2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım ben 2. günde veriyorum daha çok az yiyor benimki, yine çöpe gidiyor.. ilerde 3 gün verebilirsin ayrı ayrı minik kavanoza koyuyorum...

canım o arkadaş bir haftalık ders ücretini alamaz yani o kadar çok sorun olmaz...
ben de 15 ocakta başlamışım zümremdeki diğer öğretmenler 1 hafta az ders ücreti aldılar başla derim...

hero baby bana bir paket yollamış içinde bebe büskivisi,meyvesuyu meyva püresi devam sütü tahıllı kaşık maması var içinde çok hoşuma gitti.

ay cevabın için sağol bende dr soruyom normai diyo her çocuğun kemik gelişimi farklıdır diyo ama ben rahat edemedim. içim rahatladı.bizimkinde hiç dönme faaliyeti yok. koca poposunu dönderemiyo:))

Al bizden de o kadar popisimizi kaldırıp bir donemedik gitti yaw yana bile tam donmuyor daha. Ondan bir tek kendi cocuğunda var zannediyor baskasından duyunca aynı şeyi ici rahatliyor :)

ücretli öğretmenmiş, aslında alacağı 200 lira filan ben başlamak istiyorum, eşim başlama diyo, belki diyo ona göre ayarlamıştır ödemelerini filan diyo.. Ama zaten ücretli öğretmen geçici işte diyorum, bilmiyorum napsam..

Arkadaşlar bebeğiniz kendi kendine oynayayabiliyomu bide uyuturken ağlıyomu kendimi kötü annegibi hissediyorumda. Kızım sürekli kucağımda bırakırsam ağlıyo bazen bırakmasamfa ağlıyo

yok canım devamlı bizimle oynamak istiyor mız mızlık yapıyor sinirlenip saçını çekiyor bağırıyor cins bizimkide

6 ay önce tamda bugün bu vakitler sancılarım tavan yapmıştı artık aptal doktor tepemde az kaldı 10-10,30 gibi olacak diyordu. hayatımın en güzel günüydü oğlumu gördüğüm o an... bugün minik prensim 6 aylık oldu bile :)

kızlar 27 haziran doğumlu oğlum devamlı oyun oynamak istiyor dans edersek oynarsan konuşursak iyi ama 5 dakkika duralım başlıyor inleyerek ağlamaya nasıl anlatsam hani kaka yaparken ıkınır gibi olur ya aynen öyle. henüz hiç dişi çıkmadı. ama kaşınıyor devamlı. birde geceleri uyanırken çok ağlıyor sabahlarıda öyle hiç böyle değildi ya. son 3 haftadır hep böyle. önceden yatağında yatardı 3-4 saate bir kalkardı gündüzde yatırırdım 30 -45 dakikalık periyotlar ile toplam 3 saat felan uyurdu şimdi neden böyle oldu bilmiyorum sizde var mı böyle bir durum

Son düzenleme:
cok kotü denk gelmiş canım maasının ucte bırınden azı ıse gelecek ay baslasan oluyo mu vıcdanın rahat etmeyecegı ıcın dedım

ocak 15te başlarsam tamamını aly-ıyorum aslında. ama ücretli öğretmen varmış, o bi hafta önce ayrılmış olacak. 200 lira filan alır bi haftada o öğretmen. ama yine de o hoca için sıkıntı olmasa diye düşünüyorum :) napsam bilemedim..

Bizde de var bir huzursuzluk.dün gece uyandı.1-2 saat uyumadı.

sizin için sıkıntı olacaksa başla bence.

benim oğluşum da aynı mızmız halde. oyun halısında bazen ilgisi dağılıyor ama yanımızdayken mız mız dediğin gibi ıkınma tarzında hep... bu ne sinir diyor görenler... ben ise sinir olarak düşünmüyordum bu sesleri...

parmağını da iyice emmeye başladı nedense... aç değil uykudan diyeceğim ama uykusu yokken de emiyor... parmağını emmektenmidir nedir konuşmayı da iyice azalttı (çabalamayı) gülme sesleri çıkartıyor sadece...

dün gece de 3 te uyandı uykusunu almış halde. 4 te ance uyutabildim...

Son düzenleme:
Bizde de var bir huzursuzluk.dün gece uyandı.1-2 saat uyumadı.

kesinlikle aynen bizdede ya

ay canım benimkiüç üçbuçuk aylıkken gece üç kere uyanırdı bayadır çok fazla uaynıyo sat başı yarım saat bazen de iki saatte

Benim kızımda dün akşam gece 3 de uyandı hemde ağlayarak emzirdim yatırdım
normalde uyanınca yatağında kendi kendine oynar konuşur uyurdu şimdi uyumuyor kafayı yicem çok huzursuz yanında dursak bile ağlıyor bazen çok mutsuzmuş gibi bakışları hareketleri var ama bilemiyorum arada bir gülüyor sonra gülme dudak büzüp ağlamayla bitiyor.
aile boyu hastayız üst kattaki annemler hasta eşim ben hastayız ama ev iş yemek filan derken birde ilgi istiyolar ilgi gösteremiyorum acaba ondan mı dertli...

selam kizlar nasilsinizzzz coktandir yazamiyorummm kizimdan firsat buldukca yaziyorummmmmherkes iyimi bebisleriniz nasilllll annelerini yoruyorlarmi bakalimmmmm

benim kziim 5 aylik oldu ne zman yogurt yedirmeye basladinizzzz benim kizimin vucudunda alerjik bir durum var neye karsi oldugunu anlamadimmmm

Bu aralar bebeklerimizin huy değiştirme zamanları sanirim benim oglanda gunduzleri bi sabah uyurdu ogle sonu uyurdu ve aksam en gec 8 dedimi uzun gece uykusuna yatardi ama iki gundur ole bi dgistiki napsamda duzelmiyo:) gunduzu resmen aksama kaadar uykuyla geciriyoruz aksamda uyanip gece 22.00 da anca uyutabikuyorum sasirdim kaldim bi sabah 6 da uyaniyo bu sabahta 8 de uyandi belkide buyume haftasinda olabilirler böyle ataklar olabiliyomus cunku suan bile ayagimda salluyom uyut beni diye cirliyo resmen:)))

Canim sadece anne sütüyle besliyosan 6 .ayi bekle ama mamayla buyuyisa ek besin verilebilir yogurta baslayabilirsin tabi bebeginde alerjik bi durum varsa verdigin bi ek besini 3 gun arka arkaya ver allerjisi oldugunu anlarsin ama yemekle alakasi yoksa süt veriyosan senin yediklerinden de biseey olmus olabilir benim bi tanidigin oldu cunku

salı günü 6 ay dolacak bu salı başladım dün yoğurt verdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…