Kızlar bu arada Merhaba çoktandir giremiyordum hem kizim hem oglum bronsit olmus 1, 5 aydır geçmedi ya mahvolduk zsten kizim zayıftı iyice bitti biz 6 aylık olduk ama hala 6, 250 gram. Bebegi böyle zayıf olan arkadaşlar var mi? Beni uykuda emiyor mama almiyor ek gida yiyor o da zorla
Canim aynisi bende de var su an 3,5 yaşında hala sallanir bence verme
Kızlar bu arada Merhaba çoktandir giremiyordum hem kizim hem oglum bronsit olmus 1, 5 aydır geçmedi ya mahvolduk zsten kizim zayıftı iyice bitti biz 6 aylık olduk ama hala 6, 250 gram. Bebegi böyle zayıf olan arkadaşlar var mi? Beni uykuda emiyor mama almiyor ek gida yiyor o da zorla
biz de ek gıdaya başladık. önceleri kızım çok güzel yiyodu, bi kase çorbayı bitiriyodu. kendi kendimize nazar değdim galiba, şimdi hiç bişeyi yemek istemiyo, zorlamakta istemiyorum, babam beni hep kolumdan tutup oturtup zorla ağzıma basardı, evlenene kadar yemek yemenin keyifli bişey olduğunu bilmiyodum, kızım benim gibi olsun istemiyorum
biraz önce yukarıdakilerin banyosu bizim banyonun üstüne akmaya başladı, damlama değil ama öyle aktı kii.. Eşim de evdeydi hemen koştu kapıcıyı çağırdı, ben normalde bugün banyoyu temizleyecektim hali vahimdi, yerlerde öbek öbek saçlar tozlar vardı, eşim hiç beklemeden koştu, üsteki komşu ve kapıcı geldi.. Rezil oldum herkese :)
Az önce 1 havucun yarısını küçük küçük doğradım suda haşladım sonra onları çatalla ezdim içime sinmedi birde kaşıkla ezdim hafif sulu oldu sonra azcık zeytinyağı koydum 1 kaşığı zor aldı acaba zeytinyağından mı neyse 1 kaşık 1 kaşıktır bakalım yarın nasıl alcak...meyve sevdiğini bildiğimden havuç yaptım...
3040 gram dogmustu canim siz?bizim de öyle ahmım şahım bi kilomuz yok 4,5 aylıkken 6200 dük ama bu ay ağırlaştığını hissediyorum ebat olarak da irileşti sanki..
sizin bebek kaç kilo doğmuştu
Sağolasın canim]
çok geçmiş olsun canım
ben de bugün çok az pirinç küçük yarım havuç haşladım tel süzgeçten geçirip 2-3 mama k. yoğurt karıştırdım azcık nane ufaladım sevdi. z.yağ yoktu...
geçmiş olsun canım.benim oğlum da 5 aylıkken 6600 dü.3300 doğmuştu bir de.son zamanlasrda çok az kilo alıyordu.şimdi 6 aylık oldu.bakalım kaç çıkacak kontrolde.yapısı böyle heralde diyorum artık.Kızlar bu arada Merhaba çoktandir giremiyordum hem kizim hem oglum bronsit olmus 1, 5 aydır geçmedi ya mahvolduk zsten kizim zayıftı iyice bitti biz 6 aylık olduk ama hala 6, 250 gram. Bebegi böyle zayıf olan arkadaşlar var mi? Beni uykuda emiyor mama almiyor ek gida yiyor o da zorla
biraz önce yukarıdakilerin banyosu bizim banyonun üstüne akmaya başladı, damlama değil ama öyle aktı kii.. Eşim de evdeydi hemen koştu kapıcıyı çağırdı, ben normalde bugün banyoyu temizleyecektim hali vahimdi, yerlerde öbek öbek saçlar tozlar vardı, eşim hiç beklemeden koştu, üsteki komşu ve kapıcı geldi.. Rezil oldum herkese :)[/Q
ay benim de böyle anlarım oldu.çok sinir birşey anlıyorum.
günaydın kızlar.ben de ek gıda 3 gündür veriyorum.ilk gün sabah bir parça peynir yedirdim.tabi suya koyup tuzunu aldım.öğlen tarhana çorbası yaptım birkaç kaşık yedi.akşam da birşey vermedim.dün sabah kayınvaldem yine peynir vermiş,öğlen de suya patates ve ıspanak koyup kaynattım.cam rendede ezip zeytin yağı ekleyip yedirdim.o da 3-4kaşık tabi.akşam da biraz elma verdim.şimdilik bir düzen yok.alışıcaz bakalım.
yatmadan önce muhallebi versem mi kararsızım.bir ay falan beklesemmi diyorum.gece anne sütü almasını engeller mi acaba.bir yandan da acaba yatmadan birşey yese iyi mi olur kararsızım.sadece anne sütü verenler siz ne yapıyorsunuz?yatmadan önce muhallebi veriyor musunuz?tabi muhallebiyi de şöyle vercem:
yulaf unu veya tam buğday unuyla yapıcam.içine de tatlandırmak için pekmez atıcam biraz.tabi doğal pekmez.
aman biz anneyiz olur öyle şeyler bizim evde bal dök yala değil yani :)biraz önce yukarıdakilerin banyosu bizim banyonun üstüne akmaya başladı, damlama değil ama öyle aktı kii.. Eşim de evdeydi hemen koştu kapıcıyı çağırdı, ben normalde bugün banyoyu temizleyecektim hali vahimdi, yerlerde öbek öbek saçlar tozlar vardı, eşim hiç beklemeden koştu, üsteki komşu ve kapıcı geldi.. Rezil oldum herkese :)
canım bir kaç gün ara ver tekrar dene bizimkide bazen hayır diyor 3 gün sonra yiyor önceden yoğurt seven çocuk artık almıyor ağzınaAz önce 1 havucun yarısını küçük küçük doğradım suda haşladım sonra onları çatalla ezdim içime sinmedi birde kaşıkla ezdim hafif sulu oldu sonra azcık zeytinyağı koydum 1 kaşığı zor aldı acaba zeytinyağından mı neyse 1 kaşık 1 kaşıktır bakalım yarın nasıl alcak...meyve sevdiğini bildiğimden havuç yaptım...
geçmiş olsun canım.benim oğlum da 5 aylıkken 6600 dü.3300 doğmuştu bir de.son zamanlasrda çok az kilo alıyordu.şimdi 6 aylık oldu.bakalım kaç çıkacak kontrolde.yapısı böyle heralde diyorum artık.
canım ben de sen gibi az az veriyorum oğluma ek gıda temeli anne sütü . ama geçenlerde bi yerde okudum sanırım gece yatmadan çocuğa ek gıda olarak ağır bişey vermeyin yazıyordu bilmniyorum muhallebi ağır gelir mi. mesela yatmaya yakın benim oğluma bişey veririsem gece uykusu zaten yok bu sefer hiç uyumuyor gaz yapıyor sanırım ama sen daha deneyimlisin sonuçta iki tane çocuğun var. bende çok çeşit vermiyorum mesele haziran anneelrine bakıyorum yada facebook daki gruba çok çeşit verenler var benim oğlum yemiyor. eskiden yoğurdu severdi eski dediğim bir kaç haftaya kadar şimdi sevmiyor. bende haşlama sebzeyi püre yaparak veriyorum. çeşit artırmak istiyorum ama pek açıkl değil ek gıdayabiraz önce yukarıdakilerin banyosu bizim banyonun üstüne akmaya başladı, damlama değil ama öyle aktı kii.. Eşim de evdeydi hemen koştu kapıcıyı çağırdı, ben normalde bugün banyoyu temizleyecektim hali vahimdi, yerlerde öbek öbek saçlar tozlar vardı, eşim hiç beklemeden koştu, üsteki komşu ve kapıcı geldi.. Rezil oldum herkese :)[/Q
ay benim de böyle anlarım oldu.çok sinir birşey anlıyorum.
günaydın kızlar.ben de ek gıda 3 gündür veriyorum.ilk gün sabah bir parça peynir yedirdim.tabi suya koyup tuzunu aldım.öğlen tarhana çorbası yaptım birkaç kaşık yedi.akşam da birşey vermedim.dün sabah kayınvaldem yine peynir vermiş,öğlen de suya patates ve ıspanak koyup kaynattım.cam rendede ezip zeytin yağı ekleyip yedirdim.o da 3-4kaşık tabi.akşam da biraz elma verdim.şimdilik bir düzen yok.alışıcaz bakalım.
yatmadan önce muhallebi versem mi kararsızım.bir ay falan beklesemmi diyorum.gece anne sütü almasını engeller mi acaba.bir yandan da acaba yatmadan birşey yese iyi mi olur kararsızım.sadece anne sütü verenler siz ne yapıyorsunuz?yatmadan önce muhallebi veriyor musunuz?tabi muhallebiyi de şöyle vercem:
yulaf unu veya tam buğday unuyla yapıcam.içine de tatlandırmak için pekmez atıcam biraz.tabi doğal pekmez.
aman biz anneyiz olur öyle şeyler bizim evde bal dök yala değil yani :)
canım bir kaç gün ara ver tekrar dene bizimkide bazen hayır diyor 3 gün sonra yiyor önceden yoğurt seven çocuk artık almıyor ağzına
geçmiş olsun canım.benim oğlum da 5 aylıkken 6600 dü.3300 doğmuştu bir de.son zamanlasrda çok az kilo alıyordu.şimdi 6 aylık oldu.bakalım kaç çıkacak kontrolde.yapısı böyle heralde diyorum artık.
canım ben de sen gibi az az veriyorum oğluma ek gıda temeli anne sütü . ama geçenlerde bi yerde okudum sanırım gece yatmadan çocuğa ek gıda olarak ağır bişey vermeyin yazıyordu bilmniyorum muhallebi ağır gelir mi. mesela yatmaya yakın benim oğluma bişey veririsem gece uykusu zaten yok bu sefer hiç uyumuyor gaz yapıyor sanırım ama sen daha deneyimlisin sonuçta iki tane çocuğun var. bende çok çeşit vermiyorum mesele haziran anneelrine bakıyorum yada facebook daki gruba çok çeşit verenler var benim oğlum yemiyor. eskiden yoğurdu severdi eski dediğim bir kaç haftaya kadar şimdi sevmiyor. bende haşlama sebzeyi püre yaparak veriyorum. çeşit artırmak istiyorum ama pek açıkl değil ek gıdaya
işte ben de gece yatmadan birşey vermeye korkuyorum bir yandan.gaz yapar da uyumaz diye.
tecrübeli olmak bazı konularda işe yaramadıki canım ya.ben kızımda gaz nedir bilmedim.bu gazlı olunca ilk kez yaşadığım birşey oldu ne yapacağımı şaşırdım.mesela kızım hep uyurdu.gündüz saatlerce uyurdu.gece uykusuna 9 da geçer, sabaha kadar uyurdu.uykusunda emerdi.ne kadar rahat etmişim.şimdi birçok ilki yaşıyorum.kızımda diş çıkarma zamanlarını falan hiç bilmedim.hep sakin bir bebek oldu.şimdi diş çıkarma dönemini de ilk kez yaşıyor gibiyim
haklsıın canım değişebiliyormuş çocuktan çocuğaaman biz anneyiz olur öyle şeyler bizim evde bal dök yala değil yani :)
canım bir kaç gün ara ver tekrar dene bizimkide bazen hayır diyor 3 gün sonra yiyor önceden yoğurt seven çocuk artık almıyor ağzına
işte ben de gece yatmadan birşey vermeye korkuyorum bir yandan.gaz yapar da uyumaz diye.
tecrübeli olmak bazı konularda işe yaramadıki canım ya.ben kızımda gaz nedir bilmedim.bu gazlı olunca ilk kez yaşadığım birşey oldu ne yapacağımı şaşırdım.mesela kızım hep uyurdu.gündüz saatlerce uyurdu.gece uykusuna 9 da geçer, sabaha kadar uyurdu.uykusunda emerdi.ne kadar rahat etmişim.şimdi birçok ilki yaşıyorum.kızımda diş çıkarma zamanlarını falan hiç bilmedim.hep sakin bir bebek oldu.şimdi diş çıkarma dönemini de ilk kez yaşıyor gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?