tüm ölçümleri haftasıyla birebir uyumlu... artık 27+1 olduk... inşallah 31. haftada tekrar kontrole gidicez... birde açlık şekerimize baktırıp gidicez ki, sınıra yakın olan şekerimiz bi kontrol edilsin... hastaneden çıkınca bide bayramlık aldım bebeğimize... ohhh miss keyfimize diyecek yok... Allah'ım her birimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... sakın aç kalmayın güzel anneler... bebeklerinizi de aç bırakmayın... bu arada kilomuz 1084 gr boyumuz 35 cm... maşallah bize :nazar::nazar::nazar::nazar:

ben de 10 gündür protein yedim içtim benimki de maaşallah işe yaraış braz daha güzelleşmiş içim ferahladı inş. allahım hep böyle güzel haberlerle karşılaştırır hepimizi

slm kızlar :KK16:
sohbet almış başını gitmiş oku oku zor bitirdim :KK68:
bugun kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum sanki ağır çekim film gibiyim
yaklaşık 1 aydır nerdeyse her gece kabus görüyorum gündüz yaşadığım normal olayların gece kabus olmuş hali :18:
ve bu beni çok yıpratıyor ve korkutuyor :KK19:
2 gündür daha iyi gibiyim ama inş geçer

ya ben de iki gündür hoşlanmadığım rüyalar görüyorum sanırım hormanlarımızla alakalı endişelenme hayra yor

Merhaba tatlı bebişler ve anneleri
Bugün kızlarımla anneannemiz ve babaannemizle güne gittik. Canımız biraz sıkıldı, çünkü teyzelerimiz bizim göbeğimizin yukarıda olmadığını aşağıda olduğunu söylediler. Kız kardeşimin düşük tehlikesi vardı ve hep göbeği aşağıdaydı. Biraz korktuk. Sizde de göbeği aşağıda olan var mı?

ya konu komşuyu ne dinliyorsun sen dr söyler birşey olunca

Kızlar
İyi kötü herşeyimizi paylaşıyoruz. Bi şey anlatcam size. Cok sevindim dün..
biz dün arabamızı sattık sıfır model yeni araba aldık.. Çünkü iki bebekle artık jip tarzı bi arabaya gecmek zorundaydık.

kaynanam yeni arabamız için tuttu çıkarttı bin lira verdi.. İçinden gelmiş.. Tamam cok küçük bi miktar bi milyar ama kim yapıyo ki.. Zaten benzinlerimizi onun kredi kartı ile alıyoruz.. Ne bileyim cok mutlu oldum.. Benim de bi erkek evladım var. Ve bana nasıl örnek oluyo bu kadın.. Allah tuttuğunu altın etsin onun ...

canım hem hayırlı olsun hem de kvn konusunda gözünüz aydın :) bizimki kıskançlığından bir araba da kendine aldırttırdı kocama :)

bugun bana dua okuyanlara allah bin katı güzellikler versin inşallah...

amin canım inş.

kızlar günde 3-4 tane hurmanın zararı olurmu sizce?

ben genelde yiyorum :)

Arkadaşlarım,
Bugün gittim kızıma küvet, doğal sünger bir de küçük maşrapa aldım. Çok kullanışlı ve sempatik. Paylaşmak isterim. Dümdüz yapıp her yerde saklayabiliriz.
Bunun dışında Avent ikili bpa free pembe biberonlardan aldım.
Lansinoh göğüs pedi, lanshinoh süt poşeti ve milkway tek kullanımlık lohusa kilodu aldım. (hastanede cok rahat oluyor kullan - at)
Mustela, şampuan, pişik kremleri ve losyon aldım. başkaaa
Emzirme önlüğü ve onun takımı olan emzirme minderi ve bel destek minderi aldım
Bir de şu kitapları aldım:
Sezaryen, Gece Boyunca uyumak, Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler, Bebeğinizin Beyin Eğitimi, Hamileler İçin Pilates ve Doğal Doğuma Doğru...
Bir an önce izne çıkıp kitaplarımı okumak istiyorum sakin kafayla..

Emzirme sütyeni almadım ben henüz son iki ay en çok büyüyomuş, bilemedim o yüzden şimdiden, haziran sonu alırım ne yapayım.

ay güle güle kullanın cicilerinizi


Gebelik sırasında timerosal (cıva) içeren aşıların (grip, menenjit, tetanoz) aşılarının yaptırılmaması. İhtiyaç halinde menenjit (Hib) ve tetanoz aşılarının timerosalsiz olanlarının yaptırılması (Grip aşılarının hepsi timerosal içerir.

yazıyor ama ben rasgele geçen hafta sağlık ocağına doktora bi soru sormaya gittim, kaydım yokmuş onu yaptılar bana aşı yaptılar 1 ay sonra tekrar gel yapılacak dediler. gitmelimiyim gitmemelimiyim bilemedim, yada aşımı eczaneden alıpta mı gideyim bilemedim?

Pastörize ve homojenize sütlerden mümkün olduğunca kaçınılması. UHT teknolojisi uygulanılmış olan kutu sütlerinin tüketilmemesi.

televizyonda bir kanalda gebelikte beslenme ile ilgili bir program vardı bir uzman pastorize edilmiş süt ve süt ürünlerini tercih edin, katı peynir yiyin dedi. çünkü pastorize edilmeyenlerde bakteri olabiliyor ve bebeğe kalıcı zarar verebiliyormuş.

Şimdi kime inanalım, neye göre beslenelim?

bana hemşire laktozsuz sütler de güzel dedi ama bir arkadaş lera frescayı tavsiye etmişti gerçekten günlük pastorizeler arasında en kaymak tutanı oydu tavsiye edilir

güzel anneler ve dünya tatlısı bebişleri ,oğlumla hepinize slmmmmm diyoruz..umarım iyisinizdir...bizi soracak olursanız maşallah bomba gibiyiz işe geldik son iş günümüz sonra iki gün izin:)) en önemliside yarın oğlumla buluşucaz ve herzamanki gibi be çok heyecanlı ve tedirginim....inşallah herşey yolundadır ve bebeğimin sağlığı yerindedir...


birdeeeeee size bir haberim daha varrrrr :))))) kv ler bugün gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............yuppiiiiiiiiiiii..artık bebeğimin odasını boşaltıp alışverişe ve hazırlıklara tam gaz devam :))))

oohh ohh gözünüz aydınn :))

kızlar bi ishal oldum ki sormayın gitsin :KK43: dün gece 11 den beri 24 saat boyunca geçmezse dr a başvurmam gerekiyormuş patates haşlaması falan yiyim de geçmezse akşam gidicem hayatım da ilk defa böyle ishal oldum :KK17:

canım ben birkez rus salatasından zehirlenmiştim hamileyken öyle oldu aam sonra kendiliğinden geçti

kızlar yha esmle bırlıkte tekmelerını seyredıoruz eşim nekadar bellı oluo artk dıo :) ama babası elını karnma koyunca atmıoooo şaka gbı yha elını çekıo tekmeye devam izlioruz elını koyuyo atmıo bn koyuyorum bna atıo :KK9: eşimde babasına saygılı benm tosunum dıo :):KK9: sızlerde varmı bole bıse

bzimki de öyle ama babası dokunmayı bilmiyor çok basıyor karnıma bebiş de hissediyor bence
 
kızlarr bugün bizim dr amcamızla görüşme günümüzdü, dr amcamız artık nefes darlığınız bel kalça vs ağrılarınız olur dinlen dedi, protein işe yaramış devam dedi...böylee iştee mucxx bize müsade
 
ben belisin doğa modelinin grdolabını ve şifonyerini yada starlına dolap ve şifonyerini beğendim dükkandaki ürünlerden düşünmedim çünkü bayağı zamandır ordalar belli doğa için 1200 dedi starlına için 700 dedi starlına fzla dedi ama normal katolok fiyatı zaten 670 yön mağazasında da sordum hemen hemen aynı indirimi yapıyorlar bir bakın banada yazın aldığınız fiyatları bizim şimdilik beklemede mayısta belli olur alıp almayacağımız ha yeride çınarlı durağının orda devlet hastanesi yolunda çarşı istikametinde umarım anlatabilmişimdir adresi

tamam canım adresi anladım bende haftaya oraya bi ugruyum bakayım..

gardolap+şifonyer+büyüyen beşik fiyatımı bunlar..yoksa sen beşiği başkamı alacaksın canım ?
 
kızlar yha esmle bırlıkte tekmelerını seyredıoruz eşim nekadar bellı oluo artk dıo :) ama babası elını karnma koyunca atmıoooo şaka gbı yha elını çekıo tekmeye devam izlioruz elını koyuyo atmıo bn koyuyorum bna atıo :KK9: eşimde babasına saygılı benm tosunum dıo :):KK9: sızlerde varmı bole bıse

hahaha benim kızımda elleyince ben tekme atmıyodu :) babası ilk kez bir sabah ben bak bak senin kız başladı hareket etmeye dedim oda elini koydu o anda çok büyük bi tekme attı babasının eline :) babası çok heyecanlandı o anı hiç unutamam :) babası tekmeyi yiyene kadar bebeğin varlığına inanamıyordu :) akıllı kızım babasının aklını başına getirdi :) şimdi ikimizde elleyince önce tekmeyle cevap veriyo :)
 
tamam canım adresi anladım bende haftaya oraya bi ugruyum bakayım..

gardolap+şifonyer+büyüyen beşik fiyatımı bunlar..yoksa sen beşiği başkamı alacaksın canım ?

evet canım tam takm ama ben karyolasından vaz geçtim ablamda dahil çevremde küçük bebeği olan çoğu tanıdığım park yatak önerdi beşik bakarkende bir arkadaşımla karşılaştım kesinlikle park yatak al dedi o önce karyola almış korumaları olduğu halde çocuk kafasını vurmaktan hep morartmış oda sonra dr tavsiyesiyle park yatak almış bende düşündüm bu kadar kullanan insan bu yatağı methediyor vardır bir hikmeti dedim kıyafetler içinde işte o dediğim takmlardan birini alabilirsem alıcam sana yazdığım fiyatlarda karyola yok
 
benim oğlum babasına daha hiç tekme atmadı...hoş bende içimde hissediyorum elimi koyunca pek bişey olmuyo :KK43:(( doktora bunuda sorcam yarın ..doktorda bana ne pimpiriklisin diycek en sonunda :)))
 
Kızlar işten eve gelene kadar ne çok konuşmuşsunuz yahuuu 2 saat boş bırakmaya gelmiyor valla :KK1::KK1:

Bugün erken çıktım işten yarında geç gidicem :KK8::KK8:
epey keyif yapıcaz oğluşumla oohhh missss

hahah evet bizdede elektrikler gitti 1 saat :) çok konuşmuşlar :) boş bırakmamak lazım :)

güzel güzel keyif yapın ben evde olduğum için hep keyif yapıyoruz konuşuyoruz kızımla :) babamızda kıskanıyor :)
 
benim oğlum babasına daha hiç tekme atmadı...hoş bende içimde hissediyorum elimi koyunca pek bişey olmuyo :KK43:(( doktora bunuda sorcam yarın ..doktorda bana ne pimpiriklisin diycek en sonunda :)))

cok yaramaz olmıcak demekkı senn bebş :KK9:
 
hahah evet bizdede elektrikler gitti 1 saat :) çok konuşmuşlar :) boş bırakmamak lazım :)

güzel güzel keyif yapın ben evde olduğum için hep keyif yapıyoruz konuşuyoruz kızımla :) babamızda kıskanıyor :)

evet bızde butun gun evdeyız oğlusmla :KK9: babası bızı gecelerı uyuyo zannedıo sevıo opüyo sozde kıskandıgını bellı etmıcek :KK9: :KK9::KK9:
 
evet bızde butun gun evdeyız oğlusmla :KK9: babası bızı gecelerı uyuyo zannedıo sevıo opüyo sozde kıskandıgını bellı etmıcek :KK9: :KK9::KK9:

geçenlerde geçmiş karşıma sen onu çıkar içinden birkaç gün benim içime koyalım bende hissedeyim hareketlerini diyor :) bide kadınlara kıskanç derler :) erkekler en ala kıskanç :KK70: :KK70:
 
park yatak aldık bizde haftasonu. kraftın calipsosunu aldık diğerlerinden daha büyük hemde kumaşı daha az naylonlu gibi geldi bana. kırmızı grisini aldık bütün renkleri güseldi ama o evimize daha uygun olcaktı. az kalsın arabasını da alcaktık ama kararsız kaldık. graconun bi modelini sevdik ama ben rengini sevmedim tam olarak o yüzden erteledik.
bu arada farkettimki izmitteki bebek mağazalarını gördükten sonra istanbula boşuna gitmişiz.
phılıps aventin süt sağma makinesini aldım.
ateş ölçer aldık arzum
şampuanını(bübchen) bide sebamed iki tane aldık. küvetini falan aldık,pişik kremi sebamed,dr brown biberon,emzik chicco,tarak chicco,emzik saklama kabı wee,kulak çöpü bebe dor.tırnak makası.
bide bunları koymak için babaannesi english home dan sepet aldı tavşanlı:):)
sırada park yatağın içine alıcak yatak kaldı birde nevresim takımı. yorgan ve yastığını özdilekten almıştık.
arabayla yatak işide hallolunca kafam rahatlıycak inşallah. sonra kendimi düşüncem ,bi gecelik bi pijama aldım. bi gecelik daha alcam. sabahlık almıycaktım ama annem çok terliyceksin en çok o lazım olcak dedi.yataktan kalktığında sırtına alıcaksın dedi. mantıklı geldi.
bütün anneler aldıkları cicileri güzel mutlu günlerde kullansın inşallah.
 
X