Kizlar bisey sorucam ogluma kabak havuc patates ispanak haslayip pure yapiyorum ama nerdeyse iki tas falan cikiyo tabi yarisi cope gidiyo acaba yarisini dolaba koysam yarin yedirsem icine az sicak su kâtip bisey olurmu her yapisimda yarisi ziyan oluyo diye uzuluyorum
ben ayın 15 inde göreve başlamak istiyodum, okulda benim yerime bi ücretli öğretmen görevlendirmişler, biz okulla görüştük ayın 15inde okula başlayacağım diye, okuldakiler de istediğiniz zaman başlayabilirsiniz ama o arkadaş yazılıyı yapmış, performansı vermiş son hafta gelirseniz onun açısından pek iyi olmaz dediler.. Ben de hiç istemiyorum birini son hafta yerinden etmeyi ama başlamazsam da bir hafta beklersem de maaşımın 3te birinden bile daha azını alıyorum, o zaman da bize sıkıntı olacak.. ne yapsam karar veremedim..:18:
kızlar bizim mama sandalyesi geldi ben beğendim tepsisi büyük olanlardan içindeki minderi çok güzel bebeği güzel sardı o olmaadan otursa sağa sola giderdi
ay cevabın için sağol bende dr soruyom normai diyo her çocuğun kemik gelişimi farklıdır diyo ama ben rahat edemedim. içim rahatladı.bizimkinde hiç dönme faaliyeti yok. koca poposunu dönderemiyo:))
canım ben 2. günde veriyorum daha çok az yiyor benimki, yine çöpe gidiyor.. ilerde 3 gün verebilirsin ayrı ayrı minik kavanoza koyuyorum...
canım o arkadaş bir haftalık ders ücretini alamaz yani o kadar çok sorun olmaz...
ben de 15 ocakta başlamışım zümremdeki diğer öğretmenler 1 hafta az ders ücreti aldılar başla derim...
Arkadaşlar bebeğiniz kendi kendine oynayayabiliyomu bide uyuturken ağlıyomu kendimi kötü annegibi hissediyorumda. Kızım sürekli kucağımda bırakırsam ağlıyo bazen bırakmasamfa ağlıyo
cok kotü denk gelmiş canım maasının ucte bırınden azı ıse gelecek ay baslasan oluyo mu vıcdanın rahat etmeyecegı ıcın dedım
kızlar 27 haziran doğumlu oğlum devamlı oyun oynamak istiyor dans edersek oynarsan konuşursak iyi ama 5 dakkika duralım başlıyor inleyerek ağlamaya nasıl anlatsam hani kaka yaparken ıkınır gibi olur ya aynen öyle. henüz hiç dişi çıkmadı. ama kaşınıyor devamlı. birde geceleri uyanırken çok ağlıyor sabahlarıda öyle hiç böyle değildi ya. son 3 haftadır hep böyle. önceden yatağında yatardı 3-4 saate bir kalkardı gündüzde yatırırdım 30 -45 dakikalık periyotlar ile toplam 3 saat felan uyurdu şimdi neden böyle oldu bilmiyorum sizde var mı böyle bir durum
ocak 15te başlarsam tamamını aly-ıyorum aslında. ama ücretli öğretmen varmış, o bi hafta önce ayrılmış olacak. 200 lira filan alır bi haftada o öğretmen. ama yine de o hoca için sıkıntı olmasa diye düşünüyorum :) napsam bilemedim..
kızlar 27 haziran doğumlu oğlum devamlı oyun oynamak istiyor dans edersek oynarsan konuşursak iyi ama 5 dakkika duralım başlıyor inleyerek ağlamaya nasıl anlatsam hani kaka yaparken ıkınır gibi olur ya aynen öyle. henüz hiç dişi çıkmadı. ama kaşınıyor devamlı. birde geceleri uyanırken çok ağlıyor sabahlarıda öyle hiç böyle değildi ya. son 3 haftadır hep böyle. önceden yatağında yatardı 3-4 saate bir kalkardı gündüzde yatırırdım 30 -45 dakikalık periyotlar ile toplam 3 saat felan uyurdu şimdi neden böyle oldu bilmiyorum sizde var mı böyle bir durum
Papetto mu aldın ?
Bizde de var bir huzursuzluk.dün gece uyandı.1-2 saat uyumadı.
benim oğluşum da aynı mızmız halde. oyun halısında bazen ilgisi dağılıyor ama yanımızdayken mız mız dediğin gibi ıkınma tarzında hep... bu ne sinir diyor görenler... ben ise sinir olarak düşünmüyordum bu sesleri...
parmağını da iyice emmeye başladı nedense... aç değil uykudan diyeceğim ama uykusu yokken de emiyor... parmağını emmektenmidir nedir konuşmayı da iyice azalttı (çabalamayı) gülme sesleri çıkartıyor sadece...
dün gece de 3 te uyandı uykusunu almış halde. 4 te ance uyutabildim...
Benim kızımda dün akşam gece 3 de uyandı hemde ağlayarak emzirdim yatırdım
normalde uyanınca yatağında kendi kendine oynar konuşur uyurdu şimdi uyumuyor kafayı yicem çok huzursuz yanında dursak bile ağlıyor bazen çok mutsuzmuş gibi bakışları hareketleri var ama bilemiyorum arada bir gülüyor sonra gülme dudak büzüp ağlamayla bitiyor.
aile boyu hastayız üst kattaki annemler hasta eşim ben hastayız ama ev iş yemek filan derken birde ilgi istiyolar ilgi gösteremiyorum acaba ondan mı dertli...
selam kizlar nasilsinizzzz coktandir yazamiyorummm kizimdan firsat buldukca yaziyorummmmmherkes iyimi bebisleriniz nasilllll annelerini yoruyorlarmi bakalimmmmm
benim kziim 5 aylik oldu ne zman yogurt yedirmeye basladinizzzz benim kizimin vucudunda alerjik bir durum var neye karsi oldugunu anlamadimmmm
selam kizlar nasilsinizzzz coktandir yazamiyorummm kizimdan firsat buldukca yaziyorummmmmherkes iyimi bebisleriniz nasilllll annelerini yoruyorlarmi bakalimmmmm
benim kziim 5 aylik oldu ne zman yogurt yedirmeye basladinizzzz benim kizimin vucudunda alerjik bir durum var neye karsi oldugunu anlamadimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?