2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
Sevgili anneler bacaklarinizda odem varmi acaba,bnim uc gundeo kadar arttiki biranda 3kilo fazla cikiyorum:KK43:
tuzu eskisi gibi yiyorum 2 ltreye yakın su içiyorum ama şişlik hissediyorum yinede. ama benimki akşama kadar masa başında oturmaktan oluyor. 1 aydır var şişlik.
hepsi çook tatlı güle güle giysin. pembe kalpli patiklerden kızımında varr.. civilden almıştık.
 
lash,nermink,pink_dream,muglaasıgı,vejeteryan_33 bazılarını daha önce okumuştum şimdi yazıyorum Allah kabul etsin inş.

Yarın bizimde ayrıntılı ultrasonumuz var saat 10da:KK16: oğluşumu görücem inş.. Güzel haberlerle geliriz inş .bize dua edin kızlarr:KK16:

inşallah güzel haberlerini alırız canım :KK16:

merhaba annişler ve kuzucukları,
birkaçgündür giremedim hepinizi özledim valla.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
haftasonu hava güzel diye temizlik yaptım keşke yapmasaydım perişan oldum:KK43: 39 derece ateşle 2 gün boyunca yattım iğnelerle zor toparladım ama çok şükür bebişim iyimiş ona bişi olucak die çok korktum:KK43:

ah kuzucum o kadarda diyorum temizlik yapcaz diye yormayın kendinizi diyeee :KK19:
bende bazen kendimi çok iyi hissediyorum diye bişeyler yapayım diyorum 1 saate kalmadan karnım ağrımaya başlıyor bırakıyorum bende.zaten o deterjanlar çok zararlı kokluyorsun onları ister istemez. bebişlerimize yazık.
dikkat et tatlım kendinede bebişinede

Kizlar resimlere bakiyorumda cok cici seyler almisiniz masallh simdi nasipse bizler yazin dogucagi icin bebek arabasi almak mantiklimi yani cocuk zaen kirki cikana kadar cok disari cikarilmaz derler bilemiyorum ama kafam karisti benimde bide aranizda oje suren sac boyatan varmi

canım ben doğum iznim bitince tekrar çalışmaya başlayacağım için inşallah bebişimde uygun olursa bol bol gezmek istiyorum.
Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah gezebilelim.40 ı çıktıktan sonra bizde atıcaz kendimizi dışarılara :KK1:
ben o yüzden arabaya çok önem veriyorum. bütün iznim boyunca bol bol gezeyim oğluşumla istiyorum :KK16:
birde ben oje sürüyorum makyajda yapıyorum onların bir zararı olmaz diye düşünüyordum ben :44:
saçımı hiç boyatmıyordum zaten ilerde ihtiyacım olunca boyatırım :KK9:
 
Son düzenleme:
Canlarr

Unnado.com da avent göğüs pompaları indirimde. benim gibi takip edenler varsa bir bakın derim :KK16:
 
walla ben bebek arabasının acileti olduğunu düşünmüyorum bebek doğar doğmaz binmeyecek ana kucağı oto koltukla biraz idare edebilir. ama tabi kafanda bi marka model varsa tamam budur diyosan indirime girdiğinde kaçırmamak lazım. bende henüz almadım acelede etmiyorum. zaten doğacaklar tememuzda tam binecek derken kış gelecek ki ekim kasımda da bence binemez temmuz bebeği kışında bizim burda doğuda bol kar olduğu için yine binemeyecek tabi akdenizde egede binebilir. bu benim fikrim ben bekliyorum şimdilik.



kelin ilacı olsa misali walla cicim bende patlamaya hazır bomba gibiyim insan bu dönemde gergin oluyor aklıma saçma sapan şeyler geliyor sinirleniyorum saçma sapan olaylara insanlara deliriyorum. ama sağlıklı olmak lazım senin gibi kv ve annem yanımda değil belki anlayamam seni ama etrafındakilerin bile bi tavrı batıyor ben bu konuda şanslıyım biraz arkadaşlarım etrafımdakiler çok alttan alıyorlar hamileyim diye kraliçe muamelesi yapıyorlar sağolsun müdürüm bile anlayışlı bu sene bana karşı. ama ben yineden takacak bişey buluyorum. onlarda belki belin üşümesin bebğe sana zararı olur diye düşünmüştür iyiyönünden bakmaya çalış değilse sinir bebişlerimize zarar.

canım annem de birkaç günlüğüne geldi ama o da ayrı çıldırtıyor beni sanki.. yemek yapıyor güya hem nazlaıyor hem söyleniyor hem de mutfağı savaş alanına bırakıp çıkıyor, bence uzakta olmaları senin için iyi diye düşündüm ama umarım sen de öyle hissediyrsundur :)))
yine de ben dün o gergin havaya dayanamayıp annemi de kv yi de çay içmeye götürdüm orada biraz durgundu sonra dedi işte beni anlamıyorsunuz falan ben de ya ben de şöyle sıkıldım bu yaşıma kadar öğrendim falan diye, en son dediğin gibi o da bebk ve senüşüme diye dedim falan dedi, öyle hafiflettik sanırım ortamı :)) ama yine de kv kvdir :)))

Canım bana biraz fazla tepki vermişsin gibi geldi. Evde bile olsan belini sağlam tutman lazım. hem sana hem bebeğe zararı var.
o yüzden demişler sana. bu dönemlerde herkesin eleştirisi karışması bizi rahatsız ediyor ama birazcık anlayışlı olmak lazım. Birde herşeyi duymamakta lazım birde. aa belim mi açılmış hiç farkında değilim giyerim bişeyler diyip geçiştirmeli bişeyler söylemek daha iyi olur bence. Tabi yanında olan onla yaşayan sensin daha iyisini bilirsin :KK16:

ya işte o yorgunlukla üst değiştirmek o kadar zor geliyor ki bana ama haklısın o yüzden demiş, işte ne olacak bu asabiyetim bilmiyorum

Darısı başına inşallah canım..Normal bir hamilelik ne kadar güzelmiş meğer:KK1:
Yeni yeni tadını çıkarıyorum...Çok şükür herşey yolunda...Amniyosentezi sordum dr.uma yapmayacakmısınız diye...
Hiç gerek yok tertemiz bebek dedi...Bende zaten onun sonucu gelene kadar ölürdüm dedim...Bana sordu çok istiyorsan yapalım diye aman dedim yokkkk :) Doktoruma güvenim tam bundan sonrası inşallah sorunsuz geçecek inanıyorum...
Sağlıkla kucağımıza alacağız hepimizzzz
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bence hiç kaşınma gerek yok diyorsa yoktur sağlıcakla bebişin doğacak inş,

Bende oyleyim canim.zaten canimiz burnumuzda geziyoz bi de ustumuze gelmeseler olmaz sanki.iyilik icin soyluyorlar onlarda ama biraz usteliyorlar.biz de malum bardak dolu geziyoruz bi damla koysalar tasiyoruz.ben artik kim ne derse desin duymamazliktan geliyorum.takmayinca bi daha soylemiyorlar super yontem:KK1: gecenlerde eltimle gorustum allah sabir versin kv sana gelecekmis dogumda 2 ay dedi.ben de amiiinnnn dedim.ne yapacaksam bilmiyomm:KK4:

aynen öyle patlamaya yer arıyorum ben de, yok benimkine ses çıkarmayınca bağırtana kadar tepeme çıkıyor ama ne yapayım sakinleşmeye çalışıyorum uzaklamaya çalışıyorum bir yere kadar, benim kv nin evi alt sokakta ama ben de o doğumanında ne kadar müdahale edecek onu düşünüp endşeleniyorum, allah hepimize kolau getirir inş.

kızlar bugün arkadaşım uyku setinin yan korumaları gerekli değil dedi ben de gerekli diye almıştım sizce değştirip yorgan ve nevresim mi alalyım onun yewrine iki taneEki Görüntüle 654646
işte bu fiyatıda pahalı dediler 190 aldım

ya ben de bilemiyorum ama şöyle dantelli mantelli fistolu bir set yaptırayım istiyorum, ama kullanmayacağını düşünüyorsan değiştir

şeytan diyo alayını gönder ama atsan atılmaz satsan satılmaz ya sabır demekten başka bi çözüm yok gibi konussanda yaşları itibari ile çok fazla fikirliler :KK31:

öyle ya çok bilmişler ve değiştirmiyorlar fikirlerini, bana işyerimdekiler biz de öyle olacağız diyor ya bir de onun korkusu var :)) olur muyuz ki :KK43:(((

ya bence sen haklısın eğer şimdiden bu söylenenlerin önüne geçmezsen ilerde yüz bulup daha acımasız ve düşüncesiz konuşuyolarr en azından benim kv. öle. ben baştan cevap vermediğim için pişmanım şimdi önüne geçemiyorum. et yiyemediğimi biliyor midem almıyor dedim vitamin takviyesi alıyorum napıyım dedim yok anacım,anlamıyooo, ve hala bana sen bu çocuğu nası besliyosun böle olmaz diye söylenip duruyor, susmuyor yaaa :KK47: benim annesi, benden iyimi düşünüceksiniz dicem sonunda. biraz daha konuşurken uslüplarına dikkat etmiş olsalar belki sözleri bu kadar zorumuza gitmez bu hassas dönemimizde dimi ama? :KK31:


canım aşı kartı vermedilermi sağlık ocağından orda yazıyorlar aslında bir sonraki vurulucağın zamanı, benim ebe öle yaptı yani :KK9:

önceleri saygımdan ve eşim kırılmasın diye içime atıyordum ama en son bir patladım pir oldu, yüzüne birkaç kez tlf kapattım beni aramış bir de azar çekiyor saçma bir sebepten kimsin sen yaa.. neyse sonrasında lafları ufaktan ufaktan dokunduruyorum artık ya da böyle patlıyorum ne yapayım dediğin gibi ne uslup bliyorlar ne de çenelerine sahip çkıyorlar...ben de et yemiyordum bana da çok baskı var ama allahtan eşim frenliyor :))

az önce unnado.com da bir tane bebek arabası gördüm kızlar.galiba bu isteklerime cevap veriyor :KK1:
çift yönlü kullanılabiliyor. oto koltuğu var.hem küçücük bebecikken hemde biraz daha büyüyünce kullanabilcek
ama markayı ilk kez duyuyorum. sizin de fikrinizi alayım istedim. biraz fiyatı düşündürdü beni 1150 tl
Pulsar Duetto Seyahat Sistemi-T50

canım bu markayı hiç duymadım ben de diğer ark.lar gibi bebek arabasını görüp alma taraftarıyım

uzunnnnnca bir aradan sonra tekrar sizlerleyiz... evimizi taşıdık çok şükür... anneannemiz de gelmişti... yerleştirdi bizi misler gibi Allah razı olsun... kocamannn ferah bi evimiz oldu çok şükür... güzel kızımız Ayliz'imizin de odasını ufaktan hazırlamaya başladık... evimizdeki krem zeminli ve gökkuşağı renklerinde olan köşe koltuğumuzu koyduk kızımızın odasına... bir de kullanmayacağımız bir dolap vardı... portmanto... onu da koyduk meleğimizin odasına... raflarına da bir bir dizdik kıyafetlerini, biberon-emziklerini... battaniyeleri, ayakabıları, bezleri vs... çok renkli görünüyor... her biri çok tatlı... Allah'ım hayırlısıyla sağlık-sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... anneannesi de Bursa'dan ciciler getirmiş... mmmhhh çoook şeker çoook... bugun anneanneyle dedeyi de yolcu ettik... herkes evinde bizde kocacıkla başbaşa kaldık... sizler de iyisiniz inşallah... özledim yahu...

canım güle güle oturun kullanın, hayırlı olsun



Gunaydin kizlar.doktorum tam kan idrar ve tokso festini istemisti bu hafta.hep ozel de yaptirdim testleri.bu sefer poliklinige gittim onlar da tokso sadece bi kere yapilir bi daha yapilmaz dedi.hamileligin basinda yapilir dedi.sizden ikinci kez tokso istedi mi doktor.ne yapmaliyim kan ve idrari verdim tokso kaldi.

bana aile sağlığındaki hemşire istediğin kadar yaptırılabilir demişti

kızlar çocuk odası için perde fikirleriniz nelerdir... kızımızın perde-halı ve beşiği eksik sadece... hadi beşik olayını büyüyenlerden alıp halledicez... halı da kolay ama ütü gerektirmeyen hoş güzel modellerde perdeleri nerde bulabilirim fikri olan varmı? tabi fiyatı da çok yüksek olmamalı...

ben mobilyaya karar verirsem benzer konseptte perde halı uyku seti vs yaptırmayı düşnüüyorum ama mobilyacının yönlendşrmesiyle bulacağım neresi olduğunu

ya ben bu doğum konusuna taktım tekrardan yine rüyalarıma girdi :KK43: dün bi arkadaşla konuştum epidural normal yapmış çok memnun olduğunu hatta doğumdan sonra 4.gün düğüne gittiğini söyledi. ama felç riski var vs diye de başka biri kafamı karıştırdı. başka bi arkadaşta epidural sezeryan olmuş oda berbat dedi vs kafam bir milyon şu an yaaa :KK43:

canım ben de korkuyorum normalden ama epiduralin belden girme durumu daha çok korkutucu geiyor, sezeryan olacaksa zaten bence normal anestezyle gir


güle güle giyinsinnn ben özellikle kelebekli body ve gökkuşağı bodye bayıldım

merhaba annişler ve kuzucukları,
birkaçgündür giremedim hepinizi özledim valla.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
haftasonu hava güzel diye temizlik yaptım keşke yapmasaydım perişan oldum:KK43: 39 derece ateşle 2 gün boyunca yattım iğnelerle zor toparladım ama çok şükür bebişim iyimiş ona bişi olucak die çok korktum:KK43:

çok çok geçmiş olsun canım yorma kendini

inşallah güzel haberlerini alırız canım :KK16:



ah kuzucum o kadarda diyorum temizlik yapcaz diye yormayın kendinizi diyeee :KK19:
bende bazen kendimi çok iyi hissediyorum diye bişeyler yapayım diyorum 1 saate kalmadan karnım ağrımaya başlıyor bırakıyorum bende.zaten o deterjanlar çok zararlı kokluyorsun onları ister istemez. bebişlerimize yazık.
dikkat et tatlım kendinede bebişinede



canım ben doğum iznim bitince tekrar çalışmaya başlayacağım için inşallah bebişimde uygun olursa bol bol gezmek istiyorum.
Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah gezebilelim.40 ı çıktıktan sonra bizde atıcaz kendimizi dışarılara :KK1:
ben o yüzden arabaya çok önem veriyorum. bütün iznim boyunca bol bol gezeyim oğluşumla istiyorum :KK16:
birde ben oje sürüyorum makyajda yapıyorum onların bir zararı olmaz diye düşünüyordum ben :44:
saçımı hiç boyatmıyordum zaten ilerde ihtiyacım olunca boyatırım :KK9:

ben de oje sürüyorum bol bol
 
Doğum Hakkında - Anneye Özel

kızlar bakmanızı tavsiye ederim. walla adet sancısı deniliyor ama ben hiç adet sancısı çekmedim ki :)

bana etrafımdaki herkes derki diş ağrısından bile hafif bi ağrı...
ben 3 yıl üstüste deli gibi diş ağrısı çektiğimi biliyorum...5 gün hiç uyku uyumadığımı... zır zır zırladığımı hatırlıyorum ağrı sebebiyle... buna keza adet sancısı da her ay çok şiddetli yaşardım... ilaç alsam bile rahatlayamazdım... cenin pozisyonunda kasardım kendimi hep... kaç kere doktora gittiysem de evlen hafifler, doğumdan sonra daha da azalır dediler... evlendim ama sadece 1 kere adet oldum onda da kıvrandım... hemde eşşek gibi... inşallah söyledikleri gibi doğumdan sonra rahatlarım... tabi normal doğum yapabilirsem... ama olsun korkmuyorum o sancıdan... :KK1:
 
bana etrafımdaki herkes derki diş ağrısından bile hafif bi ağrı...
ben 3 yıl üstüste deli gibi diş ağrısı çektiğimi biliyorum...5 gün hiç uyku uyumadığımı... zır zır zırladığımı hatırlıyorum ağrı sebebiyle... buna keza adet sancısı da her ay çok şiddetli yaşardım... ilaç alsam bile rahatlayamazdım... cenin pozisyonunda kasardım kendimi hep... kaç kere doktora gittiysem de evlen hafifler, doğumdan sonra daha da azalır dediler... evlendim ama sadece 1 kere adet oldum onda da kıvrandım... hemde eşşek gibi... inşallah söyledikleri gibi doğumdan sonra rahatlarım... tabi normal doğum yapabilirsem... ama olsun korkmuyorum o sancıdan... :KK1:

onu bende duydum diş ağrısı doğumdan daha berbat diye :) bizim burda bi arkadaş hamilelik boyunca diş ağrısı çekti kız diyor ki doğum ne ya bu diş ağrısının yanında diyor şimdi konuştuğumuzda:)
 
onu bende duydum diş ağrısı doğumdan daha berbat diye :) bizim burda bi arkadaş hamilelik boyunca diş ağrısı çekti kız diyor ki doğum ne ya bu diş ağrısının yanında diyor şimdi konuştuğumuzda:)

ilk üç ayımda bende çektim....
 
Kizlar resimlere bakiyorumda cok cici seyler almisiniz masallh simdi nasipse bizler yazin dogucagi icin bebek arabasi almak mantiklimi yani cocuk zaen kirki cikana kadar cok disari cikarilmaz derler bilemiyorum ama kafam karisti benimde bide aranizda oje suren sac boyatan varmi

oje sürüyorum arada ben doktorum sürebilirsin makyajda yapabilirsin dedi ama saçımıda bir gaflet anıma denk geldi boyattım.tabi diplere değdirmedn gölge attırdım.ama çok pişmanım ya bişey olursa die içim içimi yiyor hala.forumdan arkadaşlar çok rahatlattı içimi gerçi,doktorumuda aradım sordum bişey olmaz dedi ama ben kendime çok kızıyorum hala nasıl bir anne olucaksın sen süsün için kızını riske attın diye:KK43:
 
Babyhope Beyaz Modüler Bebek Odası Takımı (Beyaz - Büyüyen) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Babyhope Lks Byyen Bebek Odas Takm-930 Yatak hediyeli - Bebefix.com, Bebeinin Hereyi Burada

bu odayı beğendim ama 2 sitede baya fiyat farkı var. hepsiburadadan alışveriş yaptım ama bebefixten alışveriş yapan varmı güvenilirmi. birde bu marka kullanan varmı çevrenizde memnunlarmı. mobilyacılara yaptırmayıda düşünüyorum aam tam istediğim gibi olmaz diye tereddüt ediyorum
 
$SAM_4027.jpg $SAM_4024.jpg
bunlarda benim kızım defnenin cicilerinden
 
inşallah güzel haberlerini alırız canım :KK16:



ah kuzucum o kadarda diyorum temizlik yapcaz diye yormayın kendinizi diyeee :KK19:
bende bazen kendimi çok iyi hissediyorum diye bişeyler yapayım diyorum 1 saate kalmadan karnım ağrımaya başlıyor bırakıyorum bende.zaten o deterjanlar çok zararlı kokluyorsun onları ister istemez. bebişlerimize yazık.
dikkat et tatlım kendinede bebişinede



canım ben doğum iznim bitince tekrar çalışmaya başlayacağım için inşallah bebişimde uygun olursa bol bol gezmek istiyorum.
Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah gezebilelim.40 ı çıktıktan sonra bizde atıcaz kendimizi dışarılara :KK1:
ben o yüzden arabaya çok önem veriyorum. bütün iznim boyunca bol bol gezeyim oğluşumla istiyorum :KK16:
birde ben oje sürüyorum makyajda yapıyorum onların bir zararı olmaz diye düşünüyordum ben :44:
saçımı hiç boyatmıyordum zaten ilerde ihtiyacım olunca boyatırım :KK9:

ahhh kuzum şimdiki aklım olsa asla yerimden kıpırdamazdım:KK43: hava güzeldi içimde kıpır kıpır enerji doluydum yapıım dedim ama bidaha asla yapmam neler çektiğimi birben bir allah bilir allahım kimseye göstermesin yani
 
Bakıyorum burda herkes alışverişe son gaz başlamış ben henüz bir iğne almadım :)
 
Son düzenleme:
temmuz anneleri bana yardim edin ya.. karnim acayip aciyo gerildikce daha da cok aciyo.. surmedigim sey kalmadi.su saate kdr karnima ama surdugum yag krem kuruyunca hemen gene aci basliyo hatta kurumadan bile aciyoo.. bu nasil gecicek????
 
çooooooooooooookk tatlılar bayıldım. güle güle giysin.ayakkabıları nerden aldın bende istiyorum kızıma :)))
ben bursada yaşıyorum canım eğer bursalı anneler varsa gidebilirler yeni bir mağaza açıldı fsm bulvarında.çok güzel şeyler var.
 
X