tünaydın annişler ,
nasılsınız bakalım.sağlıklı mutlu güzel hafta diliyorum hepinize
ben 2 gündür çok kötüyüm.baş ağrısı ve bunun yanısıra tansiyon düşüklüğü.dün acile gittim dr ben size bişi yapamam dedi kadın doğumcunuzla görüşmeniz gerek.bugün 2 ye randevu aldım gidicem.sizlerdede düşük tansiyon sorunu yaşayan varmı acaba.umarım bu gebelikte bir sorun teşkil etmez 80/30 lara kadar düştü yani
gecmiş olsun canım. tansiyon düşüklüğü bndede var ama senin ki kadar değil bn kendimi bildim bileli hep 100/50 çıkar yükseklik sorun ama bu kadar düşüklük bilmiyorum mutlaka doktorunla görüş ne olur ne olmaz..
o baş ağrısı birde bunun yanı sıra öksürüğüm var 2 gecedir uyku nedir bilmiyorum bn de şimdi doktorumu aramayı düşünüyorum. doğal herşeyi denedim yok kesilmedi bu öksürük.
güzel annişler
bu topiğimizde istanbulda oturan anne adayları fazla gibi
çok meraktayım hangi doktorlara giidyoruz nerelerde oturuyoruz paylaşalımmı
belki komsu cıkarız
ayy çok hoşsun missyaman
öyle rahat rahat takılıyo yani orda bizde burda telaş yapıyoruz iyimi diye
canjm anadolu yakasında göztepede oturuyorum. koşuyolu medipole gidiyorum. doktorum seval pata. geçen cuma da gataya gittim. oraya da devam etmeyi düşünüyorum.. sen nereye gidiyosun?
yani napalım olursada oğluşumdan hatıra derim :) estetik yaptırtırız :)[/QUOTE
Aynen sekerim yeter ki sağlık olsun:)
canım onu bir internet sitesinde okumuştum kalça kemikleri kendini doğuma hazırlamak için genişlermiş o yüzden sanki kemikler batıyor gibi hissedilirmiş. benim 2. çocuğum olacak oğlumda öyle bişey yaşamadım ama bu defa Allah izin verirse kızım olacak bunda aynı dediğin batmalar var şöyle kemikleri yerine koyasım geliyor yanlış yerdeler sanki :)
canım 2.yi ben de normal istiyorum ama bunu yapacak cesareti ya da vicdanı olan dr var mı ki? herkes bi sorun çıksa da (ya da çıkmasa da fark etmez en ufak şeyi sorun yapabilirler normal doğum için) sezeryandan para kazansak diye bakıyor
Kızlar bugnden ıtıbaren
dua listesını başlatıyorum isimlerinizin hemen sonunda okunacak tarihleri yazıyorum
ilk paradoks ile başlıyoruz listenin başında kendisi var
sırayla gideriz
tarihleride yanına yazıyorum
dualarımız şöyle yazdım
Hamilelik Boyunca Okunması Gereken Dualar
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.''
Meali :
Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'arf suresi, 54)
canım çok güzel düşünmüşsün ama bu duaları da yine ana sayfaya koysan her seferinde oradan bakarız
gecmiş olsun canım. tansiyon düşüklüğü bndede var ama senin ki kadar değil bn kendimi bildim bileli hep 100/50 çıkar yükseklik sorun ama bu kadar düşüklük bilmiyorum mutlaka doktorunla görüş ne olur ne olmaz..
o baş ağrısı birde bunun yanı sıra öksürüğüm var 2 gecedir uyku nedir bilmiyorum bn de şimdi doktorumu aramayı düşünüyorum. doğal herşeyi denedim yok kesilmedi bu öksürük.
canım duanı okudum
Allah kabul etsin inşallah
Sağol canım çok teşekkür ederim tabi danışmak isterim ablana ama doktora gittim geçici dolgu yapabilirim iğne felan yapamam dedi tahminim ablanda öyle der çünkü hamile olunca hiç bir işlem yapılamazmış zaten düşen dolgumda geçici dolguydu ve çok derin kanal tedavisi gereken dişimdi uyuştyrduklaru halde hissetmiştim şimdi iğnesiz yaparsada ölürüm acıdan ağrı kesici felanda kullanamam şimdilik iyi bakalım dikkat ediyorum diş etlerim normale döndü gibi....
Ama ablana şunu sorarsan çok memnun olurum canım sol en arkadaki etim şişti üst dişim deydiğinde canım yanıyor özellikle yemek yerken bi gargara önerebilirmi bana faydası olacak dün tuzlu suyla gargara yaptım evde vardı iki tane gargara ama hamilelerin kullanması sakıncalı yazdığından kullanmadım şimdiden çok teşekkür ederimm:13::13::13::13::13::13:
herkese günaydın
iyi haftalar olsun
çalışanlara bol kazanç evde olanlara iyi iyi dinlenmeler
Günaydın kızlar ve minnoşları nasılsınız bugün bakalım biz gayet iyiyiz teyzeleri bir sorunumuz yok çok şükür bide hareketlerini hissetsem daha iyi olacam oda olur inş Hepinize güzel huzurlu bir gün diliyorum
Bende çalışan anne adayıyım :)) bizimde herşeyimiz çok şükü rnormal haftaya gidicem hasaneye cinsiyet öğrenmeye bakalım :) ne dicek doktorumuz.dün mesela karnım çoktu bugün baktım hiç yok sanki bende korkuyorum bazen böle olunca diyorum allah korusun bişeymi oldu ama olsa anlarız sanırım.hepimizin bebşine sağlık versin allah ..bide karnına krem sürmeye başlayan varmı çatlak oluşmasın die
kızlar hazır bu duaları ederken şu doğum izninin de altı aya çıkması için dua etsek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?