2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Yaw haftaya KV gelicek eltim çocukları falan. Burada da 2 arkadaş var onlara yapaym diyorum. 15 şubatta da annem ve babam gelecek belki o zaman yine yaparim. Yaza da Allah kerim bakalim doğum günü nerde organize olur ))

Kızlar zeytin ezmesini mi veriyorsunuz şahsen ben küçük yaşlardan itibaren zeytin yemem kokusu çekirdeği bile beni tiksindirir.
ama kızıma vermek istiyorum yeşilmi siyahmı veriyorsunuz.
bu arada kızımın yumurtalık problemi çekmesini istemem ben çok çektim zeytinde yumurtalıkların dostuymuş bir yerde okudum.

Kızlar bide ben sebze çorbasını havuç patates (kabak vardı onu dr koyma dedi)kereviz ve irmikle yaptım buzamana kadar.
bugünde marketten yer elması ve kırmızı pancar aldım onlardan da teker teker koysam olur mu.
daha neler koyayım karnabahar lahana filan gaz yapar diye düşünüyorum maydanoz ıspanak koymayın diyorbir sitede
kafam karıştı dr hiç açıklamadı ya...
birde probiyotik yaptığım yoğurt mayalanmamış süt aynen kalmıştı...

Son düzenleme:

ben zeytinin kabuğunu çıkarıyorum, zaten suda beklediği için yumuşamış oluyo iiyce, hemen eziliyo. Biz yeşil zeytin kullanıyoruz, eşim manavgatlı, onların zeytin bahçeleri var, onlardan veriyoruz. Normalde de suya kurulmuş bi şekilde satılıyo diye biliyorum.

ben yoğurdu kendi sütçüden aldığım sütle yapıyorum güzel tutuyo...

günaydınlar herkese...biz bu sabah daha keyifli uyandık . aşı etkileri geçti...ateşimiz çıkmadı gece...2 gündür aşı huysuzluğu yüzünden ek gıdaya ara vermiştim bugün bi daha başlayalım bakalım kahvaltıyla...:44:

2 temmuz doğumlu tembel kızım dönmüyorrr.zaten çok hareketli değil ama artık 6,15 aylı oldu. varmı böyle dönmeyen. altı açıkken dönüyo gibi oluyo başka zaman tık yok,dr mı götürsem acaba.bide işe başladım başlayalı bi huysuz huzursuz.sanki anlıyolar ya

Bu ne büyük işkence yaw hem oğluna hem bana... Biraz hasta gibi keyifsiz kaç gündür hafif atesleniyo uyumak istiyor uyuyamiyo istahsiz biraz burnu akiyo hem hastalık hem diş cikarma birleşti çocukta. Ama şurup içiremiyorum şurup şişesini görür görmez agzini kilitliyo açmak mümkün değil zorla veriyorum ya püskürtüyor ya kusuyo yiyecekle beraber de veremiyorum anliyo ve onu da yemiyo tek sans kaldi enjektorle agzina puskurtucem belki öyle yutar ((

Eskiden sabah kalkar kalkmaz bilgisayari acardim aman kizlarin ben yokken çeneleri düşmüştür şu geçmişi hemen okuyup bitireyim diye. Bazen 100 sayfa bile okumaya calistigim ve okurken gözlerimin bulandigi olurdu. Simdi bi bakiyorum ya ayni sayfada ya da 1-2 sayfa ancak geçmiş.

Ah hu ek gidaaaaa onu ver bunu vet valla mutfaktan cikamiyorum yaaa :)) kızlar henuz dislerimizin yeri bile belli degil.bizim bazilarinizin masallah cikmis bile dişleri ne guzel... benim.oglan tv hastasi oldu cikti yaaa sizdede olemi kucamda bile kafayi ole bi ceviriyoki tv ye dogru aksamlari gormelisiniz yaaa sizdede varmi bole olan

benim kızım da 8 temmuz doğumlu, kızım da hiç dönmüyo, ben çevirirsem gülüyo sadece

kızlar bebeğimi fisher price in yağmur ormanı mama koltuğunu aldım. Benim kızım olumlu biraz sanki küçük gibi geldi. Kiracı olduğum için büyük bişey olmasın dedim. acaba iademi etsem kararsız kaldım.bi sizlerin de fikrini alayım dedim.

Zeytini severek yiyebiliyolarmi yaaa yarin bende denicem:)

siyah zeytini ılık suda bekletiyorum hem yumuşuyor hem tuzu çıkıyor kabuğunu soyup elimle eziyorum bugün bi tane zeytin verdim sevdi galiba :)

kızlar dna sonuçlarımız çıkmış kromozel anormallik için lütfen dua edin yarın onda randevumuz var çok korkuyorum

şu mübarek cuma vakti hürmetine inşallah sonuçlarınız güzel çıkar rabbim evladını korusun canım

sebze çorbası konusunda kafam hala karışık ne zaman nasıl vereceğimi bilmiyorum. ama kahvaltı ve yoğurdu oturttuk galiba rutin yiyoruz.
bence kereviz çok güzel bi besin kereviz patates havuç devam edebilirsin ben de aşılardan sonra sebzeye başlarım diye düşünüyorum.

bir arkadaş yazmıştı burda dönmesi bir gelişim göstergesi değilmiş hiç dönmeyebilirmiş. hatta emeklemek bile gelişim göstergesi sayılmıyor bazen çocuklar emeklemeden yürüyor bu kadar takılma dönmesine

aynen biz de tv delisiyiz. tek çözümü tv yi kapatmak canım biz tv açmıyoruz çünkü napıp edip bakıyor.
bizim de dişler çıkmadı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…