2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
Canım baya macera yaşamışınız valla sinir bozucu gerçekten eşimde olsa birdaha gitmezdi eminim şimdi gitsem mi acaba diye düşünmeye başladım :KK45::KK45::KK19::KK19::KK19::KK19:

Gideceksen sabah erken git herhangibir doktora muayene ol sonra sevkedecekmis r radyolojiye randevu alacaksin baska gun tekrar gidecekmissin
4 te park hastanesine gittim20 dakika falan bakti renkli gorduk kizimizi cdmizi de aldik yuzunu gosterdi bize guluo gibiydi elini basinin altina koymus bacaklarini karnina cekmis yatiyordu bisorun cikmadi cok sukurr elayak parmaklarini alan saydik ayagi3.5 cmmiss amaannn yer annesi onun ayaklariniii
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK54:
benim eşim olsa o binayı onların başına yıkmıştı
garant :KK14:

Benimkide yapacakti ama sekreterlere bak hepsi cocuk gibi lafetsenb aglayacaklar dedi disine gore olsa kavga edecekhti kavga edemedim icime oturdu dedi:KK53::KK53:
Suzancim seninde gozn aydin sagsalim kucagina aldigin gunlerde gelir insallahhh...
 
evet işte soyismimiz biraz uzun o yüsden bende mecburen kısa isimler bakıyorum.
bide bu isim konusunda sorunlarımın biride benim sülalemde şu son 20 yıldır olan çocukların %90ı kız. :KK60:
bütün güzel isimler var etrafımda sayayımda bakın
hülya aybike tuğçe ayça gökçe sena zeynep şeyma elif ecrin azra öykü eda sema tuğba ilayda tuana.... bla bla bla :KK60:
bunlar bi tek benim tarafımda aklıma gelenler, e bide eşimin tarafıda var bi okadar onlarda kalabalık kız yönünden :KK60:
fenalardayım yani kzlar
ben ne yapayım işim çok zor işte :KK9: :KK9: :KK60: :KK60:


canım valla benimde kızım olsaydı adı nil yada nur olacaktı.bu iki isimden başka isim koymazdım..bende kısa isimleri çok seviyorum..ece ismi daha güzel bence :))
 
Bu arada memlekete gidiyoruz yoldayiz bugun kaynanada kalacak olsakda yarin bu vakitler anama kardeslerime gitmis olacagiz insallahh yuppiiii:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
 
:KK70: günaydın anneler :KK70:

dün akşam sizlerle paylaşmak için kızımın giysilerinin fotosunu çektim. işte bizim cicilerimiz..

Kız cicişleri çoookk güzel oluyor yaaa. hepsine bayıldımm. Annesi birlikte süslenir gezmelere gidersiniz artık. :KK16:

oncelıkle hayırlı cumalar allah herkesın dualarını kabul eylesın bebeklerınızı saglıkla sıhhatle kucagınıza alıp bı omur bırlıkte yasamayı nasıp eylesın ınsallah...arkadaslar temmuz annesı olarak bebeıslere kıyafet olarak ne alıyosunuz uzun kollumu alsak kısa kollumu su zıbınları ben beılemedım burda tekım eşim ve ben sımdılık sadece bı kac zıbın ve bıkactane banyo malzemesı falan aldım sızce erkenmı yoksa gecmı kalıyorum ben esıme kalsa erken dıyo ama bana kalsa son aylar havalar sıcakken fazla gezemem sımdıden almak daha mantıklı degılmı

canım bence fırsat buldukça al ufaktan bişeyler. ben şimdiden çook yoruluyorum. 1 ay sonra ne halde olurum allah bilir. Nasıl çıkar gezeriz ki o halde. Uzun kolluda kısa kolluda almak lazım çok abartmadan. yaz bebesi olsalarda üşürler minnacık olcaklar çünkü. ben de 2 tane zıbın aldım bi tanede hastane çıkış setinde var. tek alt aldım 7-8 tane 0-3 aylık ta var 3-6 aylıkta. çıt çıtlı body aldım uzun kollu 5-6 tane. şimdi bikaç tanede kısa kollu alıcam.

bilen ,duyan,gören var mı bu arada graf arkadaşımız nerede ?

uzun zamandır girmiyor,listede düzenleme de yapılmadı.

iyi haberlerle gelir inş.

graf çık gündüzleri iş yerinden giremiyormuş artık :KK50: cepten giriyor fırsat buldukça. arada bir öyle bakıp gidiyor.

merhaba güzel anneler cumanız mübarek olsun Allah size ve bebişlerinize sağlık versin ,ben kızımla yeni katılabildim aranıza size bir şey sormak istiyorum bebişlerinizin hareketlerini her gün aynı oranda hissediyor musunuz? bu durum beni tedirgin ediyor dün çok hareketliyken bu gün daha az hissediyorum ilk hamileliğim olduğu için mi acaba ?

canım ben hergün hissediyorum hareketlerini ama bazen çok hafif oluyor bazı günlerse bakınca dışardan bile belli oluyor. hareketlerini hissettiğin sürece sorun yok canım :KK34: yavaş yavaş güçleniyorlar ve bazen daha az antreman yapıyorlar :KK1:
Bu arada aramıza hoşgeldin şekerim :KK16:

kızlar amniyosentez sonuçlarımı öğrendim şimdi. herşey normalmiş. çok mutluyum. darısı tüm bekleyenlerin başına

Gözünaydııınn şekerimm. :KK16:

evet günleri günlerini tutmuyor. ben sırf buyüzden çok kötü rüyalar görüyorum erken doğum yaptığımı falan görüyorum çok etkileniyorum. bütün günüm kötü geçiyor. iyice paranoya oldum olumlama yapamıyorum. çok korkuyorum zor buldum çok istedim kaybedemem Aden' imi . hep ağlama hissi var iki gündür. psikolojim çok bozuk. tekme attı atmadı. neden vurmadı diye kendimi yiyorum..
gece uyanıyorum sırt üstü uyumuşum gene diye kendime kızıyorum acaba bişi olmuş mudur? oksijensiz kalmış mıdır? diye düşünüp uyuyamıyorum. sabah kalkıyorum karnım boş gibi geliyo oturup kızımı hissetmeye çalışıyorum yaşıyor mu diye. panik tavan yapmış durumda hiç iyi değilim. eşime de tavır yapıyorum beni birşey olmayacağına ikna etmeye çalıştığı zaman. çok rahatmış hiç kızımızı düşünmüyormuş gibi geliyor.. offf anlatasım varmış içim boşaldı beee....

Ah kuzum yaaa bı kadar endişelenme. sen tedirgin olunca bile hareketleri azalır bebişin onlar hissediyor herşeyi emin ol. Ne kadar sakin olursan o da o kadar hareketlenir. Benim hamiş bir arkadaşım merdivenden düşmüştü tam bizim aylardayken. doktorunada ulaşamamıştı acilde de çok bakmamışlar. bütün gece ağlamış bebişin hareketlerinide hissetmemiş. ertesi gün doktora gitmiş. bakmışlar bebişe kendini toplamış bebiş tam cenin pozisyonunda hiç kımıldamıyormuş ama bişeyide yokmuş. arkadaşımda iyi olduğunu öğrenip eve gitmiş. rahatlamış tabi bütün gece durmamış bebişi hareketlenmiş. Çok tedirgin olmamamız lazım canım. sıkma sen canını :KK34:

annişler ve minnakları hepinize merhaba diyoruz oğlumla...umrım iyisinizdir...biz iyiyiz öğlenciyiz bugünde işe geldik geceye kadar çalışıcaz bakalım inş sorunsuz bi gün geçiririz...

bu arada o resimdeki çatlaklar neydi öyle yaaa.ben bu şekilde görmedim hiç beyaz ağırlıklı hep benim gördüklerim..keşke bakmasaydım yaa :KK43:(

Bende öğlenciyim bugün geç saatlere kadar çalışmalardayımm :KK52: Allah yardımcımız olsun canımm

İnan o endişeleri her anne adayı yaşıyordur.Anlattığın hisleri birebir yaşıyorum.Son kontrolümde dr umun bir sözü hep kulağımda kaldı.''İyi giden bir hamileliğin var ve bunu olumsuza çevirmen sadece senin elinde.Stres hormonlarını devreye sokarsan bebeğine zarar verirsin''Her olumsuz düşüncede sanki stres hormonu salgılayıp bebeğime zarar verdiğimi düşünüyorum.Bu düşünce otokontrol sağlıyor.Sanada tavsiye ederim.:KK16:

canım doktorun bizim endişelerimize çok güzel vermiş cevabını. :KK34: Bunu hiiçç aklımızdan çıkarmamalıyız gerçekten..


Canım tabiki kullanma dr unun tavsiyesi dışında birşey:) Ben sadece bir sebep açıkladımı diye sordum.Şöyleki benim drumun açıklamasıyla seninkini teyit etmek istedim.Ama seninki net bir açıklama yapmamış.Keşke sebep sorsaydın..Neyse benimkisi omega 3 ü günde 3 cevizdende alabilirsin.Balık şart değil.Bunun için hapada gerek yok.Omaga 3 hapları yerine ceviz yememi önerdi.Daha faydalı dedi.Hatta balık haplarına yeterince güvenemeyeceğini yeterli çalışma olmadığını da ekledi...

Cevizi benim doktorumda önerdi.Bende ara öğünüme ekledim. Bir avuç ceviz hergün mutlaka yiyorum.
Hatta doktorum ara öğün mutlaka almalısın dedi. bende kendime bir yemek düzeni yaptım. kahvaltıdan 2 saat sonra ceviz kuru kayısı yiyorum. sonra öğle yemeği. yine 2 saat sonra meyve yiyorum. sonra akşam yemeği. sonra yatmadan öncede yine meyve veya kuru meyve ne bulursam artık :KK1::KK1:


cok sukur herseyımız guzelll oglusumuz yuzunu kapattı gostermediii yaaaaaaaaaaaaaa o kaa dıl doktum gostermedı gene hehe:KK8:annesi kurban olsun yaradan aaa:21::21:

4 gün önden gidiyor cıktık ve kg mızde 832 gr cıktı haftamıza gore cok ıyısınız dedı cok sukur her gunumuzeee herseyımız ıyı mıss cok sukurrr hemen takvımı ılerı aldım heheh 26 haftalıgızz sımdıkk hayılrısı ılee cok sukur elhadulıllahh :KK16::KK16:ve dr aıle hekımını yaptıgını kabul etmedı 50 gr lık glıkoz ıctım yarın sonuc cıkıcakk resmen tatlı serbtoydı dırek ılk su ıle ıctımm esım bır dıkıste ıc dedı ama ben tatalıyı sevmedıgım cıınn 4 yudumda ancakk :KK19:ama ıgrenc tatlıydı yaaaaaaaaaaaaaa:KK9: 1 ay sonra gorusuruzz dedı kg m de normal mıss 77,7 cımtım gecen aydan bu yana 1 kg almıs cıktm ve ben degıl beebgım alıyorr cok sukur tam dledıgım gıbııı cok sukurrr
:KK52::KK52::KK52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:işte böleeeeeeeeeeeeeee:KK76:
hoşgeldiiinn. Ne güzel haberler getirmişsiiinnn:KK16:
Şeker yüklemenide atlatmışsın.
maşallah oğluşun 1kg a yaklaşmışşş. Kocaman olmuşş paşaamm.:nazar::nazar::nazar:
Benimde salı günkü kontrolümde oğluşum yüzünü göstermedi o kadarda uğraştık ama yok açmadı güzel yüzünü :KK1::KK1:
Artık kısmet bir dahaki kontrole :KK16:

kızımıza önce beren ismini koyalım diye düşünmüştük ama şimdi eşim ece de çok güzel bi isim dedi
şimdide ece ismine daha sıcağız sanki, siz ne dersiniz?

beren (akıllı güçlü kuvvetli)
ece ( kraliçe, üstün özellikleri olan ,ulu)[/QUOTE]

İkisi kolay söylenen hoş isimler. ikisininde anlamış çoookk güzell.
Hangisini koyarsan koy ikiside çok yakışır bebişe :KK16:
Ama ben yinede oyumu vereyim :KK1: Ben Beren i çok sevdim
 
ndd cnm beren ismi bencede çok güzel bende istemiştim eşime dediğime aklıma hemen beren saat geliyor dedi kestirip attı :KK9:
 
ndd cnm beren ismi bencede çok güzel bende istemiştim eşime dediğime aklıma hemen beren saat geliyor dedi kestirip attı :KK9:

heheheh Beren Saatte güzel kız sonuçta canım nolucak :KK1:
hem bizim bebeler büyüyene kadar Beren Saat mi kalır :KK9:
Eğer benimde kızım olursa ilerde ismini Beren düşünürüm. çok havalı :KK1:
 
Tıpış Tıpış Bebek Mağazaları - Minipan Cats Zıbın Takımı 10?lu 1013 - 118.00 TL
MiniPan Yenidoğan Erkek -10lu Hastane Çıkışı Set GittiGidiyor'da 57851845


sizce hangisi daha güzell.??? aynı markanın ikisi arasında kaldım..
belki duymuşsunuzdur Bebepan diye bi bebek markası var bnm çok hoşuma gidiyo ürünler.. ilgilenirseniz bi bakın derim misspan kız bebek minipan erkek bebekler için..
Canım ben mavişliyi sevdim. üstünde tavşanlar var çok sevimli geldi bana :KK16:
 
neden amniyosentez yaptırdın bir sorunmu vardı acaba

ense kalınlığı 2.5 mm. bu sınırda bir değermiş.bu değerin rahatsız olunması gereken bir değer olduğu söylendi.2 mm üzerinde sorun çıkabiliyormuş. ikili test riski 1:658 idi. dörtlü test yapıldı. risk 1:400 çıktı. sonuçlara gata baktı. ordaki doktorlar sonuçları beğenmediler. kurula çıkardılar. ertesi gün detaylı usg ve sonrası amniyo yapıldı.
 
Cancanlar bende oğluma bu ana kucağından almayı düşünüyorum. Benim izin bitince kv bakıcak bebişime. Gündüz uyurkende kullanabilir. Kendi yatağında yatmış olur. küçük beşik gibi. Çok hoşuma gitti sizce nasıl. Gerçekten kullanışlı olur mu bilmiyorum. Birde mağazasına gidip bakıcam
Sitede videosuda var kullanımı kolay geldi bana

Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com
 
Son düzenleme:
ense kalınlığı 2.5 mm. bu sınırda bir değermiş.bu değerin rahatsız olunması gereken bir değer olduğu söylendi.2 mm üzerinde sorun çıkabiliyormuş. ikili test riski 1:658 idi. dörtlü test yapıldı. risk 1:400 çıktı. sonuçlara gata baktı. ordaki doktorlar sonuçları beğenmediler. kurula çıkardılar. ertesi gün detaylı usg ve sonrası amniyo yapıldı.

Neyseki onun sonucuda güzel çıkmış :KK16::KK16:
 
Cancanlar bende oğluma bu ana kucağından almayı düşünüyorum. Benim izin bitince kv bakıcak bebişime. Gündüz uyurkende kullanabilir. Kendi yatağında yatmış olur. küçük beşik gibi. Çok hoşuma gitti sizce nasıl. Gerçekten kullanışlı olur mu bilmiyorum. Birde mağazasına gidip bakıcam
Sitede videosuda var kullanımı kolay geldi bana

Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com

canım çok güzelmiş bnm hoşuma gitti bnde iki tane almayı düşünüyorum biri bu olabilir odada kullanmaya.. ama sanırsam 6 aya kadar kullanıyo..
 
herkesciklere iyi akşamlar bugün detaylı ultrasyonumuzu olduk ve herşey iyi çıktı bi kaç küçük pürüz var ama doktor üzerinde durmamamı söyledi onlarda kordon biraz boynundaymış ama tam dolanmamış birde böbreklerinden biri biraz büyük çıktı oda takip edilmesi gereken bir konuymuş eger büyüme devam ederse küçük bir cerrahi işlemle halledilebilirmiş geri kalan herşeyi iyi kızımızın kafamı pek takmamaya çalışıyorum daha kötü şeylerden sakınsım Allahım bizi...şeker yüklememde yapıldı ve çok iyi çıktı sonuçlara 84 kilo oldum bu arada bi anda çok kilo aldım bakalım nolcak
 
canım çok güzelmiş bnm hoşuma gitti bnde iki tane almayı düşünüyorum biri bu olabilir odada kullanmaya.. ama sanırsam 6 aya kadar kullanıyo..
6 aya kadar beşik olarak kullanılması yeter bence. Sadece kv nin evindeyken burda uyur çocuk. evdeyken kendi yatağına yatırırım.
O yüzden çok cazip geldi bana. Yakından da görürsem daha bir emin olucam :KK1: Joker mağazalarında satılıyor sanırım canım netten anladığım kadarıyla.
 
herkesciklere iyi akşamlar bugün detaylı ultrasyonumuzu olduk ve herşey iyi çıktı bi kaç küçük pürüz var ama doktor üzerinde durmamamı söyledi onlarda kordon biraz boynundaymış ama tam dolanmamış birde böbreklerinden biri biraz büyük çıktı oda takip edilmesi gereken bir konuymuş eger büyüme devam ederse küçük bir cerrahi işlemle halledilebilirmiş geri kalan herşeyi iyi kızımızın kafamı pek takmamaya çalışıyorum daha kötü şeylerden sakınsım Allahım bizi...şeker yüklememde yapıldı ve çok iyi çıktı sonuçlara 84 kilo oldum bu arada bi anda çok kilo aldım bakalım nolcak

Hoşgeldin canım. İyi güzel haberler almışsın. Doktorunun dediği gibi çok takılma. o rahatsa vardır bir bildiği :KK34:
bende bu ara çok hızlı kilo alıyorum bakalım sonumuz ne olucak:KK9::KK9:
 
Cancanlar bende oğluma bu ana kucağından almayı düşünüyorum. Benim izin bitince kv bakıcak bebişime. Gündüz uyurkende kullanabilir. Kendi yatağında yatmış olur. küçük beşik gibi. Çok hoşuma gitti sizce nasıl. Gerçekten kullanışlı olur mu bilmiyorum. Birde mağazasına gidip bakıcam
Sitede videosuda var kullanımı kolay geldi bana

Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com
güzelmiş canım kullanışlı olur neden olmasın :KK34:
biz de ana kucağı bakıyorduk ama sonra hamak aldık daha çok hoşuma gitti. abimler de kullanmıştı.
bazen susmayınca battaniyeyle sallarlar ya işte hamak aynı öyle oldugu için daha kolay sanki.. :)
 
güzelmiş canım kullanışlı olur neden olmasın :KK34:
biz de ana kucağı bakıyorduk ama sonra hamak aldık daha çok hoşuma gitti. abimler de kullanmıştı.
bazen susmayınca battaniyeyle sallarlar ya işte hamak aynı öyle oldugu için daha kolay sanki.. :)
Hamakta gördüm canım o da hoşuma gitti. Güle güle kullanın :KK16:
Bu da sallanıyor beşik gibi :KK34: çok ağlayınca belki sustur bebişi. inşallah severler aldıklarımızı :KK1:
 
Cancanlar bende oğluma bu ana kucağından almayı düşünüyorum. Benim izin bitince kv bakıcak bebişime. Gündüz uyurkende kullanabilir. Kendi yatağında yatmış olur. küçük beşik gibi. Çok hoşuma gitti sizce nasıl. Gerçekten kullanışlı olur mu bilmiyorum. Birde mağazasına gidip bakıcam
Sitede videosuda var kullanımı kolay geldi bana

Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com

canım biraz pahalı değilmi ya? 4-5 ay kullanımlık için? ama görünüşü falan çok güzel. o tarz yerde yan sallanan ana kucakları var fiyatı 60 tl'den başlayan. hem sonra oturabiliyoda ona. çok fazla kullanmıyolar öyle şeyleri oyüzden dedim. yanlış anlama hevesinide kırmak istemiyorum. hele 6. aydan sonra yürütece başlayınca hiçbirini istemeyecek :KK34:
 
Cancanlar bende oğluma bu ana kucağından almayı düşünüyorum. Benim izin bitince kv bakıcak bebişime. Gündüz uyurkende kullanabilir. Kendi yatağında yatmış olur. küçük beşik gibi. Çok hoşuma gitti sizce nasıl. Gerçekten kullanışlı olur mu bilmiyorum. Birde mağazasına gidip bakıcam
Sitede videosuda var kullanımı kolay geldi bana

Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com


kesinlikle çok güzel ve kullanışlı peki kaç yaşına kadar yatabilir bunda küçük gibi ama ??
 
canım biraz pahalı değilmi ya? 4-5 ay kullanımlık için? ama görünüşü falan çok güzel. o tarz yerde yan sallanan ana kucakları var fiyatı 60 tl'den başlayan. hem sonra oturabiliyoda ona. çok fazla kullanmıyolar öyle şeyleri oyüzden dedim. yanlış anlama hevesinide kırmak istemiyorum. hele 6. aydan sonra yürütece başlayınca hiçbirini istemeyecek :KK34:

Niye yanlış anlıyım şekerim. Fikir almak için sordum zatii :KK1:
şuan tek kafamı karıştıran kısmı fiyatı zaten. Mağazaya gidince alternatif ürünlerlede kıyaslıycam. Bebişe kv bakarken orda bir yatağı olur diye beğendim ben bunu. :KK16:
 
X