günaydınn merln
evet ekım cok bereketliymiş
kurban bayramı dönüşü
Allaha çok şükür isteyenlere olmayanlarada nasip etsin bu gusel duyguyu
güzel annişler
bu topiğimizde istanbulda oturan anne adayları fazla gibi
çok meraktayım hangi doktorlara giidyoruz nerelerde oturuyoruz paylaşalımmı
belki komsu cıkarız
tünaydın annişler ,
nasılsınız bakalım.sağlıklı mutlu güzel hafta diliyorum hepinize
ben 2 gündür çok kötüyüm.baş ağrısı ve bunun yanısıra tansiyon düşüklüğü.dün acile gittim dr ben size bişi yapamam dedi kadın doğumcunuzla görüşmeniz gerek.bugün 2 ye randevu aldım gidicem.sizlerdede düşük tansiyon sorunu yaşayan varmı acaba.umarım bu gebelikte bir sorun teşkil etmez 80/30 lara kadar düştü yani
bi bursaya gittim geldim epey değişiklik olmuş... yeni topik hepimize hayırlı uğurlu olsun... seviyeli eğlenceli ve en önemlisi bolca bilgi paylaşımının yapıldığı cici bir topik olsun inşallah...
yeğenimin mevlüdü için bursaya gittim... ne zor işlermiş yahu... ama çok da keyifli... paşam bugün 28 günlük oldu... ve teyzesi onu çooookkk özlemiş...
Unutmadan hemen kısa bilgi veriyim... geçen hafta sonu tekrar doktor teyzemize gittik belki cinsiyeti öğrenebiliriz diye... ama malesef keyfine düşkün olan kurabiyemiz yine göstermedi... annesi-babası-özellikle dayısıııı çıldırıyo cinsiyetini öğrenmek için... bakalım 21 şubatta ayrıntılı ultrasonda görücez kısmet olursa bebişimizi... ayrıca bez stoklamalarına başladık çünkü en çok yenidoğan (yani 1 numaraya ihtiyaç oluyor)... yeğenim benim için epey tecrübe oldu... altını bile değiştirdim... yıkanmasına da yardımcı oldum... Allah izin verirse bebeğimize bakmakta çok zorlanmıycaz...
bu arada listeye beni de ekleyebilirmisin graf...
Son adet tarihi 24 Eylül
Tahmini doğum 2 Temmuz
Cinsiyet Malesef henüz belli değil
Kaçıncı bebek İlk ve en heyecanlısı sanırım
Şehir İstanbul
bu yakışıklı da teyzesine aşık olan Yağız Alp'im... damat oldu benim bebeğim... seni çoook seviyorum teyzecimmmmmmm...
Allah'ım nazarlardan saklasın seni....
Eki Görüntüle 624055 Eki Görüntüle 624067
tünaydın annişler ,
nasılsınız bakalım.sağlıklı mutlu güzel hafta diliyorum hepinize
ben 2 gündür çok kötüyüm.baş ağrısı ve bunun yanısıra tansiyon düşüklüğü.dün acile gittim dr ben size bişi yapamam dedi kadın doğumcunuzla görüşmeniz gerek.bugün 2 ye randevu aldım gidicem.sizlerdede düşük tansiyon sorunu yaşayan varmı acaba.umarım bu gebelikte bir sorun teşkil etmez 80/30 lara kadar düştü yani
canjm anadolu yakasında göztepede oturuyorum. koşuyolu medipole gidiyorum. doktorum seval pata. geçen cuma da gataya gittim. oraya da devam etmeyi düşünüyorum.. sen nereye gidiyosun?
Canım ablama sordum. Cevabını ileteyim sana: Hamilelere her işlemi rahatlıkla uygulayamiyoruz. Muayeneden sonra daha detaylı bilgi verebilirim , ancak ilk etapta söyleyebileceklerim ; diş hijyenine çok daha fazla hassasiyet göstersin. Tuzlu gargaraya devam etsin dedi. Bir de diş etlerinin çok fazla şişerek , sarsıcı rahatsızlık vermesi durumunda da hamilelerin kullanabileceği türden antibiyotik yazıyorlarmış. Çok rahatsızlık verirse doktorundan antibiyotik yazmasını isteyebilir dedi. Tekrar gecmis olsun.
Kızlar bugnden ıtıbaren
dua listesını başlatıyorum isimlerinizin hemen sonunda okunacak tarihleri yazıyorum
ilk paradoks ile başlıyoruz listenin başında kendisi var
sırayla gideriz
tarihleride yanına yazıyorum
dualarımız şöyle yazdım
Hamilelik Boyunca Okunması Gereken Dualar
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyetel-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.''
Meali :
Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini
kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'arf suresi, 54)
cici annişler size bişi sorcam benim suratımda,yoğunlukla yanaklarım ve alnımın ortasında kırmızı kırmızı noktalar çıkmaya başladı. naapcam bilmiyorum. 10 gündür geçmiyo sanki ufak ufak sivilce çıkıcakmışta daha çıkamıyomuş gibi kabarıklar.yüzümü banyoda jelle yıkıyorum sadece ve nemlendiriciden başka bişi sürmüyorum. ühhüüüü
evet ya o konuda bilgisi olan var mı acaba. şimdi 16 hafta 8 önce 8 sonra ama 3 haftasını doğum öncesi muhakkak kullanmak zorundayız kalan 5 i doğum sonrasına erteleyebiliyoruz. senelik izinlerimide hiç kullanmadım bu yıl hiç raporda almadım hepisni bir anda doğumda kullanmak için. ama 6 ay olursa şahane olur ya lütfen olsun
Çok teşekkür ederiz grafcim.
Topiğin ilk günleri malum , liste yapımı isleri biraz seni ugrastiracak gibi görünüyor.
Allah razı olsun , emegin için ve paylaştığın ayeti kerime için .
Rabbim bebek bekleyen tüm hamislerin dualarını kabul eylesin.
rica ederim canım benım için zevk hem kendım ilgileniyorum hemde sohbet edıyorum
liste yapımı kolay sıkıntı calıstıgım ıcın anında cevap veremem,görünce hemen ekliyorum
hepimizden allah razı olsun,
kızlar hazır bu duaları ederken şu doğum izninin de altı aya çıkması için dua etsek mi
Salât-i TEfriciyye mi okusak ne yapsak
evet ya o konuda bilgisi olan var mı acaba. şimdi 16 hafta 8 önce 8 sonra ama 3 haftasını doğum öncesi muhakkak kullanmak zorundayız kalan 5 i doğum sonrasına erteleyebiliyoruz. senelik izinlerimide hiç kullanmadım bu yıl hiç raporda almadım hepisni bir anda doğumda kullanmak için. ama 6 ay olursa şahane olur ya lütfen olsun
hoşgeldin canım....
ooh güzel güzel dinlenmişsindir yeğeninle birlikte ne güzel.
evet temennim benim de aynı.
maşallah paşaya.
Allah nazarlardan korusun.
bizimkide cuma günkü kontrolde göstermedi,bir ara yan döndü pipi ucu gördük %85 erkek ama tam karşıdan görmemiz gerek dedi.
sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da başka ne isteriz.
Canım benim çenemde ve yanaklarımda var öyle kızarıklıklar, dokununca acıyor da biraz. kız çocukta annenin cildi bozulurmuş ondan mı diyorum acaba? sizin cinsiyet ne canım?cici annişler size bişi sorcam benim suratımda,yoğunlukla yanaklarım ve alnımın ortasında kırmızı kırmızı noktalar çıkmaya başladı. naapcam bilmiyorum. 10 gündür geçmiyo sanki ufak ufak sivilce çıkıcakmışta daha çıkamıyomuş gibi kabarıklar.yüzümü banyoda jelle yıkıyorum sadece ve nemlendiriciden başka bişi sürmüyorum. ühhüüüü
Kurban bayramının bereketiyle hamile kaldık , Ramazan bayramının bereketiyle de dogum yapacağız biiznillah
İki Bayram arası hamilelik süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?