• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben de bi araştırayım bakalım ama biz de hem anneanne hem babanne sırayla bakılıyor.akşamları onlar uyutuyor.zor gibi bizde desem uğraşırlar ama yazık kadınlara da eziyet etmiş olurum.ama nasıl birşey bakalım.

bak gördün mü belki de düzelecek.dediğin gibi hiç üstüne düşme geri gidermiyiz falan diye.kendi belki karar alır zaten.sen deyip durursan gideceği varsa da gitmez.

benim oğlum da herşeyi bir şekilde yiyor.ama birşeyin içinde patates varsa kesinlikle yediremiyorum.sen de farklı şeyler denemeye devam et.belki bazılarının tadını sevmiyordur.

İnş canim dedigin gibi düşmicem üstüne ilk gittigimizdede kendi karar vermişti gitmeye inş bu seferde öğle olur

Kızlar ek gidalardan bahsedilmiş bizde çok olduk başlayalı tarhana çorbası, mercimek çorbası, elma püresi, pekmezli yogurt,elma püreli yogurt karnibahar,cok az ispanak verdim bugün kizim bunlarin hepsini gayet güzel yiyor kizlar bi ara patates havuç irmikli mams yapmistim o kadar ugrastim iki kasik anca yemisti ams bu saydiklarimin hepsini gayet güzel yiyor kızlar baska tavsiye edebileceginiz varmi kizima yedirebilecegim ve teyzeleri pazartesu kızımın aşısı var okuduğuma göre ayaklarından ve ağzından yazmışsınız nasil vuruyorlar agzindam ateş çok oluyormu kızlar bunu merak ediyorum ve gruptan bahsedilmiş bu grup face grubumu acaba tam olarak ismi neydi aradigimda bulamadim da öpüyoruz hepinizi kizimla....

Ayva olabilir canım yarın Ayvalı muhallebi yapmayı düşünüyorum kışın meyve kısıtlı ya portakal mandalin gaz yapıyor muz tatlı diye vermek istemiyorum bir elma ve ayva kaliyor

benim doktor lifli gıdalardan uzak duracağız dedi ama ? ayva lifli değil mi ???

dün akşam inat ettim bir daha deneyeceğim dedim. 2 tatlı kaşığı çorba püresini sulandırdım. kaşıkla denedim almadı yine hatta demiri içerken bile kaşıktan dolayı ağzını açmaz oldu diyebilirim :) kaşığa nefret başladı galiba... neyse... beyaz kahve fincanında hazırlamıştım ağzını dayayıp içmek istedi verdim azar azar da olsa bitirdi valla :)) umarım bugün de çorbayı öyle yapar...

elma püresini de aynı şekilde denedim bugün ama içmedi :( elma yerine başka ne verebilirim bayanlar ? ben hatırlamıyorum ama eşim lifli meyveleri sonra vericez demişmiş.. e o zaman ne vericem bu çocuğa ???

ben armut da veriyorum kızlar,siz vermiyor musunuz?

İnş canim dedigin gibi düşmicem üstüne ilk gittigimizdede kendi karar vermişti gitmeye inş bu seferde öğle olur

Kızlar ek gidalardan bahsedilmiş bizde çok olduk başlayalı tarhana çorbası, mercimek çorbası, elma püresi, pekmezli yogurt,elma püreli yogurt karnibahar,cok az ispanak verdim bugün kizim bunlarin hepsini gayet güzel yiyor kizlar bi ara patates havuç irmikli mams yapmistim o kadar ugrastim iki kasik anca yemisti ams bu saydiklarimin hepsini gayet güzel yiyor kızlar baska tavsiye edebileceginiz varmi kizima yedirebilecegim ve teyzeleri pazartesu kızımın aşısı var okuduğuma göre ayaklarından ve ağzından yazmışsınız nasil vuruyorlar agzindam ateş çok oluyormu kızlar bunu merak ediyorum ve gruptan bahsedilmiş bu grup face grubumu acaba tam olarak ismi neydi aradigimda bulamadim da öpüyoruz hepinizi kizimla....

ben balkabağını çorbasına katıyorum,beğenerek yiyor,çok besleyiciymiş,deneyebilirsin. aşısı ağzından damla veriyorlar. 3 tene de bacaktan vuruyorlar. 2 birine,diğerine de 1 tane. biz de ateş yapmadı çok şükür,ama o gece pek uyumadı,umarım sorunsuz b şekilde atlatırsınız canım.

ben balkabağını çorbasına katıyorum,beğenerek yiyor,çok besleyiciymiş,deneyebilirsin. aşısı ağzından damla veriyorlar. 3 tene de bacaktan vuruyorlar. 2 birine,diğerine de 1 tane. biz de ateş yapmadı çok şükür,ama o gece pek uyumadı,umarım sorunsuz b şekilde atlatırsınız canım.

Anladim canim sagolasin umarim huysuz olmaz bi önceki asimizda ayaktan olanda yavrum baya huysuzdu geceleri zor etmiştik sabahi asiya gitmeden ates düşürücü vermistim genede oldu ates ama cok degil umarim bu sorunsuz olur canim ayrıca balkabaginida deneyeceğim

kızlar ya bebişlere pirinç bulgur veriyormusunuz çorbaların içine karıştırıp yada sebze pürelerine ya ne vereceğimi şaşırıyorum ben bazen
ben veriyorum canim bazen pirinc bazen de bulgur atiyorum corbalarina ama bir tatli kasigi kadar hatta belki daha az
nasıl yani benim ebe 8.5 aylıkken tam kan sayımını yaptır 9da da aşoısıyla getir dedi ben mi yanlış anladım acaba
bize kan sayimi falan demedi canim sadece 1 yas asisina getir dedi. bir de martta boy kilo olcumune goturecekmisim
slm canlar delirmek üzereyim kızım kilo almıyor diye doktorumuz ek gıda başlattı 1 aydır. herşeyi veriyoruz ama hiçbirşeyi sevmiyor sütte dahil tükürüyor istemiyor. çok üzülüyorum. bu ay sadece 300 gr almış. boyu 73 cm ama kilo 7200 çok mutsuz oluyorum.o yemedikçe. çalışıyorum doğal olarak emziremiyorum. benim sütümünde yarısını kaşıkla zor içiyor yarısını atıyormuş. biberon zaten almadı. bütün gün aç geziyor gibi hisssediyorum ki öyle 2 kaşık yiyip bırakıyor . çoğu zaman onuda yemiyor.
tavsiyesi olan var mı?
canim oglum da daha bu ay 7020 gr oldu cok zayif degil bence bebisin :1:
Ya kızlar bu temmuz anneleri grubundan şikayetçiyim niye 3 kere istek yolladım kabul etmedi.

bende 2013 anneleri grubuna üye oldum hemen kabul edildim.Bu arada kızıma talip oluyolar ama ben vermem kimseye prensesimi...
canim senin davetin gelmiyor ki acaba yanlis gruba mi yolladin daveti ??
ben armut da veriyorum kızlar,siz vermiyor musunuz?
ben veriyorum canim hatta bu ara biraz kabiz oldu gibi dr. elma yerine birkac gun armut ver dedi:1::56:

elma püresi için şöyle yapsam olur mu ? normalde cam rendeden geçirip veriyordum.. haşlayıp ezsem suyuyla versem aynı şey olur mu ?

istanbulda havalar iyice kapalı vede sisli ole olunca evde kaldık bugun kotu hava ruh halımıdemı etkıledı pazrtsı sendromuna gırdım bılemedım sızler nasılsınız

ıyı aksamlar arkadaşlar. benim oğlumda 23 temmuz doğumlu, devamlı takip ediyorum sizleri ama daha önce yazmamıstım. bi sorum olcak sizlere. oğlum desteklide olsa oturmak istemiyor, çok çabuk sıkılıyor. aranızda böyle olan var mı? :18:

ıyı aksamlar arkadaşlar. benim oğlumda 23 temmuz doğumlu, devamlı takip ediyorum sizleri ama daha önce yazmamıstım. bi sorum olcak sizlere. oğlum desteklide olsa oturmak istemiyor, çok çabuk sıkılıyor. aranızda böyle olan

Selam kızlar. Benim oglum geceleri çok terliyordu. Özellikle kafasi. Yatakta kafadini koydugu yerfe beyaz bir ter izi oluşuyordu. Dun gece ilk defa uyurken çorap giydirmedim ve yavrum hiç terlemedi. Simdiye kadar ne işkence yapmisim oğluma. Bir daha asla uyurken çorap giydirmem.

havucu haşladım ezdim yemedi...
ama havuç patates pirinç karışımı olan çorbayı güzel yiyor artık şükür...
yoğurt mayalıyorum 2 gündür bebişim ve bizim için ayrı ayrı... ama ya sütte ya da mayada sorun var altı yoğurt üstü süt oluyor deli olacam. heba oldu 3.5 kilo sütüm :( komşudan maya aldım bakalım umarım bu sefer olur...

ben veriyorum canim bazen pirinc bazen de bulgur atiyorum corbalarina ama bir tatli kasigi kadar hatta belki daha az

bize kan sayimi falan demedi canim sadece 1 yas asisina getir dedi. bir de martta boy kilo olcumune goturecekmisim

canim oglum da daha bu ay 7020 gr oldu cok zayif degil bence bebisin :1:

canim senin davetin gelmiyor ki acaba yanlis gruba mi yolladin daveti ??

ben veriyorum canim hatta bu ara biraz kabiz oldu gibi dr. elma yerine birkac gun armut ver dedi:1::56:

link çıkmıyor ama grubun adı 2013 temmuz anneleri 75 üyesi var hatta

burası değilmi kızlar

Son düzenleme:
ıyı aksamlar arkadaşlar. benim oğlumda 23 temmuz doğumlu, devamlı takip ediyorum sizleri ama daha önce yazmamıstım. bi sorum olcak sizlere. oğlum desteklide olsa oturmak istemiyor, çok çabuk sıkılıyor. aranızda böyle olan var mı? :18:

valla canım benimki de öle ama oturmakla alakalı deği kendi kendine durmuyo sürekli oyun değiştirecez mekanını değiştirecez öle yani

elma püresi için şöyle yapsam olur mu ? normalde cam rendeden geçirip veriyordum.. haşlayıp ezsem suyuyla versem aynı şey olur mu ?
eksi oldu canım ben denedim haşlama yapınca eksidi oğlum sevmedi

istanbulda havalar iyice kapalı vede sisli ole olunca evde kaldık bugun kotu hava ruh halımıdemı etkıledı pazrtsı sendromuna gırdım bılemedım sızler nasılsınız
ise giderken oğlum arkamdan ağlarken o sendrom daha da artıyor :(

ıyı aksamlar arkadaşlar. benim oğlumda 23 temmuz doğumlu, devamlı takip ediyorum sizleri ama daha önce yazmamıstım. bi sorum olcak sizlere. oğlum desteklide olsa oturmak istemiyor, çok çabuk sıkılıyor. aranızda böyle olan

Selam kızlar. Benim oglum geceleri çok terliyordu. Özellikle kafasi. Yatakta kafadini koydugu yerfe beyaz bir ter izi oluşuyordu. Dun gece ilk defa uyurken çorap giydirmedim ve yavrum hiç terlemedi. Simdiye kadar ne işkence yapmisim oğluma. Bir daha asla uyurken çorap giydirmem.
Hadi ya ben gece boyu bez koyup çıkarıyorum devamli ya bir de üstünü çok acıyor acaba ayakları dışarda kalınca hasta olur mu ki
ur

Back