canım ben hazır kavanoz mama klullanmıyorum ama yumurtayı veriyorum söyle ki; 1/3 ünu 3 günde bir felan ıhlamurun içinde ezerek veriyorum
canım hiç şeker hamuru ile bişey yapmadım bende diş çıkarsa muş ta yapmayacağım çünkü kimsem yok konyada yapacağım yaza diş buğdayı ve doğum günü toplu yani :))
kızlar dna sonuçlarımız çıkmış kromozel anormallik için lütfen dua edin yarın onda randevumuz var çok korkuyorum
kızlar dna sonuçlarımız çıkmış kromozel anormallik için lütfen dua edin yarın onda randevumuz var çok korkuyorum
Kızlar zeytin ezmesini mi veriyorsunuz şahsen ben küçük yaşlardan itibaren zeytin yemem kokusu çekirdeği bile beni tiksindirir.
ama kızıma vermek istiyorum yeşilmi siyahmı veriyorsunuz.
bu arada kızımın yumurtalık problemi çekmesini istemem ben çok çektim zeytinde yumurtalıkların dostuymuş bir yerde okudum.
suzan sendekı bu temizlik sevgısı banada gecse yaa kac aydır takıp ediyorum senı ımrenmekten ote gıdemedım masallh sana
Kızlar bide ben sebze çorbasını havuç patates (kabak vardı onu dr koyma dedi)kereviz ve irmikle yaptım buzamana kadar.
bugünde marketten yer elması ve kırmızı pancar aldım onlardan da teker teker koysam olur mu.
daha neler koyayım karnabahar lahana filan gaz yapar diye düşünüyorum maydanoz ıspanak koymayın diyorbir sitede
kafam karıştı dr hiç açıklamadı ya...
birde probiyotik yaptığım yoğurt mayalanmamış süt aynen kalmıştı...
Gunaydin kizlar nasilsiniz
Oglusuma diş bugdayi yapmak istiyorum
Ve diş kurabiye kalibi sipariş ettim
Ama seker hamuru konusunda kararsizim
Yani içeriğinden emin olamiyorum hani şu jelatin sorunsali yüzünden
Hic şeker hamuru kullanan var mi
Ya da önerisi olan???
[/QUOTEbende bunu araştırmıştım bi ara nette videoları falan var. şu bimde satılan bi şekerleme var haribo onla yapılabiliyor ben denemedim ama bi bak istersen netten. yaparsan paylaş bizimle
Gunaydin kizlar nasilsiniz
Oglusuma diş bugdayi yapmak istiyorum
Ve diş kurabiye kalibi sipariş ettim
Ama seker hamuru konusunda kararsizim
Yani içeriğinden emin olamiyorum hani şu jelatin sorunsali yüzünden
Hic şeker hamuru kullanan var mi
Ya da önerisi olan???
[/QUOTEbende bunu araştırmıştım bi ara nette videoları falan var. şu bimde satılan bi şekerleme var haribo onla yapılabiliyor ben denemedim ama bi bak istersen netten. yaparsan paylaş bizimle
Evet canim arastirirken o videoları izledim ve yapimini öğrendim sanirim Haribo ile yapicam ayni zamanda jelibonla da yapilabiliyomus onu da gördüm belki farklı bi renk elde etmek için onu da kullanabilirim.
Tamam canim yapinca resimlerini burada paylasirim. Zaten bugün kurabiye kaliplarimiz gelir :)) ya pzt ya sali yaparim sanirim
benim kızım da 8 temmuz doğumlu, kızım da hiç dönmüyo, ben çevirirsem gülüyo sadece2 temmuz doğumlu tembel kızım dönmüyorrr.zaten çok hareketli değil ama artık 6,15 aylı oldu. varmı böyle dönmeyen. altı açıkken dönüyo gibi oluyo başka zaman tık yok,dr mı götürsem acaba.bide işe başladım başlayalı bi huysuz huzursuz.sanki anlıyolar ya
Zeytini severek yiyebiliyolarmi yaaa yarin bende denicem:)
bende dün peynir 1 ç.k yumurta sarıısı pekmez ceviz ile yaptırdm kahvaltısını...zeytini nasıl vericeksin bi de yeşil mi siyah zeytin mi....bende vermek isterim....
biz dün aşı olmuştuk...gece 1 de ateşlendik 38 oldu...soyduk,calpol verdim 1 ölçek...bi de oslak bez koydum bacak aralarına ve koltuk altına...2 saatte 36ya düştü...bugün de ara ara çıkıyo ateşi...biraz da huysuz....yarına geçer inş:26:
siyah zeytini ılık suda bekletiyorum hem yumuşuyor hem tuzu çıkıyor kabuğunu soyup elimle eziyorum bugün bi tane zeytin verdim sevdi galiba :)Kızlar zeytin ezmesini mi veriyorsunuz şahsen ben küçük yaşlardan itibaren zeytin yemem kokusu çekirdeği bile beni tiksindirir.
ama kızıma vermek istiyorum yeşilmi siyahmı veriyorsunuz.
bu arada kızımın yumurtalık problemi çekmesini istemem ben çok çektim zeytinde yumurtalıkların dostuymuş bir yerde okudum.
Kızlar bide ben sebze çorbasını havuç patates (kabak vardı onu dr koyma dedi)kereviz ve irmikle yaptım buzamana kadar.
bugünde marketten yer elması ve kırmızı pancar aldım onlardan da teker teker koysam olur mu.
daha neler koyayım karnabahar lahana filan gaz yapar diye düşünüyorum maydanoz ıspanak koymayın diyorbir sitede
kafam karıştı dr hiç açıklamadı ya...
birde probiyotik yaptığım yoğurt mayalanmamış süt aynen kalmıştı...
2 temmuz doğumlu tembel kızım dönmüyorrr.zaten çok hareketli değil ama artık 6,15 aylı oldu. varmı böyle dönmeyen. altı açıkken dönüyo gibi oluyo başka zaman tık yok,dr mı götürsem acaba.bide işe başladım başlayalı bi huysuz huzursuz.sanki anlıyolar ya
Ah hu ek gidaaaaa onu ver bunu vet valla mutfaktan cikamiyorum yaaa :)) kızlar henuz dislerimizin yeri bile belli degil.bizim bazilarinizin masallah cikmis bile dişleri ne guzel... benim.oglan tv hastasi oldu cikti yaaa sizdede olemi kucamda bile kafayi ole bi ceviriyoki tv ye dogru aksamlari gormelisiniz yaaa sizdede varmi bole olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?