Kızlar aldım mama sandalyesi geldi çok dandik ama Zaten kaliteli almadım çünkü biliyorum oturmayacak bir süre sonra papetto 203 modeli
cnm bunların hepsi 1 menüdeki tek kase çorbanın içindekiler mi...bana fazla geldiii.bu kadar çok malzemeyle 3-4 çeşit çorba olur bence..bebeine çok karışık çorba yapma hem sindirim sistemi yavaşlar hem kabız olur hemde gaz olur.ben kereviz,pancar,yer elmasını henüz pişirmedim .zaten bu üçünü bende hayatımda yiyip pişirmedim.belki oğluma bunları 8 yada 9. ayda pişiririm.Ben 2 tane kuru kayısı attım çorbasına maaşallah harika yiyor..
içindekiler
kereviz
patates
havuç
mercimek
irmik
yer elması
kırmızı pancar
kayısı
zeytinyağı
bugünde karnabahar katıcam...
bizimki de seninkiyle aynı sanırım ama biz çok beğendik, oğluş da çok sevdi, rahatladım valla bizle aynı hizada olması hoşuna gitti ordan ekmeğe tabaklara uzanmaya çalışıyor, yemekler ilgisini çekiyor ve orda daha güzel yiyor..
Kizlar ben bildigum birinden hazir tarhana bulamadim memleketimde değilim neyse marketten aldim el yapimi tatli tarhana yaziyodu kullanan varmi buraz once yaptim gerci yedi ama :)
valla ben hazir bisey vermiyorum tarhanayi da kendim yapicam basit zaten sadece yapimi uzun suruyor bi kavonoz yapsam yeter cocuga
aynen canım, benimki de beni uğraştırma süt içeyim gitsin der gibi..
bizimki artık biraz biraz oturuyor ama yine de sıkılıyor değişiklik istiyor sürekli..
canım sütün sıcaklığı nasıldı? küçük parmağını içine daldırıp 7 ye kadar say parmağını yakmayacak ama soğuk da olmayacak..
canım ben 1 gün bile rapor almadım. hemen ücretsiz aldım. hepimizin ödemeleri var ve bebeklerimiz canımızdan öte.. herkesin kendi bilir ama bence yapmayı düşündüğün şey etik değil..
valla ben hazir bisey vermiyorum tarhanayi da kendim yapicam basit zaten sadece yapimi uzun suruyor bi kavonoz yapsam yeter cocuga
keyfimbilir nasıl yapacaksın ev tarhanasını kırmızı bıber domates felan lazımmıs senın tarıfın farklımı acaba benım oğlum sadece tarhanayı sevdı dıgerlerını yemıyo bende yapabılırsem yapayım ıstynblda doğalını bulmak cok zor bızım memlekettede tarhana pek yenmez malum sıcak memlket
cnm bunların hepsi 1 menüdeki tek kase çorbanın içindekiler mi...bana fazla geldiii.bu kadar çok malzemeyle 3-4 çeşit çorba olur bence..bebeine çok karışık çorba yapma hem sindirim sistemi yavaşlar hem kabız olur hemde gaz olur.ben kereviz,pancar,yer elmasını henüz pişirmedim .zaten bu üçünü bende hayatımda yiyip pişirmedim.belki oğluma bunları 8 yada 9. ayda pişiririm.
ben hiç almadım canım marketten bilemiyorum.Kizlar ben bildigum birinden hazir tarhana bulamadim memleketimde değilim neyse marketten aldim el yapimi tatli tarhana yaziyodu kullanan varmi buraz once yaptim gerci yedi ama :)
canım bunda tartışılacak çok da bi konu yok herkesin görüşü farklı tabi.ben seni sonuna kadar destekliyorum arkadasım normal raporum bitti hemen ücretsiz aldım ev kredi borcumuz var ama az yerim az kıyafet alırım ama heyet alıp hakkım olmayan parayı yiyemem diye düşündüm. tek maasla da gayet güzel geciniyoruz cok şükür herkes cift maaslı değil ya. elif_81 ve vsn arkadaşlarımdı galiba okudum hızlıca ama aklımda kalmadı özür dilerim herkesin kendi düşüncesi ama heyetin ciddi sağlık durumu dışında alınmasına pek sıcak bakamıyorum. bir arkadasım anlatmıstı bir tanıdıgı 1 yıl boyunca hep heyetle cocuguna bakmıs işe gitmemiş sonra cocugu hastalanmıs aldıgı maasın kat kat fazlasını doktora hastaneye ilaçlara ödemişler Rabbim kimsenin çocugunu böyle duruma düşürmesin ama hep aklıma bu gelir ya gercekten haksızsa ya Allah korusun bir gün yavrularımdan cıkarsa derim hep
Merhaba kizlar nasilsiniz iyi geceler herkese pazartesi kızım aşi oldu yavrum baya agladi ama sonra sustu babsmizda geldi bizle aşıya o dayanamadi ağlamasına dışarı çıktı neyseki bu asimizida sorunsuz atlattik ateşi çıkmadı ama gece çok huysuzdu kackez uyandi kuzum vd kızım 9200 kilo 66 boyu olmuş kızım masallah dedi hemsiremiz dördüncü ayda asimiz ve kontrolumuz var ek gidayida söyledi yavaş yavaş basla corba meyve suyu kenfin sıktigin olsun yogurt kendin yap dedi baska verme dedi ama ben herseyden azar azar verdim kızlar tabi hemşireye söylemedik bugunde anneannemize dayilarimiza geldik kizlar bu arada benimde bir sene daha gitti bugün hayatimdan ahh ahh vakit ne cabuk geçiyo ama genç anne olmak cok güzel kızlar öpüyorum hepinizi kuzucuklarida öptüm
ben seni sonuna kadar destekliyorum arkadasım normal raporum bitti hemen ücretsiz aldım ev kredi borcumuz var ama az yerim az kıyafet alırım ama heyet alıp hakkım olmayan parayı yiyemem diye düşündüm. tek maasla da gayet güzel geciniyoruz cok şükür herkes cift maaslı değil ya. elif_81 ve vsn arkadaşlarımdı galiba okudum hızlıca ama aklımda kalmadı özür dilerim herkesin kendi düşüncesi ama heyetin ciddi sağlık durumu dışında alınmasına pek sıcak bakamıyorum. bir arkadasım anlatmıstı bir tanıdıgı 1 yıl boyunca hep heyetle cocuguna bakmıs işe gitmemiş sonra cocugu hastalanmıs aldıgı maasın kat kat fazlasını doktora hastaneye ilaçlara ödemişler Rabbim kimsenin çocugunu böyle duruma düşürmesin ama hep aklıma bu gelir ya gercekten haksızsa ya Allah korusun bir gün yavrularımdan cıkarsa derim hep
günaydınlar......bende annemin yaptığı tarhana var ondan yapıyorum zaten kızım çorbaları sevdi sebze de olsa tarhana da hatta tavuksuyuna şehriye yaptım onu da severek yedi.....mama sandalyasine oturtuyorum bi güzel orda yiyo...sadece bebe bisküvisini sevmiyo neyin içine kattımsa yemedi...yoğurt seviyoruz bi de...kakamız da baya katılaştı artık normaldir heralde:44:
dün de okula başlama dilekçemi verdim öğleye kadar olacak derslerim ölee ayarlanacak...bakıcı gelecek uzun teneffüste eve giderim kızımın yanına gene..inş çok zor olmaz:18:
kızlar kıymaya başlayan varmı? ben başlamayı düşünüorumda bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?