2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530

cnm yaaa senin yazdıkların çok iyi oldu gerçekten.bende 2 hastane çıkışı 2 önden çıtçıtlı pijama takımı var.ilk zamanlar onları giysin.sonra 1-2 ay tulumlar,çıtçıtlı badi+pijama takımlarına geçer.çokta cicili bicili şeyler almamak lazım demek ki,o sıcakta rahat edemez yavrular :)


cnm bende şuan 5 boy çıtçıtlı badi var.10 tane daha alacağım.3 tane de beyaz yeni doğan için.2 hastane çıkışı,2 pijama takımı,2 tulum falan var.aslında bunlara ek birkaç şey alsak yeter ilk zamanlar için.kış içinde pijama takımları,ayaklı ayaksız pijama altları,elbiseler falan eyter diye düşünüyorum.
annen doğru demiş o kadar hızlı büyüyecekler ki ben çoğu şeyini büyük boy alacağım heves ettiklerimden.en azından bir süre giyer gözüm görür :)



canım benim çok sağol.
dediğin gibi birde alt değiştirme olayı var değil mi :)tüm çıtçıtları açıcaksın falan uzun iş.pijama altını indir ohh oldu bitti.
biz bu çıtçıtlı badi pijama altı olayına yoğunlaşalım :)
 

Haklısın her annenin kendi prensiplerini uygulama hakkı vardır.Kesinlikle diretmelisin.Sonunda herkes bir kenara çekilecek bebeğin seninle kalacak baştan kendi prensiplerinle yaşamazsan sonrasında çok zorlanırsın.Milletin anlamadığı konu bu!!Bende doğumdan 1 hafta sonra sünnet yaptıracağım.Düğün banada gereksiz geliyor.Kimin ne düşündüğü önemsiz önemli olan eşimle ben ne istiyoruz.Oraya harcayacağım parayı millete yedireceğim yemeği eğlenceyi bebeğin geleceği eğitimi için harcarım.Milleti yedirip içirip üç beş altın için tefarruata gerek görmüyorum.İlerdede veririm eline bir asa bir maşşallah çektirirm fotosunu okuturum bir mevlüt oğlum buda senin sünnet törenin derim.:)
 
kızlar oğlum olsaydı bende kırkı çıkmadan sünnet ettirirdim.eşimde öyle derdi hep.

artık eve gelen miniklerimizle biz tam bir aileyiz.bebeğin hakkındaki kararları anne ve baba verir.
karışanlara da kırmadan ben böyle istiyorum babası böyle istiyor deyin olsun bitsin.

baştan ipin ucunu sıkı tutun ki sonradan kaçmasın

ben herkesten uzaktayım iyi ki de öleyim diyorum.yazları hep ailelerin yanındayım ona bile şimdiden ben şöyle yapıcam böyle yapıcam diyorum kulakları alışsın :))
 
evasude seni görmüşken sorayım cnm gambinonun ürünlerinin kumaşları nasıl kaliteli mi?
yıkanınca hemen pamuklanıcak türden mi yoksa.inceliğini falan merak ediyorum sipariş vericem de bende.
 



kızlarrr hepinize merhabalarrr..umarım iyisinizdir..bizde oğluşumla işe geldik , geçmişi okuduk şimdide bişeyler atıştırıcaz :)


size bişey sorcam Dardanel ton hakkında acaba zararlımı yaa burada bi arkadaşım var o dardanel ton yeme dedi ama bende internetten baktım zararlı herhangi bişey yazmıyor..varmı aranızda yiyen??ben haftada 1 kutu yiyorum..
 

Merhaba canım :)Konserve ürün olduğu için hamilelere fazla önerilmez ama haftada 1-2 kutunun zararından çok faydası olacağını düşünüyorum.Sonuçta omega 3 doğal yoldan alıyorsun.Konservede olsa balık yiyorsun.Tabi en güzeli taze balık yemen :)
 


orda park yataklarda vardı zannedersem ,benımde hıc problebım olmadı ası konusunda :)
 
,


hangi kitabı okuyorsunuz
 

aynen ya zaten çalışsan insanım bi düzen tutturmalıyım ki rahat edeyim çok öyle şımarsın istemiyorum o yüzden de doğar doğmaz ipleri elime geçirmeliyim. sünnet düğünü konusunda sana katılıyorum gereksiz para harcama yeri. çektir 2 foto tamam işte oldu da bitti :)


bu konu daha önce konuşuldu canım bende sen gibi ton balığı konusunu sormuştum bende markarnasını seviyorum işten yorgun gelince prtatik oluyordu ama burda kızlar yememem gerektiğini söyledi ağır metaller ve koruyucu madde içerdiği için zararlı oluyormuş bende yemedim o günden sonra ama doktoruma da sormadım açıkcası kızları dinledim :)
 



ben dün makarna ile yedim dayanamayıp,konserve olarak tek yediğim şey
 
,


hangi kitabı okuyorsunuz

Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler
(Uyku, Beslenme, Davranış, Tuvalet Eğitimi)
Orjinal isim: Baby Whisperer Solves All Your Problems
Melinda Blau, Tracy Hogg
Gün Yayıncılık / Hobi-Sağlık-Rehber Dizisi

Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı
Ayşe Öner
Klan Yayınları / Sağlık Dizisi

Tavsiye ederim...
 

cnm bende dün ayşe önerin sitesini inceliyordum.kitabını alsam mı diye düşündüm.içerik nasıl?sadece teoride kalacak şeyler mi yoksa faydalı olur mu günlük yaşamda sence?
 
cnm bende dün ayşe önerin sitesini inceliyordum.kitabını alsam mı diye düşündüm.içerik nasıl?sadece teoride kalacak şeyler mi yoksa faydalı olur mu günlük yaşamda sence?

Faydalı öneriler var.Sitede daha kısıtlı bilgiler... elinin altında bir başvuru kitabı olması herzaman daha pratiktir diye düşünüyorum.
Şu an teorik bilgi donanıyoruz,uygulamada nasıl olacağı biraz bizim birazda bebeğimizin karakteriyle ilgili.Ancak kitabı okursan,bebeğin hastaneden eve geldiği andan itibaren tek başına ne yapacağını bilirsin.
 

teşekkürler cnm
 
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum sizede gece bacağınıza kramp girmeye başladımı benim bacağıma dün acayip şekilde girdi ve halada ağrısı geçmedi

canım aynı konuyu bende soracaktım ama pc açmak bir türlü nasip olmadı bu hafta her akşam benımde bacagıma kramp giriyor
ve sabah uyandığımda yürürüken bile acıyor
sizce neden?
 


holbulduk canım
bakalım bu tarz bir beşik istiyorum ama nerde bulacagımı da bılmıyorum :)
 

Güzelce açıklamış doktor Banada her kontrolde aynı şeyleri söylüyor. Ama ben yinede her kontrolde olan ağrılarımı sıkıntılarımı anlatıyorum. Bilsek bile duymak istiyoruz doktordan sanırım


eheheheh teyzeye bak yaaa.
koşmuş yetişmiş akıl vermek için

Eki Görüntüle 663967

Begendin mi canim.100 -160 cm 100 tl sanalpazar.com dan aldim.

oyyyy çok sevimliymişşş. çok masumm
Ben de almak istiyorum artık oğluşumaaa


ya eskidenmiş o hamile kadının bişeyden anlamaması. şu zamanda artık bütün bayanlar okumuş oluyor çalışıyor. araştırıyor. e birde doktora gidiyoruz yahuu. herkeste doktordan daha iyi biliyor herşeyi.

Eki Görüntüle 664067

kuzumun mobilyası teyzeleri nasıl:)

çookk şirinmişş. hayırlı olsun kuzum. bir bebiş eksik
 

hoşbulduk canım

asel ismını düşündük ama eledik :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…