günaydın kızlar,
herkesin güzel bir hafta geçirmesini dilerim.
haftasonu çok iyi geçti,doğum günü,gezme tozma.
darısı sizlerin başına
sağolun kızlar,Allah razı olsun.
cuma günü gittik kontrole,yarım saat öncesinden göfret yemiştim kıpır kıpırdı bebeğim.
30-40 dk izledik ,bir türlü dönmedi,yüz üstü yatmış kuzum
bir ara döner gibi oldu bacağını kaldırdı alttan pipi ucu gördük %85 erkek,kesin konuşmak için tam karşıdan görmemiz gerek,kızlarda böyle bir çıkıntı görmeyiz dedi.boyu,kilosu hakkında anormal bir durum olmadığı sürece birşey demiyor.herşey normal gözüküyor çok şükür Allah'ıma
20.haftada radyolog görsün bir,ayrıltılı usg için ondan sonra görüşelim, farklı bir göz bakmalı muhakkak dedi.
elevitle ,gyno-tardyferon demir hapı verdi.bu haplara başladım.
cilt bakımını sordum,cihaz kullanmamk şartıyla ,kendi kullandığın ürünlerle(organik sertifikalı) yaptırabilirsin dedi.
sporu sordum,her zaman öneririz ,belli bir tempoda dedi.platesi sordum zorlayıcı hareket olmadıgı sürece pozitifiz dedi.
omega-3 hapını sordum,gebelikte önemli olan demirdir bizim için gerek yok dedi.
çatlak kremini sordum,öncelikle genetik bunu bilip kabullenmek gerek,badem yağı,vazelin türevi kullanabilirsin,lierac da kullanabilirsin istersen dedi.
saç boyasını sordum,yani çok mecbursanız eğer boyatın ama keyfi boyatmayın dedi.istemeyerek boyattığımı erken beyazladığından bahsettim.tamam ona birşey demem,annenin de kendini iyi hissetmesi gerek sonuçta dedi
kilo kontrolü yapmıyor doktor çünkü alacağı kadar alıyor gebeler,ben sadece uyarı yapıyorum diyor.
şimdiye kadar 3 kilo aldığımdan bhsettim,gözleri açıldı
çok mu dedim.çok da değil az da değil,hamurişinden şekerden uzak duralım dedi.
durum böyle işte kızlar.
umarım topikteki diğer arkadaşlar da en az benim kadar sevinçli haberler alırlar