2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

merhaba :) ben narkosis menekşe ile alakam yok canım :) adımın altında neden öyle yazıyor onu da bilmiyorum valla :) maşallah kaç kilo bebeğin ? benim oğlan da banyoyu görünce mutluluktan kıpır kıpır :) file gibi akıp gitmesini sağlayacak bir alternatifimiz yok yani anladığım kadarıyla... teşekkür ederim bilgin için :)

kızlar oğluşun yanaklarında kuru kızarıklıklar var isilik gibi canım çok sıkıldı... bir önceki banyosunda banyo yaptırırken şampuanından köpürttükten sonra yanaklarına sürmüştüm ondan olabilir mi? bu hafta hep vardı ama şimdi kafaya taktım bu durumu... bebe yağı sürüyorum ama hala var.. bepanthol sürecem birazdan umarım daha iyi olur...

canım biz sünger kestirdik şu kalın olanlardan, yorgancılarda falan satılıyor, baya 1 metre falan kestirdik, eni de var baya. onun üzerine yatırıyorum, sonra yüzükoyun yatırıyorum sırtı için falan, çok rahat oluyor, hem su da birikmiyor, üzerinden akıp gidiyor, oğluşum da çok seviyor onun üzerinde banyo yapmayı

Küvet içi süngerler var,ben ondan aldım, duşakabinin içinde yıkıyorum...... ilk başta fiskiyeden korktu ama şimdi alıştı hatta başını eğiyor.... daha kolay oldu bizim için... biz dün 7 aylık son 1 aydır o süngerlerin üzerine yatırıp yıkıyorum. Tam dengeli oturmaya başladığında da onun üzerine oturtup yıkarım hem kaymıyor kullanışlı,tavsiye ederim.... izmir`deyim ben hello baby`den 15tl civarı bişey aldım,jokerde ve carefour da da var....

Ben küveti de fileyi de kaldırdım artık. Duşakabinin içinde yıkıyoruz eşimle beraber. Havlu seriyorum kaymasın diye.banyoyu çok severdi kızım ama babası bi keresinde suyu başından hızlı dökünce korktu yavrum, ağlamaya başladı banyo zamanları.oyunla falan tekrardan sevdirmeye çalışıyorum.

inşallah canım yaaa pazartesi 1 ay olacak of yaaa tahinin üzerindeki yağı sürmeye başladım her fırsatta sürüyorum umarım işe yarar ((

canım sana birkaç krem önermek istiyorum bende işe yaradı 2.5 ay yaralı bir şekilde emzirdim denemediğim şey kalmadı aklına gelebilecek bütün göğüs kremlerini hatta koca karı ilaçlarını özel karışımların hepsini kullandım tabi şifa Allahtan ama denemekte fayda var inş.sanada şifa olur yarıldığsa ucu işe yarayacağını ümit ediyorum betnovate losyon önce bunu sürüp nemlendiriyorsun ardından fitokrem ve anestol pomad karıştıp sürüyosun sargı bezi kapatıyorsun göğüs pedi kullanmanı önermem hava almadığı için iyileşmiyor.bi kaç günde yaraların kapandığını farkedersin inş.banada dua edersin :)) kremleri emzirmeden önce güzelce yıka canım bebişin ağzı uyuşmasın çünkü anestol uyuşturuyor cildi bayanlar epilasyondan önce kullanıyorlar acıyı azaltmak için diğer kremde hücre yenileyici bu arada yanık ve derin yarıklar için kullanılıyor

Son düzenleme:
sizde küvetin suyu çok kirlendiğinde değiştirin.küvetin içine oturtabileceğiniz küçük bişey koyabilirsin.yıkaması kolay sünger minder gibi.bebeğim geçen ay 9600 kg gelmişti.bu ay daha kontrole 20 martta aşımız var ozaman gidicem. böyle bişeyde var.bebek banyo oturagı yazınca çıkar

http://www.tikladim.com/okbaby-pouf-oturak-ve-kuvet-aparati-p204824
http://www.bibeyonbebe.com.tr/urun-kategori/banyosaglik/kuvet-kuvet-oturagi-ve-kuvet-filesi/

hemen not alıyım canım teşekkür ederim :)

maşallahhh kaç aylık senin bu şeker ?

benim yaralarım da anestol pomad la iyileşti. iyi bir krem.

herkese günaydınn inşallah güzel birgün olur :)

selam kizlar nasilsinizzzzz herkes iyidir bebislerinizle beraberr...cok sukur ilac tedavim bittii sutumu sagdim ve kizim geri almaya devam etti tabiki teselli artik onun icin doymuyor bizim cadi...mutluyummm
süper :)

Arkadaşlar emzirirken saç boyatma hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu konuda farklı görüşler mevcut, tereddütte kaldım ben de, fikirlerinizi merak ediyorum.
hamileyken hiç boyamadım ama emziriken boyadım canım hatta tekrar boyacağım bir aya

bence üşür canım ya bende çok hijyeni görmüyorum en ufak harekette yerden toz kalkar sen bile yataktan kalkarken kallar toz

kızlar yaptığınız bebek bisküvilerini nasıl muhafaza ediyorsunuz? şimdilik tuppera koydum..:44:
ben 5 tane çıkarıyorum dolaba koyuyorum kalanlar dondurucuda haftalık çıkararak veriyorum

ben hiç file ile yıkamadım ilk başta da koltuk altından tutuyordum suyun içinde devamlı değilse üşür gibime geldi filede şimdi de bir kundak seriyorum küvet içine sonra yıkıyorum oturtarak ama mutlaka biri oluyor yanımda eşim olmadan yıkamam çok hareketli Allah korusun kaç göz içinde bişey olur diye

bugun bir arkadasa gittik bebegi 10.5 aylik 1,5 kisilik yatak almislar uzerine korkuluk yaptirmislar.her tarafi kocaman korkuluklu. benim de aklima yatti baakalim esimle bir plan yapica artik

kızlar kahvaltıda yumurtayı hergün vermiyor musunuz ?? bana bugün arkadaş hergün verme dedi... yüzündeki kızarıklıklar ondan olmuştur dedi. canım sıkıldı. ne yapayım ? ben şampuandan olduğunu ve evin sıkcaklığından olduğunu düşünüyorum çünkü şakaklarında da biraz var...

bugün balkabağı aldık bu arada :) çorbalar yapıcam kuzuma balkabağıyla :)))

ama yarınki çorbamız kıymalı tel şehriyeli çorba olacak :)

gunaydin hanimlar yine ben ve sorularm benim oglan dunden bri azicik ama oldukca kati kaka yapiyor. normal mi ? sizin bebislerde durum nedir ? her ogununde ve aklima geldikcede su iciriyorum. her ogun devaminda da emiyor.gece de emiyor zaten... gun kurusu kayisi kaynatayim mi ? nasil yapicam onu ??

ben günaşırı veriyorum, hatta 2 gün vermeyip 3. gün verdiğim oluyor.. çok sevmiyor zaten sıkılsın da istemiyorum.. normalde 2 günde 1 veriliyor..

ek gıdaya alışma sürecinde olabilir patates pirinçli bir çorba falan içtiyse..

Son düzenleme:
ben 2-3 günde bir veriyorum.pek de sevmiyor benimki malesef.canım hergün verme.böbreklerine zararlı.yumurtayı en azından gün aşırı vermek gerekir.
yine ben ve sorularım yazmışsın ya nasıl güldüm.benim de zaman zaman katı yapıyor ek gıdalardan sanırım.bazen kayısı iyi olur tabi.ben de yapmıştım bir iki kere.kayısıları doğrayıp su ekleyip kaynattım bir süre.sonra suyundan içirmiştim.kayısıları da ezerek biraz yedirmeye çalışmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…