slm menekşe ben 5,5 aylıkttan beri bebeğimi oturarak yıkıyorum bebegim biraz agır ve çok dönüyor.bizdeki file yumuşak ve içi köpük dolgulu yastıklı.zaten şuan fileye sıgmıyorda.desteksiz oturuyor kafasını filenin yastıgına dayıyor.gece oğlum sık uyandı bu yüzden bugün geç kalktım spora başlıcaktım 3-4 saat uykuyla ayaktayım başlayamadım.dün erken uyutmaya niyetlendim 10 da uyudu her saat başı uyandı uyutmam 15-20 dkmı aldı .güne yorgun başladm.ben çıkarırken kucagımda 1-2 kez vücuduna ayaklarına temiz su döküp havluya sarıyorum .
kızlar oğluşun yanaklarında kuru kızarıklıklar var isilik gibi canım çok sıkıldı... bir önceki banyosunda banyo yaptırırken şampuanından köpürttükten sonra yanaklarına sürmüştüm ondan olabilir mi? bu hafta hep vardı ama şimdi kafaya taktım bu durumu... bebe yağı sürüyorum ama hala var.. bepanthol sürecem birazdan umarım daha iyi olur...[/QUOTE
Canım şampuandan kaynaklanıyor olabilir. Bu ara farkli yeni bir şey yedirdin mi o gıda da alerji yapmış olabilir. Yüzüne bebe yağı surmeni tavsiye etmem. Sebamed yüz nemlendiricisini kullabilirsin
hanımlar merhaba neler yapıyorsunuz :) haftasonunuz nasıl ? benim oğlan yine uyku sorunlarıyla başlattı güne :)
neyse bugünkü sorum şu :)
hala fileyle mi banyo yaptırıyorsunuz ? ben artık oturarak banyo yaptırmak istiyorum çünkü ayaklarını durmadan hareket ettirerek küvetinin kenarına vuruyor tepinmeyi çok seviyor banyoyu çok sevdiği için :) benim içim gidiyor canı yanacak diye. fakat oturarak banyo yaptırırken de kirli suyun içinde kalmasını istemiyorum vücudunun... sizin fikriniz ne ? ne yapabilirim bunun için ??
hanımlar merhaba neler yapıyorsunuz :) haftasonunuz nasıl ? benim oğlan yine uyku sorunlarıyla başlattı güne :)
hala fileyle mi banyo yaptırıyorsunuz ? ben artık oturarak banyo yaptırmak istiyorum çünkü ayaklarını durmadan hareket ettirerek küvetinin kenarına vuruyor tepinmeyi çok seviyor banyoyu çok sevdiği için :) benim içim gidiyor canı yanacak diye. fakat oturarak banyo yaptırırken de kirli suyun içinde kalmasını istemiyorum vücudunun... sizin fikriniz ne ? ne yapabilirim bunun için ??
inşallah canım yaaapazartesi 1 ay olacak of yaaa tahinin üzerindeki yağı sürmeye başladım her fırsatta sürüyorum umarım işe yarar ((
sizde küvetin suyu çok kirlendiğinde değiştirin.küvetin içine oturtabileceğiniz küçük bişey koyabilirsin.yıkaması kolay sünger minder gibi.bebeğim geçen ay 9600 kg gelmişti.bu ay daha kontrole 20 martta aşımız var ozaman gidicem. böyle bişeyde var.bebek banyo oturagı yazınca çıkarmerhaba :) ben narkosis menekşe ile alakam yok canım :) adımın altında neden öyle yazıyor onu da bilmiyorum valla :) maşallah kaç kilo bebeğin ? benim oğlan da banyoyu görünce mutluluktan kıpır kıpır :) file gibi akıp gitmesini sağlayacak bir alternatifimiz yok yani anladığım kadarıyla... teşekkür ederim bilgin için :)
canım sana birkaç krem önermek istiyorum bende işe yaradı 2.5 ay yaralı bir şekilde emzirdim denemediğim şey kalmadı aklına gelebilecek bütün göğüs kremlerini hatta koca karı ilaçlarını özel karışımların hepsini kullandım tabi şifa Allahtan ama denemekte fayda var inş.sanada şifa olur yarıldığsa ucu işe yarayacağını ümit ediyorum betnovate losyon önce bunu sürüp nemlendiriyorsun ardından fitokrem ve anestol pomad karıştıp sürüyosun sargı bezi kapatıyorsun göğüs pedi kullanmanı önermem hava almadığı için iyileşmiyor.bi kaç günde yaraların kapandığını farkedersin inş.banada dua edersin :)) kremleri emzirmeden önce güzelce yıka canım bebişin ağzı uyuşmasın çünkü anestol uyuşturuyor cildi bayanlar epilasyondan önce kullanıyorlar acıyı azaltmak için diğer kremde hücre yenileyici bu arada yanık ve derin yarıklar için kullanılıyor
sizde küvetin suyu çok kirlendiğinde değiştirin.küvetin içine oturtabileceğiniz küçük bişey koyabilirsin.yıkaması kolay sünger minder gibi.bebeğim geçen ay 9600 kg gelmişti.bu ay daha kontrole 20 martta aşımız var ozaman gidicem. böyle bişeyde var.bebek banyo oturagı yazınca çıkar
http://www.tikladim.com/okbaby-pouf-oturak-ve-kuvet-aparati-p204824
http://www.bibeyonbebe.com.tr/urun-kategori/banyosaglik/kuvet-kuvet-oturagi-ve-kuvet-filesi/
süper :)selam kizlar nasilsinizzzzz herkes iyidir bebislerinizle beraberr...cok sukur ilac tedavim bittii sutumu sagdim ve kizim geri almaya devam etti tabiki teselli artik onun icin doymuyor bizim cadi...mutluyummm
hamileyken hiç boyamadım ama emziriken boyadım canım hatta tekrar boyacağım bir ayaArkadaşlar emzirirken saç boyatma hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu konuda farklı görüşler mevcut, tereddütte kaldım ben de, fikirlerinizi merak ediyorum.
bence üşür canım ya bende çok hijyeni görmüyorum en ufak harekette yerden toz kalkar sen bile yataktan kalkarken kallar tozevet düşmesinden korkuyorum yatırırken her tarafını yastıklarla engelliyorum ama tabi bu bir çözüm değil tabiki... fakat biz beşik almadık yere tek kişilik yatak açmayı düşünüyorum bir süre sonra... hem yanımda olur yine hem de düşmemiş olur. ama bu sefer de yerden soğuk almasından korkuyorumbir de temizlik açısından iyi olur mu diye düşünüyorum ... çünkü evi süpürmek için eşimin evde olmasını bekliyorum ...
ben 5 tane çıkarıyorum dolaba koyuyorum kalanlar dondurucuda haftalık çıkararak veriyorumkızlar yaptığınız bebek bisküvilerini nasıl muhafaza ediyorsunuz? şimdilik tuppera koydum..:44:
ben hiç file ile yıkamadım ilk başta da koltuk altından tutuyordum suyun içinde devamlı değilse üşür gibime geldi filede şimdi de bir kundak seriyorum küvet içine sonra yıkıyorum oturtarak ama mutlaka biri oluyor yanımda eşim olmadan yıkamam çok hareketli Allah korusun kaç göz içinde bişey olur diyehanımlar merhaba neler yapıyorsunuz :) haftasonunuz nasıl ? benim oğlan yine uyku sorunlarıyla başlattı güne :)
güvenilir bir bayansa endişe etme canım.tabiiçin rahat etmezse koy yine de cihazı bir deneme maksatlı .bakıcıya bırakan çok arkadaşım var çok da memnunlar çok iyi insanlar var gerçekten.canım ben de yarım gün çalışıyorum.gerçi ben ya babannesine ya annanesine bırakıyorum.içim rahat oluyor.sen
Canım ben bakiciya bırakacağım. Güveniyorum bakacak bayana bir iki senedir tanıdığım biri ama ne bileyim. Bazen eve ses dinleme cihazı biraksam mi diye düşünüyorum valla
benim haftasonu çoğunlukla iş güçle geçti.hanımlar merhaba neler yapıyorsunuz :) haftasonunuz nasıl ? benim oğlan yine uyku sorunlarıyla başlattı güne :)
ben hala file kullanıyorum ama aslında ben de içine oturtarak yıkamaya başlayabilirim.önce vucudunun üst kısmıyla başını yıkarsın,sonra ayağa dikip alt tarafı da yıkayıp çıkarırsın
süper :)
hamileyken hiç boyamadım ama emziriken boyadım canım hatta tekrar boyacağım bir aya
bence üşür canım ya bende çok hijyeni görmüyorum en ufak harekette yerden toz kalkar sen bile yataktan kalkarken kallar toz
ben 5 tane çıkarıyorum dolaba koyuyorum kalanlar dondurucuda haftalık çıkararak veriyorum
ben hiç file ile yıkamadım ilk başta da koltuk altından tutuyordum suyun içinde devamlı değilse üşür gibime geldi filede şimdi de bir kundak seriyorum küvet içine sonra yıkıyorum oturtarak ama mutlaka biri oluyor yanımda eşim olmadan yıkamam çok hareketli Allah korusun kaç göz içinde bişey olur diye
kızlar kahvaltıda yumurtayı hergün vermiyor musunuz ?? bana bugün arkadaş hergün verme dedi... yüzündeki kızarıklıklar ondan olmuştur dedi. canım sıkıldı. ne yapayım ? ben şampuandan olduğunu ve evin sıkcaklığından olduğunu düşünüyorum çünkü şakaklarında da biraz var...
bugün balkabağı aldık bu arada :) çorbalar yapıcam kuzuma balkabağıyla :)))
ama yarınki çorbamız kıymalı tel şehriyeli çorba olacak :)
gunaydin hanimlar yine ben ve sorularmbenim oglan dunden bri azicik ama oldukca kati kaka yapiyor. normal mi ? sizin bebislerde durum nedir ? her ogununde ve aklima geldikcede su iciriyorum. her ogun devaminda da emiyor.gece de emiyor zaten... gun kurusu kayisi kaynatayim mi ? nasil yapicam onu ??
ben 2-3 günde bir veriyorum.pek de sevmiyor benimki malesef.canım hergün verme.böbreklerine zararlı.yumurtayı en azından gün aşırı vermek gerekir.kızlar kahvaltıda yumurtayı hergün vermiyor musunuz ?? bana bugün arkadaş hergün verme dedi... yüzündeki kızarıklıklar ondan olmuştur dedi. canım sıkıldı. ne yapayım ? ben şampuandan olduğunu ve evin sıkcaklığından olduğunu düşünüyorum çünkü şakaklarında da biraz var...
bugün balkabağı aldık bu arada :) çorbalar yapıcam kuzuma balkabağıyla :)))
ama yarınki çorbamız kıymalı tel şehriyeli çorba olacak :)
yine ben ve sorularım yazmışsın ya nasıl güldüm.benim de zaman zaman katı yapıyor ek gıdalardan sanırım.bazen kayısı iyi olur tabi.ben de yapmıştım bir iki kere.kayısıları doğrayıp su ekleyip kaynattım bir süre.sonra suyundan içirmiştim.kayısıları da ezerek biraz yedirmeye çalışmıştım.gunaydin hanimlar yine ben ve sorularmbenim oglan dunden bri azicik ama oldukca kati kaka yapiyor. normal mi ? sizin bebislerde durum nedir ? her ogununde ve aklima geldikcede su iciriyorum. her ogun devaminda da emiyor.gece de emiyor zaten... gun kurusu kayisi kaynatayim mi ? nasil yapicam onu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?