Gunaydin kizlar umar.herkesler iyidir.kizlar ben öğretmenim ilk donemi izin heyet ile kapaattim ama ikinci donem napcam bilmiyorum ailelerden yzaktayiz ogluma bakicida bulamıyorum guvenemiyorumda ikinci doneminde rapor ile kapanma durumu oluyomu bilenler varmi cokmu göze batarim ucretsiz izinde alamam malum taksitler borclar var yine heyat raporu alsam sorusturma falan acilirmi acaba
Heyet de sıkıntı olmaz ben ogretmen degilim memuru bizim kurumda 1 yılı heyet ile geçiren oldu bişey olmadı. Ama normal rapor da yıl içinde 40 günü geçse sıkıntı olur göze batar isterlerse soruşturma başlar canim
Canim benimde baska carem.yok.bende heyetle butun seneyi kapatani duydum artik bende ole yapicam.napim soruşturma acarlarsada acsinlar napim en fazla uyari falan alirim heralde cocugumdan onemli degil napabilirim
aynen canım, benimki de beni uğraştırma süt içeyim gitsin der gibi..benım oğlum ek gıda alsa bıle emmek ıstıyo zannedersem cok zor alısck sut duskunu olmus kuzucugum
bizimki artık biraz biraz oturuyor ama yine de sıkılıyor değişiklik istiyor sürekli..ıyı aksamlar arkadaşlar. benim oğlumda 23 temmuz doğumlu, devamlı takip ediyorum sizleri ama daha önce yazmamıstım. bi sorum olcak sizlere. oğlum desteklide olsa oturmak istemiyor, çok çabuk sıkılıyor. aranızda böyle olan var mı? :18:
canım sütün sıcaklığı nasıldı? küçük parmağını içine daldırıp 7 ye kadar say parmağını yakmayacak ama soğuk da olmayacak..havucu haşladım ezdim yemedi...
ama havuç patates pirinç karışımı olan çorbayı güzel yiyor artık şükür...
yoğurt mayalıyorum 2 gündür bebişim ve bizim için ayrı ayrı... ama ya sütte ya da mayada sorun var altı yoğurt üstü süt oluyor deli olacam. heba oldu 3.5 kilo sütümkomşudan maya aldım bakalım umarım bu sefer olur...
Gunaydin kizlar umar.herkesler iyidir.kizlar ben öğretmenim ilk donemi izin heyet ile kapaattim ama ikinci donem napcam bilmiyorum ailelerden yzaktayiz ogluma bakicida bulamıyorum guvenemiyorumda ikinci doneminde rapor ile kapanma durumu oluyomu bilenler varmi cokmu göze batarim ucretsiz izinde alamam malum taksitler borclar var yine heyat raporu alsam sorusturma falan acilirmi acaba
kızlar butikbebe de philips var bizde de biberon var arada alıyor oğlum aklıma geldi +6 uç alayım dedim bir +6 4 delikli diyor birde +6 kesik diyor kesik ne ne fark var anlmadım
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/papetto-ma203-mama-sandalyesi-102204051?urvid=7951637 slm kızlar dün ananesi ile dedesi aldı oğluma daha doğrusu kartı bana verdiler al ne istersen dediler bizde eşimle baktık bu olsun çok pahalı bişey olmasın dedik. bizim çocuk zaten bi yerde durmuyor biraz buyunce durmaz dedik ya da ikea dan alırız biraz buyunce dedik. yaşına girince bende sizinle sandalyede oturacağım vs derse pahalı bişey içime batar. zira philipsin dr brawn chicco nun bir sürü emzik biberon vs alıdım yalan oldu o yüzden fazla para vermek istemedim. annem babam işte ya düşünceli insanlar kıyamam
Teşekkürler :)canım y kesik olan kıvamı yoğun olan mama için. anne sutu veriyorsan 4 delikli 6+ yazanı alman yeter.
Ya ikea ben istedim çok eşim olmaz dedi onu beğenmedi bende bunu aldımcanım sen hazırlığını yapıyorsun, ebeveyn olarak görevin bu. biberon emzik alma işine bebek karar veriyor bunda yapacak bir şey yok. bazı bebek almıyor, özellikle anne iş vb gibi sebeplerle evden uzun sure ayrılmıyorsa. mama sandalyesine para harcamazdım yerine olsam, çok büyük olanlar pratik olmuyor. ikeadaki 35 tl filan ve harika.
canım sütün sıcaklığı nasıldı? küçük parmağını içine daldırıp 7 ye kadar say parmağını yakmayacak ama soğuk da olmayacak..
eksi oldu canım ben denedim haşlama yapınca eksidi oğlum sevmedi
ise giderken oğlum arkamdan ağlarken o sendrom daha da artıyor
Hadi ya ben gece boyu bez koyup çıkarıyorum devamli ya bir de üstünü çok acıyor acaba ayakları dışarda kalınca hasta olur mu ki
ur
Üstünü aciyorsa usuyebilir canım ya. Benimki tüm gece yorganin içinde
canım ben 1 gün bile rapor almadım. hemen ücretsiz aldım. hepimizin ödemeleri var ve bebeklerimiz canımızdan öte.. herkesin kendi bilir ama bence yapmayı düşündüğün şey etik değil..
canlar doktor bana verdiği listede çorbaya havuç mercimek pirinç patates temel olacak + 2 sebze demişti. ben soğan yazmıyo diye koymaya korkuyordum. annem koymamı tavsiye etti denedim ve çorbaları çok tatlandı artık severek yiyor. biraz lezzet katmamız lazım çocuklarada yazık tuzsuz yapıyoruz zaten. domateside 3 gün kuralını uygulayarak denedim bi haftadır veriyorum. tabi yazdan yaptığım domateslerden koyuyorum vede kıymayı da ekledim artık ortaya benim bile yiyebileceğim çorbalar çıkıyor. sürekli tükürüp yemiyordu yoksa sadece 300gr almıştı son ay bakalım bu ay nasıl alıcak. buarada 6 aylığız ama 5.aydan beri doktorumuz başlattı ek gıdaya çünkü çok zayıfız..
ben de bir ay rapor almak zorunda kaldım, ama çok vicdanım sızlayarak aldım, ev taşımak zorundaydık, maaşımı bir ay daha almam gerekiyodu ondan aldım, yoksa rapor almayı hiç istemezdim. Hak olarakta hiç düşünmüyorum, o heyet raporu iznimizi uzatalım diye değil ki, Allah korusun gerçekten bi rahatsızlığımız olursa kullanalım diye. Tabi ki herkesin durumu farklıdır, mecbur kalıp alıyoruz bazen.. İnş. çok gerekmez, almayız, çocuklarımızı da gözümüz kapalı emanet edecek birilerini bulabiliriz.
ben de bir ay rapor almak zorunda kaldım, ama çok vicdanım sızlayarak aldım, ev taşımak zorundaydık, maaşımı bir ay daha almam gerekiyodu ondan aldım, yoksa rapor almayı hiç istemezdim. Hak olarakta hiç düşünmüyorum, o heyet raporu iznimizi uzatalım diye değil ki, Allah korusun gerçekten bi rahatsızlığımız olursa kullanalım diye. Tabi ki herkesin durumu farklıdır, mecbur kalıp alıyoruz bazen.. İnş. çok gerekmez, almayız, çocuklarımızı da gözümüz kapalı emanet edecek birilerini bulabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?