2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

zaten önemli olan doğum sonrası zavallı bebişlerimizi bırakıp işe dönmek hem de en bakıma muhtaç oldukları zamanda kim ister ki

walla olsunda doğum sonrası olsun yeterki olsun zaten doğum öncesi 3 hafta yeterli ekstra bi sorun olmadığı sürece. zaten doğum öncesi tanıdıkları hakkkı hamileleiğin 2.ve3. ayında tanıslar keşke insan bulantıdan işe gelmek istemiyor şahsen ben zorlandım ilk aylarda işe gelirken devamlı raporlu geçirdim.

Listede kaç kisi var saymadım ama 44 kisi olsa ve 100 er tane okuyabilsek rahat tamamlarız herhalde. Ama duayı bilmeyen ve okuyamayan da çıkar mı orasını bilemiyorum

benimkide kız canım inş. kalıcı olmasında bi şekilde kapatırız artık. kv. yüzündekiler kalıcı olmuş. kılcal damarları çatlamış yanaklarında, korktum bende. inş. bizim öyle olmaz

zaten önemli olan doğum sonrası zavallı bebişlerimizi bırakıp işe dönmek hem de en bakıma muhtaç oldukları zamanda kim ister ki

Evet. Beni en cok düşündüren de bu. Eğer tasarı kabul olmazsa , ücretsiz izni düşünmeye başlamam gerekecek

yaa o kadar ağrıyor muu :26: çok korktum şuandaaa ben daha olmadım ama bu korkuyla olamıcam sanırımm
korkmaa bebegımız ıcın herseyy daha ne ıcılar gorecegızz cnmm hem artık gecmeye basladı agrısııı

cnm kadın dogum demedı bana aıle hekımıne kayıt olucaksın ebe ye o senı ası zamanı arıyor yada sana kart verıyor ben ılk asımı oldum kartaa dıger tarıhı yazdı ıkıncı asımda mart 1 dee cnmm aıle hekımınee gıttttttt

cnm seninle doğum zamanımız aynı sağlık ocağına kayıt oldum bir sefer gittim ama aşı için çağırmadılar :26: bi kaç gün daha bekleyip ben mi arasam:26:

Doktorlar her yerde bangır bangır bağırıyorlar. İlk 6 ay özellikle anne sütü çok önemli diye. İlk 6 ay bütün annişler bebeklerinin yanında olsunlar. Bu milletvekilleri niye doktorların uyarısına göre tasarı duzenlemezler anlamam. Güya yasa olarak süt izni var , ama uygulamada o kadar rahatlık yok maalesef

Listede kaç kisi var saymadım ama 44 kisi olsa ve 100 er tane okuyabilsek rahat tamamlarız herhalde. Ama duayı bilmeyen ve okuyamayan da çıkar mı orasını bilemiyorum

ya ben de bilmiyorum ama netten araştırdım :) artık razı olan varsa netten okunabilir :)))

haklısın. olmazsada 3 hafta doğum öncesi kalanı sonra senelik izin rapor felan doldurcaz 6 ayı artık.

aile hekimine kayıt yaptırdım hatta işyerimin hemen alt katında tlf no.m da var ama bilmiyorum o değil tetanoz aşım önceden 5 doz olmuştum önemli değil ama arada başka aşıları da kaçırırsam olmaz..

neyse canlar bana müsade bugün de öptüm sizi görüşürüz

Ne kadar güzell bütünn detayları konuşmuşsun. Ben her gitmemden önce kafamda bir sürü soru oluyor. Doktorun yanına gidip bebişi görünce hepsi uçup gidiyor kafamdan
Bu sefer liste yapıp gidicem valla başka türlü olmuyor

Canım duanı okudum allah kabul etsin inş bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..

Maşallah yağız alp e çoookkk sevimli yaa

Ne güzel tecrube olmuş şimdiden. Keşke benimde olsa yakınımda minnak bi beiş

Baş ağrısı bikaç gündür sürekli bende de oluyor.
Tansiyonumu tam bilmiyorum. Ama düştüğünü hissediyorum bu ara. Sen bir sor bakalım doktoruna ne dicek Benim kontrole daha çok var. yakın bi zamanda gitme şansımda yok :44:

çok sağol canım benim,
gittim dr uma korkulacak bişi yok dedi ama serum takalım dedi çünkü 3 gündür berabat bi haldeydim.sıvı al dedi bol bol dinlen

Kızlar bisiklet kullanabiliyor muyuz acaba? Bilginiz var mı? Yürüyüş yapamıyorum evde spor aleti bisiklet var onu kullanayım bari...

çok sağol canımm,
tuzlu ayranla tansiyonu dengeleyebilirim aslında bende ama şuan vucudum çok ödem topladığı için benden tuzu dr tamamen kesti.o yüzden ayranda içemiyorum.bugünlük serumla tansiyon olayını çözdük bundan sonra günde 3 litre su içmemi ve bol bol ayaklarımı yukarıya kaldırıp dinlenmemi önerdi ama maalesef çalışırken pekde dinlenemiyorum:)

kuzum allah yardımcın olsun. tüm hamile çalışanların işi zor gerçekten. size dua ediyorum hep rabbim güç kuvvet versin hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…