2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bizim de öyle ahmım şahım bi kilomuz yok 4,5 aylıkken 6200 dük ama bu ay ağırlaştığını hissediyorum ebat olarak da irileşti sanki..
sizin bebek kaç kilo doğmuştu

biz de ek gıdaya başladık. önceleri kızım çok güzel yiyodu, bi kase çorbayı bitiriyodu. kendi kendimize nazar değdim galiba, şimdi hiç bişeyi yemek istemiyo, zorlamakta istemiyorum, babam beni hep kolumdan tutup oturtup zorla ağzıma basardı, evlenene kadar yemek yemenin keyifli bişey olduğunu bilmiyodum, kızım benim gibi olsun istemiyorum

]

çok geçmiş olsun canım

çok haklısın canım hiç zorlama sen ona değişik ve besleyici şeyler sunmakla sorumlusun, miktarıyla değil

biraz önce yukarıdakilerin banyosu bizim banyonun üstüne akmaya başladı, damlama değil ama öyle aktı kii.. Eşim de evdeydi hemen koştu kapıcıyı çağırdı, ben normalde bugün banyoyu temizleyecektim hali vahimdi, yerlerde öbek öbek saçlar tozlar vardı, eşim hiç beklemeden koştu, üsteki komşu ve kapıcı geldi.. Rezil oldum herkese :)

eyvaaahhhh o duyguyu biliyorum çok kötüüü :)))

Az önce 1 havucun yarısını küçük küçük doğradım suda haşladım sonra onları çatalla ezdim içime sinmedi birde kaşıkla ezdim hafif sulu oldu sonra azcık zeytinyağı koydum 1 kaşığı zor aldı acaba zeytinyağından mı neyse 1 kaşık 1 kaşıktır bakalım yarın nasıl alcak...meyve sevdiğini bildiğimden havuç yaptım...

ben de bugün çok az pirinç küçük yarım havuç haşladım tel süzgeçten geçirip 2-3 mama k. yoğurt karıştırdım azcık nane ufaladım sevdi. z.yağ yoktu...

ben de bugün çok az pirinç küçük yarım havuç haşladım tel süzgeçten geçirip 2-3 mama k. yoğurt karıştırdım azcık nane ufaladım sevdi. z.yağ yoktu...

neden süzgeçten geçirdin suyunumu verdin direk ben püre gibi verdim bide baharat yasak değilmiydi bebeklere...

canım süzgeçte kaşıkla eziyorum tüm malzeme alta geçiyor hani blendır gibi olmuyor daha taneli kalıyor nane çok azdı aroma için, zararı olmaz dedim...

geçmiş olsun canım.benim oğlum da 5 aylıkken 6600 dü.3300 doğmuştu bir de.son zamanlasrda çok az kilo alıyordu.şimdi 6 aylık oldu.bakalım kaç çıkacak kontrolde.yapısı böyle heralde diyorum artık.

Son düzenleme:
canım bizim geçen salı dişimiz çıktı, hemen o gün ilk çorbasını yaptım çorba dediğim patates havuç pirinç... dediğin gibi bir düzen yok kahvaltıyla meyve birbirine karışıyor, ben de henüz muhallebiye geçmedim ama şimdilik akşam 7-8 gibi çorba teklif ediyorum... yoğurt havuç pirinç karışımını sevdi... yoğurt çorbası eskizi

aman biz anneyiz olur öyle şeyler bizim evde bal dök yala değil yani :)
canım bir kaç gün ara ver tekrar dene bizimkide bazen hayır diyor 3 gün sonra yiyor önceden yoğurt seven çocuk artık almıyor ağzına

Son düzenleme:

böyle düzensiz mi başlanıyor arkadaşlar ek gıdaya? biz de öyle rasgele mi vercez acaba?
iyi seneler herkese buarada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…