- 23 Temmuz 2013
- 15
- 0
- 36
merhaba kızlar, ben de temmuz annesiyim, sürekli takip ediyorum burayı ama oğluştan pek fırsat oluyor , pek birşey yazamıyorum. ben size birşey danışacağım, ben giddigidiyordan yonca zıpır salıncak aldım, ama oğlum içinde durmuyor, yani kullanamayacağım.ürünün kolisini attığım için de iade almıyolar. anlayacağınız ürün elimde kaldı, hiç kullanılmamış şekilde duruyor. ne yapayım bilmiyorum, almak isteyen olursa satmak istiyorum, 110 liraya aldım,hatta daha ucuza bile verebilirim. bana yardımcı olun kızlar, maddi durumumuzda çok iyi değil, ben bu sene çalışmayınca, bana bir yol gösterin ne yapayım bu salıncağı?
Eki Görüntüle 912650
Orda çok geç satılıyor ya, umarım burda bir gören olur.Sahibinden.com da satabilirsin belki,ilan ver orda... umarım satabilirsin.
canım yinede sen bilirsin ama o mamalrın zararlı olduğunu söyledi bize doktor vermeyin dedi. kensin yap evdeben 2 gündür 2 şer kaşık öğlen vaktinde hero baby meyve püresi verdim iştahla yedi ama 3. kaşığı istemedi...o kadar iştahlı olan kızım yaniii
ya siz iki kişi öylesiniz bide annem kalıyor üçümüz idare edemiyorum iki dakika gezdirmez oynatmazsak ıkınarak ağlıyor saçını başını çekiyor. bu zamana kadar asla yatağımıza almadım istikrarlı olacağım dedim odasında yatardı artık uyumuyor mecbur aldım 2 kez yada içeride kanepede ikimzi birlikte yatıyorum devamlı memede kalmak istiyorakşamları benim bebiş çok huysuzlanıyor ya.bi ben bi eşim oyalamaya çalışıyoruz.11 e kadar böyle.siz neler yapıyorsunuz
belki ileride sever ya büyünce sallanır balkona vs koyarsın. böyle olunca deli olauyorm bende bin tane emzik biberon aldım çeşit çeşit almadı hiç biriini oğlum boşa gitti hepsimerhaba kızlar, ben de temmuz annesiyim, sürekli takip ediyorum burayı ama oğluştan pek fırsat oluyor , pek birşey yazamıyorum. ben size birşey danışacağım, ben giddigidiyordan yonca zıpır salıncak aldım, ama oğlum içinde durmuyor, yani kullanamayacağım.ürünün kolisini attığım için de iade almıyolar. anlayacağınız ürün elimde kaldı, hiç kullanılmamış şekilde duruyor. ne yapayım bilmiyorum, almak isteyen olursa satmak istiyorum, 110 liraya aldım,hatta daha ucuza bile verebilirim. bana yardımcı olun kızlar, maddi durumumuzda çok iyi değil, ben bu sene çalışmayınca, bana bir yol gösterin ne yapayım bu salıncağı?
Eki Görüntüle 912650
çok çookkk geçmiş olsunElma suyu verdim, fışkırtarak kusmaya başladı. 3 saat kustu Acile gittik elmaya hassasiyeti vardır diye, orda serum takıldı, ateşi birden 39 oldu, ardından ishal! Mahvoldu oğlum. Sapsarı kesildi, üzerini çıkarttılar, bilinci gitti. Çok kötüydü, hatırlamak bile istemiyorum. Öldüm öldüm dirildim. Araştırmaya gittik sonra, sonuçlanmadan dönmek zorunda kaldık. Kaka tahlili veremedik çünkü. Muhtemelen rota virüsü, antibiyotik kullanıyoruz. Ek gıda verme dedi dr iyi olana kadar.
belki ileride sever ya büyünce sallanır balkona vs koyarsın. böyle olunca deli olauyorm bende bin tane emzik biberon aldım çeşit çeşit almadı hiç biriini oğlum boşa gitti heps
burda çocuk büyütürken bölümünde, bebek çocuk eşya 2. el takas diye bir bölüm var.oraya bak büyük ihtimal satılır.satamazsan da çocuğun büyüyünce salıncak olarak kullanılabilir.o zaman hevesle biner.merhaba kızlar, ben de temmuz annesiyim, sürekli takip ediyorum burayı ama oğluştan pek fırsat oluyor , pek birşey yazamıyorum. ben size birşey danışacağım, ben giddigidiyordan yonca zıpır salıncak aldım, ama oğlum içinde durmuyor, yani kullanamayacağım.ürünün kolisini attığım için de iade almıyolar. anlayacağınız ürün elimde kaldı, hiç kullanılmamış şekilde duruyor. ne yapayım bilmiyorum, almak isteyen olursa satmak istiyorum, 110 liraya aldım,hatta daha ucuza bile verebilirim. bana yardımcı olun kızlar, maddi durumumuzda çok iyi değil, ben bu sene çalışmayınca, bana bir yol gösterin ne yapayım bu salıncağı?
Eki Görüntüle 912650
çok geçmiş olsun şimdi daha iyidir umarım.Elma suyu verdim, fışkırtarak kusmaya başladı. 3 saat kustu Acile gittik elmaya hassasiyeti vardır diye, orda serum takıldı, ateşi birden 39 oldu, ardından ishal! Mahvoldu oğlum. Sapsarı kesildi, üzerini çıkarttılar, bilinci gitti. Çok kötüydü, hatırlamak bile istemiyorum. Öldüm öldüm dirildim. Araştırmaya gittik sonra, sonuçlanmadan dönmek zorunda kaldık. Kaka tahlili veremedik çünkü. Muhtemelen rota virüsü, antibiyotik kullanıyoruz. Ek gıda verme dedi dr iyi olana kadar.
canım yinede sen bilirsin ama o mamalrın zararlı olduğunu söyledi bize doktor vermeyin dedi. kensin yap evde
ya siz iki kişi öylesiniz bide annem kalıyor üçümüz idare edemiyorum iki dakika gezdirmez oynatmazsak ıkınarak ağlıyor saçını başını çekiyor. bu zamana kadar asla yatağımıza almadım istikrarlı olacağım dedim odasında yatardı artık uyumuyor mecbur aldım 2 kez yada içeride kanepede ikimzi birlikte yatıyorum devamlı memede kalmak istiyorişe gelirken göz altımı neyle kapatsam makyajla uğraşıyorum devamlı
belki ileride sever ya büyünce sallanır balkona vs koyarsın. böyle olunca deli olauyorm bende bin tane emzik biberon aldım çeşit çeşit almadı hiç biriini oğlum boşa gitti hepsi
çok çookkk geçmiş olsun
burda çocuk büyütürken bölümünde, bebek çocuk eşya 2. el takas diye bir bölüm var.oraya bak büyük ihtimal satılır.satamazsan da çocuğun büyüyünce salıncak olarak kullanılabilir.o zaman hevesle biner.
Elma suyu verdim, fışkırtarak kusmaya başladı. 3 saat kustu Acile gittik elmaya hassasiyeti vardır diye, orda serum takıldı, ateşi birden 39 oldu, ardından ishal! Mahvoldu oğlum. Sapsarı kesildi, üzerini çıkarttılar, bilinci gitti. Çok kötüydü, hatırlamak bile istemiyorum. Öldüm öldüm dirildim. Araştırmaya gittik sonra, sonuçlanmadan dönmek zorunda kaldık. Kaka tahlili veremedik çünkü. Muhtemelen rota virüsü, antibiyotik kullanıyoruz. Ek gıda verme dedi dr iyi olana kadar.
burda çocuk büyütürken bölümünde, bebek çocuk eşya 2. el takas diye bir bölüm var.oraya bak büyük ihtimal satılır.satamazsan da çocuğun büyüyünce salıncak olarak kullanılabilir.o zaman hevesle biner.merhaba kızlar, ben de temmuz annesiyim, sürekli takip ediyorum burayı ama oğluştan pek fırsat oluyor , pek birşey yazamıyorum. ben size birşey danışacağım, ben giddigidiyordan yonca zıpır salıncak aldım, ama oğlum içinde durmuyor, yani kullanamayacağım.ürünün kolisini attığım için de iade almıyolar. anlayacağınız ürün elimde kaldı, hiç kullanılmamış şekilde duruyor. ne yapayım bilmiyorum, almak isteyen olursa satmak istiyorum, 110 liraya aldım,hatta daha ucuza bile verebilirim. bana yardımcı olun kızlar, maddi durumumuzda çok iyi değil, ben bu sene çalışmayınca, bana bir yol gösterin ne yapayım bu salıncağı?
Eki Görüntüle 912650
çok geçmiş olsun şimdi daha iyidir umarım.Elma suyu verdim, fışkırtarak kusmaya başladı. 3 saat kustu Acile gittik elmaya hassasiyeti vardır diye, orda serum takıldı, ateşi birden 39 oldu, ardından ishal! Mahvoldu oğlum. Sapsarı kesildi, üzerini çıkarttılar, bilinci gitti. Çok kötüydü, hatırlamak bile istemiyorum. Öldüm öldüm dirildim. Araştırmaya gittik sonra, sonuçlanmadan dönmek zorunda kaldık. Kaka tahlili veremedik çünkü. Muhtemelen rota virüsü, antibiyotik kullanıyoruz. Ek gıda verme dedi dr iyi olana kadar.
canım yinede sen bilirsin ama o mamalrın zararlı olduğunu söyledi bize doktor vermeyin dedi. kensin yap evde
ya siz iki kişi öylesiniz bide annem kalıyor üçümüz idare edemiyorum iki dakika gezdirmez oynatmazsak ıkınarak ağlıyor saçını başını çekiyor. bu zamana kadar asla yatağımıza almadım istikrarlı olacağım dedim odasında yatardı artık uyumuyor mecbur aldım 2 kez yada içeride kanepede ikimzi birlikte yatıyorum devamlı memede kalmak istiyorişe gelirken göz altımı neyle kapatsam makyajla uğraşıyorum devamlı
belki ileride sever ya büyünce sallanır balkona vs koyarsın. böyle olunca deli olauyorm bende bin tane emzik biberon aldım çeşit çeşit almadı hiç biriini oğlum boşa gitti hepsi
çok çookkk geçmiş olsun
Elma suyu verdim, fışkırtarak kusmaya başladı. 3 saat kustu Acile gittik elmaya hassasiyeti vardır diye, orda serum takıldı, ateşi birden 39 oldu, ardından ishal! Mahvoldu oğlum. Sapsarı kesildi, üzerini çıkarttılar, bilinci gitti. Çok kötüydü, hatırlamak bile istemiyorum. Öldüm öldüm dirildim. Araştırmaya gittik sonra, sonuçlanmadan dönmek zorunda kaldık. Kaka tahlili veremedik çünkü. Muhtemelen rota virüsü, antibiyotik kullanıyoruz. Ek gıda verme dedi dr iyi olana kadar.
Evet kullanılabilir ama bebeğim üzerinde hiç durmuyor, sevmedi yani, alıştırayım diyorum ama istemiyor. Öylece duruyor salıncak, keşke bir alıcısı çıksa:44:
günaydınlarr
sabah kanal d de hilal morcan çıktı bebeklerin ek gıdaya geçiş sürecinden bahsetti..
sebzeyle değil meyveyle başlanmalı dedi. çünkü meyveler sebzelere göre daha kolay sindiriliyormuş
çok güzel şeylerden bahsetti ya izleyen oldu mu
merhaba kızlar, ben de temmuz annesiyim, sürekli takip ediyorum burayı ama oğluştan pek fırsat oluyor , pek birşey yazamıyorum. ben size birşey danışacağım, ben giddigidiyordan yonca zıpır salıncak aldım, ama oğlum içinde durmuyor, yani kullanamayacağım.ürünün kolisini attığım için de iade almıyolar. anlayacağınız ürün elimde kaldı, hiç kullanılmamış şekilde duruyor. ne yapayım bilmiyorum, almak isteyen olursa satmak istiyorum, 110 liraya aldım,hatta daha ucuza bile verebilirim. bana yardımcı olun kızlar, maddi durumumuzda çok iyi değil, ben bu sene çalışmayınca, bana bir yol gösterin ne yapayım bu salıncağı?
Eki Görüntüle 912650
Çok sağolun arkadaşlar. Elmadan kaynaklanmiyor muhtemelen, denk geldi sanırım. Narkosis ben de Hataylıyım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?