2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım kesinlikle muşamba önlük al siliyosun gün içinde sonrada at makinaya çamaşır yıkadıkca ben muzu armutla karıştırıyorum dengelesin diye

canım ben 3 temmuzda antalyada doğum yaptım doktorun kim senin acaba ben kısa kolu çıtçıtlı çorap giydirdim kilimada 27deydi doktor ve hemşire öle demişti duruma göre üstüne en ince bi kat daha giydirdim benim kız 2185 gr doğduğu için o da

çorbayı yaptım akşama yedircem kızıma.....ellerie sağlık paylaşım için teşekkürler....

ben önlüklerin lekelerini bulaşık detarjanıyla çıkarıyorum bide öyle dene gene biraz kalıyo ama çıkıyo

Çok sağol canım cevap verdiğin için. Doktorum gökbay bey, en geç 10 temmuzda olacak benim doğumum da kismetse. Hastane çıkışı ve 1-2 badi dışında daha bir şey almadım, yavaş yavaş alışverişe başlayayım artık diyorum. Yaz bebeği olunca da ne alayım ne kadar alayım diye de kararsız kalmıyor değilim açıkçası :)

Arkadaşlar Merhaba :)
Bende temmuz annesiyim oğlum 17 temmuzda doğdu 7 ay 1 haftalık şu an size bir sorum var oğlum üç haftadır kaşıkla yemeyi reddediyor bi ara pamukcuk olmuştu ağzı o zamandan beri ek gida istemiyor sadece emmek istiyor yada biberon alıyor ağzına lokma koymak imkansız önerisi olan varmı ne yapabilirim teşekkürler şimdiden.

benimki de öle bi ara biraz yiyordu ama şimdi üç çay kaşığından fazla sokamıyorum ağzına çareyi bulamaım

kızlar bebeğim çok huzursuz hiç durmuyor dişlerimi çıkıyor acaba daha hiç dışımız yok salyası arttı keyfi yok ek gıdayıda fazla yemiyor bi kaç gündür böyle kaç gün sürer dış çıkarmak siz diş jeli kullandınız mı

ben konyada doğum yaptığım için uzun kollu giydirdim ama sen antalyadaymışsın.biz mesela 1buçuk aylıkken tatile gittik çok sıcaktı kısa kollu hatta kolsuz badiyle durdu .sizin oralar sıcak ya bence kısa kollu giyer o dönem.belki ilk doğduğu 1-2 gün uzun kollu giydirirsin.1 takımın olsun.onun dışında kısa kollu ve kolsuz badileri tercih et.0-3 ay pek giyilmiyor gerçekten.ama ilk günler de 3-6 ay çok büyük geliyor.yine lazım yani.badi sık değiştiriliyor.sen 5-6 tane 0-3 ay,5-6 tane de 3-6 ay badi al.sonra ihtiyaç olursa eklersin.5-6 tane de patikli altı olsun,antalyada yeter bence size.şimdiden büyük takımlar alma ama.gerçekten hiç belli olmuyor bebeğe olup olmayacağı.ha bir de mutlaka 4-5 tane penye battaniyen olsun.

Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için, çok faydalı oldu gerçekten.

günaydın arkadaşlar, size bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim. beişlere kahvaltıda yumurtayı nasıl veriyorsunuz. katı olarak mı rafadan mı? benimki katıyı hiç sevmiyor. rafadan zararlıdır die korkuyorum, onu güzel yiyor. ne olur yardımcı olun

bebeklere rafadan yumurta verilmiyor kesinlikle iyi pişmiş olması lazım ben bebeğimin mamasını içine katıyorum biraz yumurta biraz kendim yaptığım bisküvi bıraz cekilmiş ceviz pekmez bazen meyve rendeleyip katıyorum bizimki meyvecide meyveli çok seviyor dönüşümlü olarakta peynir artık o anki yaratıcılığıma kalmış çeşitli altarnatifler deniyorum

Günaydın kızlar. Uc hafta sonra işe başlayacağım ve bunun stresi şimdiden başladı. Nasil bırakacağım yavricumu ya. Gerçi nisan sonuna kadar üç saatlik süt in m var. En azından yarım gün çalışacağım. Ama yine de kendimi kötü hissediyorum.

BU arada bebeklerinize günde ne kadar su veriyorsunuz

aaa benim oğlan da 17 temmuz teyzesii :)

ben her fırsatta teklif ediyorum suyu çünkü ek gıdadan dolayı kakası iyice katılaşıyor ki yaparken ensesi ter içinde kalıyor ıkınmaktan... o yüzden her fırsatta veriyorum emiyor da. ek gıda da alıyor. kahvaltımız yine facia :)

yumurta peynir pekmez bisküvi ve ıhlamur hepsini karıştırıp veriyorum katı pişmiş yumurta tabi
bakıcı flansa gözün arkada kalabilir çok çok kaloy değil allah yardımcın olsun
uyy maşallah canım hayırlı olsun
teşekkürler canım

KALIYOR CANIM ÇOIKMIYOR ÖNLÜKLER İĞRENÇ DURUMDA ŞU MUŞAMBALARDAN ALACAĞIM BENDE İKEA DA VAR AMA NET SATIŞINDA BULAMADIM STOKTA YOK DİYOR.

Herkese merhaba. Benim de 10 temmuz doğumlu bir kızım var. İlk defa yazma fırsatı buldum ama takip ediyordum sizleri. Bir sorum olacak. Bebekler diş çıkartırken salyalı mı olur illa ki. Kızımın damakları kabardı, çok mızmız bu aralar ama salya falan yok. Hiç olmadı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…