2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
Arkadaşlar bi sorum olacak size. Şeker yükleme testini nerelerde yaptırabiliriz? Bide özelhastanelerde fiyatlar nasıl bu test için


cnm ya eğer yanılmıyosam sağlık ocaklarıda yapıyor diye duymuştum ama tam emin değilim..benim gittiğim hastanede 50 lil 12 tl 100 lük ise 28 tl..

valla testlere okadar paralar veriliyoki bunu duyduğumuzda şaşırdık ordaki kadına eminmisiniz diye sordum hatta :))bebeişlerimiz için feda olsunnnn yeterki sağlıklı olsunlar..eskiden böle testlermi varmışki ama bizler dayanamıyoruz işte ..
 
ilaç dışında stresten sinirden uzak durucakmışım ama maalesef şuan için bu mümkün gibi görünmüyor çalışmak beni artık çok yoruyor:KK43:

stresten uzak durun cok güzel bi tabir ama insanla uğraşılan hiç bi yerde bunu yapmak mumkun değil laf anlamıyor bırcoğu
 
kızlar bana son 1 haftadır inanılmaz ateş basıyo... deli gibi terliyorum... 2 dk içinde su gibi oluyorum... zırt pırt duşa giriyorum... sizde de böyle olan varmı?... havalar daha da ısındığında napıcam yaa...


havalar ısındığında ben buhar olup uçucam heralde...benimde son 1 aydır ayaklarım ve ellerim ateşler içinde ve kısa bi mesafe yürüsem bile terliyorum hemen...yaaa ben zaten hiç sıcağı sevmeyen biriyimmm keşke hamileliğimi ayarlayabilseydimde doğumum kışa gelseydi :))))izne ayrıldığımda evde klimanın önünden ayrılmıcam heralde...allah yardımcımız olsun cnm
 
Aynısını yaşadım canım bende bu sabah kaççtı, zayıflıktanmı diyosun bende 49la hamile kaldım şuan 4-5 kilo aldım ama sadece göbek:KK9: 22+4de 610 grdı kızımız bugün 25+0 :KK12:

Ben de 47 ile basladim 54 olmusum.7 kilocuk.zayiflarda daha cok belli oluyor.benim de persembe gunu kontrolum.bakalim ne kadar olmus melegim.
 
ay sonunda raporlu olucağım için işyerine elaman aldık onu yetiştiriyorum ve patronumda pek anlayışlı sayılmaz hayırlısıyla şu 1 ayıda geçirsem
Dayan canım az kalmış. Benim ufukta hiiç izin gözükmüyor doğum iznine kadar.

cnm hoşgeldinnnn..anca geçmişi bitirdin sanırım :)))geldiğini gördümde anca yazabilmişin...eee tabi haftasonu gezildi tozuldu buraya vakit kalmadı...ohhh iyide yapmışsınnn..hadi günün güzel geçsin tatlımm..

Aynen anca bitirdim geçmişi :KK1:
Ama keşke gezmiş olabilseydim. ben haftasonu çalışıyorum tatlım. Birde bu hafta sonu çookk stresli ve çok yorucu geçti. Bugünde bitsin yarın izinliyim çok şükür :KK16:
 
merhabalrr hanımlar dün babamız ara sı ıle ılgılendı gene bisde ıkı kaynım ve eltımle cayımızı bıskuvılerımızı aldıkk gusel manzaralı bır yere gıttık taaa kı aksam 8 de eve dondukkk babamıza kızdık tabıı bızımle ılgılenmedıgı ıcın o da bu hafta sonu ıcın pıknıge goturecegını soledı ınsll bır sorun cıkmassa ama bayagı yolrulduk dun yurudukk dolastıkk ohh da ohhh heheh:KK8::KK8:

:44::44::44:iştahsızlık derken benım ara ogunler aksam yemegı fılan gectım sbh kahvalısı zor yapıyorumm sırf bebegım sbh barı ıtamın alsın dıyee sızdede böle olanlar varmı yaa hıc ıstahım yok buda benı uzuyor bebegımm tam doymuyor dıyee herkes full ıstahlı olmam gerektıgını soluyor ama ben ancak suyu zevkle ıcıyorum gerısııı zorla!!!!!!ee ne yapıcam ben yaaaaaa fıkırınız varmıııı






Kızlar size bir sorum olucak elevit vitamini kullanıyormusunuz? Ben kullanamıyorum bu vitamini kullandığımda sürekli aç dolaşıyorum feci acıktırıyor beni ve kabız yapıyor sizlerde de oluyor mu böyle problemler?

Kizlar sirmustum ama cvp alamadim bu oyun parkinin icine yatak elyaftanmi pamuktanmi yoksa organikmi olucak yaz bebegi bunlar hangisi daha iyi bilen kullanan varmi acaba

Kızçelerrrrr biz geldik:KK4::KK4:
3 gündür giremedik çok yoğunduk cumadan beri
geziyoruz kızçemle çok yorulduk çoookkk:emir_bebek::KK49:
Cuam günü sabahtan bir çıktık önce kuaföre,sonra bankadaki eski çalışma arkadaşlarımla
yemek yedik ardından anneannemizi ziyaret ettik.Akşam günümüz vardı kızlarla dışarda
toplaştık böylece günümüzü yedik:KK1::KK1:Cumartesi yine erkenden anneanneyle buluşup
bebişime alışveriş yaptık almayacağımız birçok şeyi alıp geldik.:KK52::KK52::KK52:Bir daha annemle
çıkmayacağım:KK1::KK1:Bakırköydeki görümceme uğradık dertleştik,hasret giderdik.Akşam da yeğenimi
ve bebişini gördük..Bakmaya doyamadım tosunuma 2,5 aylık olmuş:KK31:Allah bize de nasip etsin.
Pazar günümüz de evdeki kahvaltıyla başlayıp Bebek'te yürüyüş yaptık hava tam 30C ydi.Çok sıcaktı
İsanbul....Ordan da Durusu diye bir köye gittik eşimle Karaburun tarafında.Çok güzel ev yemekleri
yapan bir yer vardı gömüldük kızçemle:KK56::KK56:Sahilde de yürüyüşümüzü yapıp eve geldik.Yarın da
şeker yüklemesi yapılacak hadi bakalım hayırlısı geçmişi okuyup eksik kalmayayım.Dualarınızı da okuduk
kızçelerrrrrrrrr Allah'ım kabul etsinnnn(amin):nazar:

:nazar::nazar:wowwww çıtasınızzz sız cokk kıscenlee :nazar::nazar:

guzel gunler dılerım kızlar bu haftamızda saglıkla guzellıkle gecer ıns yolu nerdeyse yarıladk az bısey kaldı ama su sıcaklar bunaltıcak bızı sanırım ben sımdıden uflemeye basladım bızımde oksurugumuz var gecmedı ıkı haftadır ve rapor aldık bu hafta oğlusumuzla keyıf yapıcaz ınsallah
aynenn kombı yakmayalı 2-3 hafta olucak ve ben ustu acık yatmaa baskadımmmmmmmmm dıkkk t et oksurugunede ılerlemesın cnmmm:KK54:
 
insanla uğraşmak kesinlikle çok zor ama bir hafta önce mutfağımda böcük gördüm onla uğraşmak daha zor gibi geldi bana araştırdığım kadarıyla:) çok mutsuzdum apartmanı teşkilatlandırmaya çalıştım hatta başardımda ilaçlatalım die bikaç dairede daha görmüşler çünkü.neyse az önce araştırırken rasladımda doğal bi yönteme çok mutlu oldum uygulayan herkes kurtulmuş bu yolla. ilaçlatmaya da gönlüm razı değildi çünkü tamda hamileyken, çok zehirli maddeler onlar sonuçta.bakiim inşallah ikna edebilirim. sonuçta ilaçlamayıda ben soktum akıllarına şimdi vazgeçtim inşallah ikna edicem:KK43::KK43: görür görmez evi ilaçladık ama kaçtım evden 4 5 saat gelmedim eve ,gelince bile az kokusu vardı dolapları silerken o kadar vicdanım rahatsız olduki bebişim için, kıyamam ona daha minnnacık savunmasız.

bebeğimin tekmelerini hissetmem arttıkça daha da hassaslaşıyorum hakkında, yerim onu ben.

bu arada çoğu gitti azı kaldı bundan sonrada inşallah hepimiz için rahat ve güzel zamanlar olur..
 
slm kızlar ve kuzucukları,
nasılsınız?

mutlu bir hafta dilerim herkese.
sabah işe gelemedim ancak geldim.

geçmişi de okumadan daldım az biraz işim var halledip geliyorum aranıza :KK16:
 
Son düzenleme:
tünaydın güzel anneler... 1 hafta anneannemizde kaldık iyice beslendik geri geldik... evdeki baskülümüz 2 kilo aldığımızı gösteriyor, ama çarşamba günü doktor kontrolümüz var bakalım Ayliz'imiz kaç gram olmuş... umarım açığı kapatmışızdır... bu arada evimi çok özlemişim... kızımın odasını da çok özledim... insan babaocağında da olsa anakucağında da yatsa yine de evini istiyormuş... gitmeden önce anneannemizle alışveriş yapmıştık... kızımın tüm eksikleri tamamlandı çok şükür, resimlerini paylaşmamıştım şimdi ekliyorum... hepinizi öpüyoruz...
Eki Görüntüle 673407 Eki Görüntüle 673400 Eki Görüntüle 673401 Eki Görüntüle 673402 Eki Görüntüle 673406 Eki Görüntüle 673404 Eki Görüntüle 673405 Eki Görüntüle 673408 Eki Görüntüle 673409
çook güzeller güle güle kullansın bebişin :KK9::KK9:
bende 26 haftalik gebeyim.. ve uzun suredir uye olmadan konulari yazilanlari takip ediyordum.. ve artik bende araniza katilmaliyim diye dusundum .. cunku yasadiklarimiz sorunlarimi saskinliklarimiz oylesine benzer ki.. :) insan yazilanlari okudukca ferahliyor adeta ve yalniz degilim diye dusunuyor.. Alah hepimizin bebislerini saglikla huzurla kucagimiza almak nasip etsin insAllah.. zaman icinde bende kendi hikayemi yazacagim ve kendimi tanitacagim.. ah okadar cok yazacak konusacak sey var ki :) ya sabir ya sabir seklinde dolasiyorum ben biraz bunaldim artik sanirim .. hastaliklarda gribi nezlesi bir turlu pesimi birakmiyor malum ilac icemiyoruz.. uyku sorunlarimsa basli basina dert ... benden durum bu mahalde simdilik..herkese sevgiler :))
hoşgeldin aramızza...

terleme durumları bende de var yaff. gece üstümü örtmüyorum atletle yatıyorum sabah yaztık su oluyor yinede gündüzd işyerinde cam açıyorum oda arkadaşım üşüyor akşama kadar aç kapa bi hal oluyoruz:111::111::111::111::111:
 
kızlarrrrr bazılarınızın koydugu resımlere bakıyorumda ne kadar az kılo almıısnız ben bayagı kılo aldım ama nasıl aldım hıc bılmıyorum yaaaaa bu aralarda bıanda acıkır oldum sızde durumlar nasıl ben 7.ayıma gırıcem ve 15 kılo aldım ama nasıl aldım bılmıyorum yaaaaa :KK43:(( doguma kadar umarım kılo alımım yavaslar cocuk almaya baslar gercı bebek haftasından ılerde her gıttıgımde ama ozellıkle goguslerım cok buyudu bıde sut doldugunda ne olur bılemıyorum :))))
 
Kizlar sabah kalktiginda gogsu akmis olan var mii.pijamamin ust u leke olmustu sol gogsum akmis sanirim.ilerde sutum azalmaz dimi:KK53: azicik siksam akiyor hemen.bi de inca yatay kizariklik olusmus bir iki tane.catliyor sanirim memislerim:KK14::KK14:
wii ne ka cabuk akıyor burda okudukca aksamları bakıyorumama bende gogus karamasından baska bırsey yokk bebegımın agzına alıcagı kısım koyulasıyor gıt gıde o kdrrr:KK6:

Günaydın kızlarrr, soluma yatmakta zorlandığım için Kocaman hamile yastığı aldım onunla yatıyorum süper bişey sabaha kadar sola dönük uyuyorum ama birsüredir sabah uyandığımda kızım sol tarafa toplamış oluyor karnımın sol tarafı kocaman şişiyor sağ tarafta bişi yok düz yatınca yada ayağa kalkınca tepiklene tepiklene düzeliyor, böyle olan var mı????
genelı ola ncm benım paşam da öle yapıyor gerı saga donunce duzelıyor sırt ustu yatmak artık zor arada bır yatıyorum pıt pıt dokunuyorum öle yer degıstıryor o vakıtdedeee:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:.

Kasığımın birazcık üzerinde sol taraftan kafasını çıkarıyo okşadık eşimle resmen aynı anda karın boşluğumun ordan tepikliyo bizim kız çok yetenekli :KK9: Ayy şekilden şekile soktular biZi bi doğsunlar da ben yapıcağımı biliyoom poposundan poposundan ısırcam yicem onu ehhaahe
aynennnnnnnnnnnnnnnnnn esım delı oluyor ır dogsadı zaman bır gecsedı hayılrısı ıle dıyeeeeeeeeeee:KK9::KK9:.
tünaydın güzel anneler... 1 hafta anneannemizde kaldık iyice beslendik geri geldik... evdeki baskülümüz 2 kilo aldığımızı gösteriyor, ama çarşamba günü doktor kontrolümüz var bakalım Ayliz'imiz kaç gram olmuş... umarım açığı kapatmışızdır... bu arada evimi çok özlemişim... kızımın odasını da çok özledim... insan babaocağında da olsa anakucağında da yatsa yine de evini istiyormuş... gitmeden önce anneannemizle alışveriş yapmıştık... kızımın tüm eksikleri tamamlandı çok şükür, resimlerini paylaşmamıştım şimdi ekliyorum... hepinizi öpüyoruz...
Eki Görüntüle 673407 Eki Görüntüle 673400 Eki Görüntüle 673401 Eki Görüntüle 673402 Eki Görüntüle 673406 Eki Görüntüle 673404 Eki Görüntüle 673405 Eki Görüntüle 673408 Eki Görüntüle 673409
ay cok tatalılar guel guel kullanın cnm yaaaaaa bısde daha hıc ılerleme yok besık konusundaa 8.aya gırelımm ınsl o vakıtde alınır:KK8::KK8:,

“Allah’ım, bugün beni iyiliklerle, güzelliklerle karşılaştır.
Yeni haftanın; kazancınıza bereket, işlerinizde kolaylıklar getirmesi dileğiyle;
Günaydın Herkese...

aslında canlarım moralim çok bozuk c.tesi günü yaptırdığım troid sonuçlarım çok düşük çıktı.ilaç dozumu arttırdılar.benim gibi acaba aranızda troid hastası olan varmı.eğer bu düşüş bu şekilde devam ederse allah korusun bebeğin zeka geriliği olma ihtimali olabilir dedi dr.ağla ağla kaçgündür maf oldum:KK43:
cnm rabbım sıfa versn ınsl agzına saglık gne dokturmussunnnnnnnnn:KK54::21:
Selamlarr kızlarrr..

Geçen gün kısacık bahsetmiştim arkadaşımın oğluşu Kuzey bebekten.
Şuan hala küvezde ama inşallah çok yakında çıkıp anneciğin kucağında yatıcak. Dualarınızı eksik etmediğiniz için sizlere çoookk teşekkür ederim.
Hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz . inşallah sağlıkla alırız kucağımıza . Allah kimseye evladının üzüntüsünü yaşatmasın inşallah. :KK16:
ınsl bır an once cıar cnm benımm

kızlar bana son 1 haftadır inanılmaz ateş basıyo... deli gibi terliyorum... 2 dk içinde su gibi oluyorum... zırt pırt duşa giriyorum... sizde de böyle olan varmı?... havalar daha da ısındığında napıcam yaa...
ayen bgn temıslıgı bıtırmeden baktım kı ter bosalıyor yaaaaaaaaaaaa kendımı sporda gıbı hssettım cok terlıyorum artıınnn:KK76:

Arkadaşlar bi sorum olacak size. Şeker yükleme testini nerelerde yaptırabiliriz? Bide özelhastanelerde fiyatlar nasıl bu test için
ben özelde yaptırdım 12 lıra ek 50 ml lıge ucret aldılar yuksek cıktı 5 gun sonraa 100 ml yaptırlar ona ucret almadılr cnm yaaa:13:
Ben de 47 ile basladim 54 olmusum.7 kilocuk.zayiflarda daha cok belli oluyor.benim de persembe gunu kontrolum.bakalim ne kadar olmus melegim.
snn gunun azalmıs yaaaaaaaaa zaten bu aydan sonra 2 haftada bır gıdeceız sanırımsamm 8.aya gırcegımız ıcn hehe ınslll:KK16::KK16: bende 7 kg aldımm 70 le kaldım 77 yakınımmmmmmmmmmm:KK33::KK33:
slm kızlar ve kuzucukları,
nasılsınız?

mutlu bir hafta dilerim herkese.
sabah işe gelemedim ancak geldim.

geçmişi de okumadan daldım az biraz işim var halledip geliyorum aranıza :KK16:
kolay gelsın cnm :KK55:
 
32. Haftadan sonra 2 haftaya bir gitcez. Nst ye gircez.. Ben henüz 24 haftalığım yani 5,5 aya tekabül ediyo.. Daha dolu dolu 3.5 ay var
 
Selam güzel koca göbüşlü anneler:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49: ve onların minnoşları nasılsınız bakalım biz geldik kızçemle hafta sonumuz güzel geçti gezdik tozduk ama çok yorulduk giderken otobüste mide bulantısıyla gittik sağsalim vardık çok şükür pazar günüde bir gezdik bir gezdik kocişim ve kızımlan ayaklarım ağrıyana kadar gezdim doğuma kadar bidaha öyle gezemem diye :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ve kızıma ciciler aldım bir ara fotosunu eklerim kızlar kayınvalidemin kızıma aldıklarını gördüm güzel şeyler almışlar sağolsunlar hiç almamalarından iyidir yaniii:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

Bu arada size sormak istediğimi bişi var kütahyada mevlüt yapılıyormuş yeni doğum yapan geline yatak felan yapılıyormuş öyle konuşuldu dün orada soramadım bende kayınvalideye:44::44::44::44: neler oluyo diye merak ediyorum bilen varmı acaba adeti nasıldır oranın neler yapılır ne zaman yapılır bebek doğduktan hemen sonramı yoksa kırkı çıktıktan sonramı yapılıyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim nettende araştıracagım vaktim olunca ama aramızda kütahyalı olan felan varsa daha yardıımcı olur diye düşünüyorumm:44::44::44:

Ayyy ne çok konuştum yawww yoruldumm:KK36::KK36::KK52::KK52::KK52::KK52:

jelibommm

Tatlım duanı okudum allah kabul etsinn

öpüldünüz hepiniz....
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
 
Alışveriş derken kaynanamda bana hamile kot eteği bir bluz bir pantolon ve bir elbise aldı... Cok seviyorum su tatlı bıdık kaynanamı
 
“Allah’ım, bugün beni iyiliklerle, güzelliklerle karşılaştır.
Yeni haftanın; kazancınıza bereket, işlerinizde kolaylıklar getirmesi dileğiyle;
Günaydın Herkese...

aslında canlarım moralim çok bozuk c.tesi günü yaptırdığım troid sonuçlarım çok düşük çıktı.ilaç dozumu arttırdılar.benim gibi acaba aranızda troid hastası olan varmı.eğer bu düşüş bu şekilde devam ederse allah korusun bebeğin zeka geriliği olma ihtimali olabilir dedi dr.ağla ağla kaçgündür maf oldum:KK43:

Pozitif düşün tiroid problemi olan hatta hamilelikle ortaya çıkan tiroid rahatsızlıkları var ilacı var çaresi var allah dermansız dert vermesin bazı drlar felaket tellallığı yapıyorlar hamile ve hassas olduğumuzu unutup ki senin sınırdaymış değerlerin yerlerde değilmiş bozma moralini arkadaşım

kızlarr yaa siz nasıl anlıyosunuz bebeğin kafasının nerede olduğunu..ben daha yeni yeni tekmelerini hissediyorum..maşallah siz nerde olduğunu bile anlıyosunuz...yaaa sizce ben yeteri kadar bilgi sahibi değilmiyim...iyi bir anne olabilirmiyim :KK43:((

daha küçük annesi az daha büyüsünler ayakizleri görünüyormuş tekmelerlerken bende bu kadar yoğun yeni yeni hissediyorum çok hızlı büyüyorlar maşallahhh

Kizlar sabah kalktiginda gogsu akmis olan var mii.pijamamin ust u leke olmustu sol gogsum akmis sanirim.ilerde sutum azalmaz dimi:KK53: azicik siksam akiyor hemen.bi de inca yatay kizariklik olusmus bir iki tane.catliyor sanirim memislerim:KK14::KK14:

Annemin 5.ayda gelmeye başlamış sütü doğumdan sonra daha da artmış 2sene emzirmiş şar şar kendi kendine akıyordu diyor hatta sağıp sağıp lavoboya dökmüş yoksa şişip apse falan oluyormuş






Kızlar bugün 25. Haftaya giriyoruz, 33. Haftamda uçağa binicez alırken sordum 36. haftaya kadar rapor istemiyoruz dediler ama nerden anlayacaklar benim 33. Haftamda olduğumu ??? Bilgisi olan...
 
benim de çok istediğim şeyi istiyosunuz. Ben 20 MAyıs cıkabiliyorum siz de 27 Mayıs'ta hak kazanıyorsunuz sanırım. HEmen cıkacak mısınız? 37'yi mi bekleyeceksinz?

walla ben hemen çıkcam mayısta ama evimde doğum yapacak olsam çıkmazdım asla ama memleket gideceğim için çıkacağım en büyük korkum uçakta doğurmak :)

selam güzel anneler ve tatlı bebişleri :) bir kaç bilgi vermek istedim bu bebişlerimizin yatak ve yastıklarıyla ilgili :eğer park şeklindeki yataklardan almayı planlıyorsanız mutlaka yapım yerine bakın "made in china" yani çin üretimi ise kesinlikle almayın çünkü kalitesiz ve sağlıksız. ahşap mobilyalarıda boyalı ise bebiş doğmadan en az bir ay önce odasına yerleştirip her gün düzenli bir şekilde havalandırmalısınız ki cila ve boyanın etkileri ortadan kalksın.çünkü mobilyayı aldığımız ilk bir iki gün boya ve cila kokusunu alırken üçünçü gün alamayız çünkü alışırız ama lütfen siz odayı her ghün havalandırın. yastık ve yatak konusunda uzmanlar bebeğin içine gömüleceği ve dönüşünü engelleyecek yumuşak yatakları önermiyor yarı ortapedik dedikleri vücudun tam şeklini almayan yani yüz üstü yattığında bile yüzünün gömülmeyeceği yatakları tavsiye ediyorlar. bu arada belki innanmıyacaksınız ama bir çok uzman beşiğin içinde yastık önermiyor.illa yastık kullanıcam diyorsanız o zaman da sık doldurulmuş pamuk öneriyorlar. birde kesinlikle yorganını da pamuktan yaptırın ve tabiki çarşaflarıda pamuk olsun çünkü vücuda en uyumlu ve en az zarar veren madde pamuk. elyaf tamamen suni :))))

bende hiç yastık öneren duymadım almadım bende 1 yaşına kadar önermiyorlar genelde.

yaa iyi hoşta bende ağrısız bir doğum olsun istiyorum ama zaten rahim 4-5 cm açılmadan o iğneyi vurmuyolarmış yani yine ağrı çekilecekse biraz daha bekleyip normal yapılamazmı aca ??ben doktoruma sordum ama daha bunu konuşmak ve karar vermek için çok erken dedi..ama hala çok kararsızım ve çoookk korkuyorum.allahım yardım etsin hepimize...

ben sordum :) zaten 5 cm de canın yanmıyormuş ki asıl olay 7 den sonra dediler :)

arkadaşlar birşey sormak istiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...dün beşik aldık cok büyük değil 3 yaşına kdr fln yatabileceği bişey... adam yatağı uyku seti içinde 450 ye verdi bize ancak ben karyola beşiği önceden düşünmediğim için fiyat araştırması yapmamıştım 450 beşik fiyatı diğerleri hediye gibi düşündüm alırken şimdi 125 lira uyku setinin fiyatı diyorlar yatagınkini bugün sorucam bu ikisini iade edip onun yerine ıvır zıvırlarımı alırım diye düşünüyorum yatağı daha kaliteli bişey uyku setini de daha kafamdaki gibi bişey alıtım diye düşünüyorum... ancak bebek yatağı konusunda kararsızım 3 sene kullanacağı bişey için yataş, işbir ya da kaliteli bi markadan almak gerekirmi yoksa içindeki yatak da yeterli olur mu annem zaten ince şilte gibi yatak da yaparız diyor kararsız kaldım... :KK43:

ben park yatak için şilte tarzı bişey yaptırtcam yorgancılara. ama karyola için güzel bi yatak alam fikrim var yataştan vs.

Günaydın kızlarrr, soluma yatmakta zorlandığım için Kocaman hamile yastığı aldım onunla yatıyorum süper bişey sabaha kadar sola dönük uyuyorum ama birsüredir sabah uyandığımda kızım sol tarafa toplamış oluyor karnımın sol tarafı kocaman şişiyor sağ tarafta bişi yok düz yatınca yada ayağa kalkınca tepiklene tepiklene düzeliyor, böyle olan var mı????

benimde ne tarafa yatarsam orda toplanıyor sem sert oluyor o tarafa :)

tünaydın güzel anneler... 1 hafta anneannemizde kaldık iyice beslendik geri geldik... evdeki baskülümüz 2 kilo aldığımızı gösteriyor, ama çarşamba günü doktor kontrolümüz var bakalım Ayliz'imiz kaç gram olmuş... umarım açığı kapatmışızdır... bu arada evimi çok özlemişim... kızımın odasını da çok özledim... insan babaocağında da olsa anakucağında da yatsa yine de evini istiyormuş... gitmeden önce anneannemizle alışveriş yapmıştık... kızımın tüm eksikleri tamamlandı çok şükür, resimlerini paylaşmamıştım şimdi ekliyorum... hepinizi öpüyoruz...
Eki Görüntüle 673407 Eki Görüntüle 673400 Eki Görüntüle 673401 Eki Görüntüle 673402 Eki Görüntüle 673406 Eki Görüntüle 673404 Eki Görüntüle 673405 Eki Görüntüle 673408 Eki Görüntüle 673409

ay çok kokoş ne güzel pembe pembe 2. bende kız istiyorum :)

“Allah’ım, bugün beni iyiliklerle, güzelliklerle karşılaştır.
Yeni haftanın; kazancınıza bereket, işlerinizde kolaylıklar getirmesi dileğiyle;
Günaydın Herkese...

aslında canlarım moralim çok bozuk c.tesi günü yaptırdığım troid sonuçlarım çok düşük çıktı.ilaç dozumu arttırdılar.benim gibi acaba aranızda troid hastası olan varmı.eğer bu düşüş bu şekilde devam ederse allah korusun bebeğin zeka geriliği olma ihtimali olabilir dedi dr.ağla ağla kaçgündür maf oldum:KK43:

bence içini ferah tut doktorlar moral vermek yerine kötüye endeksliyor insanı. Allah yardımcımız olsun

kızlarr yaa siz nasıl anlıyosunuz bebeğin kafasının nerede olduğunu..ben daha yeni yeni tekmelerini hissediyorum..maşallah siz nerde olduğunu bile anlıyosunuz...yaaa sizce ben yeteri kadar bilgi sahibi değilmiyim...iyi bir anne olabilirmiyim :KK43:((

canım o kg ile alakalı bende kafası nerde göremiyorum dışardan mesela çünkü çok zayıf değilim. ama doktorum doğum pozisyonu almış kafa aşağıda aayklar sol göğüs altında dedi bende ordan tahmin ediyorum.

kızlar bana son 1 haftadır inanılmaz ateş basıyo... deli gibi terliyorum... 2 dk içinde su gibi oluyorum... zırt pırt duşa giriyorum... sizde de böyle olan varmı?... havalar daha da ısındığında napıcam yaa...
seni mi beni mi sorma. yolda bi anda ceket çıkarıyorum. kilodan birazda artık kilo aldıkça zorlanıyoruz ter oluyor.
 
benim de çok istediğim şeyi istiyosunuz. Ben 20 MAyıs cıkabiliyorum siz de 27 Mayıs'ta hak kazanıyorsunuz sanırım. HEmen cıkacak mısınız? 37'yi mi bekleyeceksinz?

benim de 20 mayıs haftası hakkım oluyor. başlarda 37'yi beklerim diyordum ama sanırım zorlanacağım. eğer doğum izni uzarsa haziran başı gibi çıkarım inşaallah. ya da tam 32. haftada.
bakalım zaman neler getirecek. 2 üç gündür de gündemde erken emeklilik söylentileri çıkmaya başladı. benim günüm doldu yaşımı bekliyorum. belki bir sürpriz yaparlar da bu şanslı bıcırı doya doya büyütürüm...
Rabbim her şeyin hayırlısını versin hepimize.
 
:KK55:
Pozitif düşün tiroid problemi olan hatta hamilelikle ortaya çıkan tiroid rahatsızlıkları var ilacı var çaresi var allah dermansız dert vermesin bazı drlar felaket tellallığı yapıyorlar hamile ve hassas olduğumuzu unutup ki senin sınırdaymış değerlerin yerlerde değilmiş bozma moralini arkadaşım



daha küçük annesi az daha büyüsünler ayakizleri görünüyormuş tekmelerlerken bende bu kadar yoğun yeni yeni hissediyorum çok hızlı büyüyorlar maşallahhh



Annemin 5.ayda gelmeye başlamış sütü doğumdan sonra daha da artmış 2sene emzirmiş şar şar kendi kendine akıyordu diyor hatta sağıp sağıp lavoboya dökmüş yoksa şişip apse falan oluyormuş






Kızlar bugün 25. Haftaya giriyoruz, 33. Haftamda uçağa binicez alırken sordum 36. haftaya kadar rapor istemiyoruz dediler ama nerden anlayacaklar benim 33. Haftamda olduğumu ??? Bilgisi olan...
28drn sonra rapor istiyorlar.. Yok ben 28 değilim dersen senin bildirmene binahen tüm sorumluluk senin oluyor.. Herhangi bir durumda onlar suçlu olmuyo yani.. :KK14:
 
X